View Full Version : От кой отбор сте ?
SeXyL[!]Nk@
07-17-2008, 07:41
Левски Сините БОГОВЕ ,много ястно. :smt059
БОГ прощава,ЛЕВСКИ не! :smt059
TheGirlNextDoor
07-21-2008, 09:32
аз съм от "Елегант Хисаря" ама го няма :o
k[i]k[i]
07-21-2008, 18:59
Nk@]Левски Сините БОГОВЕ ,много ястно. :smt059
БОГ прощава,ЛЕВСКИ не! :smt059
chefff :>
07-21-2008, 19:24
УРАГАН МЪНИНО :D :D :D :D
Zara_North
07-23-2008, 22:11
Берое ЗАВИНАГИ!!!
j_adore2
07-24-2008, 08:48
Левски
cvetenceto1991
07-26-2008, 17:03
за никой от българските
casual girl
07-30-2008, 12:54
Миньоро що го нЕма? :o
PerfectStrang3r
07-30-2008, 20:38
Спартак Варна ;)
dark_shadow_f
07-30-2008, 23:54
за никой от българските
и аз така
Черно море :smt016
ОЛЕ !!!!
alexandarchy
08-03-2008, 14:22
Левски.
Идваме от север,
Идваме от юг,
Старите левскари до един са тук!
И духа на Гунди, също е със нас,
Затова левскари - не жалете глас!
ЛЕВСКИИИИ!!!
psychopath
08-05-2008, 02:29
трябва да се направи нова тема...
отборите в А група са други вече 8-)
windstopper
08-05-2008, 07:35
Идваме от север,
Идваме от юг,
Старите левскари до един са тук!
И духа на Гунди, също е със нас,
Затова левскари - не жалете глас!
ЛЕВСКИИИИ!!! аз го знам в 1 др вариант начин ама няма да го споменавам щото имам наблюдения по отношение на масата в форума 8-)
И преди, и сега, Шампион е ЦСКА!!!
Литекс.ЦСКА и Левски са смешни отбори за мен.
DarkmasteR_TB
08-10-2008, 09:50
Миньоро що го нЕма? :o
Аа, викаш Депортиво(Лесичери) и Бацова махала са друго нещо, а :razz: :razz: :razz:?!
хахахаха един измислен отбор като литекс не заслужава даже да играе в А група ! Да така е ... няма никаква история тоя отбор .. създаде го Гришата ... Етър заслужават да играят в А ,а не вие ! И само ЦСКА !! :)
http://www.cska.net/userupload/Napred_kym_32_titla.jpg
glaropuli
08-12-2008, 12:10
Левски София
kolanass
08-13-2008, 22:08
БАТЕ :D
БАТЕ :D
Е, аз съм от КАКА, ако нямаш против, че е по-секси :D.
Берое Много ясно ... Абе вие луди ли сте с тов футбол хахахха майко майко :grin:
HateCore
08-13-2008, 23:43
Loko Plovdiv i vodka do grob! :grin:
и бяло сладко, баклава, боза и импулс
RisingSun__
08-14-2008, 17:40
само Левски ! те са истински отбор...могат да мачкат,могат и да губят от БАТЕ БОРИСОВ !
amazonkata90
08-15-2008, 10:27
Принципно съм от Хебър, но са много слаби миличките...
Иначе още от 5-6-годишна симпатизирам на ЦСКА.
Моя отбор го няма тук - БЪЛГАРИЯ!
sFeRlinG
08-15-2008, 19:51
ЦСКА :-P
lisi4ety
08-18-2008, 11:06
защо ги няма вихър горубляне :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
И аз това се чудя :grin: :-P
ЛеВсКи СоФиЯ
adi_crazy
08-18-2008, 22:52
САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ
http://www.cska.net/userupload/CSKA_sys_Superkupata(1).jpg
САМО ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА :grin: :grin: :grin:!!!
Sladyranka14
08-25-2008, 22:52
ЛЕВСКИ
krisiiiiito
08-26-2008, 09:28
от който победи :o 8-) 8-) :D
не бее .. ЦСКА :P
Българския Футбол SUX :smt078
BlueAvalanche
08-29-2008, 23:12
Sux ама си е наш, нали ?
Само Левски, кур за всички чужди отбори :D
Sux ама си е наш, нали ?
Само Левски, кур за всички чужди отбори :D
Май много се гордееш с това, че сте трошали седалки на "Армията" така като ти съдя по аватара...
комплекси от това, че ние техния не само го потрошихме, а и опожарихме 8)
С тази наша проява не се гордея да ти кажа честно, ама като върна лентата назад се сещам, че те първи започнаха с трошенето на седалки на вечното дерби през 1999 на "Армията"...
antifreeze
09-03-2008, 00:06
ЦСКА 8-)
BlueAvalanche
09-03-2008, 06:31
Вие и вашия опожарихте :D Не, че кочината не горя последния път де.
neopitomena_
09-06-2008, 10:21
ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!11111111 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P :P :P :P :P
Вие и вашия опожарихте :D Не, че кочината не горя последния път де.
Вие си гледайте Жилина да не ви ожили, пък кой стадион бил "кочина" и кой не е много съмнително като си спомня вашия какво представляваше доскоро...
Всъщност ни дължите и доста пари за счупените седалки в Сектор Б на последния мач тази година... Бай Ганьо да вземе да си бръкне в джоба и да плати, да не се прави ощипана мома...
exclusive__16
09-07-2008, 18:32
LEVSKI est :grin: :grin: :grin: [/quote]
Само се чудя що ги няма ОФК Сливен стига с тея Левски или ЦСКА има и други отбори, които не отстъпват по нищо на "големите" ако мога така да ги нарека :?
ОФК Сливен 4ever
rooney95
09-11-2008, 07:57
аз съм си за ЦСКА но тая година осещам, че нищо нема да направят и Левски ще станат щампиони
BlueAvalanche
09-12-2008, 06:48
Само се чудя що ги няма ОФК Сливен стига с тея Левски или ЦСКА има и други отбори, които не отстъпват по нищо на "големите" ако мога така да ги нарека :?
ОФК Сливен 4ever
С нищо вярно, само с история и публика, а Сливен с какво превъзхожда "големите"
Аве аз съм главно за Арсенал,ама като стаа дума за бг футбол съм за Левски =D>
Antisocial_
09-14-2008, 16:07
Левски, та Левски!!!
Верно си е де, задобрели са - вече могат да вкарват дуспи :lol: :lol: :lol: :-P
badboy94
09-24-2008, 15:16
samo levski !!!!!!!!! \:D/ http://img89.imageshack.us/img89/6484/apexwallpaperab5.jpg
аз съм си за ЦСКА но тая година осещам, че нищо нема да направят и Левски ще станат щампиони
Ти си "голям" цесекар тогава, щом смяташ, че нямаме шансове за титлата... Наистина ли смяташ, че нямаме шансове за титлата, или го казваш, за да се подмажеш на левскарите във форума?! Май второто като те гледам. Колко мача гледа на ЦСКА и колко на Левски тази година? И какъв извод си направи ако гледа мачове и на единия, и на другия отбор?! Защото аз виждам, че Левски с нищо не ни превъзхождат тази година, особено срещу Локо София бяха трагични, ние такъв мач досега (тази година) сме нямали, а имахме 2-3 много силни мача освен другото. Така че не виждам защо смяташ, че нямаме шансове да станем шампиони и едва ли не, че не сме "достойни" да станем шампиони тази година?! Даже имаме доста добър състав от спортно-техническо естество ако питам мене- Тошко Янчев, Данчо Тодоров, Здравко Лазаров, Кирил Котев, Евгени Йорданов също не е лош футболист, от младите имаме супер таланти с голямо бъдеще, като Сашо Тонев, Марто Тошев, Виданов, Иван Иванов, Николай Чипев, и доста други юноши все качествени футболисти. От чужденците имаме прекрасен плеймейкър, като Маркинйос, Ели Маркес, Машадо, взехме португалеца Да Коща, словенския национал Морац, латвийския национал Мороз, исландския голмайстор Гунлаугсон, с две думи имаме доста добър състав, който само трябва да се сработи и ще стане много добър. С нищо не отстъпваме на Левски, Литекс, Локо София.
perkele1914
09-28-2008, 22:38
Левски
LovEsIckk
09-28-2008, 23:02
Само Левски :]
noтhИng...
09-29-2008, 05:22
ЛЕВСКИ
HayDeN^^
09-30-2008, 18:59
Cska :lol:
ivayloan
10-04-2008, 20:28
1 e znameto v race 1 e sinioto nebe 1 balgariq ni Gleda za Levski nie 6te umrem!!! A.C.A.B
ivayloan
10-04-2008, 20:33
edin e Gonzo na zemqta edin e BOGA na lunata i v carkvata Aleksandar Nevski pi6e sas zlatni bukvi SAMO LEVSKI
nazistka*
10-05-2008, 20:41
Ха познайти.
edin e Gonzo na zemqta edin e BOGA na lunata i v carkvata Aleksandar Nevski pi6e sas zlatni bukvi SAMO LEVSKI
Един е Гонзо - най-смешния "футболист" (пардон волейболист) в България в момента :lol: :lol: :lol:
Ха познайти.
Локо Мездра предполагам :D
Blackrapir
10-06-2008, 19:13
Като гледам в форума феновете на ЛЕВСКИ са повече :)
Проблем е че любимия ни отбор падат много и ме карат да сменя отбора от много време съм фен на левски и винъги съм гледал мачове но сега като чуя ЛЕВСКИ ?:? ----------- И не гледам ест закво като ЛЕВСКИ пак ще падне :-o
Кежуал6тиАклас
10-08-2008, 13:40
от к*р за цска!
От както се помня съм си за Левски
cskar43t0
10-11-2008, 21:43
От както се помня съм от ЦСКА и нямам намерения да предам любимия ми отбор...
от к*р за цска!
Ти си ебаси нещастния олигофрен. Явно омразата ти към ЦСКА е водеща пред това да си фен на Лефски или който и да е друг отбор, което показва категорично що за нещастно злобно човече си.
САМО ЦСКА
DJ_Mrav4o
10-11-2008, 22:13
ЦСКА!!!
aresmurt
10-12-2008, 13:59
Като гледам в форума феновете на ЛЕВСКИ са повече :)
Проблем е че любимия ни отбор падат много и ме карат да сменя отбора от много време съм фен на левски и винъги съм гледал мачове но сега като чуя ЛЕВСКИ ?:? ----------- И не гледам ест закво като ЛЕВСКИ пак ще падне :-o
Викаш две години ЛЕВСКИ като мачкаше на ред, беше модерно да си от ЛЕВСКИ, ама сега като са зле ще ги сменяш. Нещастник. Предлагам ти да станеш фен на Челси, Ливърпул, Арсенал, Ман.Юнайтед, Барселона, Реал М, Валенсия, Депортиво, Атлетико М, Милан, Интер, Юве, Рома, Байерн - така винаги ще имаш отбор, който да е на върха и на домашната сцена, и в Европа. Ако случайно всичките се издънят имаш още: Щутгарт, Аякс, Фейенорд, ПСВ Айдховен, Лион, Севиля, Марсилия, Дортмунд, Шалке, Вердер, Бенфика, Порто, Панатинайкос, Олимпиакос, Спортинг Л, Зенит, Спартак М, ЦСКА М.
След отклонение от темата да спомена, че съм от ЛЕВСКИ
p1nk_girl4e
10-14-2008, 17:31
Левски :grin: Аз играя волейбол в Левски
itcanbidon
10-18-2008, 21:41
Ботев Пловдив :)
Miimiinka
10-19-2008, 21:28
Само ЦСКА бе... :grin: :grin: :grin: :grin:
Winter~fresh~
10-22-2008, 20:35
Левскиии :grin: :grin:
ЦСК-А Олееее,олееее :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
dorostol2003
10-25-2008, 16:35
ДОРОСТОЛ!
ChoCohoLiC
10-25-2008, 20:24
Попринцип от Левски, но в момента са пълна трагедия, както и цялото ни първенство, българският футбол в момента заслужава да бъде забранен! :?
подкрепям ChoCohoLiC бг футбола в момента е пълен цирк , вече парите са най-важните , а не самият спорт :-o :-o
а иначе откакто се помня съм си от Ботев Пловдив 8)
подкрепям ChoCohoLiC бг футбола в момента е пълен цирк , вече парите са най-важните , а не самият спорт :-o :-o
а иначе откакто се помня съм си от Ботев Пловдив 8)
Що си мислиш, че само в българския футбол парите са най-важни? В Англия какво мислиш, че парите не се гледат ли, или в Испания, Германия? Че ако там не се въртяха стотици милиони евро всяка година едва ли първенствата им щяха да са това, което са. Дай да имаме и ние в българското първенство по стотина милиона на година и да видиш дали българския футбол няма след 3-4 години да е сред най-силните в Европа, ама няма такива изгледи за следващите няколко столетия като гледам :oops:
SheMeTcHeTo
10-31-2008, 14:04
Само Левски... :grin: 8)
leoparda93sl
10-31-2008, 15:52
Каде е Сливен еее :-x :-x
BluePride
11-03-2008, 13:36
ЛЕВСКИ!
Victorya
11-05-2008, 08:29
ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Sensuality
11-05-2008, 11:22
Левски 8)
TERRORMACHINE
11-18-2008, 20:08
БОТЕВ ВРАЦА
ДОРОСТОЛ!
леко бе хулиган ше изплашиш целия форум с тоя мухозол :razz: :razz: :razz: :razz:
Stoyan19
11-20-2008, 19:20
Никой от изброените в анкетата.
От бг отборите съм за местния ни тим Асеновец :)
А от европейските , заклет фен на Манчестър Юнайтед
ЦСКА 1948 !! 31/60 и се стремим към 32/61 :-D
ЦСКА 1948 !! 31/60 и се стремим към 32/61 :-D
1948 официално, иначе сме преки наследници на офицерския клуб АС-23 (създаден през 1923 година), обединил се ноември 1944 с Шипка(София) и График(София) и дал началото на Чавдар, който на 5 май 1948 година се обединява със Септември и дава началото на ЦСКА. Така че корените на ЦСКА могат съвсем основателно да се търсят цели 25 години по-рано от 1948 година :)
ДОРОСТОЛ!
леко бе хулиган ше изплашиш целия форум с тоя мухозол :razz: :razz: :razz: :razz: Пич тоа беше влязъл в форума на една игра..много ни нервеше тос с неговия дрикодол..Иначе по темата Черно Море 8)
П.С Кристо но все пак титлите се броят от 1948..иначе ЦСКА имат световен рекорд..за най-много спечелени титли подред..9..години ше ви излъжа..попринцип не са смо те с 9 подредни,но все пак тези 9 титли са били спечелени за около 11 годни след създаването на отбора..
BluePride
11-27-2008, 12:20
тия 9 титли при БКП нали, били сте пред изпадане и са увеличили броя на отборите в А група и са ви бутали отсекъде, ама нямате нищо общо с бкп нали?
откакто отпада комунизма колко титли имате бе?
кога за последно играхте на полет в Европа?
AvRiLFaN95
11-27-2008, 12:34
Левски.
тия 9 титли при БКП нали, били сте пред изпадане и са увеличили броя на отборите в А група и са ви бутали отсекъде, ама нямате нищо общо с бкп нали?
откакто отпада комунизма колко титли имате бе?
кога за последно играхте на полет в Европа?
Кажи защо сме изпаднали? Защото вие уговаряте мач с Академик София от който е зависело дали ще изпаднем или не и съответно правите така, че да изпаднем. Естествено, партията не ви санкционира за уговорения мач, нали членката на ЦК на БКП Цола Драгойчева тогава ви е била почетен председател и ви е давала титла след титла - 46, 47, 49, 50 плюс 4 купи на Съветската армия, 2 купи на Сталин/забележи, вие ги печелите!!!/, и купа в чест на Октомврийската революция също печелите!!! Да изброявам ли още? Просто Лефски е бил най-комунистически отбор, затова сега сте толкова гузни на тема комунизъм и се опитвате да пренасочвате всичко към нас с нагли лъжи и манипулации за "укази на БКП" и не знам си какви смехотворни доноси...
ДОРОСТОЛ!
леко бе хулиган ше изплашиш целия форум с тоя мухозол :razz: :razz: :razz: :razz: Пич тоа беше влязъл в форума на една игра..много ни нервеше тос с неговия дрикодол..Иначе по темата Черно Море 8)
П.С Кристо но все пак титлите се броят от 1948..иначе ЦСКА имат световен рекорд..за най-много спечелени титли подред..9..години ше ви излъжа..попринцип не са смо те с 9 подредни,но все пак тези 9 титли са били спечелени за около 11 годни след създаването на отбора..
Всъщност нямаме световен рекорд по най-много спечелени титли, такъв имат Сконто Рига, които печелят 14 титли поред на Латвия в периода 1991-2004, а са създадени като отбор 1990 година. След това са Розенборг- имат 13 поредни титли на Норвегия /1992-2004/, на трето място са Динамо/Берлин/- 10 пъти поред шампиони на ГДР в периода 1979-1988 и Динамо/Тбилиси/(1990-1999) са шампиони на Грузия. Иначе Динамо Киев, Рейнджърс и Селтик също имат по 9 титли поред в страните си.
ПП. Не казвам, че ЦСКА и АС-23 са един и същ отбор, просто ЦСКА е наследник на традициите и организацията на АС-23, който на 9.09.1944 г. се преустройва и преименува на Чавдар(след обединение с Шипка и Спартак София), а след обединението си с Централния дом на войската и Септември на ЦСКА(Септември при ЦДВ, ЦДНВ, ЦДНА, и т. н.). Просто сме техни продължители, защото доста футболисти, дейци и фенове на АС-23 стават такива след войната на Чавдар и на ЦСКА и на това се базира най-вече наследствеността. По същия начин Владислав Варна и Тича Варна се обединяват 1945 г. стават ТВ-45(Тича-Владислав-45), след това се обединяват с Ботев Варна и Военно морските сили и стават Ботев при ВМС, ДНВ, ДНА и т.н. докато се преименуват през 1959 на Черно море. Има още редица други подобни примери, да не ги изброявам.
LeVski_fen
11-30-2008, 18:48
С риск да учудя някого,ще каже че съм от ЛЕВСКИ :oops: ;)
Samo Vihren ole, ole ,ole!!!
agPeHaJluHka
12-17-2008, 18:53
ЛеВскИ :P
ЦСКА естествено, отбора на Великата Българска армия!!!
smeshnik
12-20-2008, 05:30
Левски - отбора на народа!
LEVSKI e otbora a drugite sa mindili
TERRORMACHINE
12-24-2008, 21:07
БОТЕВ ВРАЦА
mariqn_sexa
12-24-2008, 21:18
Левски
TERRORMACHINE
12-24-2008, 22:11
БОТЕВ ВРАЦА
Prophecy
12-27-2008, 22:27
Ботев Пловдив :grin:
Nafarforii
12-28-2008, 16:58
ОТ МИНЬОРО... :lol:
MiRaCuLiX
12-30-2008, 23:21
БЪЛГАРИН СЪМ.ЦСКАР СЪМ
TERRORMACHINE
01-03-2009, 17:17
ФК "УЖАС" с. Зетьово 8)
zai4ety13
01-05-2009, 15:34
аз нали съм си момиче и незнам нито един отбор освен Левски и ЦСК..всъшност знам,Хамбург,Шалке 004,Отава и други..ама те са извесни...както и да е, аз съм за ЛЕВСКИ
ФК "УЖАС" с. Зетьово 8)
Депортиво Лесичери са с класа над тях 8-)
Ц(*КА- Това е България!!! <------ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: КОМУНИСТИ СЕ РОДИХТЕ , КОМУНИСТИ СИ ОСТАНАХТЕ, КОМУНИСТИ ЩЕ СИ УМРЕТЕ. ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !
Идиот нещастен, можеш ли да изразяваш пристрастията си за Левски без да обиждаш ЦСКА, а? Или за теб омразата срещу ЦСКА е по-важна от любовта ти към Лефски? Колкото и да ти е криво, свикни с мисълта, че има милиони българи, които подкрепят ЦСКА, макари да сме по-малко от вас лефскарите. Много усилия положихме тук фенове на ЦСКА и Левски да спрем с обидите и омразата и да спорим с нормален тон, обаче непрекъснато се появяват паразити като теб, независимо цесекари или левскари, които развалят цялата работа :-x
И комунисти викай на баща си и майка си, аз съм цесекар и никой от семейството ми не е комунист, напротив, израснал съм в семейство с антикомунистически разбирания, ясен ли съм кретенче?
глей как пишеш Левски ве нали си голям патриот погледни срамното ви минало и тогава ми говори ве келеш и ше внимаваш как ми говориш лаинар :-x
Естествено, че ще ти говоря така, защото наистина се държиш като пълен идиот и простак... Как ще изписвам името на отбора ти- ами научи се и ти да изписваш правилно ЦСКА преди това, иначе за мен футболния отбор на Лефски няма нищо общо с Апостола Васил Левски, който е Национален герой на всички българи без значение на политическите им, футболните им и каквито и да било пристрастия. Просто не свързвам по никакъв начин отбора ФК Левски с Васил Иванов Кунчев- Левски, това е и няма как иначе, какво общо може да има между футболен отбор и борец за национална свобода? Това че носите неговото име по никакъв начин не ме задължава да свързвам отбора ви с него. Не се заяждам, просто си изказвам собственото си мнение, никой левскар не искам да засегна (от свестните и с акъла си, а не такива като тебе).
Иначе ти виж миналото на собствения си отбор, тогава говори за миналото на моя. Щото иначе изглеждаш на същински комунист- винаги гледаш в чуждата чиния и все другите са лоши, ти и твоя отбор хубави... И винаги имаш готово оправдание пак типично по комунистически...
ПП. И миналото на отбора си го знам много добре, точно затова се гордея, че съм фен на отбора на Българската Армия, единствената останала свястна институция през целия период на Следосвобожденска България- и по царско време, и по комунистическо даже, та и сега, когато имаме 300 000 армия цифром и словом...
Естествено, че ще ти говоря така, защото наистина се държиш като пълен идиот и простак... Как ще изписвам името на отбора ти- ами научи се и ти да изписваш правилно ЦСКА преди това, иначе за мен футболния отбор на Лефски няма нищо общо с Апостола Васил Левски, който е Национален герой на всички българи без значение на политическите им, футболните им и каквито и да било пристрастия. Просто не свързвам по никакъв начин отбора ФК Левски с Васил Иванов Кунчев- Левски, това е и няма как иначе, какво общо може да има между футболен отбор и борец за национална свобода? Това че носите неговото име по никакъв начин не ме задължава да свързвам отбора ви с него. Не се заяждам, просто си изказвам собственото си мнение, никой левскар не искам да засегна (от свестните и с акъла си, а не такива като тебе).
Иначе ти виж миналото на собствения си отбор, тогава говори за миналото на моя. Щото иначе изглеждаш на същински комунист- винаги гледаш в чуждата чиния и все другите са лоши, ти и твоя отбор хубави... И винаги имаш готово оправдание пак типично по комунистически...
ПП. И миналото на отбора си го знам много добре, точно затова се гордея, че съм фен на отбора на Българската Армия, единствената останала свястна институция през целия период на Следосвобожденска България- и по царско време, и по комунистическо даже, та и сега, когато имаме 300 000 армия цифром и словом... <------ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: абе бате ти тъп ли си или се праиш леле мн смех с тебе :razz: Станишев: Ц(*КА е символът на България
http://www.donbalon.eu/news12991.html
Да така е само е една лека поправка , Ц(*КА е символът на КОМУНИСТИЧЕСКА България.
Аз да ви кажа не виждам нищо срамно в това ,от тяхна гледна точка. Ама свине, даже и тия дето не знаеха истината,вече я знаят ,че ВИНАГИ сте били комунистически отбор и ,че пак разчитате на компартията майка да ви оправят бакиите с държавни пари.
Даже и мустака в желанието си да хвърля кал по ЛЕВСКИ,че сме Фашистки отбор ,че сме били най - толерираният отбор от Фашистката власт ПРЕДИ 9 IX 1944г.,че сме били омразният Буржуазен отбор,че ръководството и играчите на ЛЕВСКИ са писали писма против евреите и еврейски футболисти.Ръководството на ЛЕВСКИ пишело писма за екстрадиране на евреи в Германските концлагери ,че ръководството и играчите на ЛЕВСКИ, са малтретирали еврейският отбор Славия и тн и тн.
др Атанасов в злобата си не можа да се сети ,че лично ТОЙ РАЗБИ ,НА ПУХ И ПРАХ, измислените от него и червените ШАМАНИ от 6-ти и други отдели на ДС МИТОВЕ ,че сме партиен отбор и други такива АБСУРДНИ , МАЛОУМНИ и ИЗМИСЛЕНИ ТВЪРДЕНИЯ.
Кажете си го най - накрая, цяла България вече ви РАЗКРИ ,не се сраувайте, не знам от какво се срамувате, кажате на глас,с ПАРТИЗАНСКА ГОРДОСТ.
Любимият ни Ц(*КА е - СИМВОЛЪТ и запазената на всички комунисти В БЪЛГАРИЯ "МАРКА".
ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ОТ 60 ГОДИНИ, АМА ГО НАПРАВЕТЕ ЗА ВАШЕ УСПОКОЕНИЕ.
дебил нещастен, толкова си тъп и зомбиран от писанията на психопатите Ефрем Димитров и Жаклин Михайлов, че е безсмислено да споря с теб. Правил съм го десетки пъти с фенове на Лефски и на темата за комунизма, и аз всичко, във всеки случай нещастните лъжи, които такива като Ефрем и Жаклин сътворяват и такива кретени като теб веднага попиват, вече и децата от детската градина не им вярват. Изобщо нямам намерение да се занимавам и да оборвам всяка една простотия, която си написал по адрес на ЦСКА, щото трябва да напиша огромен пост, а на зомбита като теб каквото и да им се обяснява- пак ще мучат умно и това е. Живей си в заблуда и не се занимавай с ЦСКА. Толова си комплексиран на тема ЦСКА, че не можеш и един пост да напишеш, без да плюеш по ЦСКА.
Знаеш ли, ти не си никакъв левскар, ти си просто едно тъпо говедо. Щом си влязал в този форум не за да изказваш пристрастията си към Левски, а да плюеш по ЦСКА, значи си тотален комплексар и нещастник, изобщо не искам да се занимавам с теб, живей си в зомбирания свят и толкова...
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D добре братле ше му предам радвай се на изкуствено създадения ви отбор и винаги ще продължавате да ядате бой и ще ядете мама ви деба свинска спирам комент по темата няма кво да се занимавам с пубери кат теб само по форумите сте отворени
Като казах, че си завършен комунист, за пореден път се уверявам, че си такъв... Само комунистите така нагло и безочливо изкривяват истината както ти правиш.
А моят отбор е 100% естествено създаден, след доброволните обединения на старите столични клубове АС-23, Шипка София, Чавдар и Септември и е техен наследник- на Офицерския АС-23 и на Шипка най-вече, клубовете, които основават армейския клуб Чавдар, преустроен след това в ЦСКА. Така че ние сме Армейци и гордо се наричаме такива- отбора на Великата Българска Армия е точно ЦСКА!
Що се отнася за изкуствени обединения- виж как членката на ЦК на БКП Цола Драгойчева обедини Пощенския спортен клуб "Княз Кирил" с Лефски и създаде по неестествен път Пощенски Спортен клуб Лефски- първия комунистически отбор в България, създаден цели четири години преди ЦСКА и то ведомствен към системата на БКП и конкретно към министерство на пощите!
После виж как БКП ви обедини с отбора на МВР и ДС Спартак София и ви направи на Лефски-Спартак- отбора на Народната Милиция и ДС и как вие, "антикомунистите" вместо да се противопоставите на това комунистическо обединение, с гордост го приехте и аплодирахте Лефски-Спартак на ДС!
Не искам да обиждам отбора ти, защото не това е целта ми, но ти ме накара да кажа някои неща, прото защото ти не спираш да бълваш лъжи спрямо ЦСКА.
Не може ли да гледаш собствения си отбор, вместо да се занимаваш непрекъснато с ЦСКА бе нещастник, толкова ли си комплексиран от победите на ЦСКА над Еврошампиони, като Аякс, Нотингам и Ливърпул? Или ти е трудно да приемеш, че и по царско време сте били втори по класа след Славия, а по социалистческо- след ЦСКА?
ПП. И като толкова много мразите комунизма- сменете си ръководството, съставено изцяло от комунисти, като Баткофф- комсомолския секретар, агента на ДС Баждеков, Доносника на ДС Георги Марков и болшевишко-еврейския олигарх Чорни! А, и също така се откажете от всичките си трофеи, спечелени по време на комунизма, а те никак не са малко- 14 титли на България, 16 Купи на Съветската Армия(?!?), 4 Купи на България, две купи на Сталин(?!), те са гадни, комунистически, откажете се от тях, нали сте "антикомунисти"? Ама ако чакаме от "антикомунисти"-говеда като теб да "бутнат" комунизма, със сигурност още поне половин век щяхте да прокрвате линията на БКП като най-зрядни и предани партийци...
Феновете на ЦСКА се разграничиха от протеста на 14 януари
08 януари 2009 16:17
Дон Балон:
Армейците бойкотират шествието против правителството заради феновете на Левски
Почти всички организирани привърженици на ЦСКА се разграничиха от масовия протест, който ще се проведе на 14 януари в София. Припомняме, че по-рано през деня се появи информация, че фенове на Левски, ЦСКА, Локомотив Пд и Ботев ще се обединят и ще изразят своето несъгласие с политиката на правителството. Представители на червените фракции обаче няма да присъстват на шествието против правителството, обяви един от най-големите фенсaйтове на армейците - armeici1948.com.Причината не е, че поддръжниците на шампионите толерират управляващата тройна коалиция, а че фенове на вечния враг Левски, които са сред организаторите на протеста, са откраднали транспарант на червените. Става въпрос за слогана "Нищо не е забравено, нищо не е простено", който е бил похитен по време на шествието по повод 1 година от смъртта на синия фен Андрей Монов.
Ето и цялото съобщение, публикувано в armeici1948.com:
Ние привържениците на ЦСКА от следните ораганизации на привърженици: "USF 1997", "Горди", "14", "Банда Север", "Клуб на привържениците на ЦСКА", най-категорично отказваме да бъдем замесвани в полза на тясно партийни, оцветени в "люлинско" тъмно синьо, интереси. Феновете на ЦСКА са граждани, обичащи своята Родина и защитаващи интересите на страната. Ние заставаме зад всеки един справедлив протест.Ние бяхме десетки пъти пред "Либийското посолство" (за съжаление сами), бяхме заедно с учители, студенти и фермери, но не можем да бъдем заедно с Господата, откраднали нашия транспарант "Нищо не е забравено, нищо не е простено", издигнат от нас през 2006 г., по повод съмнително спечелената титла от Пощенци.
Според мен Причината толково ПРОСТА и ЯСНА, А ТЯ Е е, че :
феновете на це(*ка ЧЕРВЕНАТА ПЕТОЛЪЧКА - ТОЛЕРИРАТ и СИМПАТИЗИРАТ на управляващата КОМУНИСТИЧЕСКО-ТУРСКА коалиция !
Аха, ти чети само Дон Балон (по-точно казано Дон Галфон) и ще ми говориш, че си с всичкия си... Още по-лошото е, че вярваш на всяка една лъжа срещу ЦСКА, която напишат там съвсем умишлено...
Ми това същото правителство на БСП не даде ли преди броени месеци орден "Стара планина" на комсомолския секретар Баткофф?! Нали сте опозиционен отбор бе?! Що така... А този същия Батков освен това купи наскоро и комунистическия вестник "Дума"...
Donbalon.eu: Батков купува в-к "Дума"
Батков съживява комунистическа светиня
Шефът на Левски Тодор Батков е фаворит за закупуването на контролния пакет акции на комунистическата светиня вестник Дума, предаде donbalon.eu.
"Вестник Дума ще излиза, бъдете спокойни", заяви вчера по време на празника на БСП и премиерът Сергей Станишев. Според запознати със ситуацията досегашният издател на на в-к Дума, който е наследник на Работническо дело Петър Манджуков вече се бил договорил с Батков за прехвърлянето на акциите.
Както е известно синът на Манджуков - Ивайло движеше делата във футболния тим Родопа заедно с довереното лице на Батков - мениджъра Петьо Заберски. Другият кандидат за вестникa на социалистите е Добромир Гущеров, но хората от ВС на БПС смятат, че именно Тодор Батков е човекът, който може да възроди вестника. Както е известно босът на ПФК Левски е издател на в-к Стандарт. Идеята на червените лидери е да се създаде пресгрупа, която да се противопостави, както на "168 часа", така и на "Монитор".
http://www.sport1.bg/sport1/node/92254
Айде сега ми говори, че нямате "нищо общо" със сегашната власт, която е подкрепяна най-вече именно от вашия любим комсомолско-комунистически (уж "бивш" такъв) президент другаря Батков 8-)
Станишев и БСП спасяват армейците
10 юни 2008 17:31
Автор: Филип Димитров
Данъчните обявяват резултатите от проверката утре(днес)
Премиерът на България Сергей Станишев приема феновете на ЦСКА утре(днес) от 10:00 часа. На срещата ще се обсъжда как Държавата да помогне на клуба в патовата ситуация, в която изпаднаха армейците.
Освен с привържениците, Станишев ще обсъжда проблемите на червените и с Емил Костадинов, шефовете на БФС Борислав Михайлов и на ДАМС Весела Лечева.
На срещата ще станат ясни и резултатите от данъчната проверка, която направиха оторизираните за това лица на
ПФК ЦСКА за периода 2002-2007 година.
Според разпореждането на министър-председателя двете държавни институции трябва да обявят резултатите от проверките в рамките на своите компетентности. Станишев бе запознат и с текста на петицията, изготвена от „червените” фенове, които чрез нея искат проверка и във всички останали професионални футболни клубове на ниво „А” и „Б” група както и на БФС.
И неминуемо възниква въпроса, наистина ли ц(*ка вече не е отбора на ,партията и държавата !?
Станишев обеща на ЦСКА сигурно участие в А група !!!
11 юни 2008 11:56
Автор: Михаил Христов
Червените трябва да покрият дългове в размер на 2 млн. лева
Премиерът на България Сергей Станишев обеща светло бъдеще на ЦСКА и оставане в "А" група. За целта, червените трябва да покрият всичките си дългове до 21 юни.
Временно изпълняващият длъжността президент на ЦСКА Емил Костадинов определи задължения на отбора в размер на 2 млн. лева, към Агенцията по приходите.
Всички представители на армейците излязоха видимо доволни и облекчени от Министерски съвет.
kristo това да ти е познато 8-)
Ти си безнадеждно заблуден и болен... няма оправия, такава дървена глава може да бъде само човек, който всеки ден чете и възприема едно към едно изгъзиците на психопатите Ефрем Димитров и Жаклин Михайлов...
Какво ще ми цитираш празните приказки на Станишев, който е "фен" на ЦСКА само на думи и само когато се опитва да черпи дивиденти около славния армейски клуб на България, донесъл толкова много слава на страната ни е Европа и света... Точно този нищо, ама нищо не направи за ЦСКА, всичко са празни приказки и обещания... Ако ние не си бяхме изплатили сами дължимите суми, никой, ама никой от държавата нямаше и да си мръдне пръста за ЦСКА да помага с нещо... Така че "подкрепата" на Станишев за ЦСКА се изразява е да речем "морална" подкрепа и сладки приказки... А същият този Станишев с гордост беше сред инициативния комитет, който издейства и връчи орден "Стара планина" на другаря комсомолски секретар Баткофф, притежателя на комунистическата "светиня" вестник "Дума"...
Да те сетя ли също, че Ахмед Доган е фен точно на твоя отбор? Да те сетя ли, че Татаня Дончева от БСП е председател на парламентарния фенклуб на Лефски? Да те сетя ли, че все още функционира милиционерската ви школа "Лефски-Спартак" към МВР и че другаря Румен Петков докато беше министър на вътрешните работи всяка година награждаваше от името на МВР дружество "Лефски-Спартак" и най-успелите му спортисти? И накрая да те сещам ли, че ръководставото на любимия ти клуб е съставено изцяло от яркочервени (по политически принцип) комунисти-ченгета и доносници като Баждека, агент Николай и компания... За Батков няма смисъл да повтарям... Явно това не те интересува разбира се, важното е да изкарваш непрекъснато ЦСКА комунисти, а че и вие сте комунисти, е нищо де, ние сме от нашите си, хубавите комунисти, ЦСКА са от лошите само...
ПП. Относно протеста и позицията на феновете на ЦСКА, със сигурност ние ще участваме в него, но отделно от вас, защото вие явно сте решили да правите цигании и зулуми, да се биете с полицията като същи диваци и простаци, а после да се тупате в гърдите, че с това сте се "доказали" като истински борци против правителството... Феновете на ЦСКА ще участват мирно и цивилизовано на протеста, а не като простаци, отишли да вършат вандалщини срещу българските национални институции.
aresmurt
01-11-2009, 11:58
Я да видим кои са от цдна:
Юнал Тасим от ДПС
Георги Анастасов от БСП
шефът на БСП Сергей Станишев
Лютви Местан от ДПС
Румен Петков от БСП
Румен Овчаров от БСП
Георги Първанов
Стефан Данаилов -БСП
Стоян Александров - БСП
Просто ме мързи да изброявам повече
Euphoriant
01-11-2009, 14:31
Левски :smt029
От кокошкарски заяждания на дребно ми е омръзнало... Мога да извадя имената на сумати "бивши" или настоящи комунисти, които са фенове или спонсори на Левски, но не ми се занимва. Също така да кажем, че повечето седесари и костовисти са фенове на Левски и какво от това? На всички е ясно, че в СДС и ДСБ има не по-малко доказани комунисти и ченгета от БСП. Също така редица депутати от НДСВ са също фенове на Левски, а и за тях е какви са... "антикомунисти" до един... Тъй че все тая дали депутати от СДС и БСП поддържат ЦСКА или Левски, след като и двете партии са рожби на БКП...
Стига с тая фенщина, не ви ли омръзна вече?
Ее, Веско ти се появи бе човек, нещо много се беше изгубил в последните 5-6 месеца :)
А, и да не забравя да си спомня, че ти беше сланчоглед партия- бивш цесекар, а сега ултрас на Левски 8-)
cherinka
01-15-2009, 12:12
аз съм фенка на феновете.
ама на вас не съм :(
LiveFlower
01-18-2009, 21:31
Сърцето ми е червено,
квъвта ми е червена,
отбора е червен!!!
ЦСКА
:smt026 :smt042 :smt027 :smt023 Левски of course :lol:
psychopath
01-20-2009, 11:53
Сърцето ми е червено,
квъвта ми е червена,
отбора е червен!!!
ЦСКАred panties ftw :-)
HipHopBlond
01-20-2009, 20:15
ЛЕВСКИ!!!
ами я да се запиша и аз тука само ЦСКА естетсвено :grin: :grin:
LeVsKaRcHeTo89
01-22-2009, 21:50
Левски
ЛЕВСКИИИИИИИИ 8) 8) 8) Само ЛЕВСКИИИ!
СЛИВЕН , ама го няма в анкетата ...
UnderAttack
01-31-2009, 23:04
Черноморец Бургас!
sKa73r4o93
02-01-2009, 12:02
ЦСКА Форевър!!!
Сините говеда да умрат
sexperience
02-05-2009, 21:39
Черноморец Бургас ест :o
FockidyFockFock
02-06-2009, 02:22
ЛЕВСКИ
GREEN_OR_DEAD
02-08-2009, 23:07
БЕРОЕ
f0rbidenchy
02-09-2009, 14:10
колкото и анкетата да показва в + за Левски то се вижда .. ЦСКА 31 ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ и то последната титла без нито 1 загуба в първенството .. язък че Томов така прееба отбора за евро турнирите
ЦСКА до гроб !
БЕРОЕ
много странен тип си ти
от горе "GREEN_OR_DEAD"
а на аватара стига футболно деление :razz:
GREEN_OR_DEAD
02-10-2009, 18:07
БЕРОЕ
много странен тип си ти
от горе "GREEN_OR_DEAD"
Хич да не ти пука :)
LigLaTaa
02-11-2009, 17:26
СПАРТАК ВАРНА :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Локомотив Пловдив 8)
В края на краищата не разбрах, ще ви купува ли Гергов :-o
БЕРОЕ
много странен тип си ти
от горе "GREEN_OR_DEAD"
Хич да не ти пука :)Бероици са наши хора е ! Иначе по-темата отбора на Пловдив е един и това е Локомотив,к*р за жълтите и техните приятелки от цдна !
Само ЦСКА :)А бе казано по-човешки става ! 8-) Чакаме ми в Пловдив пролетта,доста напрегнат мач ще е . 8-)
Тая анкета кои я е правил е маина ... :shock: Селтаците от 10-те Пирина на 1-во място ,Локомотив на предпоследно .. баси нашмърканата раота :shock:
Само ЦСКА :)А бе казано по-човешки става ! 8-) Чакаме ми в Пловдив пролетта,доста напрегнат мач ще е . 8-)
Да, ще видим за какво става дума, надявам се все пак Локо да са по-силни от това, което показаха есента и на турнира в Албена, че иначе твърде на зле вървят нещата...
Тая анкета кои я е правил е маина ... :shock: Селтаците от 10-те Пирина на 1-во място ,Локомотив на предпоследно .. баси нашмърканата раота :shock:
Ти тъп ли си еА е еи охлюв ,ще ти кажа кои е тъп ,аиде обясни ми подредбата тогава ,идиот .
Да, ще видим за какво става дума, надявам се все пак Локо да са по-силни от това, което показаха есента и на турнира в Албена, че иначе твърде на зле вървят нещата...Нормално е Локомотив да не покаже пълния си потенциал в Албена ,не че имаме такъв в сегашно време ама аиде : ) А колкото до шампионатния сблъсък ,тогава и ние сме на трибуните, и горе-долу се уравновесяват нещата .Ама според мен мача в Пловдив с вас е Х2 ... Важното е да победим Ботев все пак ,това ни оправя сезона отвсякъде ! 8-)
turmionkatilot
02-16-2009, 18:09
Макар че не съм голям любител на българския футбол .. Левски
BulgaRiN
02-17-2009, 05:03
ЦСКА
Да, ще видим за какво става дума, надявам се все пак Локо да са по-силни от това, което показаха есента и на турнира в Албена, че иначе твърде на зле вървят нещата...Нормално е Локомотив да не покаже пълния си потенциал в Албена ,не че имаме такъв в сегашно време ама аиде : ) А колкото до шампионатния сблъсък ,тогава и ние сме на трибуните, и горе-долу се уравновесяват нещата .Ама според мен мача в Пловдив с вас е Х2 ... Важното е да победим Ботев все пак ,това ни оправя сезона отвсякъде ! 8-)
Всъщност имате качествени млади момчета и можеби като на нас проблема ви е в собственика... Щото футболисти като Анатоли Тодоров, Димитър Илиев, Даксон и т. н. са качествени за родните стандарти, но явно проблема е друг, а и тренера ви не е от най-качествните ми се струва, макари да ви е клубна легенда.
Иначе ЦСКА и Локо винаги сме правили качествени и честни мачове, това не може да се отрече, а Локо винаги е бил един от отборите, които най-много ни е затруднявал дори и когато не е във форма. Така че предпоставка за дерби Локо-ЦСКА определено има, но все пак факта е, че ние имаме по-големи шансове да спечелим наистина.
TERRORMACHINE
02-18-2009, 13:54
БОТЕВ ВРАЦА
От мъъъничка съм си от Левски...Ако реша да си променя мнението ще ме изгонят от вкъщи :D
Ако те изгонят аз ще те приютя, не се безпокой, само смени отбора 8-)
DeathRogue
03-08-2009, 10:37
ЦСКА-то мн ясно :D
bianconero
03-11-2009, 17:27
От БГ отборите не съм върл фен на никой. Все пак мога да отлича Левски и Славия. Естествено редовно подкрепям местния гранд Локомотив (Дряново) :D
Иначе съл заклет фен на Ювентус 8)
Elichka666
03-16-2009, 20:32
По принцип българските отбори не ме интересуват толкова,но айде да кажем от Левски.
ThisIsMe
03-16-2009, 21:18
не разбирам от мач ,но иначе съм от ЦСКА :D
kaloyanski91
03-21-2009, 20:22
страмно има вихър айтос, а го няма отбора на Бургас :-x :booooomb: :shock:
Neftochimic
03-21-2009, 20:39
НЕФТОХИМИК
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ КУРА ЗА БЕРОЕ, ДВА ЗА ШАРАНА!
8-) 8)
НЕФТОХИМИК
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ "мъжкия полов орган" ЗА БЕРОЕ, ДВА ЗА ШАРАНА!
8-) 8)
Май такъв отбор от 4-5 години вече няма, иначе беше симпатичен безспорно и доста класен :oops:
ПП да попитам, че не ми е ясно защо толкова се мразите Нафтата и Берое?!
Alcoholocaust
03-22-2009, 18:14
НЕФТОХИМИК
8-) 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Пълен нефтоКомик ! :razz:
ем моя отбор го няя тука щото е в Б група САМО ЕТЪР БолЯрите
GREEN_OR_DEAD
03-26-2009, 14:11
НЕФТОХИМИК
8-) 8)
Паляк ходи си в мишата дупка и не излизай от там. 8) 8)
guinessgirl
03-26-2009, 14:14
интереснооо... :lol: :lol:
интереснооо... :lol: :lol:Нормално ако разбира няма да е от цдна 8-)
интереснооо... :lol: :lol:Нормално ако разбира няма да е от цдна 8-)
А от кои ще си от Уефки-Спартак ли 8-) ?
Според теб щом не съм ултрас значи не съм истински цесекар, така ли :lol:
Напротив, аз съм автентичен цесекар и съм защитавал армейската кауза винаги с достойнство в най-трудните за отбора моменти :)
А ти като си толкова "красив" и "смел" що не си покажеш очичките или те е страх куките да не те набарат да те одупят, а? А ретард можеш да викаш само на баща си сина, но с твойте извратени представи за нормално изглеждащ и ненормално изглеждащ не се съмнявам как обявяваш нормално изглеждащите за "изостанали". Или непременно ако не си с бръсната глава имаш ретардирала прическа, ако си с обикновено облекло, а не със суитчър си с ретардирало облекло, ако си с други обувки освен бели кецове си с ретардирали обувки, хахаха жалкар смешен :lol:
Няма и да ме видиш с ордени на партията- те са патент на такива като Тодор Батков и агент Николай, които сеш се от кой отбор са(който иначе е "антикомунистически" :)
Иначе ти преди време в прав текст ми беше казал, че съм ретард, понеже прическата ми била ретардирала, облеклото също :lol:
И не виждам как съм бавен след като ти за да ми отговориш на един най-обикновен пост се бавиш 10-15 минути че и повече, аз ти отговарям веднага за секунди дето се казва, щото пиша доста бързо и после на мен викаш бавен, хахххх Яворчо зле си братле :lol:
Хахаах, ебаси, излиза, че твоя последен пост, с който отговаряш на моя предпоследен е написан по-рано. Значи ти ми отговаряш на моя, обаче твоя отговор е с по-ранен час :razz: :razz: :razz:
Облеклото и визията са ми изцяло нормални, няма защо да се води дискусия дори. За разлика от тебе аз не се движа с некви анцузи наляво-надясно, със сиутчъри и други подобни(не че нещо против суитчърите, обаче не са достатъчно представителни).
А бавен си само и единствено ти, колкото и да нагласяш часа на пускането на постовете си, за да докажеш, че си по-бърз от мене е точно обратното. Докато кухата ти кежуалирана лепиларска главица с наркоманско мозъче гладко като писта на формула 1 измисли и напише нещо, аз пиша по два-три поста по това време и то никак не кратки :)
Така че Явка върви си го зачукай в кежуълираното поебано от ченгеджийски палки дупе :smt098 :smt098 :smt098
ПП. Я кажи що те с страх да си покажеш нацяло суратя бе, "безстрашний" кошмар за всяко ченге :razz:
Golemkur
04-05-2009, 14:28
Па свинете реват па са по-малко жал ми е за тех :smt087
Кой реве бе говежди, аре ходи духай на Мариан Огнянов- вашия идол :)
ULTRA_LEVSKI
04-06-2009, 07:31
Тихо, дузпа.
Ама вие свинете,какви изказвания правите Не е истина :razz:НЯМА ТОЛКО ЗЛЕ!
Golemkur
04-06-2009, 14:51
Че застигнеш съдбата на Милко Балев свинчо :booooomb:
Че застигнеш съдбата на Милко Балев свинчо :booooomb:
Тъй ли? Чакам да видя как ще стане това :)
Ти леко да не застигнеш съдбата на вашата Цола Драгойчева :)
Wtf? Кристо, к'во става тука? За първи път чета да говориш така :-o Не, че имам нещо против, ама...лол
Wtf? Кристо, к'во става тука? За първи път чета да говориш така :-o Не, че имам нещо против, ама...лол
Спокойно, не се впечатлявай- да не ти пука. Просто нивото на разговор тук е такова заради някои конкретни хора- както и в раздел "Всичко тийн накуп" :wink:
Хах... Няма... Просто не очаквах такива думи от теб, но явно по такъв начин те разбират и/или са те изнервили.
А по темата - аз гласувах за морето :grin:
От както се помня съм си за Левски
Хах... Няма... Просто не очаквах такива думи от теб, но явно по такъв начин те разбират и/или са те изнервили.
А по темата - аз гласувах за морето :grin:
Ами не разбират от цивилизовани и умерени спорове- оттам идва проблема. Иначе нямам нищо против това да си симпатизират на Левски, но преди да кажат "обичам Левски" казват "мразя ЦСКА" :wink:
ULTRA_LEVSKI
04-08-2009, 06:58
Обратното ;)
BlueDream16
04-08-2009, 09:47
ЛЕВСКИ е отбора на нашите сърца .. :smt007
Обратното ;)
Дали е обратното- ето виж:
Па свинете реват па са по-малко жал ми е за тех
Виж какво изказване, виж какъв подпис има въпросния потребител. В него не пише само Левски или нещо такова, а псувни и обиди срещу ЦСКА... Айде убеди ме в противното, в твоето твърдение... И не е единствения- Кънта всяко второ изречение му е псувня или обида срещу ЦСКА, както и на мнозинството левскари, пишещи тук :wink:
pinkisexapilla
04-08-2009, 19:02
Аз съм от ЦСКА!!!
На въпроса защо..Ами защото баща ми е от ЦСКА и е доста запален и няма как да съм от друг отбор просто :-D
guinessgirl
04-08-2009, 19:15
[Ами не разбират от цивилизовани и умерени спорове- оттам идва проблема. Иначе нямам нищо против това да си симпатизират на Левски, но преди да кажат "обичам Левски" казват "мразя ЦСКА" :wink:
да.. страшна тъпотия е това,безспорно..
сега,нормално е да храниш противниковия отбор,но когато омразата към него стане по-силна от любовта към собствения ти отбор.. няма смисъл. и нямаш право да се наричаш ''фен'' ;)
кристо,тва е единствения ти пост,с който ми правиш добро впечатление,зелена ръчичка 8-)
ULTRA_LEVSKI
04-08-2009, 19:23
Той кристо, като отиде на мач ( ако някога отиде де, нали не е краен фен, но му се иска да бъде, но нЕма сърце) раздава повече курове за Левски, отколкото да си пее за жалкото отборче. Тва в Сектор Гей е нормално, все пак 90 % от песните им са анти-Левски и най-големата им радост е да запеят кзл или когато Левски паднат, нищо, че те тънат до гуша в лайна и никога не са били и няма да бъдат...
ЕДИН ПЪТ ЧЕРВЕН БОКЛУК - ЗАВИНАГИ ЧЕРВЕН БОКЛУК !
Golemkur
04-08-2009, 22:15
Кристо ли си Глисто ли си не те знам...
Верно си яко спрел тип кво говориш за омразата за противниковия отбор нима Левскарите ходиме в Б сектор в мачове на комунистическото отборче да си даваме гъза на чуждоземните агитки?
Или ние пееме кзл след великолепните изпълнения на данчо тъча с нов прякор дузпата?
На 1во място мразите Левски и след това обичате четрибуквеното ви недоразумение никога няма да забравя Тампере и непосредствено след няколко дена кво ви направиха Тулуза и пак подолжавахте да грухтите забравихте типичните наркомански възглази към футболистчетата ви "курви сте" аре живи и здрави да сме и кур за Лузърите друфото е без значение :-P
Айде айде- дадоха ни две дузпи в един мач и оревахте орталъка- а че на вас цял сезон ви даваха дузпи няма значение. Двете срещу Черно море помните ли ги на Гейарена? А сумото на Гон-дзу при "победния" ви гол срещу Локо Пловдив есента пак? А полягванията на Локо Мездра, Спартак Варна и Миньоро? Май ви е късичка паметта когато не ви изнася... Да- в последно време е безспорен факт, че се дават по-често дузпи за ЦСКА отколкото на Левски, но като цяло сметнете за сезона колко са дадени за вас и колко за нас и ще видите колко са повече вашите.
А иначе за европровали айде да не говорим, че там само трябва да си мълчите. А не се обаждайте по тоя въпрос, че ме напушва смях :)
И за комунизъм не говорете, че в момента ви управляват само комсомолски секретари и ченгета, а и все още функционира школата ви Лефски-Спартак, която май напомня на едни отминали времена... Уж отминали.
smeshnik
04-09-2009, 05:02
Точно пък миньоро на нас ще ни легнат :lol: :lol: :lol:
ULTRA_LEVSKI
04-09-2009, 06:09
Насран си, кристо, насран си. КАзаха ти се няколко факта за това кой какво пее и веднага почна да говориш за играта на терена, ххаахах
Насран си ти :)
Кой какво пее? Аз не съм ултрас и знам малко фенски песни, но тези които знам не са свързани с Лефски. Какви факти си ми споменал?
Иначе е факт, че ЦСКА освен най-обичания е и най-мразения от друга страна отбор- но така са най-великите. Колкото повече плюете по отбора на Българската армия, толкова повече признавате нашето превъзходство и показвате комплексите си, така че давайте още, само се признавате за по-слабите така :)
Golemkur
04-09-2009, 15:26
Свински ае млъкни малко бе да му еба майката не те ли е срам да говориш на тая тема с футболисти в отбора ви като Данчо Дузпата, Беконо,Пифа, Тодор Йанчев,Дермушали Саидходжа по прякор "Муши" :razz: , Митко Удоджи и други такива знайни и не знайни войни аре земи млъкни и стия дузпи, кой се спасява последните 2 дербита с несъществуващи дузпи пак същия тоа Данчо дузпата тогава още Данчо Прасето :razz: не се ли сещаш кви изпълнения имаше... Млъкни аз не знам къв си тоа човек без срамен и без морален, че точно да говориш за дузпи :x
StRaSsenJunGe
04-09-2009, 15:28
Литекс :grin: :grin: :| :| :smt109 :smt109 :smt109 :smt109
Свински ае млъкни малко бе да му е** майката не те ли е срам да говориш на тая тема с футболисти в отбора ви като Данчо Дузпата, Беконо,Пифа, Тодор Йанчев,Дермушали Саидходжа по прякор "Муши" :razz: , Митко Удоджи и други такива знайни и не знайни войни аре земи млъкни и стия дузпи, кой се спасява последните 2 дербита с несъществуващи дузпи пак същия тоа Данчо дузпата тогава още Данчо Прасето :razz: не се ли сещаш кви изпълнения имаше... Млъкни аз не знам къв си тоа човек без срамен и без морален, че точно да говориш за дузпи :x
Абе говежди, вземи се научи първо да пишеш на правилен книжовен български език, че си ултра неграмотен, ама то мнозинството от сектор Б що ми се струва, че сте такива...
После не мен да ме е срам- вас не ви е срам- по-безсрамни от говеда като теб няма. Години наред ви бутаха с дузпи, голове от засади или след нарушения, както двата гола на цигането Гонзю срещу Пирин в последния кръг тая есен. Отделно имаше една дузпа за вас срещу Локо Пловдив преди година-две за игра с глава на Иван Иванов... А да не се връщам още назад как две години и нещо дузпа срещу вас изобщо не беше свирена... То затова и като ви хванат разни евроанонимници и ви забърсват набързо, а после ЦСКА ви е виновен...
А сега дебелака Баткофф щял да вдига бунтове срещу БФС, щото режело Лефски, хахаха, баси наглостта :razz: :razz: :razz:
То от синьо по синьо това БФС, няма нито един човек на ЦСКА там, обаче обслужвало ЦСКА :lol:
Golemkur
04-09-2009, 21:28
Г.А. заглъхни с това синьо бфс и световната конспирация против четрибуквеното комунистческо отборче.
Платини идва специално в София за среща с Батков да обсъждат как по не законен начин да спрат "червената лавина" аре спрете се бе...
Деба майка му деба може ли да пеете "ееее червени боговеее"
Боратков и законен начин- чуваш ли се каква логическа безсмислица изцепи в момента? Ако имаше закони в тази държава Батков отдавна да е в затвора заедно с Глупи разбира се, Венци Стефанов, Гриша Ганчев и всички останали такива "герои" на "демокрацията".
А за комунистически отборчета не говори- вашия отборец е първия, преустроен по съветско-комунистически образец с намесата на другарката Цола Драгойчева :)
smeshnik
04-10-2009, 07:40
Е не мога вече! Писна ми от твойте глупости! Стига си говорил простотии!!!
ДОРИ ДА Е ИМАЛО някаква връзка с комунисти на Левски никога по какъвто и да е начин не е било помагано с каквото и да било по това време! Първо ние не сме създадени по време на комунизма, не сме били клуб на АРМИЯТА по време на БКП, не сме спечелили 1/3 от титлите си по това вереме, за милко балев да не говорим, защото ако отречеш, че и той не е комунист и няма нищо общо с вашия отбор... още колко БКП са ви крепяли да не изпаднете - увеличили са броя на отборите в А група, за да ви спасят ! Вижте си знака и пак ми говори!
Уважавам те, защото си българин, патриот и пишеш много хубави неща, ама от тия простотии ми писна! Без лоши мисли
:smt006
И аз те уважавам, понеже с теб може да се води нормален спор без обиди и псувни. И добре- няма да продължавам да задълбочавам спора и противоречията по оста Левски-ЦСКА, понеже отдавна темата е изчерпана- ясно е, че всеки си има своята истина, която брани и в която вярва. Освен това вижда само част от нея- тази която му харесва, а другата я заебава- можеби съвсем нормално и човешко :wink:
Само като за край без да го смяташ за заяждане, понеже подхвана темата за броя на титлите да ти кажа, че през комунизма имате 14 титли. За сметка на това в царска България за 20 години имате само 3, а сега в т. н. "демократическа"- 8. Тоест имате най-много титли в историята си(поне до момента) по времето на комунизма- 14:11 е съотношението :wink:
Не го казвам да се заяждам и не казвам, че има нещо лошо или нередно в това, а че просто е нереално да смятате, че сте били репресирани през комунизма след като тогава сте спечелили най-голям брой титли в историята си. Айде всичко хубаво и със здраве- нищо лично :smt006
Golemkur
04-10-2009, 12:41
Айде мисли малко с тая глава бе...
За 40-50 години имаме тия 14 титли,а сега за по-малко от 20 имаме 8...
Айде мисли малко с тая глава бе...
За 40-50 години имаме тия 14 титли,а сега за по-малко от 20 имаме 8...
А за първите 6 години от комунизма(1944-1950) имате четири дубъла. За сметка на това за 20 години в царска България имате само 3 титли и 1 единствена купа :wink:
Просто е факт, че периода на комунизма е най-плодотворния за вас, но ако става дума е плодотворен и за един Локомотив София например, който в царска България има само една титла, а в комунистическа- 3. Просто мисълта ми е че няма начин да печелиш титли през комунизма ако наистина пречиш на този режим, ако си "антикомунист". Такъв отбор просто няма как да функционира в това време. Всички- от ЦСКА, Левски и Локо София до Ком Берковица и Розова долина са функционирали по съветско-комунистически образец, иначе няма как да ги има на футболната карта. Така че спора е безсмислен- по-малкото или повечето титли тогава не доказват дисидентство- просто всички са били в кюпа.
''Ние сме най-добрите и най-многобройните фенове в страната.Ще направим всичко за любимия си отбор.Ние се радваме и тъжим заедно с Левски.Ние сме СИНИТЕ ФЕНОВЕ.Наричат ни с какви ли не имена: хулигани, вандали,диваци,а на скоро ни нарекоха и убийци.Казват че не ни интересува Левски,а ходим на мачове ,за да чупим и да се бием.ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА!!!Ние опровергаваме думите на тези хора всеки път ,когато се връщаме преграхнали от някой мач.Все пак ние не сме мазохисти , защото те ни изкарват точно такива , след като казват ,че ходим на мачове ,за да се бием.Има много по-потходящи места (за искарване на агресията) от стадионите ,където полицайте те спукват от бой за най малкото нещо.''
Wink Smile
Филмии, филмиии......
ЦСКА е най-успешния български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989). Отборът има и 4 четвъртфинала за КЕШ.
Добил е прозвището „убиец на европейски шампиони“.[29] В историята си отборът се изправя срещу четири първенци на Европа, като в три от случаите европейският шампион е детрониран. Първият от тях е „Аякс Амстердам“ през 1974 г. (2:0 и 0:1), Нотингам Форест през 1981 г. (1:0 и 1:0) и „Ливърпул“ през 1982 г. (2:0 и 0:1). През 2005 г. ЦСКА отново срещна европейския шампион „Ливърпул“. Въпреки че не го отстранява, ЦСКА успява да го победи (1:0) на известния стадион „Анфийлд“.
ЦСКА е отстранявал и отбори като „Динамо“ (Букурещ) (8:1 и 2:3), „Ювентус“ (4:1 и 0:2), „Партизан“ (2:1 и 4:1), „Олимпиакос“ (3:1 и 0:1), „Панатинайкос“ (2:1 и 2:0, 2:0 и 1:0), „Реал Сосиедад“ (1:0 и 0:0), „Монако“ (0:0 и 2:0, 2:2 и 2:1), „Спарта“ (Прага) (2:2 и 3:0), „Рода“ (2:1 и 1:2 ), „Парма“ (0:0 и 1:1), „Шахтьор“ (Донецк) (3:0 и 1:2), „Байер“ (Леверкузен) (1:0 и 1:0). ЦСКА е побеждавал и „Атлетико Мадрид“ (1:0), „Байерн Мюнхен“ (2:1, 4:3), „Борусия“ (Дортмунд) (4:2), „Валенсия“ (2:1), „Аустрия“ (Виена) (3:2), но не е успял да ги отстрани.
Общата равносметка от участието на ЦСКА в европейските клубни турнири (КЕШ, УЕФА и КНК) (към 2007 г.) е 184 мача, 76 победи, 34 равни и 74 загуби при голова разлика 282:259.
Представяне на ЦСКА и неговите предшественици в топ дивизиите на българското първенство
* 31 пъти Шампион на България (1948, 1951, 1952, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1966, 1969, 1971, 1972, 1973, 1975, 1976, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1989, 1990, 1992, 1997, 2003, 2005, 2008).
* 19 пъти носител на Националната купа (9 пъти на Купата на Съветската армия (1951, 1954, 1955, 1961, 1965, 1969, 1972, 1973, 1974) и 10 пъти носител на Купата на България (1981, 1983, 1985, 1987, 1988, 1989, 1993, 1997, 1999, 2006).
* 4 пъти носител на Купата на Съветската армия (когато вече не е Национална купа) (1985, 1986, 1989 и 1990)
* 3 пъти носител на Суперкупата на България (1989, 2006, 2008).
това мисля, че е достатъчно :)
Когато фактите говорят...
guinessgirl
04-11-2009, 13:49
признаваме им го..аз им го признавам поне.
но когато изтъквате само победите на вашия отбор,изглежда така сякаш противниковия няма никакви постижения.. а това не е така и е факт.
успехите и на двата отбора са в миналото.
факт е,че сега и левски,и цска са зле.
и е факт,че цска искат мноо повече победата,затова и ще станат шампиони.
не са като нас-гледам мача с локо сф и се чудя как е възможно да допускат толкова елементарни грешки във важен мач.. никъв хъс,никво желание. да се смея ли,да плача ли
признаваме им го..аз им го признавам поне.
но когато изтъквате само победите на вашия отбор,изглежда така сякаш противниковия няма никакви постижения.. а това не е така и е факт.
успехите и на двата отбора са в миналото.
факт е,че сега и левски,и цска са зле.
и е факт,че цска искат мноо повече победата,затова и ще станат шампиони.
не са като нас-гледам мача с локо сф и се чудя как е възможно да допускат толкова елементарни грешки във важен мач.. никъв хъс,никво желание. да се смея ли,да плача ли
Никой не отрича, че Левски и е велик клуб с велика публика и големи успехи. Това че съм цесекар не ми пречи да го призная :wink:
А за мача днеска- не злорадствам ако това си мислите. И ние сме били в това положение- знам как се чувствате. Не злорадствам и за друго- ЦСКА днеска игра доста слабо срещу Миньор и спечели с голяма доза късмет.
Но основата на днешния ви провал е това, което цяла седмица се случваше. Такава патардия се вдигна от едно спорно положение за дузпа в мача Черно море-Левски, за двете дузпи за ЦСКА срещу Славия, вместо ръководството на вашия отбор да си гледа него и както се казва собствените слабости и проблеми. Създаде се някаква истерия, че едва ли не ако не са съдиите да спират Левски и да бутат ЦСКА, Левски ще прегази всичко по пътя си и ще вземе титлата без проблем. Всичко това се оказа съвсем логично един голям автогол. Винаги когато се захващаш с неща извън терена, а не се концентрираш върху това, което става на него се получава така- ЦСКА много пъти си е патил по този начин.
smeshnik
04-11-2009, 15:14
ЛЕВСКИ ИГРА БЕЗОБРАЗНО!!! Единствено Гошо Петков и Гонзо заслужават аплодисменти! - за играта толкова. Повече всичко, което кажа е излишно.
Щях да се разрева в 79-та 80-та минута, когато при 100% загубен мач ПАК СЕ СЪДРАХМЕ ДА ВИКАМЕ! Сектор Б долу на пейките просто показа защо агитката ни е велика! На всеки му беше гадно и тежко, но подкрепихме Левски до последната минута!
С тая игра не заслужаваме да сме шампиони!
САМО ЛЕВСКИ!!!
npmg_ultras
04-11-2009, 15:40
От 45та до 80та минута мълчите и тогава почвате да пеете (отричайте, колкото си искате). След това "зад отбора сме в трудни моменти" и никога няма да те предадем.
За любимия отбор се пее 90+ минути :)
:?
Въпреки, че съм си ЦСКА-рка мога да кажа, че в топ 10 ми е "Балада за Гунди и Котков" :)
smeshnik
04-12-2009, 05:04
От 45та до 80та минута мълчите и тогава почвате да пеете (отричайте, колкото си искате). След това "зад отбора сме в трудни моменти" и никога няма да те предадем.
За любимия отбор се пее 90+ минути :)
:?
Поне 90% от хората ни не си бяха тръгнали ;)
ЛЕВСКИ ИГРА БЕЗОБРАЗНО!!! Единствено Гошо Петков и Гонзо заслужават аплодисменти! - за играта толкова. Повече всичко, което кажа е излишно.
Щях да се разрева в 79-та 80-та минута, когато при 100% загубен мач ПАК СЕ СЪДРАХМЕ ДА ВИКАМЕ! Сектор Б долу на пейките просто показа защо агитката ни е велика! На всеки му беше гадно и тежко, но подкрепихме Левски до последната минута!
С тая игра не заслужаваме да сме шампиони!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Извинявай, ама Гошо Петков според мене има основна вина за първия гол, когато подаде топката направо на волето на Камбуров. А Гонзо- имаше един единствен удър към вратата на Локо, който излезе високо в аут. Просто стила на игра на Левски беше крайно сбъркан- никаква съпротива в средата на терена, където Локо взимаха всяка топка и безцелни изсипвания на топката в наказателното им поле с цел евентуално топката да попадне у Гонзо и той да вкара. Никаква игра и по фланговете- просто Велев за мен има основна вина, но най-голямата вина за това състояние на отбора ви има ръководството както казах, което цяла седмица се занимава с ЦСКА, с една неотсъдена дузпа срещу Черно море, вместо да концентрира вниманието на футболистите върху този ключов мач. Ето такава мечешка услуга направиха на отбора Батков, Марков, Боримиров и компания и у тях трябва да търсите основната отговорност.
Иначе поздравления за подкрепата към самия отбор Левски, но надявам се не сте подкрепяли футболистите, които играха крайно бездушно и без всякакво желание, без всякаква борбеност. Такива футболисти не могат да бъдат аплодирани, а само освирквани!
smeshnik
04-12-2009, 10:28
Гошо Петков беше виновен за гола, но след като го получи не спря да играе, след като получи втория също не спря, докато повечето просто ... спаси много положения, а за Гонзо не можеш да отречеш, ако си гледал мача, че се бореше за всяка една топка. На няколко пъти даже се върна да помогне на защитниците ;) Бореше се, взе някои първи топки пред наказателното на локо, но сам какво да направи!? Другите тотално отписаха мача и не срещаше никаква подкрепа... Не е чак толкова велик играч, че сам да си направи гола срещу 4 човека защита :)
Съгласен съм, че сам няма как да победи Локо София, спор няма. И Гонзо се бори- и затова не споря. Но много често Бербатов особено в мачове на националния е попадал в положението на Гонзо и после е бил тотално плют и оплюван, а също се бори доколкото можа.
Иначе честно не очаквах такава бездушна игра на Левски. Загубите от БАТЕ и Жилина бледнеят пред тази, понеже въпреки, че Левски падна тогава, поне се бореше с всичките си налични сили, а и нямаше късмет(също признавам). А сега не знам. Не че не вярвах, че Локо може да бие Левски, но очаквах истинска мъжка битка и жестока борба, а такава уви нямаше. Коментирам толкова много защото наистина не мога да си обясня...
smeshnik
04-12-2009, 10:47
Хахах спокойно, не само ти не можеш да си го обясниш :)
Няма значение, всеки един отбор има такива моменти! САМО ЛЕВСКИ!
Съгласен съм- спор няма. Не искам да звучи лицемерно, но наистина се надявам Левски да се стегне скоро и да заиграе качестевния футбол, който може да играе. Защото за мен без силен Левски няма силен ЦСКА и без силен ЦСКА няма силен Левски, а оттам няма и силен български футбол като цяло. Конкуренцията и равностойността да двата най-големи гранда са раждали успехите за българския футбол, а когато единия от двата гранда куца, другия също губи формата си(то така или иначе и нашата класа спадна сериозно в последните два мача).
Честно започвам отсега да се плаша как ще играем и ние срещу Локо ако покажем същата игра, както срещу Славия и Миньор :?
smeshnik
04-12-2009, 11:03
Абе мошно по 8 отбора в А група и това е! Всички "слаби" първенства, които са използвали подобен метод просперират много!