Влез

View Full Version : Школа Иванови

09-13-2007, 09:57
Работата е там,че маи наште ще ме записват в школа Иванови,а аз малко се притеснявам,защото никога преди не съм ходила на каквоти и да е било уроци,но просто в 7 клас няма как да не опитам..та ако има някой,който е ходил там може ли да ми каже как е?и друг проблем е,че тръгвам след другите,поради това,че досега бях извън София..Но както и да е казвайте всичко,което знаете за тази школа :|

09-13-2007, 11:43
Хехе,ваще добре са те подредили! 8-[ Аз не съм ходила там,но имам доста приятелки и приятели,които ходиха там и...общото мнение е,че е бая учене!Ама като ти казвам БАЯ имам предвид МНООООООГО сериозно учене и дори зубрене понякога!Но...трудът се заплаща!Аз не познавам някой,които е ходил там на уроци и не е влязъл...Е,сега има хора и хора,но...Абе където и да се подготвяш се иска УЧЕНЕ.Така че ако не си от онези гениичета,които запомнят всичко на момента...се подготви за учете!
Айди...успех и приятна година

П.П.:Аз мин год бях 7 клас и не е чак толкова страшно,спокси! :wink:

sladkata_sisi
09-13-2007, 12:00
Здравей,
Аз като бях 7-ми клас започнах при Иванови. И отначалото доста зубрих и някъде преди Коледа почнах нищо да не мога да помня вече, а трябваше да прекарам цялата ваканция в зубрене и се отказах.
Иначе ти си изпуснала доста ми се струва, защото доколкото си спомням до 15-ти учихме от сутрин довечер и събота и неделя и ще трябва да наваксаш това, което са учили другите. Но не се притеснявай, ако у4иш ще успееш при Иванови.
Айде, успех в зубренето :smt006

bobka
09-13-2007, 12:27
ми там мн яко стягат и...абе ученето там е в огрмомни количества. аз имам една позната дето беше там 6 и 7 клас и тя ми разправяше колко мн се учи ама кат я гледам как решава задачи и оценките й от изпита... май наистина мн добре подготвят!

Presley
09-13-2007, 17:43
Чувала съм ужасни отэиви эа школата и учителите :-D
Но от личен опит нищо не мога да кажа.

teenage_drama_queen
09-13-2007, 17:47
Ще те скъсат от учене,една фр не идваше на даскало само за да учи за Иванови,а резултата на края си зависи само от теб,много хора познавам които са учили там,едната фр изкара 6.00 по мат и 5,7 и не6то по лит,друга изкара 5,50 и 5 и нещо а трята 4ки и тва само от иванови така че си зависи от теб колко ще учиш,а живота и без тва ще ти го съсипят :lol: (говоря за оценки преди 2 год)

Zodiac
09-14-2007, 20:33
as biah tam ....iskam da ti kaja samo ....nai spokoino......4e tva e nai mu4itelnia na4in po koito 6a ti prekarat jervata pres u6ite u4i se wtornik seld daskalo i 4etwurtak sled daskalo subota i nedelia CIAL den se u4i mode do 10 da te sadurjat ACKi e trudno si4kokarat te da se mahne6 ot u4ili6te samo sa da u4i6 tam wuw wakanciata su6to se u4i i mngo drgi gadni ne6ta kakt kasah nai lesnia i sigoren na4in na4in sa smurt :-D

great_mari
09-15-2007, 10:46
lele kat gleam na si4kite mneniqta mai mai tva e edna ot nai ujasnite,mu4itelni NO i dobri 6koli v bg/po konkretno v sofia mai za tam govorite de :mrgreen: / :-s :-k na4i az nz ni6to 6tot sum ot pld ama da i i az da podkrepa drugite - ivanovi da mrut :smt005

09-15-2007, 12:10
Super typo i bezsmisleno zubrene. Nenujno natovarvat i stresirat decata. Zapi6i si se na nqkvi normalni kursove i ne se mu4i s tiq typaci. Efacta 6te e su6tiq samo 4e nqma da si taka stresirana ot cqloto prejivqvane

Jamalska
09-15-2007, 12:19
Абе 7кл е айляк...и нищо да не почетеш файда йок...Щото училищата с по-висок бал всъщност са по-безсмислени

09-18-2007, 19:26
Ако все още не си там и не искаш да изперкаш-бягай далеч от тези откачалки.Ученето при тях е най- малкия проблем.Проблемът е ,че са пълни психопати и маниаци,които те скапват психически , ей така ,само заради спорта.До края на годината се чувствах като парцал(от обида).Не искам да си спомням за тях .Мразя ги!

V1k1tYyY
09-25-2007, 08:41
abe koyto ne e hodil v shkola Ivanovi da ne se obajda!hodih tam i bih kazala che sam naistina mnogo dovolna..naistina se seshtam kolko se strahuvah che shte stana zubar tam,obache oshte na parviq den razbrah che ne e taka..i da,ima zubari,no povecheto horica sa mnogo pecheni i stava naistina golqm kupon..abe kato vsqko drugo uchilishte no na mnogo po visoko nivo!Mmmm..Ucheneto-da,uchi se i to dosta..no chuh neshta ot roda na tfa che sedish do 3 chasa vecherta da uchi6-e ne e vqrno!kogato slushash v chas,v kashti ti ostata samo da napishesh domashnite(dosta sa,no ne trudni) i si gotov..iskam da kaja che shkolata ne ti vzima ot vremeto za izlizane s priqteli,sedena na kompa i tv-to..prosto stavash po-organiziran!a da ne govorim za priqtelite koito namirash tam!abe mnoo i momiche ne se plashi,az bqh po sashtiq nachin,sigurna sam che svsichki e taka,no oshte na parvite 2 dena shte se otpusnesh i shte razberesh che nikak ne e strashno :wink: