View Full Version : мислех 4е ми е приятелка
така от един клас сме станах ме поне аз така си мислех пр ,но явно е било лъжа разбрах се в скайпа си си пиши с нейния приятел как съм я била дразнела 4е съм била тъпа и о6те мн обидни не6та за мен и като и казах отре4е ,но аз видчх със собствените си о4и какво бе6е писала помагала съм и мн и са лъгала родителите си заради нея,а сега разбирам 4е заради едно голямо ни6ту та искам от вас съвет понеже в клас сме само аз и тч и вси4ко др са мом4ета как да го преодолея за6тото даскалото доиде и нз как да не и обръщам внимание като знам 4е до оня ден тя зна4еше мн за мен
zvezdichkaaa
09-11-2007, 08:22
mi 6tom tq si e vinovna se pravi na bezrazli4na neka tq ti se izvini ako i stiska!
miki4kata_
09-11-2007, 08:45
mi ne se pravi,4e ne q poznava6.prosto se druj bezrazli4no i kogato poiska da izlezete budi vse zaeta.ako pita6 men i da se izvini ne bih prosduljila da sum fr sus neq..se pak glei kvo e napravila.pa kvo kato si4ki sa mom4eta..super,mn po-dobre ot momi4e.spoko 6te si nameri6 druga priqtelka-istinska.
VerryBerry
09-11-2007, 10:11
stani priqtelka s mom4etata,a s taq ne se zanimavai,tq dori ne zaslujava da q gleda6 :smt011
macka,spoder mene napravo e ignorirai.ne se zanimavai s "momi4enca",koito ti se pravqt na priqtelki.spriqteli se s mom4etata.ei ne zabravqi 4e i te sa pi4ove! :wink: :wink: :wink: