View Full Version : НАЧИНИ ЗА РАЗГАЗИРАНE
Ами, казвайте какви знаете; От 7 месеца не пия газирано, винаги съм имала свръх плосък корем, но наистина не се подувам така, откакто не пия газирано; Просто понякога ми се пие нещо различно от вода, например Cola Light
Знам за лъжичка захар, ама се губи диетичното в цялата работа; или салфетка - мн некачествено става
за6то не я разгазира6 по нромалния на4ин?4ерез разкла6тане,или пий натурален сок или от тия разтворимите,степ4ета,те не са газирани,макар и нито едно от тия не6та да не са полезни,от време на време може
bqsna_teenagerka
09-12-2007, 14:54
ами ако е в бутилка може да я раздрусваш много яко на няколко пъти да я оставяш за малко да се отгазира и тогава пий. ама се разваля целия вкус!
:roll: едва ли ще ти стане от 1 кола нещо! на мен когато ми се пие пия и нищо не ми става!
rali4ka91
09-12-2007, 14:58
Ми просто не пий газирани напитки, що трябва да ги разгазираш... и без тва на нищо не приличат разгазирани ...
~BoRn^InLoVe~
09-12-2007, 14:59
майката на една фр слагаше вода :roll: #-o
Obsession
09-12-2007, 15:00
Абе, като толкова ти се пие - пий, просто не прекалявай и няма да имаш проблеми :-)
Ми просто не пий газирани напитки, що трябва да ги разгазираш... и без тва на нищо не приличат разгазирани ...
и все пак по-добре са от вода :wink:
sladku_bebzi
09-12-2007, 16:31
На мен Куинс ми харесват...
Jamalska
09-12-2007, 16:48
Аз обиковено си разгазирам със сол като съм болна.Или преварена...
alternativite kato naturalen sok ili stepove ne mi vyr6at rabota; studeniq 4ai go piq postoqnno kato namerq na firma, koqto go pravi sugarfree, oba4e mn mi se pie koli4ka :P :) :) :) :) :)
за разгазирване знам че се прави със сол или със захар....но тогава се губи вкуса на напитката, абе не ме кефи. Аз също не си падам по газираните неща и за тва пия вода, нат.сокчета или от тея разредените...много рядко посягам към газираното, щото и на мен ми се подува корема а т'ва никак не ми харесва
r3al_l0ff
09-13-2007, 12:05
mi az sum za razkla6taneto ama ako ti se pie piknq (s izvinenie !) :-&
Hot^Baby
09-13-2007, 12:07
izsipva6 polovinata sydarjenie ot kolata naprimer v ne6to, slaga6 kapa4kata i po4va6 da klati6
az puk kat se naqm ako mi e podut korema piq 1 voda s hlebna soda i se origvam kat grizli bace :D
za tetra 4uvali li ste :smt017
Mimka_sweet
09-13-2007, 21:26
Блях!Супер гадни са разгазирани.По-добре ги пий газирани или някакъв сок!
А иначе захар,"тръскане" :-D
И стига се лигави от половин лъжичка захар нищо няма да ти стане......ама ако толкова се притесняваш слагай захарини(ама нз дали се разгазирва :lol: ) или кафява захар :wink:
Леле.......кви са тея диети и ограничения.Не знам дали ви се е случвало,но аз преди като се побърквах нещо,взимах захарта,една лъжичка и си ядах захар от захарницата :smt005
Ами, казвайте какви знаете; От 7 месеца не пия газирано, винаги съм имала свръх плосък корем, но наистина не се подувам така, откакто не пия газирано; Просто понякога ми се пие нещо различно от вода, например Cola Light
Знам за лъжичка захар, ама се губи диетичното в цялата работа; или салфетка - мн некачествено става
с клечка от смрадлика като се разъбрка и се разгазирва.
caRamelO_cHicA
09-14-2007, 12:15
Хъм дори незнам какво е газирано винаги съм пиела сокчета и темподобни.Само един път си взех фанта попринцип мразя газирано но всичките ми френдове пиеха и аз да не остана по назад е все пак я разгазирах като го разклатих и си сложих малка кафява захар.Иначе съм съгласна с Mimka_sweet от едно захарче на прах нищо няма да ти стане ако пък това смяташ че ще напълнееш ползвай кафява захар аз правя така и действа хем разгазирва(защото понякога ми се налага да пия като ме церпат и такива) пък и не вреди на фигурата.казвам го защото посещавам курс за модели и е много важно в какво състояние е фигурата ми тъй че нищо не ти вреди малко захар ако толкова се притесняваш ползвай кафява захар или въобще не пии аз правя така и всичко си е на шест.