View Full Version : Как ще се справя??
Влюбено сърце
09-11-2007, 18:54
Здравейте на всички!Днес се чувствам много странно..... започнаха страховете да бошуват в мен....защото усетих че скоро идва края на безгрижното лято ,но това да ми е проблема.. Приятеля ми ще учи в София и след 2 дена ще заминава и ми е много тежко от това.....усещам днес че деня наближава и нещо ме боли отвътре и ми се реве....Факт е че ще се виждаме по-рядко и не се знае дали винаги ше имаме възможност за това....много ми е тежко....как ще се справя?Ще се постарая да идвам когато мога и той да си идва ,но докато свикна ще е много кофти ,много се привързах към него и незнам как ще издържам седмица,2 без него.... :smt011 Имах нужда да споделя,макар че това не е мястото много много за сериозни проблеми но все пак нека има и сериозни теми...
Имам нужда от съвет... :cry:
ak0 mojeh da ti pomogna po nqkakuv nachin... bih ti pomognal... poznato mi e . KAk shte se spravish? Trudno.. samo tova moga da ti kaja ;[
Ако връзката ви е силна предполагам ще издържите..но да съгласна съм кофти ситуация е...и то много..
shtom shte ste zaedno znachi se obichate ili pone dyrjite edin na dryg .. drugi na vashe mqsto biha se razdelili shtoto im se vijda mn razstoqnieto...Verno shte vi e trydno ama vse pak trqbva da e trydno za da byde hubavo ..pak i ima nachini shet si pishete po skype , irc ili sms-i ..shet se chuvate za da ne se zabravite ... misli samo che sichko shet byde nared i ne se otchaivai. Uspeh ..
В началото ще ти е трудно, и точно когато свикнеш най-вероятно ще почнете да се лъжете...да кръшкате и лека полека връзката ви ще приключи и то без нито на единия от 2-та да му направи впечатление...Просто малко време...
i am not okay
09-11-2007, 19:08
Ако връзката ви е силна предполагам ще издържите..но да съгласна съм кофти ситуация е...и то много..
+1
Той понеже ще издържи да не изчука некоя малолетна ученичка ... Лъжеш се.Първите 1-2 месеца ще издържи и после дори мацка,ма ще изгориш с гаджето ;) По-добре го задуши в чувал,за да остане завинаги твой !
Maimunche_f
09-11-2007, 19:15
Няма начин да не ви е трудно. Ще се чувате честичко по тел-а, ще си пишете.....ако наистина се обичате ще издържите! Това ще бъде едно голямо изпитание за връзката ви, но ако чувствата са силни....ще се справите.Всичко е във вашите ръце...щом любовта е силна разстоянието не е проблем! Успех :smt006
sasha_90
09-11-2007, 19:20
Ако имате силни чувства един към друг ще се справите.
Плякам Майки
09-11-2007, 19:26
Изяж си лайната :-D
Octofunk
09-11-2007, 20:24
Трудно ще е, но ако се обичате много... :-)
inSane_baby
09-11-2007, 20:45
Здравейте на всички!Днес се чувствам много странно..... започнаха страховете да бошуват в мен....защото усетих че скоро идва края на безгрижното лято ,но това да ми е проблема.. Приятеля ми ще учи в София и след 2 дена ще заминава и ми е много тежко от това.....усещам днес че деня наближава и нещо ме боли отвътре и ми се реве....Факт е че ще се виждаме по-рядко и не се знае дали винаги ше имаме възможност за това....много ми е тежко....как ще се справя?Ще се постарая да идвам когато мога и той да си идва ,но докато свикна ще е много кофти ,много се привързах към него и незнам как ще издържам седмица,2 без него.... :smt011 Имах нужда да споделя,макар че това не е мястото много много за сериозни проблеми но все пак нека има и сериозни теми...
еми мацка и аз съм в същото положение ама няма начин...
Актрис х.Х
09-11-2007, 20:50
Имах нужда да споделя
Е аз определено нямах нужда да чета какво си споделила в тъпия си пост, но все пак го направих....
sladkotobebe
09-12-2007, 11:00
gadjeto na nai dobrata mi fr ot godina i polovina e v 4ujbina i se obi4at adski mnogo pra6tat si kul4ti non stop si govorat po tela v skaipa ... raztoqnieto nemoje da im popre4i da se obi4at. sega tq vzima 2 godini za edna i zaminava pri nego... ve4e si imat i ku6ta ... taka 4e spoko obi4ate li se ni6to nemoje da te pritesnqva... :P
lLady_MooN_RaiN
09-12-2007, 11:27
Точно по същия начин се чувствах и аз миналата година, когато приятеля ми стана студент. И на мен ми предстои същото сега. Но тази година съм в 12 клас и живот и здраве догодина, ако ме приемат ще си живеем заедно. Знаеш ли, ако наистина го обичаш, ще ти е трудно. Няма да те лъжа. Но се свиква с всичко. Мисли за него. Имай му доверие.Опитвай се да го изненадваш, когато сте зедно. Нека това е най-приятното време за него. Ти самата се опитвай да се развличш по друг начин. С приятели или сама...ти решаваш.Успех!!!
iLoveChocolate
09-12-2007, 12:21
eми днес моя приятелка ми се обади поради същия въпрос,приятелят й заминал за Сф,защото учи там и цяло лято са били заедно и тя още повече се е привързала към него. като дойде при мен аз ще се опитвам да я развличам,защото когато съм далече от приятеля ми само развлеченията,простотийте и смеха ми помагат да не мисля за него, ако искаш пробвай и ти,нищо не губиш :roll:
Влюбено сърце
09-12-2007, 13:48
quote="Анонимко"]Той понеже ще издържи да не изчука некоя малолетна ученичка ... Лъжеш се.Първите 1-2 месеца ще издържи и после дори мацка,ма ще изгориш с гаджето ;) По-добре го задуши в чувал,за да остане завинаги твой ![/quote]
Анонимко едва ли има смисъл да коментирам твоя пост но....нека да поразсъждавам върху днешната пропаднала младеж,лапешки акъл,ограничени,не познават любовта (като говорим че секс не е любов)прави им удоволствие да се подиграват и гаврят (в не добрия смисъл на думата) с хората!Първо гаджето ми едва ли ще изчука някоя малолетна,още повече защото все пак е студент ,а не 8-ми клас в гимназия..!Тва не си ти нали така?Ако реши да ,,изчука някоя тва ше е студентка на неговото ниво ,но понеже го познавам и ми е доказал че много ме обича и едва ли би имал време да направи такова нещо със студентка ,а какво да говорим за малолетна....Това мнение трябваше да си го запазиш за някои приятел/ка в същото положение и да му/и го кажеш а?Ще бъде страхотен съвет за него от ,,най-добрия приятел'' ще те обича вечно!!!! :smt005 Вие сегашното поколение ,имам предвид от 12 до 16 години,поне повечето от вас ,(някои да не си помислят,че им говори майка им) не познавате любовта!!!Нека ви разесни човек ,който я е изпитвал и не се страхува да я изпитва отново и отново!!!Когато се обичат двама души нито един от тях не вижда друг по този начин по който вижда половинката си!!!Очите им виждат само любимия/любимата и те са слепи за други лица,сърцето им е затворено за друга любов!Мислите им са само към тяхната любов и т.н.!Това разбира се ако любовта е силна,някои не вярват че има толкова силна любов ,но ето че има!Може да не сте я усетили,но тя изцяло променя човека!Любовта не само ви кара да обичате,ами и ви кара да опознаете себе си ,да си знаете интереса!Да знаете какво искате от живота!Въобще пълна промяна!Знаете приказката ,,това което не ни убива ни прави по-силни''!-да ,любовта ви прави!Особено ако е истинска ,ако наистина можете да ОБИЧАТЕ!!!!Ако повечето от вас разбират истинския смисъл на тази дума!!!Стига за любовта,по тази тема мога да пиша до утре и едва ли някои ще го прочете....
Немога да разбера как някои хора се осмеляват да се подиграват с проблемите на другите ???Да знаете не сте интересни ,по скоро изглеждате лапета които не си знаят интереса ,но какво ли се очудвам ,този форум стана ,,келешпроблем''.Не се връзвам на нито един от вас ,но знайте че ще ви се върне и някои ще се подиграва с проблемите ви!!!Просто ви казах не пишете в такива сериозни теми!!Пишете си глупостите в теми като - ,,много ми е малък ,какво да направя'' или - ,,мерили ли сте си ***'' и тем подобни глупости !!! Нали така,надявам се че ме разбрахте,но ако не можете няма страшно ,някои ден и вие ще порастнете и тогава ще разберете !!!Айде със здраве!
А за останалите които ме подкрепиха благодаря ви ,като прочетох мненията ви ми стана по-леко ,замислих се че всяка седмица мога да го виждам и да прекарвам почивните дни само с него,а през останалото време да се занимавам с моите неща,които искам да развия за напред или да се разведря с някоя приятелка!Видях че някои от вас също са в такова положение и напълно ме разбират!!!Просто и аз ще ви кажа гледайте напред и се опитайте да не тъгувате,а когато се видите с вашата половинка ще сте още по-щастливи и това ще ви даде заряд да преминете през всички трудности!!!Ако някои иска да сподели нещо свързано със същия проблем може да пише тук и да си поговорим или дайте майл,скайп :) Обичайте се хора!
F@t@lNy_Sl@dK@
09-12-2007, 20:20
morenita
09-12-2007, 20:23
Koi znae moje puk faktache se vijdate po-rqdko da napravi sreshtite vi po-sladki. Ako se obichate naistina shte trupnete v ochakvane da se vidite i shte se naslajdavate na vseki mig prekaran zaedno. Misli pozitivno ;)
Много кофти ситуация наистина, но ако се обичате ще се справите. Ще ти е трудно, но ще свикнеш.
Само знам,че ще ти бъде много трудно да се справиш с всичките ти проблеми и наистина се нуждаеш от съвети :roll:
Sunny_stz
09-17-2007, 16:44
Както ти сама каза ,когато двама се обичат силно,никой от тях не вижда друг...ръцете не прегръщат друго тяло,очите им не виждат други очи,устните им не жадуват други устни......а само любовта си ...истинската,жадуваната ,силната,неразрушителната любов!Каквито и изпитания да ни предлага живота,трябва да се справим с всяко едно и да стигнем желания резултат,да пазим любовта която имаме....да живеем с нея!!!Да преминаваме през всичко добро и зло с мисълта за нея....защото без любов няма смисъл всичко това!!!
Philosopher
09-18-2007, 08:04
Ще ви е трудно... но ако наистина имате силни чувства един към друг ще продължите да се обичате и да сте си верни. Нали знаете, разстоянието засилва любовта, но само истинската любов. Направи така, не си мисли че ти липсва много, мисли си колко много го обичаш, например колко сладка усмивка има и тн... Така времето ще мине неусетно и ще бъдете заедно най-накрая!
еми мацка и аз съм в същото положение ама няма начин...
И аз съм в същото положение.
Ти пък , 1 седмица е супер малко време без него. Аз ще го виждам през месец... Стегни се и бъди до него. Подкрепяй го и му показвай колко много си го обичаш. Горе главата, миличка. :D
Няма страшно. Ще се виждате, стига да сте достатъчно близки и връзката ви да е достатъчно силна. Има ли желание, има и начин. Аз уча в Милано, момчето ми учи тук...но се справяме (гледам с ужас към следващия месец, когато заминавам отново към Италия :smt009). Летя си всеки месец. Сега той ще дойде при мен за 10 дена. Не ни пречи да сме заедно, да сме близки и да се обичаме.
Ще се справите. Успех. :wink: