View Full Version : просто не знаех
~BoRn^InLoVe~
09-10-2007, 14:52
здравейте първо :-) много се чудих дали да пусна тази тема но...ще я пусна защото направих един гаф.значи с моята най добра приятелка бяхме на село понеже беше празника на селото ни и вечерта нали отидохме на центъра да видим ко има ко няма на дискотеката бяхме...и аз обаче взех че започнах да се базикам с едно момче.просто защото той ми се усмихваше някакъв такъв и на мене ми изглеждаше много скромен и си викам я да го закача тоя че да не се стяга толкова.е тай де закачах го аз ама той не се отпусна.а аз му говорех като не малко дете и изобщо да же прекалих/не в смисъл че съм гобарвала или нещо такова/.та как да е аз в крайна сметка си хваннах едно гадже в края на вечерта,но си викам това момче сега да не си помисли нещо,въпреки че аз не съм правила някви по сериозно неща и разпитах сестра ми за него и тя ми изръси че е бавноразвиващ :shock: #-o и аз направо щях да припадна.и сега не знам какво си е помилило момчето и изобщо как да го погледна.кажете какво да правя плс [-o< ](*,)
GregoryHouse
09-10-2007, 14:55
Еми не си знаела случват се и такива неща няма от какво да се притесняваш след като не си направила нещо нередно...дори не виждам "гафа" ти в ситуацията вярно малко е неловко...но не се коси толкова :)
GaNgStAz
09-10-2007, 15:43
Еми не си знаела случват се и такива неща няма от какво да се притесняваш след като не си направила нещо нередно...дори не виждам "гафа" ти в ситуацията вярно малко е неловко...но не се коси толкова :)
:smt023
Made_of_Pain
09-10-2007, 15:46
Барво на теб.
Просто и ти си бавноразвиваща се и тва е =)
Всички са доволни и щастливи, айде чао.
VerryBerry
09-10-2007, 16:36
takiva sa si pove4eto mom4eta po selata-bavnorazviva6ti se..a dr malka 4ast se mislqt za koi-znai-kvo....abe,spoko be,na vs mu se slu4va da napravi glupost,nedei se vprqga zaradi edin... :roll:
кво се косиш за глупости и ти ;) пък даже се и чудила дали да пусне тема, на колко години си : :D
GregoryHouse
09-10-2007, 20:13
Има ли значение на момичето му е станало гадно заради тая случка и 100% очакваше някфа подкрепа и разбиране а не простотий тоя сайт почна да се превръща в гето за упадъчни типове с много комплекси...