Влез

View Full Version : Da se opla4a samo...

fghifhffh
09-09-2007, 20:48
Ami do predi 2 chasa imah priqtelka...tq me zarqza, hodihme 1 godina i 2 meseca, i dvamata se obi4ame mnogo no snoshti se ponapih i s4upih edna lampa(estestveno zaradi priqtelkata mi zashtoto mi vdigna mnogo nervite a az imam i problemi s kryvnoto i kato se qdosam i pravq pylni prostotii i nai typoto e 4e e nekontriliruemo) i imah malko problemi s policiqta , leko zamesih i neq no se opraviha rabotite... i dneska mi vika 4e iskala da se razdelim za izvesno vreme(no tova e mnogo poznato , prosto za da skysa s mene po na4in koito ne e tolkova boleznen UJ)
i sega cqlata i roda prosto me nenavijdat(osobeno maika i) i se 4udq dali maika i ne q e podtiknala da napravi taka , za6toto znam 4e me obi4a daje se pregryshtame predi malko i kaza 4e NE ISKALA no taka se nalagalo... vie kak mislite za tova poslednoto ? ae prosto mno e typo zashtoto znam 4e me obi4a mnogo...

comics
09-09-2007, 20:52
emi batka, nauchi se da se kontrolirash i ne izpolzvai tova kato opravdanie, za da vurshish glup0sti ;]

fghifhffh
09-09-2007, 20:54
ne be 4ovek prosto nemoa, kryvnoto mi v normalno systoqnie e 170 - 100(110)
pyk kato se qdosam edin pyt go merih beshe 260 - 150
prosto otka4am i ne go iskam no vinagi taka stava

UnaBletoLoVeU
09-09-2007, 20:57
ne be 4ovek prosto nemoa, kryvnoto mi v normalno systoqnie e 170 - 100(110)
pyk kato se qdosam edin pyt go merih beshe 260 - 150
prosto otka4am i ne go iskam no vinagi taka stava
УооУ..това е доста...жестоко. Няма ли някакви хапчета за кръвно или..не знам. А за приятелката ти мисля, че майка й я е подтикнала да се разделите.

H8_mE
09-09-2007, 20:59
Spored men trqbva da potursi6 lekarska pomo6t!Tova kruvno nikak ne e normalno i e v sledstvie na ne6to drugo!Ta potursi doktor i kaji na priqtelkata si 4e go pravi6,za da moje da razbere,4e se opitva6 da ne e taka! Uspeh!

fghifhffh
09-09-2007, 21:01
zapo4nal sym predi nqkolko dena le4enie... spored lekarite sled 2-3 meseca vsi4ko shte e nared no kakto i da e... temata e za men i bivshata mi priqtelka... ne se valnuvam v momenta ot kryvnoto mi

DivoTo_KoTe
09-09-2007, 21:02
и аз мисля,че майка и я е подтикнала.Ми нз какво да ти кажа,ако найстина те обича ще се върне при теб пък макар и против волята на техните.

pIsaNkaTa_sTz
09-09-2007, 21:03
Наистина е възможно майка й да има нещо общо, но ако бях на мястото на момичето нямаше да се подчиня на майка. :|

fghifhffh
09-09-2007, 21:04
maika i e mnogo losh 4ovek, vsmisyl ima dosta golqm kontrol nad neq... no mene me e qd za tva 4e godina i 2 meseca hodihme i tq slu6a maika si
ae naprao sym sasipan to4no sega kolkoto drugi problemi imam i tova mi dodi kato grym ot qsno nebe...4uvstvam sa srinat totalno

H8_mE
09-09-2007, 21:08
zapo4nal sym predi nqkolko dena le4enie... spored lekarite sled 2-3 meseca vsi4ko shte e nared no kakto i da e... temata e za men i bivshata mi priqtelka... ne se valnuvam v momenta ot kryvnoto mi
Ne te vulnuva,no imenno to spored men e pri4inata za va6ata razdqla!I dokato ne se premahne pri4inata sledstvieto si ostava su6toto!Taka e sus vsi4ko!I vse pak ,kogato ne6to v edna vruzna ne e nared ,maikata mu e da govorite!Edna godina ne e malko vreme!No sled kato si reagiral taka i si 4upil lampi,normalno e tq da se po4uvstva zastra6ena,za6toto sledva6tiq put (sled kato si nekotriruem) moje i neq da udari6!Tq estestveno e spodelila na maika si v tursene na suvet i razbirane!Normalno e maika i da e na neina strana,za6toto vseki tursi nai-dobroto za deteto si!Taka,4e pogovorete!Kaji i ,4e 6te napravi6 vsi4ko vuzmojno za da ne se povtori tova i ne samo go kazvai,a i go napravi!Nadqvam se vsi4ko da se opravi!

fghifhffh
09-09-2007, 21:10
a da i nai interesnoto 4e dnes daje se pregurnahme , tq posle me celuna(po buzata ama pak e neshto) i nakraq mi vika trqbva da se pribiram(shtoto maika i i kazala 10 chasa da si e u tqh)
maika i syshto i "zabranila" da izliza s men... az znam 4e do golqma stepen maika i i e vinovna, no 4udq se dali i priqtelkata mi go iska istinski... razbrahme se utre , udrugi den li nz koga da piem kafe kato priqteli(vsysnost taka zapo4nahme kato priqteli i posle tova)
no neznam dori tq me pregyrna pyrva...!?!?!? obyrkan sym totalno

fghifhffh
09-09-2007, 21:14
H8_mE edva li e to4no zaradi tova , taka si mislq zashtoto mnogo pyti sym pravil gluposti eto takiva kvito kazah no neq nikoga ne sym q udrql... i nai-typoto zaradi koeto daje az samiq nemoga da se tyrpq e 4e kato se qdosam i nqkoi mi kaje neshto na vypreki i vednaga stava kylbo , prosto nz, kogato se qdosam vijdam 4e ne sym sebe si no tova nemoga da go spra , qdosval sym se pak do golqma stepen i si vikam bez panairi no nemoga tqloto ne slu6a uma

fghifhffh
09-09-2007, 21:16
vinagi ama absolutno vinagi sym i pomagal s kakvoto moga, pravq vsi4ko po silite si na neq da i byde hubavo , priqtno... naposledak daje se dyrja mnogo milo s neq..vsi4ko si beshe 6 prosto ne sym si i pomislql 4e shte stane taka i nakraq ko zaradi tazi maloum6tina me zarqza

H8_mE
09-09-2007, 21:17
a da i nai interesnoto 4e dnes daje se pregurnahme , tq posle me celuna(po buzata ama pak e neshto) i nakraq mi vika trqbva da se pribiram(shtoto maika i i kazala 10 chasa da si e u tqh)
maika i syshto i "zabranila" da izliza s men... az znam 4e do golqma stepen maika i i e vinovna, no 4udq se dali i priqtelkata mi go iska istinski... razbrahme se utre , udrugi den li nz koga da piem kafe kato priqteli(vsysnost taka zapo4nahme kato priqteli i posle tova)
no neznam dori tq me pregyrna pyrva...!?!?!? obyrkan sym totalno
Az mislq,4e te Obi4a i opredeleno ne iska da se razdelqte!Neq su6to q boli i su6to strada,moje bi!Ama ne6to q spira naistina i kakto sam podozira6 sigurno e maika i!S tezi pregrudki i celuvki spored men se opitva da ti pokaje,4e ne tq iska tova i i e mnogo trudno ne znam!Trqbva da govori s maika i,ako iska da ste zaedno da q ubedi,v tova,koeto ti trqbva da e obedi6,a imenno,4e nqma da se povtori!Ta utre drugiden govorete po tozi vupros!Izqsni si vuprosite koito ima6 Dali naistina go iska ili ne6to q spira i taka!Nadqvam se vsi4ko da mine uspe6no !Pojelavam ti go!

FairYoFdaRknEsS
09-09-2007, 21:20
Това е много гадно наистина....за нервите по добре варви на лекар защото е спр опасно високото кръвно... а за момичето аз мисля че със сигурност още те харесва а може би и обича нз но ако майка и я кара да те остави нз просто как ще си я върнеш....това е спр объркващо и много гадно :(

H8_mE
09-09-2007, 21:21
:? Ami tezi nervi sa mnogo lo6i,ama trqbva da si nameri6 strategii! Trudno e,no predi da pravi6 ne6to pomisli 10 sekundi!Eto sam vijda6 po-kusno,4e e imalo i po-dobri na4ini na reakciq!Pravi yoga :lol: znam,4e sigurno 6te ti se stori tupo,no pomaga pri takiva nervi!Tq se opitva da svurje duha i tqloto!Popro4eti nqkoq kniga,opredeleno ima polojitelen effect i uspokoqva!

fghifhffh
09-09-2007, 22:16
i tuko shto mi prashta sms - "LEKA NOSHT"
spored vas tova normalno li za momi4e da pishe sms (osven koito ne sadyrja nqkakvi naredni i loshi raboti) na mom4eto s koeto e skysala predi nqkolko 4asa

bloodranger
09-09-2007, 23:17
1.opravi si nervite
2ta6tata ta mrazi,svikvai i q pobedi v sobstvenata i igra---badi s da6terq i
3 uspeh v na4inanieto ::: :wink: