View Full Version : просто незнам
аз съм на 13 год. и 5-6 пъти съм се бръснала сега искам да пробвам с депилиращ крем на strep,обаче искам да питам нали като си ги маха6 с самобръсна4ка те стават по дебели,а с депилиращия крем пак ли стават п дебели защото някъде бях чела,че стават по дебели,а на друго место че стават по тънки и по редки??????
аз си ги махам с депилат0ар, нищо че съм момче :D Да ти кажа, с кремче има мн по-голяма разлика, в сравнение с бикчето... Според мен к0смите не загрубяват, а си остават така, както са били, преди да ми махнеш... поне ак0 съдя по задника ми, е така :)
Според мен е едно и също. :roll:
Devilkin:)
09-11-2007, 11:28
Едно и също е.
За да не стават по-дебели и по-гъсти трябва да бъдат махнати с корена, това значи - епилатор или кола маска.
VeRdiSSima
09-11-2007, 11:48
Според мен е едно и също. :roll:
Абе не се эанимавай с те яглупави депилиращи кремове.По-добре си карай със самобръсначката.Като си ги махаш всеки ден,даже нямат време да пораснат.
sexa_na_kompleksa
09-11-2007, 12:20
За мен няма разлика между самобръсначката и депилатора.По принцип ако трябва да избирам между тия двете,бих избрала самобръсначката - става по-бързо,по-лесно и ти излиза по-евтино.Но по-добре си купи епилатор или мини на кола маска.