PDA

View Full Version : на колко години най-рано...и как стана така

ChRIsTMaSs_GiRl
09-12-2007, 09:21
Аз съм на 15.На колко години най-рано може да се забременее и да се роди бебе?Братовчедка ми малко преди десетия й рожден ден беше изнасилена от доведения си брат (на 22,сега е в затвора). Братовчедка ми забременя (а преди това нямаше мензис),но каза на техните известно време след изнасилването (беше го страх детето,нормално е) и никой не мислеше,че може да забременее (затова не я заведоха на лекар,а само при полицейския,който огледа вагината и това беше),нали все още не й беше дошъл мензисът.После тя започна да "надебелява" и преди един месец родителите й (леля и чичо) откриха,че е бременна.Беше късно за аборт,тогава беше в шестия месец,а сега е в седмия месец (на 10 години е!).Та как така ако човек няма мензис може да забременее?! Братовчедка ми е най-близка с мен (ние сме си най-добри приятелки) и ако имате някакъв съвет как мога да й помогна,добре дошъл е...

M!M!T()
09-12-2007, 09:32
Виж сега първата овулация нястъпва няколко месеца преди на момичето да му дойде (Овулация е отделяне на яйцеклетка-за които не знаят(без лоши чуства) :wink: )!А пък на братовчетката ти може да й е дошло и да не знаеш :!: А що се отнася до помоща само психолог може да го направи!!

Obsession
09-12-2007, 09:49
:shock: :shock: Ужас! И аз мисля, че психолог ще и помогне.

AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 09:55
Излезте от филма ей.

09-12-2007, 13:25
Айде, стига лъгахте, а!
По принцип е възможно да се забременее преди мензиса (най-младата майка в света е била на 5),ако яйчниците са достатъчно развити, естествено, но и дори в 6-тия месец да е се прави аборт по медицински показатели. Никой няма да остави дете да ражда!

moon_flower
09-12-2007, 13:44
Pri всяко момиче е различно.Не всички момичета могат да забременеят най рано на 10 години да речем.Зависи си от развитието.Принципно се казва,че преди мензис не може,но не е баш така.

sladkish_14
09-12-2007, 14:46
Съвет??Не мога да ти дам,заведете я на лекар да видите дали изобщо ще го роди това дете и дали ще е както трябва,защото може да се роди с много усложнения..Другото,което мога да кажа е съжалявам :smt010 ама това е МЪЖЕТЕ СА СВИНЕ!

N0_feAR
09-12-2007, 17:44
Това, което се е случило на братовчедка ти е ужасно и дано ония мизерник си остане в шибания затвор колкото се може повече...за съвет и аз не мога да ти помогна кой знае колко много, но психолог непременно трябва да се посети, все пак е още дете - едва на 10 год. И наистина адски много й съчувствам :(

sexy_for_you
09-12-2007, 17:48
Съвет??Не мога да ти дам,заведете я на лекар да видите дали изобщо ще го роди това дете и дали ще е както трябва,защото може да се роди с много усложнения..Другото,което мога да кажа е съжалявам :smt010 ама това е МЪЖЕТЕ СА СВИНЕ!

И се надявам темата да е бъзик.Ако не е,наистина много съжалявам!

CaSsIe
09-12-2007, 19:23
ako темата не е ебавка тфа наистина е супер гадно и дано тоиа мизерник си остане там дееба педофила гаден!!! :smt011 :smt011 :smt011 ти надали ше и помогнеш само психолог може!

AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 19:30
Темата е ебавка.А бтв вуйчо ми е лекар и го попитах на колко може да се забременее..той каза,че при настъпватенто на мензиса вече е възможно. А възможноста да се забременее преди да има мензис е около 0.005%.Ако темата е истина тая е адски голям кърък. :twisted: Но тя не е затова..тоя дето го е написал е идиот.

swords1010
09-12-2007, 19:39
Задължително да потърси професионална помощ. Става въпрос за психолог, защото може да и остане травма за цял живот. Ще и бъде много трудно да се грижи за бебето, да не говорим, че трябва и да учи. Много е важно в този момент, родителите и да са плътно до нея и да я подкрепят във всяко едно отношение. Тяхната помощ, ще е изключително необходима при отглеждането на бебето.

AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 19:51
Задължително да потърси професионална помощ. Става въпрос за психолог, защото може да и остане травма за цял живот. Ще и бъде много трудно да се грижи за бебето, да не говорим, че трябва и да учи. Много е важно в този момент, родителите и да са плътно до нея и да я подкрепят във всяко едно отношение. Тяхната помощ, ще е изключително необходима при отглеждането на бебето.
Aлооо тя е на 10 мислиш ли че може да роди нормално дете? Абе вие сте мн зле честно. #-o

theEXPLOITED
09-12-2007, 20:10
леле ххахахахаха уффффффффф кво стааааа с тоя форум бе има ли тука жъобще модератори или и те вярват........? #-o От 20 мин само глупости 4ета -стига бе я БАААААААААААААН!

swords1010
09-12-2007, 23:34
Aлооо тя е на 10 мислиш ли че може да роди нормално дете? Абе вие сте мн зле честно. #-o
Всъщност, чак сега видях, че пише, че е братовчедка и е на 10 години. И аз започвам да се замислям дали темата е сериозна.

tqNata
09-13-2007, 04:02
Някои хора правят странни неща, за да привлекат внимание :smt012

bqsna_teenagerka
09-13-2007, 16:27
Айде, стига лъгахте, а!
По принцип е възможно да се забременее преди мензиса (най-младата майка в света е била на 5),ако яйчниците са достатъчно развити, естествено, но и дори в 6-тия месец да е се прави аборт по медицински показатели. Никой няма да остави дете да ражда!
:shock: :shock: :shock: :shock: ОМГ!!! 5 годишно дете бременно?
майко за кви яй4ници е ставало въпрос????
а по темата....мисля 4е по запознатите си казаха мненията..аз...аз нямам думи! :cry:

girl_in_black
09-13-2007, 16:38
Кажи си направо, че още нямаш мензис пък си правила секс и се чудиш дали си бременна, вместо да измисляш разни филми за 10 годишни братовчедки и педофили

bqsna_teenagerka
09-13-2007, 16:39
Кажи си направо, че още нямаш мензис пък си правила секс и се чудиш дали си бременна, вместо да измисляш разни филми за 10 годишни братовчедки и педофили
браво ве мозък как се досети..4овека!!!! :-s :smt006 :P

09-13-2007, 16:56
браво ве мозък как се досети..4овека!!!! :-s :smt006 :P
Mмм дам! :-D

Iviqna
09-15-2007, 23:16
:shock:
на 10 год и бременна !?
не ми се вярва мн мн...

kameliqbaby
09-16-2007, 07:03
Ще ражда на брат си детето?То няа ли да се роди някво изродче като и е брат пак и е толкова малка?

M!M!T()
09-16-2007, 08:52
Ti ne razbra li 4e i e doveden brat! Mn sorry 4e ne pisha na kirilica!

free_spirit
09-28-2007, 06:58
Що да е ебавка бе-и такива работи стават. Скоро гледах репортаж по една от руските телевизии(абе то цяло предаване си беше) как някакво момиченце на 11 без цикъл забременяло и родило даже бебето показаха и нищо му нямаше. Колкото за помагане-не смятам,че може много да се помогне-то тва дете надали и осъзнава кво му се случва.Поне като аз съм била на 10 и понятие не съм си имала от раждания и т.н.

sexy&crazy
02-20-2008, 19:01
basi gadnoto majete sa basi govedata ama ne moa da razbera kak taka e zabremenqla kato nqq cikal :( :(

BeBoNcHeTo
02-23-2008, 16:29
Незнам какво да кажа просто трявба да се отиди на гости при докторс

BeBoNcHeTo
02-23-2008, 16:29
Незнам какво да кажа просто трявба да се отиди на гости при доктора

gabi_94
02-23-2008, 18:40
ЕЕЕЕЕ, ТВА НЕ МОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДЕЦАТА НЕ РАЖДАТ ДЕЦА!!!!!!!!!!! А и да има изключения, някак си не схващам как 10 годишно дете, без цикъл ще роди! :shock: :shock: :shock:

inSane_baby
02-27-2008, 15:45
ako темата не е ебавка тфа наистина е супер гадно и дано тоиа мизерник си остане там дееба педофила гаден!!! :smt011 :smt011 :smt011 ти надали ше и помогнеш само психолог може!

+1

иначе... ПОТРЕСАВАЩО :shock: :shock:

malko mace
02-27-2008, 16:07
:?

m0rb1d
02-27-2008, 23:21
Стига ве е*аси филма, сценаристи от Холивуд ако го прочетат - ще се поклонят...

:shock: :? :? :shock:

http://www.topix.com/forum/news/abortion/TCL3QTE62AG17TUM5 :?

butty
02-29-2008, 14:15
ако темата не е ебавка... то това е много страшно нещо ... надявам се да не се бъзикате с такива сериозни неща..
Ако е вярно,както вече беше казано най-добре детето да иде на психолог и да му се обясни точно какво става. И дано се роди нормално дете без всякакви усложнения!!! :)

DevilWish
02-29-2008, 14:40
Айде, стига лъгахте, а!
И аз съм на същото мнение ;)

mihichkaaa
03-17-2008, 18:32
ми може малко грубо да ти прозвуче ама к`фо нека си роди бебчето и техните да й го гладат ще й е като сестричка по-добре така отколкото да прави аборт се пак в 6-тия месец има рискове да станат усложнения а и 100 пъти по-добре да си гледа детето отколкото да се пълнят домовете за изоставени дечица...