View Full Version : Възможно ли е ?
Въпроса ми е следния...при орална любов без презерватив,но когато момичето не е гълтало има ли опастност от някакви венерически болести ? Както и при скъсване на презерватив,а не е свършил в мен дали има същата опастност ? Оснобено че момчето е спало с много момичета,а не си е правило никакви изследвания :(
На първо място има опасност, мозъкът да зачене и да родиш през ушите.
На второ място, аплодисменти че не се страхуваш да питаш.
И на последно място, но не и по важност. Мий си зъбите по-често. :arrow: :-D
i am not okay
09-10-2007, 13:03
Ако момчето има някфа болест(примерно сифилис) и ти можеш да хванеш
Защо винаги трябва да се е*авате с хората???? ](*,) ](*,)
Как така се ебавам с хората ? :-s В повечето случаи им помагам да преодолеят терзанията си като обсъждам техните екзистенциални въпроси
според сериозността и начина по-който са пуснали темите си. Как най-пряко да и кажа на авторката, че след като е правила свирки трябва да си мие зъбите? Мисля, че има потенциала да извади от иронията истинския смисъл, а ти?
Въпроса ми е следния...при орална любов без презерватив,но когато момичето не е гълтало има ли опастност от някакви венерически болести ? Както и при скъсване на презерватив,а не е свършил в мен дали има същата опастност ? Оснобено че момчето е спало с много момичета,а не си е правило никакви изследвания :(
1.Има опасност...да.Ако имаш раничка в устата,може да си лепнеш венерическа чрез свирка.
2.Ако се е скъсал презерватива???И понятие си нямам,но може и да има съвсем малка вероятност :::
+1
swords1010
09-10-2007, 17:07
Ако момчето има някаква болест, при орална любов без презерватив, може да я предаде на момичето. При скъсан презерватив, без еякулация, шансът това да стане е малък, но го има. :|
naMy4Ho_KoTe
09-10-2007, 19:30
А аз не мога да разбера защо си го писала това ”иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа, ЛовКа, БруТаЛнА..” в подписа си.... Вечната защитничка на всички оневинени и е*ани... :smt017
naMy4Ho_KoTe
09-10-2007, 19:40
[quote=Duffer]На първо място има опасност, мозъкът да зачене и да родиш през ушите.
А аз не мога да разбера защо си го писала това ”иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа, ЛовКа, БруТаЛнА..” в подписа си.... Вечната защитничка на всички оневинени и е*ани... :smt017
Проблем ли имаш??? ](*,) ](*,)[/quote
Любопитно ми е колко комплекса избиваш с тва ”иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа, ЛовКа, БруТаЛнА..”... Наистина ли си иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа, ЛовКа, БруТаЛнА..??? Или не си иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа, ЛовКа, БруТаЛнА..????.... :-D :smt006