PDA

View Full Version : Много съм объркана и отчаяна, и искам помощ!



fire_lovka
09-11-2007, 11:49
Imam problem i sym malko obyrkana, priemam pomosht i syvet ot vseki koito misli che moje da me nasochi kakvo da pravq. Problema e che sym s edno momche ot izvestno vreme [okolo dve sedmici] toi mnogo me obicha, no az... ne izpitva syshtoto. Kogato go celuvam nqma trypka, pravq vsichko po zadyljenie, tova ne e liubov i se chudq kakvo pravq s nego izobshto. Toi e super mil s men i mnogo dyrja na nego, priqtno mi e da sme zaedno no veche vsichko stava tolkova ednoobrazno i skuchno :( #-o Ne e normalno tolkova byrzo da mi omryzvat momchetata [i predi mi se e sluchvalo] No problema idva i ot tova che toi iska prekaleno mnogo neshta ot men i stabilna vryzka, a az ne moga da mu dam tova, zashtoto ne go obicham [xaresvam go mnogo, no ne go obicham]. Znam, che ako go ostavq toi shte e sysipan, a i az edva li shte sym mnogo shtastliva kato sym sama... Oxx ne znam kakvo da pravq veche :cry:


Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Phoenixheart
09-11-2007, 11:55
ми направете нещо диво за да разнообразите нещата

Presley
09-11-2007, 11:56
По-добре говори с него и му кажи истината.Може би найстина ще му е доста неприятно ,и все пак това е по-добрият вариант.така или иначе ти не иэпитваш тръпка,когато сте эаедно..рано или късно всичко ще свърши.Давай докато и време,че после да не се раэделяте със скандали.А и каэваш,че може би ще ти е кофти сама.По-добре да си сам,отколкото с човек ,с когото си по эадължение.

miloto_girl_4e
09-11-2007, 12:05
Каквото и да правиш, знаеш, че насила хубост не става :!: [-X
Няма смисъл да си с него и само да го лъжеш :!:
Така или иначе като чета какво си писала според мен връзката ви няма грам бъдеще и рано или късно ще се стигне до раздяла, такаче по-добре сега да се разделите, отколкото след време, когато той се е привързал още повече към теб :!:
Чувствата, поне според мен де, ако ги няма в началото е почти невъзможно да се породят след време... :!:
А и какво ти пука, че известно време ще си самичка .. ти кво тръгваш с някого, за да ти запълва свободното време ли? :shock:

Lolla
09-11-2007, 12:06
Здравей , миличка. Била съм в войта ситуация и е доста неприятно.....За жалост ми се е случвало няколко пъти. Проблемът идва оттам че в стремежа си да не сме сами, даваме безпочвени надежди на обожатели [-X или просто момчето е било адско скучно. Единият, който ми беше от класа скъсах по скайп. Знам че е тъпо, но така прецених, понеже той беше адски ревнив и вече ми беше писнало. СЕга си говорим малко, а на мен ми е гадно, защото е много свестен :cry: Другият скъсах като го гледах в очите.....И с него вече не си говоря.....Но знай че не е чак толкова страшнп. да скъсаш с някого.Но моят съвет е да го направиш въжможно най- мило. На мен ми с е случвало да съм в позицията на твойто момче и беше ужасно ( но аз съм момиче все пак). Помисли първо как може да разнообразите нещата, а ако не- скъсайте. А това да те е страх да си сама не емн хубаво :roll:

fire_lovka
09-11-2007, 12:24
Strashno mnogo vi blagodarq za syvetite, sama se ubejdava che e po-dobre da govorq s nego i v kraina smetka DA STAVA KAKVOTO SHTE :(

heartless*charm
09-11-2007, 14:17
виж какво...животът е твой и ти си задължена да го изживееш по най-добрия начин ;)
така че зарежи това момче и търси собственото си щастие някъде другаде.

kotetyyy
09-11-2007, 14:28
ми направете нещо диво за да разнообразите нещата
otka4eno koeto ne pravite vsekiden

koalka
09-11-2007, 18:22
Омръзват ти бързо, защото не си била влюбена, за това.Иначе, ако си - да ти омръзне за две седмици е абсурд.Иначе за това момче- просто му кажи истината, ти се измъчваш, а него лъжеш.

ZaHaRcHe
09-11-2007, 18:26
ем.. ако нямаш чувства към него просто му кажи че не искаш да си с него ще го заболи да вярно е но... по добре да зн истината отколкото да си мисли че изпитваш нещо

lady_forever
09-12-2007, 18:20
просто явно не си намерила този,които да те привлича истински,в който да се влюбиш и да не ти омръзва.Аз мисля ,че трябва да му кажеш истината ,за да не се лъжете,обаче имам един въпрос.Ако искаш ми отговори ,но ако не искаш недей.Когато започнахте връзката си ти беше ли истиснки влюбена в него или чуствата ти бяха пак такива-нямаше страст? Ако да ,защо започна тази връзка? :?:

MiMcHeToOo
09-12-2007, 18:33
просто явно не си намерила този,които да те привлича истински,в който да се влюбиш и да не ти омръзва.Аз мисля ,че трябва да му кажеш истината ,за да не се лъжете,обаче имам един въпрос.Ако искаш ми отговори ,но ако не искаш недей.Когато започнахте връзката си ти беше ли истиснки влюбена в него или чуствата ти бяха пак такива-нямаше страст? Ако да ,защо започна тази връзка? :?:

перфектен въпрос на който се съмнявам, че ще получиш отговор.. :wink:

_crazy_baby_
09-12-2007, 18:35
a?