View Full Version : цветна бременност
Здравейте!Има не6то което ме ма4и някаде от 3 месеца насам.Мисля си 4е имам цветна бременност ,но не сам много сигурна за6тото по4ти всеки месец си правя тестове и те са отрицателни.Това ме успокоява,но не за далго.Всеки месец когато трбвя да ми идва цикала то ми закаснява с няколко дена и след като ми дойде е много странен.1вия ден леко розавей и е само 2 3 капки,2рия ден си е нормален 3тия запо4ва да става да става по слаб и 4етварти май го няма вса6ност има савем малко кафяво ли е какво и аз незнам.Пък и последно време си похапвам пове4е и 4уствам 4е корема ми е подут дори и единия яи4ник-левя го 4уствам подут.Дали си вну6авам или наистина ми има нещо.
Искам да ви попитам дали знаете ако имам сасиреци дали е цветна бременност за6тото една приятелка ми каза 4е ако има зна4и ни6то ми няма.Но аз пак се притеснявам,тестовете показват 4е не съм ама колко са верни незнам и съм в неведение :( Никога не съм била така и се 4удя какво ми е цветна бременност или какво???
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! :(
`Death`Whore``
09-12-2007, 16:36
Подутият яйчник може да е индикация за заболяване. Отиди на лекар за по-сигурно. Но мисля, че тестовете отчитат и цветната бременност.
Иди на лекар.Колкото до бременост-внушаваш си.
VeRdiSSima
09-12-2007, 16:55
Просто не ти се е регулирал още цикъла не си внушавай глупости :::
Sexy_girl4eto
09-12-2007, 17:05
подут яйчник ОМГ отивай на лекар може да е заболяване :|
Отивай на лекар очевидно имаш проблем :roll:
morenita
09-12-2007, 17:30
Ami ne sum lekar i ne sum zapoznata sus sluchaq ti za tova nqma da ti slagam nikakvi diagnozi, no spored men na testovete moje da vqrvash, oshte poveche shtom si pravila poveche ot 1 ili 2. Moje i da imash nqkakav problem, a moje prosto da si vnushavash. Po vazmojnost idi na ginekolog ako ne za drugo, pone da se uspokoish che vs e nared, a ako ima problem to toi trqbva da se hvane na vreme. Taka che az bih te posuvetvala da se konsultirash s lekar. Uspeh
За бременността- чистно внушение при наличние на повече от един правилно направени тестове! Но ако има нещо от месечния ти цикъл, което те притеснява, иди на лекар, не се колебай!
много ви благодаря за саветите:)искам само да кайа 4е на месец си пражя по един тест и тои жинаги е отрицателен но поже4е от един на месец не сам си пражила.А отностно за гинеколога постоянно си мисля да отида но все се накамвам ,а може би от страх не отивам.Цкоро време май наистина 6те отида.
evilkaAaAa
09-13-2007, 20:46
отивай, отивай, че току виж те научил да пишеш :smt011
подут яйчник ОМГ отивай на лекар може да е заболяване :|
Омг ... обади се най-човека в нещата тука моляви помогнете и... :smt011
angliiska sol s ocet li ?Tova pak za kakvo e ?
BeautifulWorld
09-14-2007, 20:46
Не е толкова страшно на гинеколог, аз отидох преди няколко дни. Дори не е нужно вашите да разбират. Не кой знае какъв кеф да ти бърка отдолу, но се преживява. Независимо какво ти е, по-добре е да се хване по-отрано. Бременност не е, много хора преди мен ти казаха.