Влез

View Full Version : Отмъщение

Гостенка съм :)
09-12-2007, 09:46
Въпросът ми е следният:
Кое е най-лошото нещо, което се сещате, че можете да направите на самовлюбен човек, който ви е разигравал по най-гнусен начин? Изключвам физическата саморазправа и отявлените простотии. Имам няколко варианта измислени, но ми трябва малко освежаване откъм идеи. Човекът ми се води близък приятел, познаваме се от доста време.
Ако смятате да пишете неща като "отмъщението не си струва" или да спамите (прекланям се пред интелигентния спам, но в моментна съм ядосана), просто не отговаряйте.
Мерси :)

Anf3tamin4o
09-12-2007, 09:50
Ми когато той е с приятелката си можеш да му кажеш " Оо нали само мене си обичаше а ? " Един вид да го скараш за друго не ми идва сега на акъла

thefreak
09-12-2007, 09:52
Ти в кой филм си мислиш, че живееш? Секс игри?
Няма как да отмъстиш.

heartless*charm
09-12-2007, 09:52
разбий му сърцето? :roll:

09-12-2007, 09:54
ъъъ... зависи колко добра си в саркастичността. с малко умна тактика можеш да му смачкаш самочувстието...а ако тактиката ти не е умна, да го озлобиш. :lol:

09-12-2007, 10:08
Озлоблението така или иначе е постигнато :lol:
Много е сложно, за да разказвам всичко, но човекът в момента си няма приятелка (имаше, когато почнахме да ставаме близки) и ме разиграва доста гадно, аз му отвръщам, но така или иначе не се отказва от мен, което ми пречи...
Относно това в кой филм живея - отмъщението си е напълно възможно, просто искам да е особено ефективно. Аз си знам защо :)

CaSsIe
09-12-2007, 18:58
нямало как да отмъсти хаха да бе! :smt005 ами примерно ше ти кажа една фр кфо напраи отиде при бившия си и му каза:"ооо кфо стаа кога ше се ебеме?" и той и вика:"ми аз с тебе не искам да се еба" и тя му каза:"еми последния път искаше ама не успя да уцелиш" ама тфа пред супер голяма компания и голям смях :smt005 :smt005 :smt005 кажи му нещо такова даже да е измислено смачкай му самочувствието!!!ай мацко успех!!! :-D

09-12-2007, 19:45
Дай на човека да пие английска сол :)
Нищо не прай тая английска сло.Дадохме на един цяло пакетче, чакахме го 4 часа да се посери и се отказахме

BaD_GiRl_mL2
09-12-2007, 19:46
разбий му сърцето? :roll:
Аз съм на тоя принцип и..деиства :-)

AFT
09-12-2007, 19:52
Кастрирай го. O:)

09-12-2007, 20:23
Забий се с някой пред него.
Натискай му се и накрая го отрежи най-брутално.
Ако иска някоя час то тялото ти (не някоя която не е за всички), да речем крака... показвай ги на ляво и дясно, ходи с къси гащи/поли (там както се носиш) и нека всички ги гледат евентуално нещо започнете да обсъждате с приятелки колко гладка кожа имаш.. примерно.. и нещо пипват за да видят и тн.. а той да не може да ги има.. нали знаеш "Най-гадно е когато искаш нещо, то да е до теб и да не можеш да го имаш" :-D :-D :-D не му се давай...
Закачай се с приятелите му
Режи го за да излезнеш с др хора
Не го знам от какво ще му стане кофти.. прави каквото ти падне... все от нещо ще му се скофти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DivoTo_KoTe
09-12-2007, 20:23
мацка ако не си зодия скорпион главата ще си отрежа :smt005 :smt005 :smt005

Актрис х.Х
09-12-2007, 20:30
Въпросът ми е следният:
Кое е най-лошото нещо, което се сещате, че можете да направите на самовлюбен човек, който ви е разигравал по най-гнусен начин? Изключвам физическата саморазправа и отявлените простотии. Имам няколко варианта измислени, но ми трябва малко освежаване откъм идеи. Човекът ми се води близък приятел, познаваме се от доста време.
Ако смятате да пишете неща като "отмъщението не си струва" или да спамите (прекланям се пред интелигентния спам, но в моментна съм ядосана), просто не отговаряйте.
Мерси :)

Отмъщението не си струва.

09-12-2007, 20:30
Ох леле разбирам те! Тоя моя тъпак! Леле колко сгафи!! не съм сигурна от какво би му станало гадно! айде верно предлагайте някакви ефективни и гадни неща. моляяя

Актрис х.Х
09-12-2007, 20:33
Споменах ли, че отмъщението не си струва... Хм... Май да... Е, какво пък.
Отмъщението не си струва.

DivoTo_KoTe
09-12-2007, 20:37
Дръж се безразлично мисля,че е достатъчно

09-13-2007, 08:57
Очаквах нещо повече от спамърите. Разочарована съм от симплистиката, с която захождате към темата. Но, уви, не всичко е така, както го желаем.
Благодаря за отговорите на всички. По принцип не съм склонна към такива действия, но някои хора си ги просят. Питам тук, защото, въпреки че отношенията ми с този човек дълго време бяха много близки, той се оказа различен от мен и това, което би наранило мен, едва ли ще му направи впечатление.
Относно това за скорпиона - на каква база се прави тази догадка, на нещо, прочетено в разни средностатистически хороскопи? Скорпион съм, но какво щяхме да правим, ако бях някоя друга зодия...това съвпадението е велика сила...

heartless*charm
09-13-2007, 09:07
аз да кажа само, че не е съвпадение ;)
жените скорпион са опасниииии :twisted:
аз не съм скорпион обаче :( :-)

09-13-2007, 09:36
За липсата на творчество си прав, пък и за скуката, явно, поне що се отнася до мен самата...мисля разни варианти и ми се струват все по-неприложими...До такава степен ме ядосва всичко това, че не мога да си събера мислите.
Когато сме заедно с други хора, казвала съм някои неща, които знам, че ще го уязвят (на малко по-високо ниво, отколкото разни предложения тук) - изобщо не реагира. Смеят му се, той просто се отнася със снизхождение към мен и се усмихва на всички. Знаят ни като първи приятели, а всъщност постоянно сме като котка и мишка - и то защото има толкова натрупано сексуално напрежение между нас, че е по-лошо от омраза. Наясно сме какво изпитваме един към друг, но той вечно е пасивен, изчаква аз да направя нещо (и дори го е казвал), а като сме с други хора (най-вече мъже) пуска едни недвусмислени намеци по повод това как всъщност единственото, което ни свързва, е сексът. Говорим с часове по разни проклети чатове и ни е трудно да спрем дори когато сме говорили цял ден, но дори тогава си показва рогата. А говорим за лични неща, показва привързаност, но като сме навън..."Познаваме ли се?" Така е от няколко месеца и просто...за мен това е по-лошо от това да ти кажат директно "Не ме кефиш, махай се..."
Знам, че се разпрострях, но е по-добре да е по-ясно. Човекът е на 21, аз съм на 19...

heartless*charm
09-13-2007, 09:46
хм така както я описваш тази странна приятелска връзка...
от такова сексуално напрежение може да се получи главозамайващ секс (тва е ясно :-D ) и една мн интензивна, вземаща дъха връзка...
тва е страхотно. стига да съумеете да не се избиете преди това
и ти да го подлъжеш да си изгуби ума по теб ;)

Erica
09-13-2007, 09:49
Ами има хора,които не показват по никакъв начин...дори и да бъдат засегнати...Този пич явно е от тях...,каквото и да направиш много трудно ще го засегнеш,а дори и да го засегнеш едва ли ще разбереш,че си успяла...

`Death`Whore``
09-13-2007, 09:50
Каквото и да направиш, ще изглежда жалко в очите му, ако е достатъчно интелигентен.

09-13-2007, 09:54
хм така както я описваш тази странна приятелска връзка...
от такова сексуално напрежение може да се получи главозамайващ секс (тва е ясно :-D ) и една мн интензивна, вземаща дъха връзка...
тва е страхотно. стига да съумеете да не се избиете преди това
и ти да го подлъжеш да си изгуби ума по теб ;)

Последното е ядката на проблема :) Не вярвам, че можеш да накараш някого да изпитва такива неща, ако вече не ги изпитва сам. Ако имаш някаква универсална рецепта... :roll: Въпреки че и тогава няма да е същото...колкото и да съм влюбена в някого (а в него съм от много време), като се държи така, трябва да си получи заслуженото.

Относно мнението на Death Whore - имаш право! Плюс това той наистина не е стандартният тип, който няма да изпита презрение към такова нещо...може би отмъщение не е точната дума, просто искам поне за малко да усети част от това, което ми е причинил. Наречи го първично - нека е такова.

GAZARKATA`beE
09-13-2007, 09:56
oo macka i az otmustih edin put mn gadno izlqzohme az toi i edin negov priqtel i pihme tam ve4erta tfa be6e i az po4nah pred nego da se natiskam s priqtelq mu ama ti govora mn zdravo ... xaxa o6te malko i... :D i toi sedi i me gleda i mu stana gadno i te posle are se razhojdame i az ae i te si mislqt 4e sum piqna :D :D 6ot samo se smeeh i minavame pokrai edin izostaven stroej i im vikam are gotovi li ste za 3-ka i te samo sedat i negoviq fr da mn qsno a drugiq sedi i vika e az neiskam xaaxxa i az ti gubi6 oba4e idva i po4vame se natiskame i toi trugva mi svalq dunkite i az mu vikam ti se subli4a6 pruv i toi ok i se suble4e celiq :D i az mu gepih drehite i posle trugnah s priqtelq mu be6e mn qko sega mi lipsva i go obi4am ama nqma zna4enie togava be6e qko

`Death`Whore``
09-13-2007, 09:58
Отмъщението е приятно, но е доста вероятно да си го получиш...аз го исках, не направих нищо за него и го получих...и сега пак му се радвам, много ми е забавно :-D Все някой ще го нарани, спокойно.

09-13-2007, 10:03
Да си получиш какво? Ответна реакция? :lol:

`Death`Whore``
09-13-2007, 10:05
Отмъщението...да му е гадно, да го боли. :)

Shogi
09-13-2007, 10:32
ъъъ... зависи колко добра си в саркастичността. с малко умна тактика можеш да му смачкаш самочувстието...а ако тактиката ти не е умна, да го озлобиш. :lol:
Подкрепям изцяло..Най-добрия начин е като му смъкнеш самочувствието до минимум...За тази цел трябва да си много упорита, да знаеш с кого да говориш, какво точно да казваш така че да не излиза чев плюваш по него.. И не да пускаш слухове..просто да бъдеш саркастична и примерно да поизопачаваш нещата..Ааа...и незнам защо но съм останал с впечатлението, че когато някоя яка групичка момичета (3-4-5) тръгнат в куп да се заяждат и да се базикат на едно момче на него му става адски сконфузно, чуди се как да отговори така че да не се излага, щото псувните там не са много от полза и т.н. т.че ако го фанеш с неколко приятелки на къс пас го сцепете от базик и ако е на публично място още по-добре...Поече нема да смее да ви погледне :)

09-13-2007, 10:37
В случая действам напълно нерационално, да не говорим, че по принцип изобщо не би ми хрумнало да търся съвет от хора, които не познавам...За да може да се даде адекватен съвет, трябва да разкажа всичко в детайли, а то е толкова много и толкова дълго, че накрая аз лично ще заспя, а може и да предизвикам нечие самоубийство, което не е изключено, тъй като тук виждам доста теми на такава тематика :lol:
Прекалено много време отделих на тази връзка (за мен е връзка, не в онзи интимен смисъл, просто наистина сме много близки), половин година чаках да скъса с приятелката си, без да мога да кажа нещо. И през тази половин година все бяхме на ръба, колкото и да говореше той, че я обожава (пак пред другите, пред мен изобщо не я споменаваше). Простотията е в това, че през това време се запознах с много хора, но никой от тях не можа да ме заинтригува така, както той, въпреки купищата недостатъци, които има (и аз не съм цвете за мирисане...)
Истината е, че и двамата сме ужасно горди и огромни инати. Няма нищо по-лесно от това да го целуна първа, но няма да го понеса, ако всичко за него е за едното чукане, както той твърди пред другите. За всеки друг бих произнесла няколко цветисти израза и бих забравила, но в тоя случай би станало много лошо и го знам.
Ако има вариант да мразиш и да обичаш едновременно, аз съм живо доказателство.

heartless*charm
09-13-2007, 10:43
според мен, за да мразиш някого истински, трябва първо да си го обичал. така че.... нормалнооооооо :-)

09-13-2007, 11:24
Мхм. Но да мразиш, докато обичаш, винаги ми се е струвало много инфантилно...ето, че може.
Той е бил нараняван, и то жестоко, от последната си приятелка. Това обаче не може да му е извинение да се държи така с мен...Изкушавам се да се позабавлявам с него и после, така, между другото, да отбележа, че не е било нищо сериозно. Доста гнусно, но дори и така няма да усети онова, което ми е било на мен.
Един въпрос към мъжете - или към онези, които намират нещо общо като характер с този човек - мъж, който иска само секс от една жена, ще отделя ли огромната част от деня си за нея, ще я ревнува ли, когато други я искат, докато иначе се държи като абсолютен кретен? :lol:

09-13-2007, 12:49
последнаата която се опита да ми направи мръсно сега се чуди как да скъса с гаджето си... дано не е някое непукистче ( като мен ) тоя, не можеш му направиш гадно ( освен ако не кажеш на вссеослушание че му е малък - повярваи ми никой не е безразличен )

Тееееди
09-13-2007, 13:39
Изсери се на въпросния човек в леглото !

09-13-2007, 13:50
Изсери се на въпросния човек в леглото !

:lol: \:D/

DivoTo_KoTe
09-13-2007, 15:15
аз да кажа само, че не е съвпадение ;)
жените скорпион са опасниииии :twisted:
аз не съм скорпион обаче :( :-)

аз съм скорпион не мога да кажа,че на всичко отмъщавам трябва някой да ме е наранил по най-гадния начин,че да го направя и в случая си отмъщавам с безразличие.

Иначе нз обади му се кажи,че си самотна ако може да намине увас за да те "разсее".обаждаш се и на приятелката му да дойде,че е зле да го прибере и го хващате биете му шута и двечките и айдеййй

09-13-2007, 15:16
Изключително забавно, милички...
Не схващате ли, че в спама има смисъл само ако по някакъв начин бие зададената тема по интелигентност?
Divoto_kote, нещо не си дочела темата докрай, човекът си няма приятелка :)

GregoryHouse
09-13-2007, 16:08
ПО принцип аз рядко отмъщавам НО реша ли да отмъстя повярвай спирка нямам. Начини много за съжаление нямаш подходящите умения за това...ак осъм аз и в полицията ще го вкарам...бих ти препорчал да не го игнорираш да си играеш с него в един момент го привличай в следващия го режи след това го скарай с приятелите му по брутален начин (ако имаше малко повече познания в областта на компютрите щях да ти кажа как полицаите да почукат на вратата му а той да излезе с учудена муцуна и да го арестуват...) ако опита да се забие с някоя иди при тях и най нахално вдигни един скандал така че да го изкараш курвар абе начини много има да причиниш зло и ивреда на човек МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА МУ НАПРАВИШ ДОБРО...или пък му сложи трева в джоба и кажи на ченгетата че той е дилър или пък на майка му и баща му че се друса и т.н. абе начини бол.

П.п: ОТМЪЩЕНИЕТО НЕ Е РЕШЕНИЕ !

09-13-2007, 16:26
Че той човекът си пуши трева, какво има да му я слагам в джоба... :lol:
Мерси за предложенията, но не го мразя дотолкова, че да съм готова да му прецакам целия живот :)
Искам просто да го заболи. Пробвала съм някои неща - пред другите се прави на неуязвим, пред мен показва, че е разстроен, но каквото и да направя - ми го връща двойно...Въобще не искам да падам до толкова ниско, че да правя простащини заради него - не са ми в кръвта. Просто постоянно си играем - той с мен, аз с него - и това ме побърква...отмъщението не е решение, но ако успея да го засегна наистина дълбоко, може би ще получа усещане за справедливост и по-лесно ще мога да се отдръпна...
Става въпрос за такива отношения, в които един ден без да сме се чули е агония и за двамата :|

lyly_lili
09-13-2007, 18:27

:smt005 :smt005 е ти вече си лоша :smt005 :smt005

Bubeto_f
09-13-2007, 18:41
Разбирам те мн добре.И аз преди време ужасно исках да си отмъстя на бившия ми приятел.Мн гадно се държеше с мен през цялата ни връзка,мн гадно ме прееба...Обичах го после го намразих...и сега го мразя.Стигнах до извода,че няма как да му отмъстя и се отказах.Но скоро ми се отдаде тоя шанс.Смачках го и го захвърлих...Мисля,че единственото отмъщение е да го накараш да се влюби в теб и да се държиш с него,както тои се е държал с теб... :twisted:

Like the wind`
09-13-2007, 19:09
За липсата на творчество си прав, пък и за скуката, явно, поне що се отнася до мен самата...мисля разни варианти и ми се струват все по-неприложими...До такава степен ме ядосва всичко това, че не мога да си събера мислите.
Когато сме заедно с други хора, казвала съм някои неща, които знам, че ще го уязвят (на малко по-високо ниво, отколкото разни предложения тук) - изобщо не реагира. Смеят му се, той просто се отнася със снизхождение към мен и се усмихва на всички. Знаят ни като първи приятели, а всъщност постоянно сме като котка и мишка - и то защото има толкова натрупано сексуално напрежение между нас, че е по-лошо от омраза. Наясно сме какво изпитваме един към друг, но той вечно е пасивен, изчаква аз да направя нещо (и дори го е казвал), а като сме с други хора (най-вече мъже) пуска едни недвусмислени намеци по повод това как всъщност единственото, което ни свързва, е сексът. Говорим с часове по разни проклети чатове и ни е трудно да спрем дори когато сме говорили цял ден, но дори тогава си показва рогата. А говорим за лични неща, показва привързаност, но като сме навън..."Познаваме ли се?" Така е от няколко месеца и просто...за мен това е по-лошо от това да ти кажат директно "Не ме кефиш, махай се..."
Знам, че се разпрострях, но е по-добре да е по-ясно. Човекът е на 21, аз съм на 19...

От това,което каза съдя,че не е от хората,на които им пука кой какво говори за тях и затова не виждам как ще успееш да го уязвиш,при положение,че той гледа с ирония на твойте опити да му правиш гадно.Да не говорим,че когато един човек няма чувства към теб,няма как да го засегнеш,защото просто на него не му пука.И как очакваш оригинални и сериозни отговори на една пръщяща от неоригиналност тема? :-&

Гостенка съм
09-13-2007, 19:23
Защо се заяждаш? :)
Питам, получавам някакви отговори и толкова. Като темата ти се струва недомислена - съвсем свободна си да не пишеш, какъв е проблемът? :)
Не е проява на особено добър вкус да окачествяваш така теми, които засягат нечий личен проблем. :wink:

09-13-2007, 19:37
Айде стига толкова с тая тема :lol:
Сериалът приключи, намерих разрешение за себе си, още веднъж благодаря на тези, които отделиха от времето си, за да пишат тук - не е било напразно. Не вярвам пак да прибегна до този начин на решаване на проблемите си, но е по-добре от това да натоварвам хората около себе си - тук поне прочитът е въпрос на личен избор :wink:

you_found_me
12-11-2007, 22:43
Отмъщението е цяло изкуство,никога не трябва да оставаш длъжен на някого,ако той се е подиграл трябва да му се върне,вероятно и на мен някой ден тия хора ще се опитат да върнат,но едно е да опиташ,а друго да успееш.Бившата ми пострада много никои не иска да има нещо общо с нея,приятелите я зарязаха,а родителите останаха много разочаровани от нея,но и се върна много доволно,мой приятел също си получи заслуженото след като ми заби нож в гърба,аз го отстрелях с Черешово топче :booooomb:

AFT
12-12-2007, 05:53
Айде стига толкова с тая тема :lol:
Сериалът приключи, намерих разрешение за себе си, още веднъж благодаря на тези, които отделиха от времето си, за да пишат тук - не е било напразно. Не вярвам пак да прибегна до този начин на решаване на проблемите си, но е по-добре от това да натоварвам хората около себе си - тук поне прочитът е въпрос на личен избор :wink:

Демек стига сте писали в темата!

kifla
12-12-2007, 09:16
8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :lol:

sasha_90
12-13-2007, 10:58
Мисля,че като показваш безразличие към него ще го нараниш достатъчно.