View Full Version : Възможно ли е да съм забременяла?
zdraveite.imam sledniq vapros.s gadjeto go pravihme minalata srqda i togava ako slu4aino sam bila v ovulaciq,poprincip mi be6e 21 den i e stanala belqta,to 6te mi doide li tazi sedmica/poprincip trqbva da mi doide tiq dni-utre/ako sam zabremenqla i moga i da sam spokoina 4e ako doide nqma problem,za6toto mi obqsnqvaha 4e moje organizmat da ne e reagiral o6te i da ti doide?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
marina star
09-12-2007, 08:08
ne moga da te razbera oba4e ovulaciqta ti na e na 21-viq den
ami da,napisala sam go malko slojno.da,ovulaciqta mii e na 21 den,pravih seks i prezervativa se skasa.ako sam zabremenqla,to ima li vazmojnost li da mi doide na 28miq den ili kato bremenna ve4e ne trqbva da mi idva?ideqta e 4e ima samo 7 dni mejdu seksa i datata v koqto trqbva da mi doide :?:
~BoRn^InLoVe~
09-12-2007, 08:21
ami da,napisala sam go malko slojno.da,ovulaciqta mii e na 21 den,pravih seks i prezervativa se skasa.ako sam zabremenqla,to ima li vazmojnost li da mi doide na 28miq den ili kato bremenna ve4e ne trqbva da mi idva?ideqta e 4e ima samo 7 dni mejdu seksa i datata v koqto trqbva da mi doide :?: абе как ще ти е 21 дена овулацията?знаеш ли какво е овулация изобщо?
da,razbira se.i tova 4e pri pove4eto ena 14tiq den,ne zna4i 4e e taka pri vsik4i. :D
devil_feel_f
09-12-2007, 08:32
Ако се съмняваш дали си бременна си направи тест.
BaD_GiRl_mL2
09-12-2007, 08:33
Изчакаи да видиш дали ще ти доиде и ако ти доиде-ок,но ако не-направи си наистина едно тестче :-)
AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 08:34
ami da,napisala sam go malko slojno.da,ovulaciqta mii e na 21 den,pravih seks i prezervativa se skasa.ako sam zabremenqla,to ima li vazmojnost li da mi doide na 28miq den ili kato bremenna ve4e ne trqbva da mi idva?ideqta e 4e ima samo 7 dni mejdu seksa i datata v koqto trqbva da mi doide :?: абе как ще ти е 21 дена овулацията?знаеш ли какво е овулация изобщо?
Не че нещо ама си мисля,че се е опитала да каже 21-ви(като дата) не че трае 21 дена. ](*,)
П.п Авторке подреди си мисълта малко,че не прелича на нищо.
mersi za saveta,ama az mai 6te se pritesnqvam daje ako mi doide mai mai.ne znam,kato stavat takiva ne6ta i kolkoto i hladnokraven da si i ti se 6a6ka totalno mozaka:(
AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 08:36
mersi za saveta,ama az mai 6te se pritesnqvam daje ako mi doide mai mai.ne znam,kato stavat takiva ne6ta i kolkoto i hladnokraven da si i ti se 6a6ka totalno mozaka:(
](*,) Ми като не си обмислила положението така е.! Мислете като правите секс бе.. :-s
ee,ako stava6e samo s mislene....pak i pomislihme,prosto stana gaden gaf.predpolagam 4e se slu4va.ama ideqta e 6to vse na mene? :-k :smt010
AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 08:43
ee,ako stava6e samo s mislene....pak i pomislihme,prosto stana gaden gaf.predpolagam 4e se slu4va.ama ideqta e 6to vse na mene? :-k :smt010
Замисли се що на тебе?Близко е до ъкъла.
Ако се съмняваш дали си бременна си направи тест.
+1
Толкова ли е сложно да се сетиш :?:
ami kato si pritesnem obiknoveno ne misli6 mn trezvo i smqtam 4e mn golqma 4ast ot horata vav foruma pi6at i pitat to4no po taq pri4ina.iskat i 4ujdo po-obektivno ako se nameri mnenie
ако правилно съм те разбрала, се чудиш дали ако ти дойде все още има възможност да си бременна. Отговорът е: не! ако имаш нормална менструация, както друг път, не си бременна. Организмът реагира веднага, другото са врели-некипели!
Fyrforanche
09-12-2007, 09:32
ако ти дойде няма шанс да си бременна... ;)
kalpazanka
09-12-2007, 11:41
Ако съм те разбрала правилно, гаф е станал на 21-ия ден от месечния ти цикъл, т. е. овулация тогава е малко вероятна. Не си бременна, но си направи тест на първия ден от закъснението за всеки случай.
Ако, обаче, овулацията ти е на 21-ия ден, вече не е много добре, тъй като това означава, че цикълът ти е с продължителност около 40 дни при максимална продължителност 35! Освен тест, не е зле да отидеш на гинеколог да те прегледа.
alkobalko
09-12-2007, 11:45
Направи си тест, за да не се притесняваш излишно.
kalpazanka
09-12-2007, 11:46
)}]не можах да те разбера..написала си го доста неясно :-s
Прочети го още веднъж
Sweet__baby
09-12-2007, 11:47
Ако се съмняваш дали си бременна си направи тест. :smt023
sentient_
09-12-2007, 11:49
vseki den ima takava tem - vuzmojno li e da sum bremenna! Pisna mi praite si smetkata predi da si go rugnete i nqma da se 4udete dali moje da ste ili da ne ste bremeni baaax mu maikata :smt011
gavro64eto
09-12-2007, 12:27
6ansa za bremennost e mn golqm,no spored men ne si bremenna.Nemoje za 7 dni da stane ne6to.Po-dobre si napravi test i 6te vidi6.