View Full Version : Счупих си щората
of hora pls pomagaite na4i v moita staq imam ot oniq v1n6nite 6tori i neska kat pekna sl1nce i za da ne mi pe4e re6ih da svalq golqmata 6tora da stane t1mno ama vmesto da dr1pna nagore dr1pnah na dolu i 6torata se s4upi i otide mn nagore v1rha daj ne i se vijda uf sq ko da kaja na na6te to 100% 6i mi vikat ama kajete pls ne6to po-taka koeto da im kaja 6to stana taka i da q opraqt 6toto sega ne moga da gledam ot tva t1poto sl1nce ](*,) ](*,) ](*,)
Заглавията на темите трябва да са на кирилица!
Кремчето
toa paaaaaaaaaaaaaa mki kazvash im .. :smt005
:smt005 :smt005 кажи "мамо ,тате счупих щората i'm a bad boy/girl punish me" :smt005
ееееееееееее голяма работа стига с тоя спам де кжо има толкожа да им кажеш?ми колко на4ина има да им кажеш?!ЕДИН!!!
Еми просто кажи на тоя дет по-малко ще ти вика.Пък беэ викане няма да минеш-ще ти се поскарат и готово.Не е толкова страшно,ще им мине.Просто им кажи ,че е станало случайно и че съжаляваш...
ой божкееее...аз като гръмнах телевизора...па още съм жива 8) просто им кажи истината :wink:
Maimunche_f
09-11-2007, 19:01
:smt005 кво се притесняваш толкова, да няма да те убият заради една щора......щом се притесняваш за нещо толкова незначително не мога да си представя как се държиш когато наистина сгафиш яко.... :-k
Дори и да не им кажеш сега,ще се наложи рано или късно. :-D
belerofone
09-11-2007, 19:08
ой божкееее...аз като гръмнах телевизора...па още съм жива 8) просто им кажи истината :wink:
:smt005 :smt005 :smt005 С какво го гръмна :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 С какво го гръмна :smt005 :smt005 :smt005с пушка :smt005 :smt005 :smt005 не бе нешо му стана...дистанционното се бъгна и аз от контакта иии не се включи повече :-$
Ц-ц-ц-ц горките хорица счупила са външната щора . Как да не се просълзиш :cry: . Ахх каква мъка , каква трагедия ...неможе така съдействайте на момчето да си оправи външната щора ...дайте своята подкрепа за една здрава и читава "външна щора", защото заедно ще победим и нека никога повече не се чуе за друг подобен ужасяващо разтърсващ случай на счупена "външна щора" .
Да издигнем лозунги "Не на счупените външни щори и не на поемането на отговорност потърсена ни от родителските тела "!
(ш съ кандидатирам за кмет на широколистния дъб пред блока(+ 2 декара паркинг -очакълен) ,чи затва съ упражняъм )
CuteBaby
09-11-2007, 23:41
Амм предии ние имахме такива щори и веднъж беше станало така..таа..пробвай да друпнеш с ръка малко надоло края и-нашата така се оправи(ама внимавай да не паднеш през прозореца).Ако не стане това няма начин да не им кажеш..продто кажи,че се е развалила..
drupni q s ryka az redovno si go praq toq nomer pyk i ne e koi znae kfo i da ima kae6 nqq da e koi znae kfo 6toto lesno se opravq :-D
AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 08:30
Да ти имам проблемите.Първо неможе да иде толквоа навътре както си го казала.Второ може да си изкараш тъпия задник през грозния прозорец и да я дръпнеш.Трето на щорите се слагат едни "крачета" отдолу за да не се превъртат..Четвърто по-добре като си на прозореца скочи от него,защото няма да изживея още една сърцераздирателна история за счупената външна щора. :smt010 :smt010 :smt010
Да, да ти имам проблемите... Преди няколко месеца си счупих прозореца направо... :lol:
От тези, pvc-тата, дето се отварят и отгоре и настрани... Нещо го отворих не както трябва и той се отвори едновременно и отгоре и настрани... Демек висеше само на долния си десен ъгъл... И тогава не питах никого как да го оправя... Залепих го с тиксо...
Е, тиксото държа точно два-три часа...но, си го поправих...
Вкарай малко изобретателност...ъъ вместо с тиксо е могло да се опиташ да го затвериш и после дърпаш нагоре...оправя се..и аз съм имала такъв проблем..а относно щората казах вече че ваще няма да те убият :roll:
moon_flower
09-12-2007, 13:51
Еми то кво можеш да им кажеш,освен че си счупила щората? :-D Можеш да предложиш ти да си я платиш,ама едва ли ще имаш пари,ако щората е скъпа...
^
Ти добре ли си?
Тя да не е в училище или някъде на гости, че като счупи нещо да плаща..това й е дома, нейният дом.
Бахти съвета дето й даде, откъде го изкопа това #-o
Да, да ти имам проблемите... Преди няколко месеца си счупих прозореца направо... :lol:
От тези, pvc-тата, дето се отварят и отгоре и настрани... Нещо го отворих не както трябва и той се отвори едновременно и отгоре и настрани... Демек висеше само на долния си десен ъгъл... И тогава не питах никого как да го оправя... Залепих го с тиксо...
Е, тиксото държа точно два-три часа...но, си го поправих...
Вкарай малко изобретателност...
i moq stana taka ama to ne mu pre4i to pak se otvarq i zatvarq prosto az ako iskam da go otvora normalno go natiskam v gorniq krai i stava :)
ThunderGoddess
09-13-2007, 14:07
Кажи им. Без да криеш абсолютно нищо. На всеки може да се случи. У нас съм чупела спр много неща като бях по-малка. Разни ценни вази, подарък я на майка, я на татко, които имат сантиментална стойност, унищожавала съм цвета, които майка е гледала 20 години ... и интересното е, че винаги съм казвала, че не съм аз. И винаги спр много са ми викали. Обаче един път като си счупих аз мойта щора (мойте са обикновени, вътрешни, пластмасови), отидох и веднага казах на мама, защото ако нямам щора вечер цялата главна улица ще знае кво съм праила. Спомням си, че бях стъпила на връвта и се спънах и тя се скърши на две :mrgreen: :-D :mrgreen: :-D :D :-D :D . Та ... като й казах веднага жената въобще не вдигна скандал за мое учудване. Просто ми смени щората и тва е. Така, че кажи им и може даже да не ти се карат, или ако ти се карат ще е мн по-малко отколкото ако не им кажеш :)
sladkata_presi
10-01-2007, 15:10
Както и да им го кажеш и по какъвто начин да им го кажеш,те все пак ще ти се карат,поне малко защото това струва пари,нищо че ти не си го направила нарочно.
Не те обвинявам в момента,просто им кажи как е станало и им обясни простичко.
Дори да ти четат малко конско,то е полезно.Късмет!
stiliyana
10-01-2007, 16:54
Имаш два варианта-
1.да им кажеш и да ти се поскарат
2-да не им кажеш,те да разберат и да ти четат дъъъъъъъъъъъъъъълго конско и да имаш дъъъъъъъъъъъълго наказание
Ти избираш
ReD_DiDi
10-01-2007, 17:19
Едва ли ваще ще ти се карат заради щората, а и това се оправя лесно :). Имала съм същия проблем