View Full Version : Малко съвети
Здравейте,
имам си една приателка (не гадже) която харесвам.Трябва ми помощ как да я свалям ама не бързо.....хубавите неща стават бавно :D.Аз сум на 16 а тия също тва е ...мерси предварително
Anf3tamin4o
09-13-2007, 07:43
Съвети са изтъркана работа.Признаваш си чуствата и тва е
Ако имаш късмет имаш, ако ли не, пиеш една студена вода.
признал сум си ги вече....
+1
Anf3tamin4o
09-13-2007, 07:49
Е като си ги признал, тя не ти ли отвърна с нещо ?!
еми наточи си една чаша студена вода от чушмята...
каза че е впечетлена от тва колко сум искрен дъра бъра но не ми е казала дали ме харесва или не
heartless*charm
09-13-2007, 07:55
значи не те харесва :(
не сум сигорен като си говорим винаги ми дава повод да мисла че малко ме харесва
sexy_for_you
09-13-2007, 08:24
Попитай я какво изпитва към теб и дали иска да сте нещо повече от приятели.
Попитай я какво изпитва към теб и дали иска да сте нещо повече от приятели.
Хубаво е че си признал чувствата си!Предложи ли й да сте нещо повече от приятели?
black_princess
09-16-2007, 16:55
ami nz dali te haresva 6tom ne ti go e kazala vednaga no puk moje da e malko sramejliva i tq da te haresva sled kato o6te ste priqteli,no puk moje i da ne te e haresvala i sega kato e razbrala 4e ti q haresva6 da te e poglednala po drug na4in a ima i 3-ti variant moje da ne te haresva i da ne iska da te narani
ZaHaRcHe
09-16-2007, 18:32
ахам
gLoRiOuS_aNGeL
09-16-2007, 21:12
Za6to ne zapo4ne6 da se zaka4a6 s neq?100 % 6te i stane priqtno,4e i obra6ta6 vnimanie!Zvanni i i q popitai dali te haresva ili ne!
GregoryHouse
09-16-2007, 21:16
Хъм колко интересна тема защо ли има поне още 100тина такива в следващите 10 страници на този раздел ?! кфо сложно има не разбирам при положение че вече си и казал...освен да разбереш дали ще го бъде или не...дай и време (говоря за няколко дена) да реши и ако не се сети земи я питай направо и настоявай за отговор...
(as sum Fubuma) deistvam....i togava pi6a
sasha_90
09-17-2007, 10:23
И какво стана после?
Така здравеите,
Имах много работа и забтавих форума.Всеки Случаи мислих какво да направа и се получи така.
Отидох при неиа пред много неини приателки и касах какво мислиа за неяа малко комплименти и така следва тиа едва ли не се разплака.И то4но тгажа исвадих от задниа си джоб на панталона една роза и иа подадох.....след това поснаите кво стана.
Междодругото половината училище ми се въсхищиава са това какво съм напражил и то пред други.....Мерси на всички вас
Чао
Щом вече си имал смелост да й признаеш нищо няма да загубиш ако я попиташ дали тя изпитва нещо :P
hatercrew
10-27-2007, 20:11
aaaa ve4e mi pisna a dnes se regnah tuka naprao ne vi li omryzna :-x :-x :-x :-x ovajavam ti li4nite 4uvstva 4ove4e i se nadqvam da ste mnou 6tatslivi zaedno ma za kyv dqvol pusna temata :evil: :evil: :evil: nima o4akva6e ne6to po razli4no ot tova koeto ti kazaha za6to prosto ne otvori 1 stranica i 6te6e da nameri6 3 temi s absolutno sy6toto sydyrjanie kato tova tuk :x :x :x a mackata o4evidno ne te 6te ostava6 s takova vpe4atlenie 6tot flirtuva ma koi li ne flirtuva v ne6to vreme tyrsi si druga sorka ma tva e 6te jivee6 povqrvai
_KrAsIvA_LuJa_
10-31-2007, 09:22
Щом вече си имал смелост да й признаеш нищо няма да загубиш ако я попиташ дали тя изпитва нещо :P
\:D/
sasha_90
10-31-2007, 14:28
И какво стана?Очевидно те е отрязала т.е. каквото и да направиш от тук нататък е излишно.