Влез

View Full Version : Приятелски Смс за Рд

Cherkeza
09-12-2007, 08:27
Трябва ми някакъв оригинален и хумористичен смс за един приятел, който има рожден ден.
Не искам да пише: чрд жив и здр, и т.н.

Cherkeza
09-12-2007, 09:11
Няма ли някой да ми помогне

kvartalnata_kuchka_69
09-12-2007, 09:15
ЧРД

Желая ти много луди купони,
любовни маратони,
живот на екс
и много секс 8)

09-12-2007, 09:18
Ще ти дам няколко идеи,а ти си избери една от тях :wink:

" Пожелавам ти да си жиовотен,имотен и м/у две женски крака потен :smt113 "

"Вие имате неплатена фактура за месец Август... Но понеже разбрахме, че имате рожден ден днес получавате НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО малка отсрочка"

"Пожелавам ти сибирско здраве, тибетско дълголетие и индийска любов!"

"ЧРД да си жив и здрав,обаче повече жив,че колко здрави умряха"

Е дано да си избереш някой от тези \:D/.

09-12-2007, 09:37
П.П. Ако ти потрябват още кажи.Знам доста ::: .

zvezdichkaaa
09-12-2007, 11:55
П.П. Ако ти потрябват още кажи.Знам доста .

Я ги кажи,че ми стана интересно пък и може и на мен да ми потрябват. :-D

sladku_bebzi
09-12-2007, 11:59
ЧРД

Желая ти много луди купони,
любовни маратони,
живот на екс
и много секс 8)

Яко е!

sexa_na_kompleksa
09-12-2007, 12:01
Ето някои,които съм си запаметила в компа :

Желая ти 12 месеца без болести, 52 седмици без грижи, 365 дни щастие, 8760 часа любов, 525600 минути кеф и 31536000 секунди секс!

Ако щастието е птица, нека никога не спира нейният полет! Ако любовта е море, то нека никога да не видиш бряг...

Ти си мъж за 2 жени, нека все да ти върви в работата - на пари, а в кревата - до зори.

Весели празници! Желаем ви леки запивки,здрави забивки,много усмивки,успех в бранша и чупки в ханша,здраве в изобилие и секс до безсилие!

Честит празник!Повече усмивки на лицето,парички в портмонето и много любов в сърцето!

Желая ти всеки час по една усмивка,
всяка минута по една прегръдка,
всяка секунда по една целувка...
и безкрайно много ЛЮБОВ непрекъснато само за теб!

Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар!

С пожелания за упоритост-за да следваш мечтите си,смелост-за да ги отстояваш,търпение-за да ги постигнеш и любов,която да дава смисъл на всичко това.

Една свещичка повече гори.
Една сълза във твоите очи блести.
Не, ти не си една година остаряла,
ти просто мъничко си помъдряла.

Всичко,което ти желая е здраве,защото е най-важно,щастие,защото е необходимо и любов,защото тя ще спаси света.

На празниците хората си пожелават много неща,но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги-Винаги щастлив и никога нещастен!

Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш!

Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най-вече любов!Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!Помни,че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче!

Приятно пътуване с кораба “Младост” на екскурзия “Любов” през океана “Живот”

ЧРД и помни: "Като си намокриш прекалено краката те боли гърлото, а като си намокриш прекалено гърлото не те държат краката!"

ЧРД!Най-важното е жените да те харесват, а мъжете да те уважават.Останалите не ги мисли.И да пийнеш яко,защото празник без водка е като Титаник без лодка

Честит имен ден!Пожелавам ти много щастие,любов,здраве,любов,у спех,любов,късмет,любов и много любов

На този ден тъгата забрави
с приятели празнувай до забрава
изпий до дъно радости мечти,
а времето приемай за награда.

Пожелавам ти ковчег от сто годишен дъб,който сега ще засеем.

Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела! Наздраве!

Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света! Дерзай! Честит рожден ден!

Пожелавам ти здраве! То се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот! И това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит рожден ден!

Със светло пиво – към светлото ти бъдеще! Наздраве!

Пожелавам ти къси работни дни и дълги любовни нощи! Честит рожден ден!

09-12-2007, 13:05
Много яки още :roll:

nofi
09-12-2007, 22:08
Някой знае ли още :roll: Моля..