View Full Version : Кога за първи път правихте секс?
SeX| g|R|_™
10-22-2007, 11:58
На 12 и 2 месеца :smt016 всички ми казват че съм била малка ама според мене ти се решаваш кога ще ти е първия път
stealthyGirl
10-22-2007, 12:14
девствен съм O:)
8-[
i az sam :) o6te dete :D
O:)
Аз пЪ съм бебо :oops: :-D
На 12 и 2 месеца :smt016 всички ми казват че съм била малка ама според мене ти се решаваш кога ще ти е първия път
Права си мила! :lol: :lol: :smt008 И аз го направих на 10 (тя беше на 9) мойте цици бяха по-големи,но това е друга тема.Беше супер все пак аз си решавам! :lol: Та ти казвам направихме го.......решихме цяла кръстословица във вестника :-D :D :lol: 8) Почувствах се голям и започнах да го правя с всяка позната.......... :smt019 :smt038 :smt031
Аз мисля че много си закъсняла ... трябваше преди 7-8 години да го направиш . . . Как можа чак сега да се научиш да се храниш сама :smt005 :smt019 :smt026 :smt072 :smt117
nepokorna_f
10-22-2007, 13:40
xaxax tiq pikli .. dali sa po4nali i kosmi da i niknat ama mi se praat...
еми т'ва е 'щото родителите много внимание им обръщат да им обяснят за к'во става на въпрос.. к'во са виновни децата(?!), че няма кой да поговори с тях...
на мен първия ми път беше 2-3 седмици преди да направя 17..
milata^kuklichka
10-22-2007, 14:36
16
miss_fatty
10-22-2007, 15:25
14 и половина :oops: :oops: Знам рано е,но не съжалявам за нищо! O:)
eliiinceto
10-22-2007, 19:12
пфффффф как може та и аз съм почти на 13 мн рано си правила секс аз на твое място не бих въпреки че знам някой момичета раничко правят секс ама според мен ще има опастност ако не сте използвали презерватив ама както и да е не че знам мн за секса не съм правила все още и нямам намерение да е скоро поне да стана на 16 - 17 и се паааааааааааак не е ли малко ранооо а ? Мисля да ти кажа нещо ако имаш намерение скоро пак да правиш секс използвайте презервативи DUREX да те са най яки знам от опит нали съм малко луда и в даскалото правим номера с презервативи и DUREX излезнаха най - здравите :-D амааааа майкати знае ли че си правила секс ??? направи си сметка че ако ти неискаш родителите ти да знаят и ако някой ден това момче поиска нещо от теб а ти неискаш да го направиш той ще те заплаши че ще каже на родителите ти, и ти ще си длъжна да му огаждаш :smt012 ето това мразя аз у момчетата :smt019
da_potrebitel_sam;)
10-22-2007, 19:59
ne pomnia koga be6e :-D (eii godinkite verno si okazvat vlianie :mrgreen: )
beleg na vrata
10-22-2007, 20:54
az na 16 za parvi pat spah s mom4e abe nz mislq,4e vazrastta stava:)
Лелееее то сички са правили от 13 до 16 да го ева не ми се верва !
az go napravih na 15.ot segashna gledna tocha mi se struva ranichko , kato vyzrast ,no ne syjalvqvam , che go napravih ... nqma da govorim kak i izglejda 12 -13 ... sestra mi e na tolkova i teb si tr predstavqm kato neq i ... spored men ne e normlno , no veche si go napravila
На 15 съм и съм девствен.Донякаде се гордея с това.
lookatme
10-23-2007, 18:28
OMG!е какво да е прави?! всеки с неква дивотия :| но пък бе незнам,аз лично съм си девствено девойченценце и смятам,че съм още мъничко за да правя внуци на наште.ама глей ся,когато си готов,си готов :-s :-D аз дори съм си нямала първо гадженце и съм на 14,а пък да не говоря за секс
мф...какво?аз съм си виновна.мали мали,изоставам с дейността
Danielle
10-23-2007, 22:41
ти как не си се отворила на 7 :-D :-D :-D :-D :-D :-D ужас, заклевам се!
На 15 съм и съм девствен.Донякаде се гордея с това.
:smt016
на 17 преди това имаше един опит
ама нещо неуспешен беше [-(
Timbaland
10-24-2007, 00:01
девствен съм,май....бе кат бях на 10г. се лупкахме,целувахме с едно момиченце у нас,тоест,а питона влизаше в хралупата на катеричката,но пътлака беше малък,тоест ниамаше удължение и пълнителя беше празен,беше на халосни,и то без предпазител.Помня,че седеше момичето на колене праиши там нещо,ама ми е в пълна амнезия.Май не се брой.Толкоз и усетих от тръпката..pfff
:smt012 . :::
iveto_love
10-24-2007, 00:31
i az s1m detstvena vse o6te O:)
нЕщАсТнО мОмИчЕ
10-24-2007, 04:48
8-[
me too - на 13 съм и не смятам да го правя в следващата 1 година [-X [-( :-D
аЗ сЪм ПрИмЕрНо ДиТеНцИ... :smt005
samoubiika
10-24-2007, 10:42
Лелееее то сички са правили от 13 до 16 да го ева не ми се верва !
Аз няма :smt016
Dark_Angel_F
10-24-2007, 10:49
Такам против съм ранният секс , защото той е повличн от хормони и липса на акъл . Но винаги има изключения . Приятелна на една моя приятелка правила сек смай на 14 , но се е чувствала готова и го е искала , а до колкото знам тая мацка е много печена и не я е срам да говори за това ( и не говори за това за да се фука само да оточня ) и азмкарат и да не я познавам евала й правя ...
razl1cHnaTa
10-25-2007, 20:11
az sym na 16 i sm devstvena :P ne mi puka dr kfo mislqt,i ne mislq che na 13 ili 14 dog e normalno da go pravish :wink: vse pak jivota e pred teb ... :smt006
Off za kvo li izob6to si habite prikazkite da im obesnqvate 4e na 13-14 godini ne trqbvat da pravqt sex,kato te ve4e go pravqt!?
Mnogo qsno,4e nemoje edno DETE na 13 godini da saznava kakvo pravi,no te 6te si bolqt glavite posle,az ve4e sum prestanala da se u4udvam na takiva slu4ai,i da se qdosvam,daje vaob6te ne im obra6tam vnimanie i ne se vpe4atlqvam.Radvam se 4e az na tqhnata vazrast sum imala pove4e akul v detskata si glavi4ka i sum si igrala s kuklite vmesto da pravq seks i 4e vse o6te se namirat i normalno razviva6ti se deca,koito mogat da iz4akat da navur6at pone 16,predi da zadovolqt lubopitsvoto si(za6toto pove4eto g pravqt imenno ot lubopitstvo) i da vidqt kvo e tova.Ina4e polojenieto e tragi4no :?
На 14 но и двамата го искахме така че нищо лошо в крайна сметка.Верно,че възбудата и всичко е по-по,но всеки трябва да го направи тогава когато е почуства готов,защото иначе къде е тръпката,ако го правиш за някой др,а не за себе си !
Ruskia1936
10-30-2007, 23:09
Ама ти си била и голяма ? :shock: Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала. [-( :roll:axaxax izroda :D rofl dovolno q nahrani :D mili4kata sig dori nqma da zagreee :D to ne e lesno da se 6iba6 na 12 :D
Dark_Angel_F
10-31-2007, 08:17
Не сизлагай. Секс с дете ненавършило 14 години е незаконен !@!
\:D/
Така е незаконно е , но колко народ са правили секс преди 14 - МНОГО . И макар и този закон да е добре направян някак властите или койото там отоговаря за спазването на закона да провери дали са девствени ...
anonymous526576
10-31-2007, 09:15
на 16 - мъртво пиян и нищо не помня :(
rashito0o
10-31-2007, 09:18
Само ромите правят секс на по 10-11-12.... ама то пък и българите взели да се правят на голямата работа..Пууу на къде отива българската нация..... :-x :-x :-x :shock: :shock: :shock:
ем на хората не им се чака любопитство кфо искаш ти :D :D :D :D
HouseLoveR.COM
10-31-2007, 09:23
почти бях навършил 15 с 15 годишно момиче :oops:
MoOnLiGhT_ShAdOw
10-31-2007, 10:04
Не съм изчела и половината от предишните страници, но реших и аз да си споделя мнението.
С това, че съм на 16 и съм девствена, а и очаквам да остана така още дълго време, започвам направо да се чувствам някоя от средновековието, прехвърлена по погрешка в тоя покварен днешен свят... :-o Еми, кой както иска да се оправя, не на 12, а на 10 да започват всички да се е*ат, кфо толкова, това си е само едно рано загубено детство, нищо работа... #-o А това, че 11-12-годишни пишлемета, които по принцип се чувстват достатъчно големи да се чу*ат, но не знаят елементарни неща и пускат теми от рода на "как може да се намери клитора на момиче, което е все още девствено, проблем ли е?", оставям без коментар :neutral:
:shock: ааа на 12 не си ли шести клас ????? лапе,лапее :x
Rachel Green
10-31-2007, 12:46
Не съм изчела и половината от предишните страници, но реших и аз да си споделя мнението.
С това, че съм на 16 и съм девствена, а и очаквам да остана така още дълго време, започвам направо да се чувствам някоя от средновековието, прехвърлена по погрешка в тоя покварен днешен свят... :-o Еми, кой както иска да се оправя, не на 12, а на 10 да започват всички да се е*ат, кфо толкова, това си е само едно рано загубено детство, нищо работа... #-o А това, че 11-12-годишни пишлемета, които по принцип се чувстват достатъчно големи да се чу*ат, но не знаят елементарни неща и пускат теми от рода на "как може да се намери клитора на момиче, което е все още девствено, проблем ли е?", оставям без коментар :neutral:
Напълно съм съгласна с теб!
И ми е много страннно като заобясняват 12-13 годишни "направих го с човек, който много обичах". Не мисля че на тези години изобщо осъзнават кого обичат :roll:
Az bqh na 18.O6te predi tova bqh gotova i iskah da sym s Mom4eto,koeto obi4am,no...Toy re6i da iz4akame o6te malko:)
Ruskia1936
10-31-2007, 14:47
ima vreme ;} }}
14 и половина! Момичето беше на 15! =D> Ма не и бях първият! :-x
lukrecia
11-02-2007, 12:18
На 15 и половина :) :)
macka123
11-02-2007, 12:37
malko predi da namravq 15..nqkolko dni.No na 12......Mai ti e bilo MALKO rano.tvoq si rabota.a priqtelq ti na kolko e?
Ne do4etoh cqlata tema do 4etvyrtata stranica se otvratih ... li4no az go napravih na 15 i meseci otgore i si mislq 4e za godinki ne sa nikak mn dori e leko ranko no i za mig ne syjalqvam i ne sym syjalqvala za tova ... ta mn razkrepostenite gospoji4ki mislqt li 4e e kef da go napravish na 11-12 i do 16 da te e minalo celo selo
абе вие съвсем се побъркахте как ше праите секс на 12 аз съм на 12 още гадйе не съм имала не съм се целувала с език(а несъм някфа грозна просто не съм намерила подходящото момче)а вие ми праите секс аме ви в ред ли сте бе ..ми правете аз такива наричам курви (а си мислех че едно момиче от класа е мноо тъпо че иска на 13 да го направи а вие... просто нямам думи :shock: :-s [-(
bloodranger
11-02-2007, 23:52
Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. :wink: А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!! :? Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това :?: :smt017 :smt017 :smt019 :smt019
ми ние не сме е тва :smt006 :-D
Emi az sam na 21 i wse o6te ne sam pravil sex
ShokoladkaTa
11-03-2007, 18:51
abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq 8)
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
проблеми няма да имаш.. 0баче възраста ти не е мн подходяща,малка си 0щте #-o
Dr.Hause
11-03-2007, 19:03
Деба и пиклата насрана пише в форума за да се похвали , че е правила секс на 12 ебати животните ебати чудото без коментар оставам просто...то кво има да се коментира као ми беше дъщеря до 14 години нямаше да излезеш поне от тогава е разрешено със закон , че можеш да правиш секс... :evil:
buboLiNka
11-03-2007, 19:44
Шшш..алу миличка,хубаву вкарали са ти го ма кво тичаш тук да казваш,неможе ли да се въздържиш малце или искаш да разбереме че си го правила на 12.На тва аз му казвам Фукня!Ще ме извиняваш много ама така е още си малка за секс,ти слушаш ли се любов на 12 години.А бе ей тва момче се е чудело как да ти се навърте в гащите тя за любов ми говори.Тва е каприз,един голям каприз.Какво ве прихваще ве вече на 12 се ебете,ами след една две години докъде ще дтигните,до околовръстното maybe?!Не искам да обиждам никой ама според мен не е на добре да правите секс на 12 13,ае от 14 нагоре как и да е ама по надолу..и дума да не става.А бе няма смисъл,тя вече гое направила,просто няма нужда да и говорим,така или иначе тя си е наумила една и няма да си промени мнението,така че ае е*и се на поразия :?
А по темата на 15 съм и не съм го правила:)
leleee, ne moga da vi razbera vas momi4etata det spite s nqkoi na 12! abe vie ludi li ste??? az sam na 13 i polovina i oshte ne sam imala gadje, kamo li da se celuvam s ezik, ne sam grozna nito debela prosto 4akam podhodqsh moment! vie taka prevrashtate neshto tolkova delikatno i tolkova specialno, kato parvata no6t v perverziq, pedofilski mu ti raboti! na kolko godini e bil priqtelqt ti mi e mnogo interesno? sigurno 15,16. to koe normalno mom4e na 12 she go napravi, to koe normalno momi4e she go napravi na 12? sled vreme kat stane6 na 15 i vsi4ko she si izprobvala ot jivota, kak shte se 4uvstva6?
tyra_banks
11-04-2007, 16:18
Кога е готово едно момиче за секс?Неможе да каже на колко години трябва да загубиш девственоста си,едно момиче само трябва да прецени дали е готово за това,дали е намерило точния човек,все пак всички се развиваме различно,аз сам на 15 години,имам приятел от 2 години и половина,и го направихме преди около седмица.
А относно тези момичета който са правили секс на 12 години,изобщо не съм съгласна,но както казах всяко момиче само си преценява!!!
paradiso
11-04-2007, 17:06
8-[ i az :razz: mm mislq 4e ne e mn normalno na 12 ama seki si re6ava
ако искам ии на 20 ше го напрая нали после цел живот ше го праиш :D :D :D
MiSs CaLifOrNia'S mAN
11-04-2007, 22:59
ми аз за 1 път 8 клас 8)
Sweet__baby
11-05-2007, 06:44
ми аз за 1 път 8 клас 8) И к'во?! Гордееш ли се с това?? :shock:
BMW_MPOWER
11-05-2007, 21:26
отдавна..някъде на 16-17 забравих веке
ми аз за 1 път 8 клас 8) И к'во?! Гордееш ли се с това?? :shock:
Izvadi reakciq... [-(
roksana_1
11-08-2007, 10:59
Ама ти си била и голяма ? :shock: Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала. [-( :roll:
аз съм на 14 и даже си нямям гадже та да правия секс http://www.postsmile.com/img/emotions/121.gif :-# :cry:
Music_niki
11-08-2007, 20:33
Ама ти си била и голяма ? :shock: Даже скоро ставаш на 13 и представи си, правила си секс чак сега ? Изоставаш моме, знаеш ли че повечето твои връснички го правят още на 11. Падаш ми в очите, накъде може да отива този свят с толкова бавно развиващо се поколение ? Чак на 13 да правиш секс, горката. Пък и предполагам, че още не си се друсала. [-( :roll:
аз съм на 14 и даже си нямям гадже та да правия секс http://www.postsmile.com/img/emotions/121.gif :-# :cry:
:-D Хаха, и аз съм така. Иначе това просто на 12 наистина е адски ама адски тъпо и безобразно, егаси извратенячките и ебачките сте тука, направо нямам думи. Аз съм на 14 и в близките 3, 4 години въобще не мисля и да правя, защото за сега все още си се чувствам като дете и не мисля да си пропилявам детството, пък и за училището мисля, според мен не е много желателно докато не завършиш да си имаш кой знае кво сериозно гадже и да се чукате и т.н. #-o
LitTlE_BeBsIiI
11-09-2007, 09:47
Бях почти на 13 когато го направих и...може един ден да съжелявам.
roksana_1
11-09-2007, 11:24
Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. :wink: А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!! :? Няма нищо лошо и аз го направих на 12 и какво от това :?: :smt017 :smt017 :smt019 :smt019
Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст. ](*,) Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш :!: Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала :idea: Било незаконно това пък беше най големата простотия :!: Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а :?:
според мен е мн си малък да почнеш да правиш секс на 12
](*,) егатииИиИиИиИиИ аз съм на 14 и не съм подготвена за секс та камоли на 12 :-|
накъде отиде света ?! 12 години ?! и тва адски често го срещам ... оня ден си земам хай клуб некво 12 годишно дете забременяло от 30-годишен женен мъж .. начи тва е супер тъпо ... аз ся съм на 13 ... девствена съм иии дори изобщо не мисля да го правя скоро време какво е това ?! ама квото искат нека правят после да няма лоши последици .. внимателноо :?
socialno_zlo_f
11-09-2007, 17:08
да тя си ре6ава кога с кого по какъв на4ин и най-важното НА КОЛКО :!: мисля 4е няма ло6о в това ... :P пък и пред свър6ен факт има ли смисъл да си удря главата в стената :?: \:D/
Абе каквото и да говорите - 12 си е 12... още не си узрял като хората, не знаеш кво е пенис пък какво остава да ти влезе в п****та... тъпо е... аз специално съм го направила на 14, почти 15 и се радвам. Това е най-подходящото време - от 14 до 16 години.
bqsna_teenagerka
11-09-2007, 18:53
нямам спомен дали съм писала и друг път тук.мисля че да но нищи. по темата на 14 съм и още не съм правила секс.
6ibanqka
11-09-2007, 19:17
и аз не съм праил още, а съм на 18 :wink:
Тва като си правил рано не значи,че си с една крачка напред...
Все едно некой да се хвали че яде по 4 пъти на ден, пред такъв който се храни по 1 път.. и в същото време и двамата са сити. :---)
He съм още и смятам да е поне след 1-2 годинки,въпреки 4е си имам сериозен приятел от 4 месеца!
на 15 съм...
theEXPLOITED
11-10-2007, 09:52
Лошо има, само, че ми омръзна да го повтарям! Най-малкото, че е НЕЗАКОННО! Не можеш да понесеш никаква отговорност ако стане някой гаф и два ли имаш достатъчно богата сексуална култура на тази възраст. ](*,) Всеки решава сам за себе си не съм те накарала и ти да го направиш :!: Така съм преценила направила съм го с човек когото съм обичала :idea: Било незаконно това пък беше най големата простотия :!: Ти на 18 ли ще го направиш да е законно а :?:
ЕЙ,АВТОРКАТА НЕДЕЙЙЙЙЙЙЙ МНОООО ДА ЗЕЕШ,ЗАКОНЪТ НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВА 18 ГОД.ТАКА ЧЕ КАТО СИ МАЛОУМНА,И ОГРАНИЧЕНА ,ЗА КОЕТО ТИ ПРЯКО НЯМАШ ВИНА А ВЪЗРАСТТА ТИ,ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ КАТО НЕ ЗНАЕШ!!!!ЗАКОНЪТ СМЯТА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОЛОВИ КОНТАКТИ С ЛИЦА ПОД 14 ГОД. ВЪЗРАСТ!!!!!
ЯСНО?????????????НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА 18,НАЛИ?
модерирано от by devil_girls_
Т.2.от Правилника на форума!!!
bebitooo___
11-10-2007, 10:06
Когато се почувствах готова.. и най - важното когато намерих човек, с когото си струва..
Awe vseki moje da si pravi seks s koito si izka i kogato si izka
spored men e taka...
Oba4e i 12 godini s16to e malko tani4kooo no tva si e re6enie na samiq 4ovek
na 16 po4ti..... :D (to4no 2 sed predi rojdeniq mi den )
ivancho pe6ehodeca
11-10-2007, 16:47
Е тази ме е изпреварила с една година-аз го направих на 13
princesa_viki
11-10-2007, 17:22
12 години не е ли малко раничко.е това все пак е моето мнение.... :neutral:
na 16 po4ti..... :D (to4no 2 sed predi rojdeniq mi den )
+1 8) \:D/
тц тц тц... 12 нз гаджето ти на колко е и дали носи наказателна отговорсност (според мен едва ли) ама това си е педофилия ... звучи гадно нали !? Ами то по принцип секса в наши дни, до навършване на 26-30 години е за удоволствие , а в тийнейджърските години е леко безразборен. Все пак на 12 е наистина рано ти просто не си достатъчно съзряла, нагоре имаше 1 коментар за 14 ... еми и 14 не е толкуз добре :D моето лично мнение е 16-17 , макар че повечете почват на 15 (от личен опит знам) и така е ... ХОРА СТИСКАЙТЕ ДО 16 ГОДИНИ :lol:
za6to p1k na 14 da e rano
az s16to go napravix za p1rvi p1t na 14
v dne6no vreme 14 e nap1lno normalna v1zrast
PS:pone spored men :)
momi4etata na 14 god ve4e bi trqbvalo da sa s1zrqli a s16to i mom4etata
Babite i dqdovcite ni sled zav1r6vaneto na 7-mi klas sa se jeneli a pove4eto ot dne6noto pokolenie dori ne sa imali seriozna vr1zka do tazi v1zrast
Taka 4e spored men 14 e nap1lno normalna v1zrast
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-12-2007, 11:12
Преди малко.
SeXy_KoTe_F
11-12-2007, 11:15
мамамайкоо.
мамамайкоо.
Em kakvo ? 8-) 8-) 8-)
flowerlina
11-12-2007, 15:24
Не съм :)
Music_niki
11-12-2007, 16:08
мамамайкоо.
Em kakvo ? 8-) 8-) 8-)
14, леле ти си напълно ненормална, ти в ред ли си на 14, според мен ти хващаш последният влак, я почни на 5 години, яко се изчукай в детската градина, да ти дойде ума в простата ти лейка. Абе аз съм на 14 и в близките 3, 4 години не мисля да го правя, а това че в днешно време 60% от момичетата са курви, а от момчетата 40% просто нямам думи. Айде, ебете си се наволя, квото си искате, но съм 100% сигурен, че след години много ще съжалявате, гледайте поне децата си после да не ги учите да го правят във вашата малоумна пубертетска възраст!!! ](*,) ](*,) ](*,)
Май темата трябва да се заключи... :( 25 стр?! Всеки има свое мнение по въпроса, което явно не пасва с мнението на другите.Е, и аз не подкрепям твърде ранния секс,но всеки сам си решава. Сега не виждат какво лошо има, но после като порастнат малко сами ще разберат :smt008 :-k
Отдавна ;)
ПП: 6ибаняка, 1ви мина.
SilverAngel
11-15-2007, 06:17
на 15 без 6 месеца :-({|=
partychild
11-15-2007, 10:33
16 години и 4 месеца :)
Violenza
11-15-2007, 16:35
на 15 без 6 месеца :-({|=
Бахти тъпият отговор.
редактирано от devil_girls_
T.2. OT Правилата на форума!
уважавай мнението на другите ,така както те уважават твойто!и това не се отнася само за теб ,a за сички спамери ,и които сте тук да се заяждате.
а това че в днешно време 60% от момичетата са евтини момичета , а от момчетата 40% просто нямам думи. Айде, ебете си се наволя, квото си искате, но съм 100% сигурен, че след години много ще съжалявате, гледайте поне децата си после да не ги учите да го правят във вашата малоумна пубертетска възраст!!! ](*,) ](*,) ](*,)
bullshit
т'ва че си го направил/а по-рано НЕ ТЕ прави автоматично евтино момиче.
Първият ми път беше скоро даже малко ми е неудобно да .. го кажа на 17 год .. със сегашната ми приятелка и тя беше девствена и така мина первектно :wink: Апък сега си наваксвам за пропуснатите години :P
Първият ми път беше скоро даже малко ми е неудобно да .. го кажа на 17 год .. със сегашната ми приятелка и тя беше девствена и така мина первектно :wink: Апък сега си наваксвам за пропуснатите години :P
мисля,че няма нищо срамно дори да си го наприл на 20!
когато се почустваш готов ,тогава. :wink:
Е да и аз мисля така .. но вече рядко се срещат 17 годишни момчета които не са правили секс .. Аз мисля като теб и затова казах че не сажалявам че съм го направил на толкова .. още повече че беше с момиче което обичам ... :wink:
princesa_viki
11-15-2007, 19:24
"Е да и аз мисля така .. но вече рядко се срещат 17 годишни момчета които не са правили секс .. Аз мисля като теб и затова казах че не сажалявам че съм го направил на толкова .. още повече че беше с момиче което обичам ... Wink "
Според мен това е най-важното да е с човека,който обичаш :) когато сексът се прави с любов е много по-хубав,отколкото да е само Секс,с поредния/поредната ....И да наистина не се срещат момчета които са девствени на 17(всичко хубаво е на изчезване ) :P
Хех ами мерси за така да кажа ... комплимента :) незнам можеби ако ми се беше отворила възможност щях да го направя и по рано .. не съм някав грозен а у .. даже съм си доста `търсен` от момичетата .. радвам се много че стана с това момиче .. но по принцип за нас момчетата няма много голяма разлика с какво момиче го правим дъли я обичаме или не ..
FeelTheBeat
11-15-2007, 22:49
Девствена съм.
Момичетата, които правят секс на по малко от 14 години, според мен от тях няма да стане личност. Въпреки че нещата са относителни.
На 20. Направих го със сегашната си приятелка и тя даже не разбра, че ми е за първи път, докато не и казах, след няколко дена :).
PinkFloydSound
11-16-2007, 11:32
девсвена съм...на 13 съм все па :D не съм като някои други тука ](*,)
CrazyWitch
11-16-2007, 12:10
17.03.2006 :) чаааас... около 11 часа сутринта може би. Хаха.. Мисля, че бях изчерпателна. Еййй .. слонска памет значи.
CrazyWitch
11-16-2007, 12:13
Девствена съм.
Момичетата, които правят секс на по малко от 14 години, според мен от тях няма да стане личност. Въпреки че нещата са относителни.
Тъпо, тъпо.. Много тъпо наистина мнение. Нещата са много относителни бих казала. хух[/b] :)
T.2. от правилата!
devil_girls_
DejaVu31
11-17-2007, 20:17
И се почна вечния спор..единия/та го направил/а на 13,друг/а пък на 16,трети на 20...четвърти/а пък се гордее че се е "опазил/а"...Пък така не е правилно,иначе е неморално..незаконно...Всек си има свои разбирания за нещата,да спорите или да се надъхвате няма никакъв смисъл.Нещата не се движат по някакви възрастови граници,те просто се случват когато си готов за тях и си наясно с последствията.Изключвам 12-13 годишните,това е по скоро някакъв вид игра за тях,знам ли...Но не смятам обаче че момче/момиче на 15-16-17 години е неспособно да прецени ситуацията,или че има по ниска сексуална култура от някой 18-20 годишен.Гафове и фалове при всички стават и един достатъчно умен и информиран човек,ще може да се справи с ситуацията,без да се стига до аборти,нежелана бременност и т.н.Един човек на 16 може да е по образован от този на 19,както и обратното разбира се.Майка ми беше казала:"Разбираш че си готов да правиш секс,когато се прибереш в нас,постелеш хубавите чаршафи,запалиш свещи и си пуснеш музика,без да се тревожиш че някой ще те "хване".Ако ще правиш нещо,прави го като хората."
{}AnGel{}
11-18-2007, 07:53
sestra mi sled 4 meseca pravi 13 tq o6te ne znae kvo e pi6ka ti ve4e daje si se i naebala ... ne go odobrqvam
mumiikataa
11-18-2007, 07:57
sestra mi sled 4 meseca pravi 13 tq o6te ne znae kvo e pi6ka ti ve4e daje si se i naebala ... ne go odobrqvam
8-[ ](*,) ама ти сериозно ли :smt119
{}AnGel{}
11-18-2007, 07:57
az bqh na 16
princesa_viki
11-18-2007, 09:14
Deja _Vu -това което майка ти го е казала според мен е много правилно ;-)
.::THE_LAST_ANGEL::.
11-18-2007, 18:05
Бях на 15 и беше ногу яко :P
zaichetooo
11-18-2007, 21:50
bqh na 13 i be6e pylen proval,sled tova si navaksah,de :D
Impheatus
11-19-2007, 21:50
Бях на 15 години....
samonervi
11-19-2007, 21:53
Бях на 16 и много ме е яд,че го направих тогава.Защото после не правих секс около година и половина.Не бях готова ама да не съм по назад от другите....
Mi nqma da ima6 nqkvi seriozni oplakvaniq pak i 6tom ti e bilo qko tva e hubavo za6toto na men li4no parvite 4 5 pati savsem ni6to neuse6tah i osven tova 4 dni sled kato go napravihme mi te4e6e krav malko no q ima6e a i ste imali kondom taka 4e ne se pritesnqvai za ni6to nai-vajnoto e da ti e gotino
az bqh na 15 i mi ostavaha o6te 4 meseca da napravq 16
Ти не си наред за тебе има израз - Леко момиче е как на 12 ще се ебеш бе
за съжаление аз доста избързах - 11 год с бившата ми приятелка, но под въздействието на алкохола(не че съм млад пияница а просто големият ми братовчед празнуваше рожден ден и реших и аз за първи път да пийна).
Тя ми беше първата приятелка и въобще много не знаех какво става... И май заради това после взаймно скъсахме
нормалната възраст требва да е 16-17
sweet_sorcerer
12-03-2007, 20:51
Аз НА 16....... А за това,че си била на 12.......просто NO Comment...
anita_sd
12-03-2007, 21:13
WOW 12 на т'ва бих казала леко момиче :o Аз го направих на 17 е все още съм си на толкова,но ми е близко rd-to :---)
wasntme_
12-03-2007, 21:45
Абе каквото и да говорите - 12 си е 12... още не си узрял като хората, не знаеш кво е пенис пък какво остава да ти влезе в п****та... тъпо е... аз специално съм го направила на 14, почти 15 и се радвам. Това е най-подходящото време - от 14 до 16 години.
i az taka mislq 4e ot 14 do 16 e dobro vreme \:D/ stiga razbira se predi tova da se obrazova 4ovek i taka natatak - ne bi trqbvalo da ima nikakvi pre4ki.
Na 17 god go napravih
Ina4e sum vazmutena,otvratena i meko kazano poteresena ot temata i mneniqta na DECA koito na 13,14,15 god sa "si misleli 4e pravqt seks"
No 6te si spestq komentara...jivi i zdravi 8)
VeRdiSSima кажи ми кнежки четеш ли :?: отговори ми Под игото чела ли А ти отворко на колко си а ти чел ли си я :?:
Всеки нормален българин би трябвало да я е прочел!
аз не съм я чел--->Нима съм ненормален :?: :!: (Не мисля че, съм иизтървал много, но за сметка на това съм чел други)
И се почна вечния спор..единия/та го направил/а на 13,друг/а пък на 16,трети на 20...четвърти/а пък се гордее че се е "опазил/а"...Пък така не е правилно,иначе е неморално..незаконно...Всек си има свои разбирания за нещата,да спорите или да се надъхвате няма никакъв смисъл.Нещата не се движат по някакви възрастови граници,те просто се случват когато си готов за тях и си наясно с последствията.Изключвам 12-13 годишните,това е по скоро някакъв вид игра за тях,знам ли...Но не смятам обаче че момче/момиче на 15-16-17 години е неспособно да прецени ситуацията,или че има по ниска сексуална култура от някой 18-20 годишен.Гафове и фалове при всички стават и един достатъчно умен и информиран човек,ще може да се справи с ситуацията,без да се стига до аборти,нежелана бременност и т.н.Един човек на 16 може да е по образован от този на 19,както и обратното разбира се.Майка ми беше казала:"Разбираш че си готов да правиш секс,когато се прибереш в нас,постелеш хубавите чаршафи,запалиш свещи и си пуснеш музика,без да се тревожиш че някой ще те "хване".Ако ще правиш нещо,прави го като хората."
ЕЕЕ брао е ЕВЛА един свестен коментар (който изчерпи темата) да напеше някой :!: :grin: :grin: :-D
magneziq
12-13-2007, 16:28
a we nz za drugite ma az li4no smqtam 4e ne e dobre da se pravi sex predi hmm 15,16,17 god -vse pak po tova vreme izrastvame -moq priqtel go napravi na 9 godini i mnogo mu se draznq na akala-sa e na 15 i poluvina i ne se e razvil mnogo kakto trqbva
А колко човека от вас досега са говорили с родителите си на тема секс и пратнйорски взаимоотношения и са искали съвета им? Ако смятате че на 16 години е рано да правиш секс...уважавам мисленето ви, Вие така сте били възпитани и така ще възпитавате децата си , но който е говорил достатъчно с родители си на тази тема сам ще разбере че тази възраст не е никак рано , защото родителите му са минали през същото , през което минава и той , поне аз така съм забелязъл :P
А относно това беше малко след като навърших 15 и го направих , защото бях с опитна жена и знаех че резултата няма да е отрицателен :)
princesa_viki
12-13-2007, 17:45
moq priqtel go napravi na 9 godini
на 9???? 8-[
maackata
12-13-2007, 18:30
Az go napravh na 17.Vapros na razbirane, gotovnost i 4ustva e si4ko(pone za mene de) :-)
maackata
12-13-2007, 18:36
Az go napravh na 17.Vapros na razbirane, gotovnost i 4ustva e si4ko(pone za mene de) :-)
за съжаление аз доста избързах - 11 год с бившата ми приятелка, но под въздействието на алкохола(не че съм млад пияница а просто големият ми братовчед празнуваше рожден ден и реших и аз за първи път да пийна).
Тя ми беше първата приятелка и въобще много не знаех какво става... И май заради това после взаймно скъсахме
нормалната възраст требва да е 16-17
На 11?
UnForgiving
12-13-2007, 19:02
Ми аз го направих малко преди да стана на 16.Не смятам, че съм била малка, но определено не бях напълно готова да го направя.Направих го по-скоро защото бях заслепена от чувствата си и исках да задържа човека до себе си.
Май-май и това ти е било рано... Пише се перФектно! Да не говорим, че няма какво да наваксваш... Някой който го е направил преди теб има да си наваксва с детството...
abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq 8)
Moderated by krem4et0
ти как си :?: момиченцата на твоите години о6те си играят с кукли и вярват в Дядо Коледа,а ти ве4е се ебе6, ](*,) замисли се малко по тая логика на 30 години 6те си баба :idea:
DevilWish
12-14-2007, 13:33
Ujas 12 godini.... :? Em i az go napraih malka - na 14 bqh.....ama pyk 12 syvsem mi izglejda nenormalno - ti cikyl imash li??
boje gospodi na 12 =D> skupa tva ne sa ti kuklite, 6to sega si g onapravila s 4ovek koito obii4a6 posle s kvi li 6e go pravi6 kaot stnae6 kam 16 - 17 ama 6tom si bila govotaaaa =; :-s
E dobre che ne si bila na 8....
Na 12 god sex shte mi pravi?? Ti izobshto imash li predstava kakvo stava tam dolu?? Obajdam se na maika ti!!!
:evil:
wasntme_
01-01-2008, 17:11
:-D Хаха, и аз съм така. Иначе това просто на 12 наистина е адски ама адски тъпо и безобразно, егаси извратенячките и е**чките сте тука, направо нямам думи. Аз съм на 14 и в близките 3, 4 години въобще не мисля и да правя, защото за сега все още си се чувствам като дете и не мисля да си пропилявам детството, пък и за училището мисля, според мен не е много желателно докато не завършиш да си имаш кой знае кво сериозно гадже и да се чукате и т.н. #-o
ok tova e tvoeto mnenie... ama ti sama kazva6 4e TI vse o6te se 4yvstva6 kato dete...koito kakto se yredi honey... ne vsi4ki se 4yvstvat kato deca... vseki ima razli4na psihika i jivota my e razli4en.... taka 4e ne plyi mn mn horata... :-D
az o6te sam devstven na 14 sam skoro 6te praq 15 i mislq na 15 da go napravq
paranoia
01-05-2008, 13:17
napravih go na 14,sega sum na 14 i polovina 8-)
Dark_Angel_F
01-05-2008, 13:39
boje gospodi na 12 =D> skupa tva ne sa ti kuklite, 6to sega si g onapravila s 4ovek koito obii4a6 posle s kvi li 6e go pravi6 kaot stnae6 kam 16 - 17 ama 6tom si bila govotaaaa =; :-s
И аз тва се чудя .....Аз като си имах едно "гадже" на 12 години единственото коетоо правехме като гаджета беше 1-2 прегрътки за целия период и това , че той ми подари един пръстен в много сладка червена кутийка с фомата ан сърце. А днешните 12 годишни секс правят :-s
spongebob
01-05-2008, 13:45
Аз бях на 17,а по така и така между другото подхванатата тема за секса на 12...какво става с по-малките..не ми го побира умът..подяволите..та моята първа целувка е била по-късно от техният първи път...
Dark_Angel_F
01-05-2008, 13:54
Аз бях на 17,а по така и така между другото подхванатата тема за секса на 12...какво става с по-малките..не ми го побира умът..подяволите..та моята първа целувка е била по-късно от техният първи път...
И аз съм така по отношение на целувката моята беше на 14 , а те на 12 се праскат...
sun_flower
01-05-2008, 14:19
awe samo kato pro4etoh vuprosa na mladata gospojica, si pravq izvodite kolko e naqsno s ne6tata i kakva seksualna kultura ima.are mainata mu na vuzrastta,to dne6noto pokolenie se izrodi totalno,predstavqm si kakvi 6te sa na6te deca :( ma kato ste re6ili da pravite sex,pone se obrazovaite za posledstviqta ,koito mogat da stanat ot negramotnostta i nedostatu4nata vi informiranost.bati lapetata.em trugnali da se ebat,em i haber si nqmat za kvo stava na vupros........potres
Conservator
01-05-2008, 14:28
НЕ съм женен :arrow: не съм правил секс!!!
glezenata
01-06-2008, 11:30
az go pravih na 15 za prav pat i dosta me bole6e parviq pat za6toto se bqh stegnala sig mn nz,vapreki 4e ve4e mi se struva adski otdavna(sega sam na 17) i predi ne mi haresva6e tolkova sas sega6niq mi priqtel e adski hubavao,moje bi za6toto go obi4am mn no v sravnenie s predi......sega e strahotno :)
Mirelchetoo14
01-06-2008, 12:56
Аз го правих съвсем скоро за пръв път,преди седмица.Не ме болеше почти,нямаше кръв,и беше много хубаво,защото съм с човек,когото обичам :smt007
и аз съвсем скоро... преди около 2 седмици и по малко - 2-3 дни преди нова година.. на 16 съм
hinata___
01-06-2008, 17:11
emi az go pravih na 14 sa sam na 15 8) i spored mene nqa kfi problemi da ti suzdava ako si vzela predpazni merki ;-)
за мен пък годините нищо не показват за даден човек..може да си на 20 и да не си готов,или пък да нямаш с кого да го направиш..и какво тогава трябва да те е срам ли?! или да тръгнеш да търсиш първия защото "е нормално на 17-18 вече да не си девствен"..пък и не само за това.тука сега може яко да не се съгласите с мене,но и при по-малките е така.има някои,които узряват по-рано от други,имат сериозна връзка и т.н..и са длъжни да чакат,заради чуждото мнение и годините си?
това е моето мнение,годините често не са от значение :-o
lodka1330
09-01-2008, 00:07
nqma znachenie na kolko si go napravila za purvi put..vajnoto e da znaesh che go iskash! a sexa e nai-qkoto neshto na zemqta taka che po dobre na vreme otkolkoto na stanesh na 17-18 i da si nqkakva tapa patka
exclusive__16
09-01-2008, 07:53
awe xorA potyRsETe teMiTe TaQ TEmna q iMa PoNe 100 v FoRymA :-x :? :x :-x :-x
tova da si na 16 17 i da si devstvena ve4e e postijenie egati 11 12 godishni da go pravqt....egati az na 12 si igraeh s kuklite oshte ve...na kade varvi toq svqt....
:-x :-x :-x :-x :-x
A po temata na 16 i polovina :D
o oтдавна беше не помня сега :D
Много пъти съм го коментиралатова за секса на 12 .. ще си то спестя тоя път .. Ще ти кажа само едно .. Чупи си главата!!!
Иначе моят първи път беше на 15 .. :grin: И беше хубаво и безболезнено най-важното ...
belphegor
09-01-2008, 12:48
Moderated by krem4et0
Харесва ти... било е яко... нямаш оплаквания.. правели сте го с кондом=>
=> направето го пак. Правето го редовно. Колкото се може по-често.
Xrisenceto
09-01-2008, 13:00
на 15 съм и за пръв път го направих тая година на 11 юли :-)
Love0nlyMyself
09-01-2008, 18:47
nqma znachenie na kolko si go napravila za purvi put..vajnoto e da znaesh che go iskash! a sexa e nai-qkoto neshto na zemqta taka che po dobre na vreme otkolkoto na stanesh na 17-18 i da si nqkakva tapa patka
това беше най глупавото изказване на 16-17 девствена и да си тъпа патка добре изчукай се на 11 и бъди герой обаче ще си останеш тъпа КУРВА за останалите и я помисли малко тъпа патка или тъпа курва кое е по добре спред теб ;)
Just_House
09-01-2008, 18:54
това беше най глупавото изказване на 16-17 девствена и да си тъпа патка добре изчукай се на 11 и бъди герой обаче ще си останеш тъпа КУРВА за останалите и я помисли малко тъпа патка или тъпа курва кое е по добре спред теб ;)
+1 Секс трябва да се прави когато прецениш че си готов а на 11 едва ли можеш да направиш толкова важно решение, но ако го направиш по-късно ще съжаляваш че не си изчакала.
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:01
+1 Секс трябва да се прави когато прецениш че си готов а на 11 едва ли можеш да направиш толкова важно решение, но ако го направиш по-късно ще съжаляваш че не си изчакала.
то на 11 ццикъла сиг още не й е дошъл ... http://www.pic4ever.com/images/198.gif
Just_House
09-01-2008, 19:03
то на 11 ццикъла сиг още не й е дошъл ... http://www.pic4ever.com/images/198.gif
сиг но и на 11 да мислиш за секс трябва нещо да не е наред аз на 11 например бях фен на pokemon :razz:
Въобще тогава не съм мисли за секс :o
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:20
сиг но и на 11 да мислиш за секс трябва нещо да не е наред аз на 11 например бях фен на pokemon :razz:
оо на 11 май беха излезли картите на ю-ги-о и ме учеха да игаря с тех станах добра :D
Just_House
09-01-2008, 19:25
оо на 11 май беха излезли картите на ю-ги-о и ме учеха да игаря с тех станах добра :D
аа не ю-ги-о беше 1 2 години след покемон :D а иначе и те бяха голям хит имах цяло тесте ! :razz:
аа не ю-ги-о беше 1 2 години след покемон :D а иначе и те бяха голям хит имах цяло тесте ! :razz: Пика4у ми липсва :lol:
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:27
аа не ю-ги-о беше 1 2 години след покемон :D а иначе и те бяха голям хит имах цяло тесте ! :razz:
хаха ее жалко значи аз си го спомням покемон тогава май бех влюбена в самия покемон :razz: детски ситории инече за тестоте зимах от картите на брат ми 8-)
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:31
И мене ме кефи Покемон - особено Пикачу много е сладък :-) :razz:
да бе ето как се казваше пикачу малеее колко го харесвах исках да се оженя за него 8-)
Moderated by krem4et0
Браво похвали се че си правила секс...Много ли си голяма вече ?!?!?! Ей деца чак ви се чудя на акъла.. :?
Just_House
09-01-2008, 19:40
да бе ето как се казваше пикачу малеее колко го харесвах исках да се оженя за него 8-)
Представям си как правите секс с пикачу :D
Пикачу е безполов или са давали детското цензурирано :D
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:41
малее сиг е мн якоо http://www.pic4ever.com/images/2gwb921.gif
vaseto0o
09-01-2008, 19:42
Пъха й един вибратор и почва да го зарежда с ток за да работи :D
Just_House
09-01-2008, 19:45
а да верно той пускаше ток тва е мечтата на всяка самотна жена пък и ще спести пари от батерий.
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:55
а да верно той пускаше ток тва е мечтата на всяка самотна жена пък и ще спести пари от батерий.
http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:59
Един гръмотевичен шок на клитора и ще си на седмото небе :razz:
е де са сички момичета ще започнат да си мечтаят за пикачу а за нас нема да остане нищо 8-)
Love0nlyMyself
09-01-2008, 20:03
е де са сички момичета ще започнат да си мечтаят за пикачу а за нас нема да остане нищо 8-)
Хахаха така си е ама все пак доста женски вярвам биха спали с пикачу.Аз само бих му напраел една мазна свирка така както само аз си знам 8-) :lol: :razz:
ама той е мн секси 8-)
Love0nlyMyself
09-01-2008, 20:08
Хахаха така си е ама все пак доста женски вярвам биха спали с пикачу.Аз само бих му напраел една мазна свирка така както само аз си знам 8-) :lol: :razz:
ама той е мн секси 8-)
Ами секси е - не отричам! И мене ме възбужда до някъде 8-)
:D :D да живее пикачуу http://www.pic4ever.com/images/999.gif
Just_House
09-01-2008, 20:08
ама той е мн секси 8-)
Ами секси е - не отричам! И мене ме възбужда до някъде 8-)
мене ме възбужда също факта и че е чувствителен не е само секс машина
Love0nlyMyself
09-01-2008, 20:16
ее чшш NeNoRMaLNiKa ало а гаджето къде го забрави 8-) 8-) 8-)
Just_house има мн мн сладка усмивчицаааа :oops:
Love0nlyMyself
09-01-2008, 20:24
ее чшш NeNoRMaLNiKa ало а гаджето къде го забрави 8-) 8-) 8-)
Just_house има мн мн сладка усмивчицаааа :oops:
Незнаех че си моногамна.Отиде ни тройката :(
Амаа кво пък аз ще правя секс с Мисти 8-) :razz:
хахаха :D :D :D
браво Duffer ...+1
Аз съм на 14 и не съм правила още.
Смис с приятеля сме на орална любов.
Какво всички сте се забързали толкова за секс на 13-14 :?
Angel4enebesno
09-01-2008, 23:07
Недей така,че ще се приеме за реално мнение,за истина,а тва е пълна тъпотия!Какъв е проблема ли,ами на 12-13години една жена просто още не готова,а тва може да създаде много проблеми!
Четох някъде че секса преди 16 можел да доведе до спиране на развитието в по-ранни години :-o звучи глупаво ,само че имам една позната дето м,ай май си е жив пример за тва на 17 е и вече прилича на парцал,а да не говорим че нито гръдната и обиколк амръдна нито нищо....и на мен ми звучи абсурдно, но това сочат дебелите книги!
Иначе аз на 16 и половина :-)
elitututu
09-02-2008, 09:07
az pyk bqh na 14 i spored men vseki si reshava kfo da pravi .... 8)
Stefchyy
09-02-2008, 09:10
Абе ти да не си неква мангалка бе ? как ше го прайш на 12 години бе !??! Що не помислиш и за дете а ? Пффф кво ви става бе хораа .. Думи неам ... :o :o :o
i_love_you_baby____
09-02-2008, 10:16
15, почти 16.
Хахаха savoy 6 точки :grin: точно тай си е :lol:
абе оставете закона,по-важно е че на 13 тя още не е достатъчно развита да прави секс.вярно всеки сам си преценя кога е готов но 13 е ПРЕКАЛЕНО рано :-# [-X та аз съм на 15 и вярно мислила съм си мн пъти да спя с приятеля си (заедно сме от година) но мисля да изчакам още малко пък каквото стане...а ти продалжавай да си използваш презервативи че да не станеш мама на 14 :?
evichka_lonelyy
09-02-2008, 12:10
ama shamanduro zalegni nad urocite ne nad poloviq 4ep na gadjetoti na 13 ba zasramise we deba se edno utre nqkvo lape na 10 god da se ebe s 50 godishen dqdka det kat kihne i legne u groba ba malko sram imai be dete kvo sa fukash sega nikoi ne go ebe ama kat zabremenesh sha se 4udish na koq vrata da po4ukASH :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Няма какви проблеми да създаде, ако се практикува правилно. :wink: А за това, че си го правила на 12 години, ще си спестя коментара !!! :?
az p1k nqma
DA TI EBA MAIKATA PROSTA MALKA NEDORAZVITA ZAGORQLA T1PA SMOTANA ZARADI TAKIVA KATO TEBE STAVAA TFA V B1LGARIQ.T1PI KYRVI SMOTANI NE VIJDA 4E E NA 12 O6TE S IGRA4KITE DET SE KAZVA TRQ SI IGRAE TAQ MI PRAI SEX 4AKAI MALKO BEEEEEEEEEE OOOOL MALKA PYT4ICA,TAKA 6TA NAEBA 4E KOSMITE OT GLAVATA 6TI IZPADAT ... BAHTI MALKITE PIKLIII :-x :-x :-x :-x :-x :-x
verdisima mlakni 6toto mn nervi6...zaradi takiva kato vas b1lgariq e pod kyrvenska vlas i nqma da se opravim nikoga 6toto naroda e pros kato vas 2te
ZNAM 4E SAM MNOGO GRUB NO TOVA E ISTINATA !!! zamisli se kfo prikazva6 be "napravila s1m go s 4yvkea kogoto s1m obi4ala" 4akai malko we na 12 godini za kakfa obi4 govorim be ? skrii se nqkade nai dobre :-x :-x
ludisuvurshen
09-02-2008, 13:23
Все още не съм правил секс, ако има мацки загорели от сф да драснат едно лс на повикване съм :razz: :razz: :razz:
verdisima mlakni 6toto mn nervi6...zaradi takiva kato vas b1lgariq e pod kyrvenska vlas i nqma da se opravim nikoga 6toto naroda e pros kato vas 2te
ZNAM 4E SAM MNOGO GRUB NO TOVA E ISTINATA !!! zamisli se kfo prikazva6 be "napravila s1m go s 4yvkea kogoto s1m obi4ala" 4akai malko we na 12 godini za kakfa obi4 govorim be ? skrii se nqkade nai dobre :-x :-x
i az sum s teb mi sorri na 13 em pa malko sram samo tva sa za kvo e huknala da se hvali hubavo pravila si sex na 12 ili 13 em pa druj si ezika zad zubite ili kvo i svirki si pravila i "gadjetoti" gi e izbilo ba kade sa maika ti i bashta ti be dete utre sha zabremenesh i sha vidish shto za "gadje" imash shte ustai s podut korem i 4a togava shti doide akyla verno karame ti se ama kato maikati i bashta ti znaqt samo da ti ugajdat na pu4kata zasurbela sha e tui!!! Kaji mi za kvo si tolkova glupava aaaaa em i niq greshim vernoe nema 4ovek bez greshki ama na 12 mi ti si dete pa i na 13 mi pak si dete zalegni nad urocite za sex ima mn vreme!!! A ZA GADJETO TI MI SHTI KAJA 4E SHTE HODITE OSHTE MESEC DVA I SLED TOVA SHA CIVRISH V FOROMA"TOI ME ZARQZA BREMENE HELP!?!" ami ako stane tui niq kak da pomognem aaaa ? s vulshebna pru4ica(to4ilka) da udarim po glavata sorri ama oshte su4esh ot na maika ti gurdite tva 4e hodish na 2-kraka ne zna4i 4e si golqma :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
lady_drogata
09-02-2008, 14:29
вЪХХХ...Аз го правих на 15 и няколко месеца..ама чак пък на 12-13 :-o :shock: :shock:
cheRv!laRche
09-18-2008, 01:25
Леле хора вие ме съсипахте направо чета и не мога да повярвам много хора са прави че закона не позволява да се спи с момичета под 16 ... е незаконно но пък се пак тя си решава важното е че техните ако разберат и момчето е над 16 пък да не говорим ако е на 18 какво могат да му причинят .... има адски много последици след това много ви моля малко мислете преди да правите нещо 16-17 е допустимо модата мина вече на 13 да правиш секс .... правете си там скречове и тва е :D :D кажете ми нормално ли е 9 годишно момиче да роди ?!? :shock: :shock: :shock: просто е недопустимо ... !! :x :x :x просто без коментар .
Преди 4 години...на 14 бях.
anonimen_89
09-18-2008, 01:38
ем миналата година на 16 :)
HouseOfGod
09-18-2008, 06:54
13-14.. :oops:
izplqskal
09-18-2008, 07:11
14
anichkaaaa
09-18-2008, 07:25
:shock: :shock: :shock: Така значи прочетох около 20 мнения (мързи ме толкова рано да чета всичко) и честно казано ... нямам думи :x Това масово да се прави секс под 16 години не е добре . Почвам сериозно да се замислям накъде отива този свят . Та ти си била на 12-13 ве момиче ?! Ти още мислиш че умираш като ти дойде ! Нали като станеш на 20 клитора ти ще се влаче по земята вече . Това деградацията на младото поколение е нещо наистина страшно . А аз се чудя защо, по дяволите, като не си правил секс на 15 се заявява , че си гей, ненормален, изоставащ, и редовните реплики : ' Ае ве ти кво искаш да останеш девствен/а цял живот ли ?'
И после същите тези хора пускат теми точно тук, за да се оплачат колко са самотни , как си нямат гадже, как сички им се подиграват , защото са девствени .
Наистина вече просто нямам думи . Или не мога да намеря подходящи не знам и аз вече . :? Но просто няма толкова ЖАЛКА история .
Аз вече мисля за самоубийсто щом съм го направила на 17 за пръв път :? Чувствам се изостанала и изхвърлена от обществото на малолетните курвички , които още п*тката си не могат да намерят, ама иначе са ги изчукали 2-3 пъти . :-D
Аз на 15......тогава като че ли се почуствах готова ,пък и имах желание .
Kostadin_682
09-18-2008, 12:26
И аз ::: :D
sexy&crazy
09-19-2008, 07:36
13
cheRv!laRche
09-19-2008, 11:03
:shock: :shock: :shock: Така значи прочетох около 20 мнения (мързи ме толкова рано да чета всичко) и честно казано ... нямам думи :x Това масово да се прави секс под 16 години не е добре . Почвам сериозно да се замислям накъде отива този свят . Та ти си била на 12-13 ве момиче ?! Ти още мислиш че умираш като ти дойде ! Нали като станеш на 20 клитора ти ще се влаче по земята вече . Това деградацията на младото поколение е нещо наистина страшно . А аз се чудя защо, по дяволите, като не си правил секс на 15 се заявява , че си гей, ненормален, изоставащ, и редовните реплики : ' Ае ве ти кво искаш да останеш девствен/а цял живот ли ?'
И после същите тези хора пускат теми точно тук, за да се оплачат колко са самотни , как си нямат гадже, как сички им се подиграват , защото са девствени .
Наистина вече просто нямам думи . Или не мога да намеря подходящи не знам и аз вече . :? Но просто няма толкова ЖАЛКА история .
Аз вече мисля за самоубийсто щом съм го направила на 17 за пръв път :? Чувствам се изостанала и изхвърлена от обществото на малолетните курвички , които още п*тката си не могат да намерят, ама иначе са ги изчукали 2-3 пъти . :-D
:razz: :razz: Ани тук си много права направо ме радваш с тоя коментар :grin: :grin: хахахаха не просто е голяма трагедия :-o
Kostadin_682
09-19-2008, 15:44
:razz: :razz: Ани тук си много права направо ме радваш с тоя коментар :grin: :grin: хахахаха не просто е голяма трагедия :-o
Мда така е, но в крайна сметка всеки си решава сам за него си ... всеки има акъл в главата ...(до колкото може да има човек на 14 години)да реши сам...
anichkaaaa
09-19-2008, 16:40
Мда така е, но в крайна сметка всеки си решава сам за него си ... всеки има акъл в главата ...(до колкото може да има човек на 14 години)да реши сам...
Именно .. доколкото акъл можеш да имаш на 14 .. точно това е, че повечето нямат акъл !
HardcoreSyndrome
09-19-2008, 17:04
Тая тема с цел да се похвалиш ли беше?! :shock:
Абе вие ще почнете да се разждате отворени .... :x
колко сме тъпи тези, който не сме се про:бали на 12 :lol:
Ruskia1936
09-19-2008, 17:28
Именно .. доколкото акъл можеш да имаш на 14 .. точно това е, че повечето нямат акъл ! i kvo tolkova mnogo te drazni 4e se ebat na po 11-12 ... da praat kvot iskat nali teb ne sa naebali na 12
ti kat si imala mozuk si se opazila , drugite kat gi sarbi da se 4e6at .. seki sam si re6ava
cheRv!laRche
09-19-2008, 21:46
Dobre kakuv Akul moje da ima momi4e na 14 godini :? razbiram 4e im e interesno da probvat no moje li na po 12-13 godini ??!? spored men e napulno nedopustimo az puk za 1-vi put pravih sex na 16 i ne sum ymrql :-P desi i lili vinagi sa bili na razpolojenie :P :P Deca zamislete se .... :D :D i se izvinqvam za latinicata 8)
psihqsala
09-19-2008, 21:57
Dobre kakuv Akul moje da ima momi4e na 14 godini :? razbiram 4e im e interesno da probvat no moje li na po 12-13 godini ??!? spored men e napulno nedopustimo az puk za 1-vi put pravih sex na 16 i ne sum ymrql :-P desi i lili vinagi sa bili na razpolojenie :P :P Deca zamislete se .... :D :D i se izvinqvam za latinicata 8)
Те, децата въобще, ако можеха да мислят, надали щяха да правят само простотии..
GreenFairy
09-20-2008, 09:30
Скоро беше, на 16 :)
vaseto0o
09-20-2008, 10:09
Леле аничке, ти си пример за следване, правила си го на 17 а тези ан 16 и по-малко са твърде малки нали ве патка заспала :-x
Ами и аз съм девствен , въпреки че имах възможности с еднодневки(малки курви) :-o
InnchetO
09-20-2008, 10:27
Именно .. доколкото акъл можеш да имаш на 14 .. точно това е, че повечето нямат акъл !
Аи да спрете да обиждате 14 годишните а !!?? :-x ебаси .. никой не запомни , че НЕ СЕ СЛАГАТ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !! :-x кво ? и аз ли съм тъпа , че НЕ съм се наебала на 12-13-14 а скоро ставам на 15 !? :-x обаче нали съм на 14 аиде и аз при другите а !!??!!!?!?! :-x :-x :-x
Love_Is_The_Answer
09-20-2008, 10:55
anichkaaaa написа:
И аз го направих на 17 .. начи и двете сме си изостанали .. :D :D :D
Работата е там, че наистина на 12 е прекалено рано .. тялото е почти недоразвито (с изключение на мутантите) и въпреки всичко психиката на едно 12 год момичре не като тази на 17 годишното .. На 17 ще осъзнаваш рисковете и ще имаш мярка .. няма да отваряш крака за щяло и за нещяло и не на всеки .. Както и да е .. Само да кажа че беше голям виц репликата, че го направила на 12 с "човек, когото обича" :razz: Само не ми разправяйте, че едно 12 годишно лапе знае кво е любов :lol: :lol: :lol:
hollowman
09-20-2008, 11:30
На 17 ... обаче няма да кажа сега на колко съм :D
anichkaaaa
09-20-2008, 15:17
Аи да спрете да обиждате 14 годишните а !!?? :-x ебаси .. никой не запомни , че НЕ СЕ СЛАГАТ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !! :-x кво ? и аз ли съм тъпа , че НЕ съм се наебала на 12-13-14 а скоро ставам на 15 !? :-x обаче нали съм на 14 аиде и аз при другите а !!??!!!?!?! :-x :-x :-x
Амм миличка, аз говорих , за тези които са се наебали , че нямат акъл ;)
anichkaaaa
09-20-2008, 15:19
Леле аничке, ти си пример за следване, правила си го на 17 а тези ан 16 и по-малко са твърде малки нали ве патка заспала :-x
хаха извинявай , обаче има разлика между 13 и 17 годишни нали знаеш ?! И само без обиди ок ? ;)
imash pravo tuka vs ni slagat po edin znamenatal eba mi i vie neshte kitki za dyshkane ama kvo nikoi nishto ne kazva dali na 12 dali na 17 ili na 20 tva vseki sam si misli sa tq kat iska da stava kurva okey we ne e nashe dete :-x :-x :-x :-x :-x
anichkaaaa
09-20-2008, 15:48
Ок ве какъв ви е проблема на всички ?! Изразих свое собственно мнение просто ! Казах , че според мен на 14 още не са готови за секс и това е ! Вярно , че не ме засяга кой какво прави , просто ме е яд като гледам накъде отива тоя свят , защото имам брат , който също е на 14 и виждам в каква среда расте това е ! На някой , ако не му харесва какво мисля БХ и това е ;) Мое лично мнение е както вече казах !
e sorry za grubosta ot moq strana na znam i az vijdam na kade otiva sveta skoro shte pishe po forumite Help na 6g sum i mi se ebe ama nie nishto ne mojem da storim verno e tezi deca ne u4at az na tehnite godini ne sum znaela koe e lqvo koe e dqsno a te ve4e znaqt i sex da iskat dori moga da vi kaja zashto imam bratov4etka koqto e edva vtori klas i iska da pravi SEX mi nz kak da go razbiram tova az deto sum na 15 ne mislq za tezi neshta tq na 8 iska dori kazva 4e e pravila i svirki mi az prosto shtqh da polu4a ne znam kakvo kato mi kaza no nqkak si zapazih spokoistvie !!! no prosto az na 8 oshte sum hodila s ligavni4eto na vruta a te ve4e sex iskat ! mi za sex ima VEREME !!!
unknown1
09-20-2008, 17:00
imam bratov4etka koqto e edva vtori klas i iska da pravi SEX mi nz kak da go razbiram tova az deto sum na 15 ne mislq za tezi neshta tq na 8 iska dori kazva 4e e pravila i svirki mi az prosto shtqh da polu4a ne znam kakvo kato mi kaza no nqkak si zapazih spokoistvie !!! no prosto az na 8 oshte sum hodila s ligavni4eto na vruta a te ve4e sex iskat ! mi za sex ima VEREME !!! :shock: :shock: :shock: мале мале ,скоро в детската ще почнат да се проебават....е сигурна ли си ,че не те лъже всмисал да е чула от някаде нещо такова и сега да се прави на голяма??
imam bratov4etka koqto e edva vtori klas i iska da pravi SEX mi nz kak da go razbiram tova az deto sum na 15 ne mislq za tezi neshta tq na 8 iska dori kazva 4e e pravila i svirki mi az prosto shtqh da polu4a ne znam kakvo kato mi kaza no nqkak si zapazih spokoistvie !!! no prosto az na 8 oshte sum hodila s ligavni4eto na vruta a te ve4e sex iskat ! mi za sex ima VEREME !!! :shock: :shock: :shock: мале мале ,скоро в детската ще почнат да се проебават....е сигурна ли си ,че не те лъже всмисал да е чула от някаде нещо такова и сега да се прави на голяма??
ne be 4ovek razpitah po selo mani 4e tova deto go 4uh ma stegna surceto prosto nz kvo da kaja az prosto nz kak da q gledam sled kato mi e i ot roda mani 4e nqmam dumi mi ako reka da i lepna shamar to verno s boi nishto ne se postiga puk i tq sha mi go napravi na puk
bebchencet0
02-03-2011, 10:10
Ами аз още не съм, но съм на 15 и не си давам много зор . . Тъпото е само, че изглеждам смешна в очите на околните защото изобщо ама изобщо не е ,, модерно '' да си над 14 и да си девствен :smt045
kalpazanka
02-03-2011, 10:13
Пускайте си нова отчетна тема. Тази е доста старичка и за капак с изобилие от постове на латиница.