View Full Version : Проблемът с разстоянието ..
Лудетинка
09-11-2007, 10:57
Здравейте :smt006 ...Другата седмица се очертава, да ходя в града на гаджето ми...Ще бъда аз сестра ми и брата на гаджето ми.Но като се сетя за гаджето ми-нека го нарека Иво,ми става зле.Не мога да го понасям.Вече 4 пъти късаме и се събираме.От една страна свикнах с него за тези 3 години,но от друга страна се държи адски тъпо.Знам,че в неговия град си има и други момичета-това не ме бърка...но нека не ме обивинява,че аз ходя с други когато не е така.Не сме се чували от 3 месеца,а той глупакът държи да сме гаджета.По дяволите какви гаджета сме ние?Та ние се виждаме на 4 месеца по веднъж.Не че сме мн далече,един от друг...но нието единият го е грижа за другия!Така,че въпросът ми е следният-какво да права когато се видим?Не ми казвайте,да поговоря с него,защото не мога да му понасям гласа!!!Преди в началото на връзката ни скъсахме за около 1 седмица,и той си намерил друга с извинението,че бил ужасно наранен и самотен,а и ужасно приличала на мен WTF Давайте съветчета...аз съм на 18 той на 19
CoRrEctEd bY aB-uSeR
точка 7 от правилника
За мен няма по-романтично нещо от това- да сте в различни градове.. :) Имам 2 бивши приятелки, които живеят на 200 км 0т мен... просто растоянието увеличава любовта и женалието м/у двамата. Е, ако са влюбени, ест :| Но това са просто мисли на 1 нарк0ман, отчаян р0мантик, 0тличник и 0ще нещо.. :lol: странна комбинация, нали :P
sasha_90
09-11-2007, 11:31
Скъсай с него.Друго нищо не можеш да направиш.След като и не го понасяш.
Както ти каэа-вие не сте никви гаджета.Эарежи го.Като отидете там,просто му кажи ,че всичко е свършило.Кажи му,че не искаш тая глупост между вас да продължава.Това е,не се эанимавай с него.
cskamoni4ka
09-11-2007, 12:59
И аз така мисля.
GregoryHouse
09-11-2007, 13:15
Хъм познавам подобен човек не искам да те разочаровам но си намери друг според мне той е просто те използзва за секс...нищо хубаво няма да излезе от това...
heartless*charm
09-11-2007, 13:19
късай. веднага. без мн обяснения.
няма нищо по-грозно от подобна връзка.
като ще е любов - да е любов. не навик и др. ужасни пародии...
И аз съм на мнение, че трябва да се разделите. :wink:
Maimunche_f
09-11-2007, 19:28
Е какъв е изопщо смисъла да ходиш при него :-k Ще е тъпо ако ти кажа да го зарежеш, защото по думите ти....само се води че сте гаджета, но по нищо не си личи да сте такива. Според мен решението е просто да не се виждаш с него..... Успехче :smt006
Еми не би трябвало да продължаваш. Някои хора предпочитат връзки от разстояние, защото така, когато се виждаш по-рядко с някого не си омръзвате толкова бързо.
В случая обаче, когато той си прави ташак с тебе + разстоянието.. мисля че няма особен смисъл. Ти прецени. Има и други.. наживей се :)
ooo abe q go zaebi toia.. pyrvo 4e liubovta ot razstoianie ne stryva izoooob6to 2ro 4e 6tom se dyrji taka na4i e super zle!sama kaza 4e ne moje6 da go ponasq6 kat se vidite mu oobqsni 4e ne iska6 da ima6 nikfi seriozni otno6eniq s nego i tolkova!
inSane_baby
09-11-2007, 20:50
ти тъпа ли си?
не го понасяш
тои не те търси
зако не го зарежеш?
кааш му касаме и готово веее ти си жертваш свободата #-o преебаваш себе си по тоя глупав начин ти сама каза че не го понасяш тои ти опира пистолет в челоото ли?
Актрис х.Х
09-11-2007, 20:56
т.10 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sh3_1s_7h3_0n3
09-11-2007, 20:57
Мила моя... ти нямаш проблем с разстоянието, а с псевдо гаджето си...
намери начин да го отрежеш, защото това явно е единственият начин за спокоен и щастлив живот при теб 8)
zasili se s 200 km i go blasni pravo mejdu krakata :smt014