Влез

View Full Version : няква супер глупост

inSane_baby
09-10-2007, 23:20
дУбре... проблема е следния:

спорихме с гаджето ми. причината беше че има 1 момче валери което се събира с нашата компания и с гаджето ми мн се уважават и са приятели от мн отдавна, а гаджето ми като поздрав му казва ей pederas (щото с мн хора тва им е "поздрава") ии изобщо не се държи добре с него въпреки че са приятели се ядосват един на друг и гаджето ми го псува пред цялата компания.. та викам му аз да не праи така че по тоя начин го обижда и го унижава пред другите а той моля ви са ми протестира.. и аз му викам ти няяш право да го обиждаш без той нишо да ти е казвал а гаджето ми вика имам право. знаиш ли колко пъти съм го черпил в дискотеките и колко пъти съм купувал бири и сме пили заедно. и мн др пъти съм го черпил. ](*,)

само на мен ли ми звучи ненормално тъпо да каже че щом го черпи е поече от него или наистина е нормално.. а гаджету ми е "типично надуто фешънче" и не му пука че обижда онова момче. господи тия негови думи прозвучаха толкова.. и аз немога да кажа как... дори нямам конкретно зададен въпрос просто исках да знам нечие мнение...

mr0b1
09-10-2007, 23:26
Абе момиче живееш в 21ви век... :arrow: кфо ти пука :mrgreen: НЕ бе така си говорат пичовете :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

Актрис х.Х
09-10-2007, 23:27
а гаджето му като поздрав му казва ей гей
Ако гаджето му е мъж няма нищо странно да го нарича така....

inSane_baby
09-10-2007, 23:32

гаджету му не е мъж просту гаджето МИ се държи кофти с него

Актрис х.Х
09-10-2007, 23:33

В такъв случай можеше да го напишеш правилно още в самото начало....

inSane_baby
09-10-2007, 23:34

В такъв случай можеше да го напишеш правилно още в самото начало....

хубу дубре извиняяям се сбърках 1 буква убийте ме с камани :smt012

Актрис х.Х
09-10-2007, 23:35
убийте ме с камани :smt012

Не че знам какво е камАк... Но щом предлагаш съм съгласен.

mgxpower
09-10-2007, 23:36
О не гаджето ти не е "типично надуто фешънче" а пълна отрепка човек , който не трябва да има приятели..щом смята ,че щом черпи някой трябва черпеният да му е длъжен за нещо....някой да го е карал да го черпи..НЕ!

mr0b1
09-10-2007, 23:37
Неграмотността бате :mrgreen:

inSane_baby
09-10-2007, 23:45

моля моля... Не съм неграмотна просто супер много ми се спи и съм станала в 6 за твое сведение + това пиша на фонетичен което е доста трудно за мен и ако пиша на лист хартия изобщо няма да е съшото тъй че по полека

Актрис х.Х
09-10-2007, 23:47

моля моля... Не съм неграмотна просто супер много ми се спи и съм станала в 6 за твое сведение + това пиша на фонетичен което е доста трудно за мен и ако пиша на лист хартия изобщо няма да е съшото тъй че по полека
Е тогава си пиши темите на лист хартия... Тъкмо няма да ни занимаваш с глупавите си проблеми.

mr0b1
09-10-2007, 23:48
:-s

inSane_baby
09-10-2007, 23:52

Е тогава си пиши темите на лист хартия... Тъкмо няма да ни занимаваш с глупавите си проблеми.

не съм те карала да ми четеш темите. Ако за теб са глупави и за мен твоите проблеми не са много интересни :smt019 Нз ко съм ти напраила че почна ми се уяждаш тука ама "който не мъ изнася да се изнася" имаш мн здраве :smt011

09-10-2007, 23:55

няма ли да е съшото?

Актрис х.Х
09-10-2007, 23:55
не съм те карала да ми четеш темите.

Права си. Правя го по собствено желание.

Ако за теб са глупави и за мен твоите проблеми не са много интересни
Е, аз никога не съм писал за проблемите си, така че няма как да знаеш.

"който не мъ изнася да се изнася"
Все още не съм си намерил книгата с шифъра...

имаш мн здраве :smt011
Отново си права.

inSane_baby
09-10-2007, 23:58

няма ли да е съшото?

мисля че вече казах че го правя от бързане и защото ми се спи а на фонетичния Ш и Щ са една до друга ама някой бърза да изкаже тъпото си мнение :smt011

09-11-2007, 00:00

няма ли да е съшото?

мисля че вече казах че го правя от бързане и защото ми се спи а на фонетичния Ш и Щ са една до друга ама някой бърза да изкаже тъпото си мнение :smt011

Гати гузната съвест... аз само питах дали няя да е съшото

L0veG00d
09-11-2007, 00:01
еми според мен гаджето ти няма право да обижда някого защото го е черпил. И точно защото живеем в 21 век не е нормално.

Leksi23
09-11-2007, 08:18
](*,) Сори, ама гаджето ти е идеот, трудно ще се промени.

VerryBerry
09-11-2007, 10:57
tova ne zavisi ot teb,ni6to nemoje6 da promeni6..pak i nali sa si priqteli-ko ti puka??

inSane_baby
09-11-2007, 16:19
tova ne zavisi ot teb,ni6to nemoje6 da promeni6..pak i nali sa si priqteli-ko ti puka??

eми знам ли някво ми е кофти за онова момче

flowerlina
09-11-2007, 16:27
еми според мен гаджето ти няма право да обижда някого защото го е черпил. И точно защото живеем в 21 век не е нормално.
Права си/не всъшност си седнала :-D ама нищо/

Exoras
09-11-2007, 16:30
mmmmmmmm........ i men bi me izdraznil ako se darji nqkoi taka s drugite

koalka
09-11-2007, 18:15
Еми, много тъпо постъпва, но явно той не се разбира от дума и не му пука.Това, че го е черпил нищо не означава, но ти явно не го долюбваш много-много...

H8_mE
09-13-2007, 19:36

спорихме с гаджето ми. причината беше че има 1 момче валери което се събира с нашата компания и с гаджето ми мн се уважават и са приятели от мн отдавна, а гаджето ми като поздрав му казва ей gey (щото с мн хора тва им е "поздрава") ии изобщо не се държи добре с него въпреки че са приятели се ядосват един на друг и гаджето ми го псува пред цялата компания.. та викам му аз да не праи така че по тоя начин го обижда и го унижава пред другите а той моля ви са ми протестира.. и аз му викам ти няяш право да го обиждаш без той нишо да ти е казвал а гаджето ми вика имам право. знаиш ли колко пъти съм го черпил в дискотеките и колко пъти съм купувал бири и сме пили заедно. и мн др пъти съм го черпил. ](*,)

само на мен ли ми звучи ненормално тъпо да каже че щом го черпи е поече от него или наистина е нормално.. а гаджету ми е "типично надуто фешънче" и не му пука че обижда онова момче. господи тия негови думи прозвучаха толкова.. и аз немога да кажа как... дори нямам конкретно зададен въпрос просто исках да знам нечие мнение...
Ama ti da ne si vlubena v toq priqtela,ta tolkova te interesuva!Tova sa si otno6eniq mejdu priqteli i teb ne te zasqgat!Dori da ti e priqtel te re6evat kak 6te se durjat edin s drug i kak 6te si govorqt i kakvo 6te govorqt edin za drug!Ti se druj dobre s vsi4ki!I makar naistina da zvu4i gadno i naistina spored men tupo da se izrazqva taka,4e go 4erpil i nekvi takiva gluposti,az smqtam ,4e ne teb ne trqq da ti puka i da go vzima6 tolkova prisurce!Ostavi gi da se opravqt! :P

GregoryHouse
09-13-2007, 19:56
А СПОРЕД МЕН ГАДЖЕТО ТИ Е КРЕТЕН И ТИ СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ КАКТО И ПРИЯТЕЛЯ МУ (ТОЙ ВЕЧЕ СИГУРНО ГО Е РАЗБРАЛ)

zmey
09-13-2007, 20:02

спорихме с гаджето ми. причината беше че има 1 момче валери което се събира с нашата компания и с гаджето ми мн се уважават и са приятели от мн отдавна, а гаджето ми като поздрав му казва ей gey (щото с мн хора тва им е "поздрава") ии изобщо не се държи добре с него въпреки че са приятели се ядосват един на друг и гаджето ми го псува пред цялата компания.. та викам му аз да не праи така че по тоя начин го обижда и го унижава пред другите а той моля ви са ми протестира.. и аз му викам ти няяш право да го обиждаш без той нишо да ти е казвал а гаджето ми вика имам право. знаиш ли колко пъти съм го черпил в дискотеките и колко пъти съм купувал бири и сме пили заедно. и мн др пъти съм го черпил. ](*,)

Какво ме интересува ? :twisted: само с това мога да ти помогна !

GregoryHouse
09-13-2007, 20:11
Не знам защо zmey
e много тъп gey !? :-k

zmey
09-13-2007, 20:31
Не знам защо zmey
e много тъп gey !? :-k
Ти си тъп гей ве хаус боклук ! Доктор смотаняк изкретенясъл педофил.
Опитваш се да плашиш гаргите, ама си прекалено женствен, прекалено тъп, и прекелно заухав, за да успееш дори сам да си избършеш гъза, да не говорим за нещо повече.

GregoryHouse
09-13-2007, 20:38
Ох само не се пени такъф...Борисе...

Актрис х.Х
09-13-2007, 20:42
няква супер глупост

Баси кефа! Най-сетне тема, чието заглавие й съответства толкова точно. \:D/

09-13-2007, 20:46
идеот

Колкото по-бързо схванете, че НЕ СЕ ПИШЕ ИДЕОТ, толкова по-бързо ще звучите малко по-убедително когато ви казвам, че сте идиоти.