View Full Version : Грим ..
Kak da se grimiram taka , che ochite mi da izglejdat po-golemi ? Moliv za ochi ne mi stoi dobre.. kakvo da slagam za da sa po-golemi ?!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Слагай си светли сенки отгоре на клепача, и малко брокатени в началото на окото. Също така белия молив отдолу, увеличава окото оптически.
8. Как да се уголемят очите?
Ако очите са сближени, трябва да се постигне ефект на отблясък върху горния клепач, като вътрешната му част се покрие със светли сенки за очи. Малко по-тъмни сенки се нанасят от средата на клепача до външния ъгъл на окото, като контурът се изкачва леко към слепоочието. В самия вътрешен ъгъл на горния клепач се слага малко петънце от бял молив. Спиралата прави миглите да изглеждат по-гъсти и по-дълги.
Това го копирах от тоэи сайт :arrow: http://www.maxima.bg/bg/library/zadoma/nastolnakniga/II.htm#grim
CuteBaby
09-12-2007, 00:01
Както казаха преди мен-светли сенки и бял молив ;)
VeRdiSSima
09-12-2007, 01:51
Kak da se grimiram taka , che ochite mi da izglejdat po-golemi ? Moliv za ochi ne mi stoi dobre.. kakvo da slagam za da sa po-golemi ?!
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица! Естествено черният молив прави очите по малки в смисъл да изглеждат по малки :lol:
krem4et0
09-12-2007, 06:48
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица! Естествено черният молив прави очите по малки в смисъл да изглеждат по малки :lol:
Това не е съвсем така. С черен молив може да се коригира формата. Аз имам малки очи. Слагам черен молив близо до долнит мигли и го изтеглям настрани. Слагам и върху клепача, но само във външния му ъгъл. за началото на окото(до носа) използвам светли сенки и ги преливам към тъмно. Очите ми изглеждат големи!