Влез

View Full Version : Искам да попитам...?

09-13-2007, 07:52
Искам да попитам един по странен въпрос,който мисля че не е задаван тук.Има едно момиче към което имах силни чувства,а може би и още ги имам.Признах и,но се оказа несподелено.Явно имаше някакви симпатии към мен но твърде слаби.Постепенно загубихме връзка и вече нито сме се виждали,нито сме се чували много време(около 5-6 месеца можеби има).Там въпросът ми е ако случайно се засечеме,което не е невъзможно,защото знам къде мога да я намеря как мога да я накарам да се чуди и да бъде раздвоена дали още изпитвам същото към нея или вече съм я забравил окончателно.

heartless*charm
09-13-2007, 07:58
дръж се МАЛКО дръпнато, много самоуверено, но в същото време я забавлявай с чувството си за хумор,за да не те сметне за надут паток...
ако улучиш точната комбинация м/у самоувереност и чувство за хумор, всяка мацка ще е твоя
дори и тази
а и ще я накараш да се чуди...и самонавива :twisted:

09-13-2007, 08:07
Тя ме познава що годе добре.Една година флиртувахме преди да и призная.След това още една тичах по нея след като завърших,а тя сега още учи.Сега видимо външно сам се променил може да се доста.Ами ако успея да я убедя че и вътрешно промяната е такава и точно по този начин да я убедя.Мерси за хубавия съвет и продължавайте да давате съвети.

09-13-2007, 09:18
Хайде не се срамувайте:-))).Отговаряйте

BaD_GiRl_mL2
09-13-2007, 09:30
Ще я убеждаваш..Това няма убеждаване..Или иска да е с теб или не.А ясно ти е казала че не иска.Минало е достатачно време-защо просто не погледнеш напред и не продължиш живота си?Иначе пак ще те залее тази вълна от чувства и после..пак ще и тичаш след гъза с извинение..няма смисал..

09-13-2007, 09:39
Исками се просто да и покажа че вече няма да тичам след нея и да докажа на себе си че мога да го направя.Искам да се чувства раздвоена както аз се чувствах много време пък и ако стане нещо между нас още по добре,но няма да градя надежди.

BaD_GiRl_mL2
09-13-2007, 09:51
Ако искаш да го докажеш начина не е пак да мислиш за нея..просто я забрави..И не се опитвай да и го върнеш,защото може пак ти да си наранения..