View Full Version : Какво е да се влюбиш?
mola kajete kakvo e da si vluben za6toto ne sam sigurna v 4uvstvata si kam edin 4ovek
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Любовта се усеща, не се проумява...щом се чудиш.....
не очаквай някой да ти каже какво е...
най-малко раздел "Любов" :lol:
BaD_GiRl_mL2
09-13-2007, 09:27
То се усеща.Щом питаш значи не е това :-)
sexy_for_you
09-13-2007, 09:48
Любовта се усеща, не се проумява...щом се чудиш.....
не очаквай някой да ти каже какво е...
най-малко раздел "Любов" :lol:
+1
Когато си истински влюбена,ще го разбереш.А няма да питаш някакви непознати тийнове дали си влюбена,или не.
heartless*charm
09-13-2007, 09:51
абе и аз не знам точно какво е любов, но поне едно нещо съм забелязала:
когато си влюбен, поставяш обекта на любовта си над теб и си готов на всякакви компромиси (и то дори компромиси със себе си и всичко, в което си вярвал)
rebel_kid
09-13-2007, 09:58
Когато се влюбиш, няма начин да не разбереш.
Когато се влюбиш, няма начин да не разбереш.
но има вероятност да го разбереш след това
sasha_90
09-13-2007, 10:15
Щом се съмняваш в чувствата си едва ли е влюбване.Вероятно е увлечение.
ZaHaRcHe
09-13-2007, 11:29
щом се влюбиш ти ще го осетиш няма начин щом видиш човека ще ти с еподкосяват краката , ще губиш ума и дума , ще се радваш на всеки миг с този човек и т.н.
Ако треа бъда честна -> незнам!
когато се влюбиш няма как да не разбереш.
heartless*charm
09-13-2007, 12:53
Да си влюбен означава мн силно да мразиш някое момче.. Да те дразни когато се закача с другите момичета..Та имаш странно чуство когато сте заедно..Да плачеш заради него...Да го сануваш...Постоянно да мислиш само за него...Да имаш мечти да сте заедно... Да ти е гадно когато не ти се обади..Да го ревнуваш силно..Да те боли сърцето когато сте скарани... Да усещаш тази празнина в сърцето си...Толкова да искаш тои да е до теб... Да запълва тази кухина!...Нощем да гледаш негова снимка тайно.. Понякога да ти се иска да скочиш от някаде защото той не те обича, не мисли за теб, не те поглежда,но иска да му пращаш любовни писма!!
уау уау уау \:D/
аз да допълня,че това се случва, когато си влюбена в егоцентричен играч ;)
е...на всяка се случва;)
иначе първото изречение ме заби в земята, толкова е вярно... Да обичаш значи силно да мразиш един мъж наистина ;)
sh3_1s_7h3_0n3
09-13-2007, 14:29
щом не си сигурна :arrow: не си и влюбена!
GregoryHouse
09-13-2007, 14:59
Хм няма и да усетиш кога се влюбваш в даден човек...просто го усещаш нито можеш да го накараш дасе влюби НИТО ТИ можеш да се принудш на това...то просто...се случва и се усеща и от 2мата...когато се появи истинската любов ще разбереш че е тя без да питаш никого...
heartless*charm
09-13-2007, 15:10
не съм съгласна, че не можеш да накараш 1 човек да се влюби в теб....всеки женкар знае как ;) и женският еквивалент също (който м/у другото не е к*рва ;) ) :lol:
mola kajete kakvo e da si vluben za6toto ne sam sigurna v 4uvstvata si kam edin 4ovek
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3 Не знам. А кажете ни какво е де ?