Влез

View Full Version : Според вас?

09-13-2007, 09:16
Вдъхновен от Death`Whore и понеже не искам да спамя повече в темата за надутите и скромните момичета реших да пусна една тема.
Има ли според вас природно красиви или природно грозни хора,или всичко си зависи от вкуса на даден човек?И може ли вътрешните качества да променят изгледа ви за външният вид на даден човек?

heartless*charm
09-13-2007, 09:18
определено има УНИВЕРСАЛНО грозни хора :(
за универсално красиви е малко по-трудно да се каже, но аз смятам, че и тях ги има

BaD_GiRl_mL2
09-13-2007, 09:22
За променяне на изгледа...зависи от човека.Ако е такав за които външния вид е на парво място-няма шанс..А за природно красивите и природно грозните хора-до някаква степен си зависи от вкуса на даден човек.За всеки на този свят има по някой..Въпроса е да го откриеш O:)

`Death`Whore``
09-13-2007, 09:24
Красотата е усещане. И наистина...за някои хора някой е незабележим, а за други е забележително красив. Разпространено е схващането, че ако имаш правилни черти, си красив. Така и не можах да разбера какви са тези "правилни черти" на лицето...всяко лице е различно. Аз например имам ужасен нос, но някои хора твърдят, че съм много красива...Пак давам за пример себе си 8-
рос. Ако е за приятелство...външният вид е без значение. Обикновено когато не съм общувала с някого, си изграждам представа за него по външния вид, което е нормално. Но дори тя да е много лоша, ако видя, че е свестен, няма да ме интересува другото. А ако е за гадже...не може човек да бъде с някого, който въобще не го привлича...може да бъде чаровен, може да бъде висок или мускулест и това да те привлича в него, но трябва да има нещо. Оттам нататък ако е глупав, прост или просто не е свестен човек, отношенията се прекратяват, защото вътрешността е по-важна. Казвала съм го и преди - външният вид има значение само за започване на връзката и отчасти за секса.

[quote=heartless*charm]определено има УНИВЕРСАЛНО грозни хора :(
за универсално красиви е малко по-трудно да се каже, но аз смятам, че и тях ги има
Тук не съм съгласна. Някои от световноизвестните грозновати хора са доста чаровни всъщност. А аз мога да ти кажа, че за мен Анжелина Жоли не е красавица...тези устни са ужасни. А тя е един от хората, които се водят универсално красиви.

Автора
09-13-2007, 09:31
А аз съм забелязал и друго нещо.Даден човек.който не е забелязван,когато се забележи от някой независимо момче от момиче или момиче от момче след това започват да го забелязват хора в отношения правопропорционално на известността на този човек,който го е забелязал.Мога да кажа че дори и аз съм пример затова.

`Death`Whore``
09-13-2007, 09:33
Детски работи са това. И по-скоро момичешки. Може да е грозен според тях, но ако видят, че приятелят му е якият пич или че ходи с яката мацка, решават, че значи има нещо в него...и започват да гледат на него с други очи.

sexy_for_you
09-13-2007, 09:40
Всичко е относително.Според мен няма природно красиви и природно грозни хора.Всичко зависи от вижданията на околните и на предпочитанията им.Качествата много често играят роля за цялостното възприемането на човек.

heartless*charm
09-13-2007, 10:14
добре, извинявам се, но няма баш грозни известни личности...няма никой, който изглежда потресаващо, отвратително зле...шоубизнесът продава грозновати чаровници, но не и чудовища от лох нес...
а в реалния живот има. особено ако сте гледали "пълна промяна", не бг вариантът... мн от хората там наистина страдат от това, че са универсално грозни... и тва им пречи на вс аспект от живота ;)
който е с тях, е с тях единствено заради вътрешната красота.
а в момента говорим за външна, нали ;)

Shogi
09-13-2007, 10:27
определено има УНИВЕРСАЛНО грозни хора :(
Ебаси...Колко добре казано :) :lol:

Теееееди
09-13-2007, 13:44
Има мн ясно.Аз и сестра ми сме прородно красиви,вие сте природно грозни,тъпаци...