View Full Version : Да обичам пак?
Обичливите мишлета
09-10-2007, 13:59
Възможно ли е след като си обичал веднъж да обичаш втори път по същия начин или по-силно?Скоро претърпях тежка раздяла от не толкова сериозна връзка, но ми е тежко тъй като за 1 път имах толкова силни чувства към НЯКОЙ, ( не знам едва ли мога да кажа,че е любов,но ..).Въпросът ми е главно дали Вие сте обичали повторно и същото ли е?Благодаря за отговорите и съжалявам,ако има др. така темичка, но не открих.
da vuzmojno e... az obi4ah 1 momi4e 2 godini s cqloto si surce i t.n drun drun sled koeto mn vreme mi be6e gadno i t.n no sled tfa vsi4ko minava i zapo4va ot na4alo.. sega obi4am gajeto mi o6te po silno.. na4i e vuzmojno :D
DivoTo_KoTe
09-10-2007, 14:12
Разбира се,че можеш
sasha_90
09-10-2007, 14:20
Можеш дори още по-силно.
GregoryHouse
09-10-2007, 15:00
Хъм да ти кажа и аз имах една такава любов...преди много време и мнооооого мъчно претърпях раздялата си с нея...след доста време чак се зародиха подобни чувства към едно друго момиче,но как да ти кажа...просто за мен не беше същото...и от тогава съм малко резервиран към хората не че е много правилно,но след такива драматични моменти човек се променя...НО вярвам че някой ден ще мога отново по същия начин да обичам. Не губи надежда :)
Kisses_P
09-10-2007, 15:07
Можеш да обичаш повторно.Като повечето и аз претърпях нещо такова.Краткотрайна връзка преди много време, много силни чувства от моя страна,повтори се със същия човек, потрети се и накрая окончателно се разделихме.Сега обичам- ОЩЕ по-силно.Възможно е.
pInK-mOOn
09-10-2007, 15:08
razbira se 4e moje6 :)
DaRk-mOOn
09-10-2007, 22:02
Mi da razbirase 4e moje6 da obi4a6 otnovo no nqma da eopredeleno 4ustvoto sa6toto za6toto 1-vata lubov vinagi si ostava slabost .... :smt008
ZaHaRcHe
09-10-2007, 22:08
ми.. мисля че можеш зависи дали ше намериш тоя човек
estestveno 4e moje6, no vse pak pyrvata lubov ne se zabravq ;)
всяка нова любов съществува сама за себе си...само ще си помогнеш , ако несе заблуждаваш, че има една единствена ГОЛЯМА любов. не е така. чувствата са непредвидими.
колкото до мен...не мога да преценя ...никога не съм "измервала" силата на чувствата си - ако ги има, чудесно, ако не...е, здраве да е. :lol: но съм обичала, наранявали са ме и пак съм обичала. оставиш ли миналото зад себе си, всичко е възможно.
heartless*charm
09-11-2007, 13:32
писна ми от собствените ми негативни мнения... но аз лично за себе си не вярвам, че ще обичам втори път. през толкова мъже минах и единствено ставам все по-студена към всеки следващ.
може би си зависи от човека...не от този, когото срещаш, а от теб самия/самата ;)
аз лично обичам само по веднъж.
за сега O:)
sh3_1s_7h3_0n3
09-11-2007, 14:03
всеки път ще обичаш от силно по-силно... и все ще се чувстваш сякаш обичаш за пъъъърви път...
не го мисли толкова... животът тепърва започва 8)
Всичко си зависи от самият човек и от нагласата...ако се затвориш в себе си и търсиш във всеки следващ бившият си...,ще ти бъде много трудно да обикнеш отново друг...Същото е и ако си била много наранена или предадена...,тогава пък - ако сложиш всички под общ знаменател "боклуци",пак ще ти е трудно...
Аз бях така,прекратих дълга връзка...във всеки търсех него и не се получаваше...Трябваше ми много време да обикна пак...обикнах...и той ме предаде...Но живота продължава...рано или късно човек среща сродната си душа...
Както обичам да казвам...както съм живяла преди Той да влезе в живота ми...така ще се науча да живея и сега...след като е извън живота ми...
sexy_for_you
09-11-2007, 17:52
писна ми от собствените ми негативни мнения... но аз лично за себе си не вярвам, че ще обичам втори път. през толкова мъже минах и единствено ставам все по-студена към всеки следващ.
може би си зависи от човека...не от този, когото срещаш, а от теб самия/самата ;)
И аз мисля така.
sexy_for_you
09-11-2007, 17:53
И аз мисля така.
moje6 stiga da isak6 i da ima6 jelanieto, za6toto bez jelanie-nasila nito ne stava, az se razdelih s edno mom4e i o6te nemoga da go prejiveq, no s pove4e usiliq vsiko e vuzmojno, ili pone taka se nadqvam
Естествено, че е възможно.
vsi4ko e vazmojno i az pretarpqkah ama si mislq 4e e mojelo da bade mnogo po qko i sam ssigurna 4e moje da bade mnogo po silno kogato i mom4eto sre6tu teb te obi4a i razbira po sa6tiq na4in!!!!!!!!!!!!!!!!
Tova e tema tabu za dosta golqma 4ast ot horata , prosto 4ovek obi4a 1 pyt v jivota , togava tova e obi4 , ne prosto da se lajete imam 4ustva ili obi4am go moje6 da kaje6 na 4ovek 4e go obi4a6 ili te obi4a , 4ak kogato go dokaje pokaje do bolka , ne v edin moment da e do teb v drugiq da e na nqkoe drugo mqsto . 1 pyt se obi4a no malcina go izpitvat dano nqkoi den vseki go izpitat kolkoto i e da nevyzmojno no mnogo rqdko 4ovek da e otdaden izcqlo na drug vinagi ediniq krivva ot pytq i stavat gafovete istinskata obi4 kakto kazah e 1 pyt i za mnalko hora !
Sunny_stz
09-12-2007, 15:25
Можеш!Стига да намериш човека!След като си обичал веднъж и после се розочароваш от любовта за дълго се затваряш с себе си ,но след известно време срещаш нещо още по-добро и истинско изпитвам го за трети път!!!А мислих че няма да го изпитам скоро време ,но е факт че полудявам от силни чувства!Бях се затворила,не поглеждах мъжете защото мислих че всички са еднакви,разбира се има редни случаи и съм щастлива че открих такъв индивид!Защото рядко се намира това което искаш.Не някои които да ти прави,мизерии,да те лъже,изневерява т.н.!!!!
kameliqbaby
09-12-2007, 16:45
"Vsqka sledvashta lubov e po-slina."
demons_of_my_soul
09-12-2007, 17:52
любов ли?
Къде бе? :smt017
MiMcHeToOo
09-12-2007, 18:02
според мен зависи от човека с който си.. би трябвало да може :wink:
Angel4enebesno
09-12-2007, 18:17
Kogato az prejivqh "onazi" razdqla,sqka6 svetut be6e svur6il i ne smqtah,4e e vuzmojno da se otpysna otn s nqkoi!Togava vs me yspokoqvaha s:"Spokoino,6te sre6tne6 nqkoi po-dobur,mil,istinski...koito 6te obi4a6 pove4e!",togava im otg:"Da znam,4e e taka,4e sled vreme 6te sre6tna 4oveka,no ne razbirate li,sega go nqma!!!"
Ideqta mi e,4e vinagi ima6 4yvstvoto,4e tova e predela ti na liybov,no za 6tastie takuv nqma :lol: !Prosto trqbva da mine vreme,to iztriva mnogo ne6ta!