View Full Version : как да го накарам да....?
Има едно момче което харесвам и се виждаме от скоро, но как да го накарам да го предизвикам да ме целуне.... Малко е срамежлив, а ме е страх да не ме отблъсне. Как да го предизвикам той да ме целъне?
Има едно момче което харесвам и се виждаме от скоро, но как да го накарам да го предизвикам да ме целуне.... Малко е срамежлив, а ме е страх да не ме отблъсне. Как да го предизвикам той да ме целъне?
Съблечи се.
Все пак това е тема раздел 8)
е неискам да го права с него , а само целъвка
е неискам да го права с него , а само целъвка
Раздел любов е за тез раоти. Кат напреднете ела тукъ.
съжалявам.... Няма как да е преместа темата, но занапред ще знам
Трябва ли той да те целуне 1ви ? 0тивате на няк0я пейка с готин изглед, сядаш в него,( гледай косата ти да е пусната - мн е възбуждащо.. поне за мен :P ) Изгледай го страстно в очите...ако все 0ще се к0лебае, ти направи 1вата стъпка, иначе ще си 0станеш с пръст в устата
На мен така ми беще 1вата целувка, само дето гледахме морето, пук тя беше кака, с 2 г0д по-голяма 0т мен ;P Както и да е, тва тук не е "Искрено и Лично" :D чао и искам направо да му вземеш акъла!!! Успех!
то се е видяло, че трябжа да сам първа мерси много.
swords1010
09-11-2007, 17:58
Ами целуни го ти. Някой път докато сте сами, действай, но сигурна ли си, че и той те харесва? :wink:
Ами целуни го ти. Някой път докато сте сами, действай, но сигурна ли си, че и той те харесва? :wink:
+1 тоя swords1010 бееееееееееее н1 си ей :-({|=
ByBoLe4kY
09-11-2007, 19:51
pffffffff i az imam s16tiq problem i dvamata se haresvame no toi e malko sramejliv a i imame malko prepqstviq pomejdu ni :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
devil_feel_f
09-11-2007, 20:19
Eми действай ти.Целуни го и го остави без думи!
Maimunche_f
09-11-2007, 20:23
Еее квото се чудите...квото го мислите....спокойно света няма да се преобърне, ако вие ги целунете.... Айде успехче и по-смело :smt006
Made_of_Pain
09-11-2007, 20:32
Целуни го ти :roll:
spoko nqma 6ans da te otblusne ima 6ans da ti go blusne v li4iceto :P :smt019