View Full Version : К_ъ_м момчетата
Момчета, знам,че обичате да целувате гаджетата си (попринцип-момичетата) по коремите,около пъпа! Гадно ли ви се струва момиче да има няколко бенки там,горе долу с размера на леща,може би малко по-малки! Щото аз имам и се притеснявам за това и плс без простотии! :smt004
`Death`Whore``
09-10-2007, 13:35
Аз имам и никой не е показвам погнуса.
VerryBerry
09-10-2007, 14:05
da ne ti puka :wink:
DivoTo_KoTe
09-10-2007, 14:07
Ммм нз според мен няма нищо срамно от няколко бенки и освен тфа съм чувала,че където ти е най-голяма бенката там най-много ще те целуват нз до колко е вярно
Момиче съм,но ще отговоря.Не се притеснявай от това.Всички хора имат бенки,не е нищо необичайно.Пък това ,че са няколко и то точно около пъпа ти,няма да спре гаджето ти да те целува там :-D Спокс
sasha_90
09-10-2007, 14:24
Изобщо не им обръщай внимание.
GregoryHouse
09-10-2007, 14:52
Няма нищо притеснително в това съвсем нормално е...спокс :)
Радвам се,че мислите така,защото по филмите като видя някоя такава сцена момичето винаги няма бенки по корема !
GregoryHouse
09-11-2007, 13:07
Чисти и просто може да са премахнати...но не виждам нищо срамно и отблскващо в тях...
Мерси пич O:) надявам се повечето момчета да мислят като теб!
як0 е и е възбуждащо, поне за мен :D
Абе я му дай на момчето едно сладко коремче, пък да видим дали ще се притесни от нещ подобно ;)
Гадна Твар
09-11-2007, 13:52
Няма смисъл да се притесняваш от това, и аз имам някои големи бенки около корема ама никой никога нищо не ми е казвал за тях :wink:
KisskilleRcHe
09-11-2007, 13:55
Няма нищо притеснително в тфа...... СПОКО
heartless*charm
09-11-2007, 13:58
омг очевадно съм момиче, но ще отг...бенките всъщност са секси, по дяволите.
flowerlina
09-11-2007, 14:30
омг очевадно съм момиче, но ще отг...бенките всъщност са секси, по дяволите.
Така е
Каква измислица акоте темата се казваще "Гнус ме е от Бенки"
Отговорите нямаше да са "Те са секси"
.....
а , "да наистина отвратителни са"
но вие неможете да мислите затова ви прощавам (дано и другите да ви простят)...Това води до мисълта че вие сте лицемери....
...освен тфа съм чувала,че където ти е най-голяма бенката там най-много ще те целуват нз до колко е вярно
xaxa...верно?аз къде имам...сещате ли се? \:D/
Ако мом4ето държи на моми4ето..и о6те пове4е ако си я оби4а...ни6то в моми4ето не би го отблъснало :)
Никакъв проблем не е, това са бенки за Бога!
ne e za pritesnenie ako ima6 benga kolkoto le6ta , pritenenie e da imaa6 pi6ka kolkoto grahovo zyrno moi 4ovek ! 4u6le
От къде ти хрумна че като имаме някого на когото да му целуваме коремчето ( и не само коремчето \:D/ ) ще се спрем от нещо нищожно ... Както @machoka се изрази дай на момчето едно сладко коремче , пък да видим дали ще се притесни от нещо подобно "
Да ти имам проблема. Да не ти казвам аз каде имам сама ще се досетиш :) и тва нее тъпизъм говоря истината :?
ужасно е...
бих си разпорил корема достойно, вместо да целуна момиче с бенки около пъпа :!:
:smt005 :smt005 :smt005
А не,не спокойно! АЗ ще си разпоря корема,все пак мои са бенките, няма да жертвам момчета! :-D