Влез

View Full Version : Как да преодолея самотата ?

OmGgG
09-11-2007, 22:03
Здравейте всички... На 13 години съм и до сега не съм имала истинско гадже с което да сме заедно, да се целуваме, да се гушкаме и тн... Не съм грозна нито съм някоя зядръстена... Просто никое свясно момче не ми е придложило... Вече започвам да се отчайвам защото всички мои приятелки си имат гаджета и ми е гадно да няма кого да хвана за ръката дори :cry: ... Много се харесваме с едно момче от чата. Той е на 15 но не е от моя град. Понякога изпадам в нещо като депресия за по 2-3 часа. Имам толкова много мечти, но вече толкова се отегчавам и си мисля че проблемът е в самата мен ! Моля ви помогнете ми!Толкова ли сам грозна?? Или пък... вече и аз не знам каква съм! Давайте някакви съвети как да не ми е толкова гадно .. skype: stefani35 ... Пращам снимки.

thefreak
09-11-2007, 22:11
Не, сигурно не си грозна, а доста хубава.
Просто си един средностатистически стереотип момиче.
Отговора на въпроса ти е ясен: Рано ти е да се отчайваш.

Presley
09-11-2007, 22:19
Доста си малка,эа да иэпадаш в такива състояния и да се отчайваш така.Само на 13 си и има още много хляб да ядеш,както се каэва :-D .Тепърва ще има много момчета в живота ти.На твойта въэраст и дума не може да става эа самота,эащото нямаш гадже..смешно е.И беэ това ти е рано.Имаш си преятели предполагам.Иэлиэай с тях,гледай си училището и не си пълни главата с глупости.

zmey
09-11-2007, 22:27
Здравейте всички... На 13 години съм и до сега не съм имала истинско гадже с което да сме заедно, да се целуваме, да се гушкаме и тн... Не съм грозна нито съм някоя зядръстена... Просто никое свясно момче не ми е придложило... Вече започвам да се отчайвам защото всички мои приятелки си имат гаджета и ми е гадно да няма кого да хвана за ръката дори :cry: ... Много се харесваме с едно момче от чата. Той е на 15 но не е от моя град. Понякога изпадам в нещо като депресия за по 2-3 часа. Имам толкова много мечти, но вече толкова се отегчавам и си мисля че проблемът е в самата мен ! Моля ви помогнете ми!Толкова ли сам грозна?? Или пък... вече и аз не знам каква съм! Давайте някакви съвети как да не ми е толкова гадно .. skype: stefani35 ... Пращам снимки.

Много си малка за гадже ! Стани поне на 63 !
Успех !

=)
09-11-2007, 22:40
е извинявай ама аз на 13 незнаех от къде идват бебетата бе :lol: ти за гаджета ми мислиш-а тия твойте приятелки след година-две 50% от тях ще станат курвентийте на квартала/селото
Има време затова ! САМО НА 13 си бе момиче :shock:

ZaHaRcHe
09-11-2007, 22:55
ти си на 13... малка си още за такива неща недеи бърза да пораснеш за почнеш да излизаш с момчета и т.н. после ше се разочароваш мн повече сега се забавляваи излизаи с аверки остави момчетата настрана ше им доиде времето но.. като доиде пази се.. ахахах

BLacK_JoKeR
09-12-2007, 01:29
ти си на 13... малка си още за такива неща недеи бърза да пораснеш за почнеш да излизаш с момчета и т.н. после ше се разочароваш мн повече сега се забавляваи излизаи с аверки остави момчетата настрана ше им доиде времето но.. като доиде пази се.. ахахах
У4и се от кака си :!: :D

koalka
09-12-2007, 06:22
В депресия не можеш да изпаднеш само за 2-3 часа. :wink:
Иначе е нормално, и аз бях така.Имай малко търпение, всичко ще си дойде от само себе си.

BaD_GiRl_mL2
09-12-2007, 08:28
Е, на 13 си..и вече депресии...недеи така.Живота ти едва сега започва.За къде бързаш с момчетата..само да те нержират..Живеи си живота а другото само ще доиде... :-)

Erica
09-12-2007, 08:34
Доста си малка,эа да иэпадаш в такива състояния и да се отчайваш така.Само на 13 си и има още много хляб да ядеш,както се каэва :-D .Тепърва ще има много момчета в живота ти.На твойта въэраст и дума не може да става эа самота,эащото нямаш гадже..смешно е.И беэ това ти е рано.Имаш си преятели предполагам.Иэлиэай с тях,гледай си училището и не си пълни главата с глупости.

Абсолютно точно :!:
После ще ги търсиш тия времена ама няма да ги има :?

MaRiQnKa
09-12-2007, 11:58
Ей много бързате да пораствате. Недейте! :)

Th3MaN
09-12-2007, 12:01
Недей да се отчайваш за всичко си има време.

w0sh
09-12-2007, 12:01
Момиче споко едва на 13 си.
Може пък да пробваш ти да си потърсиш вместода чакаш да ти предлагат.
"ако Мохамед не отиде до планината, планината ще отиде при Мохамед"

eastar
09-12-2007, 13:36
Още на 13 си...Живота е пред теб споко уе :-)

portokalka
09-12-2007, 17:26
Наистина си малка да се притесняваш за подобни неща,любовта идва спонтанно, без да се състезаваш с другите.Това, че всички твои приятелки имат гаджета не означава, че и ти трябва непременно да имаш.Няма смисъл да се притесняваш, самотата е да нямаш никой-а ти имаш приятелки,семейство, така че не би трябвало да си самотна

09-12-2007, 18:43
Хах то не че аз сам много голяма но и аз сам на това мнение,4е си все още малка....Аз сам на 15 но все още не сам срещнала "идеалния" така да се изразя ... така 4е мога да кажа 4е ти е рано 06те :> Аз на тфое място щях да си мисля за др неща ма все едно :> Аз сам на тоя принцип ...едно нещо идва то4но тогава когато не го о4акваш...
:roll: :::

dJuLiNkAa~
09-12-2007, 18:45
Хах то не че аз сам много голяма но и аз сам на това мнение,4е си все още малка....Аз сам на 15 но все още не сам срещнала "идеалния" така да се изразя ... така 4е мога да кажа 4е ти е рано 06те :> Аз на тфое място щях да си мисля за др неща ма все едно :> Аз сам на тоя принцип ...едно нещо идва то4но тогава когато не го о4акваш...
Rolling Eyes Whistle

OmGGggGG
09-12-2007, 23:54
Понякога се чуствам като някакво емо! Знаете ли колко е гадно да те боли сарцето... И много тъпи коментари давате " Не бързай, още си малка ! " ДРЪН ДРЪН .. Смятате ли че това искам да чуя от вас... Прегледах няколко теми за първата целувка и от вас виждам че на 12-13 вече имате първа целувка и гаджета... Така че не на мен ги пробутвайте тия ! Вие оставете кризите ! Аз не се састезавам с приятелките ми , просто много искам гадже , искам целувка !! Ето за това говоря ! ДАЖЕ И ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ !! Вие сте някфи удартяли с старовременно мислене.. Вие сте като бабите ! Нито сам трагнала да се еба с някои нито нищо! Това е TeenProblem а не форума на весник 24 часа !! Тук е за тинейджъри а не за някфи 25-30 годишни с по 5 деца !! А да попитам на колко ви беше първата целувка щом толкова знайте !! :smt022 :smt056 :smt057 :smt058 :smt014 :smt018 :smt089 :smt089 :smt084 :smt117

morenita
09-13-2007, 00:08
Tova che vsichkite ti priqtelki si imat gadje, a ti ne savsem ne oznachava che te sa gotini, a ti zadrustena. Ponqkoga deto se vika e po-dobre da si gladen, otkolkoto nahranen s kakvoto i da e. S drugi dumi izchakai dokato sreshtnesh nqkoe svqstno momche, shtoto vqrvam che ne iskash purvata ti vruzka (koqto cql jivot shte q pomnish) da e s nqkoi oligofren. Ne se otchaivai jivota e pred teb i ti gotvi kakvi li ne sladki izjivqvaniq. Prosto imai turpenie vsichko idva kogato nai-malko go ochakvash.

zubi
09-13-2007, 01:31
муахахх на 13 и се отчайва вече ..че няма приятел на 14 ще се отчайш че не си прайла секс сигурно ...

та ся сириозно след като дадох сцена на простотията си : има време предостатъчно пък и ... негледай другите ;) кат станеш на 20 и положението е същото тогава вече може се притесняваш ;) ... според мен просто хормона почва да си върши работата ... и затва си тка :)

ОмГГг
09-13-2007, 06:17
... според мен просто хормона почва да си върши работата ... и затва си тка :)

според мен има нещо вярно...

Bubeto_f
09-13-2007, 18:53
хей мн си агресивна момиче...по-полека.хората се опитват да помогнат както могат,а в този случай могат само да те утешат.със самотата си трябва сама да се справиш...някой ден ще разбереш,че тфа са били бели кахъри

bu:(
09-13-2007, 20:19
Здравейте всички... На 13 години съм и до сега не съм имала истинско гадже с което да сме заедно, да се целуваме, да се гушкаме и тн... Не съм грозна нито съм някоя зядръстена... Просто никое свясно момче не ми е придложило... Вече започвам да се отчайвам защото всички мои приятелки си имат гаджета и ми е гадно да няма кого да хвана за ръката дори :cry: ... Много се харесваме с едно момче от чата. Той е на 15 но не е от моя град. Понякога изпадам в нещо като депресия за по 2-3 часа. Имам толкова много мечти, но вече толкова се отегчавам и си мисля че проблемът е в самата мен ! Моля ви помогнете ми!Толкова ли сам грозна?? Или пък... вече и аз не знам каква съм! Давайте някакви съвети как да не ми е толкова гадно ..

е добре тя е малка на 13... а аз като сам на 17 и се чувствам точно по същия начин само дето това момче от чата е на 21... аз кво да прая в тоя случеи.. :?