PDA

View Full Version : Калиев перманганат

мира
09-11-2007, 09:19
Здравейте,
значи в една тема четох ,че калевият перм. бил против инфенкции и реших да пробвам и аз,но първо искам да се допитам и до вашето мнение..та вие използвали ли сте го,има ли някаква опастност да стане нещо..и колко често трябва да се употребява..

09-11-2007, 09:25
za kakvo ti e ?

09-11-2007, 09:46
da ima opasnost-ako sloji6 prekaleno mnogo moje da ti izgori liceto(az go polzvah za pupki) ta sloji tolkova 4e vodata da stane rozova, a ne lilava.

iveto89
09-11-2007, 18:40
oleee vie me ubihteee...kak vurhu liceto..tva lice da ne vi e za edin put...nedeite taka....kaliviqt permanganat se izpolzva za dezinfekciq,ama kojata na liceto e mn mn nejna i ako go izpolzvate........vurhu nego...lo6a rabota 6te stane.toi e silen okislitel,predizvikva6t energi4no okislenie......bukvalno ragrajda ve6testvata na sustavnite im 4asti.....taka 4e ne i vurhu liceto!na dr mesta po-moje,no ne prekalqvaite

iLoveChocolate
09-11-2007, 19:58
хора тва май се използваше за бомбички,един мий приятел си го търсеше, но не ви препоръчвам по лицето да си слагате,за бога пощадете си кожата :roll: :roll:

mira,
09-12-2007, 09:37
ами аз също имах губички от басейн...уф като се сетя..не съм ходила на гинеколог пих едни хапчета и си слагах вагинални свещи и като чели ми мина..но още имам някакво бяло течение нямам сърбеж
..
мий се с смрадлика или с Калиев Перманганат/продават го в аптеките струва 65 стотинки..слагаш савсем малко от него на върха на малка лажичка ,в топла вода около 300-400 милилитра и разбъркваш,после се миеш с него то е за инфекций,разтвора придобива розов-лилав цвят,ако сложиш повече от разтвора става по лилав/

дано са съм ти помогнала :wink: :-)
stava vupros ako primerno ima6 vaginalni gubi4ki ili prosto za profilaktika.....

09-12-2007, 15:16
az sum go izpolzvala za lice, kozmeti4kata mi go preporu4a i ako si slaga6 malko ni6to nqma da ti stane-pravila sum go i ni6to mi nqma, taka 4e ne se 6a6kaite toooolkova 8-[