View Full Version : Какво му стана ?
divane_ot_klasa
09-13-2007, 15:39
Запознах се се момче . С него вече ходим почти от 8 месеца но забелязах че нещо в него се промени. Започна да ме отбягва и да не ми вдига телефона това ме наранява много . Разбрах че имало нещо което трябвало да знам свързано с него но не иска да ми каже какво е за да не ме нарани . И двамата се обичаме но незнам какво да му кажа нито какво да направя .Искам всичко да е както беше преди . Помогнете ми .
GregoryHouse
09-13-2007, 15:42
За да бъда банален ще ти кажа просто да поговорите и щом се обичате предоплагам че ще ти каже все пак сте дост близки за да ти има вяра (надявам се)...други вариянти като да го проучваш без негово знание и съгласие не са много препоръчително но твой избор мацка...
heartless*charm
09-13-2007, 15:44
или ти е изневерил и не те обича, или вече ПРОСТО не те обича без да е изневерил, или иска да ти каже,че е гей...
кво ти пука?
важното е, че връзката ви скоро ще свърши!
... ако не направиш главозамайващ обрат в събитията т.е. не внесеш невероятна умопомрачителна промяна във връзката ви, която да вземе дъха му и да те представи в нова светлина ;), не в старата - изтъркана и скучна...
шансовете ти са малки, но ако напрегнеш мозъка си, може и да се справиш въпреки моите очаквания...
DeNiTo13
09-13-2007, 15:55
не знам защо, но споделяш почти моята съдба, преди около месец и с мен стана така с момчето което ходихме (инт но и ние почти 8 месеца ) почна да ме отбгява и т.н.т .... еми при нас нещата се развиха така: ... отидох при него.. поговорихме и той ми заяви, че е въпрос на изчакване.... ако не скъсаме сега ще е след ден,два, седмица....... зависи колко на мен ми се иска, а на него не му пукаше..... и... разделихме се, нямаше смисъл да гледам това... (беше музикант и се оказа че музиката е поважна от мен.. ) та, поговорете за да разбереш какво има и дано нещата не се развият така .... :smt049
BaD_GiRl_mL2
09-13-2007, 15:59
наистина по-дорбе поговорете..няма смисал само да чакаш и да живееш с догатки.ако те обича достатачно,каквото и да има ще ти каже, защото иначе така те наранява още повече...касмет O:)
sasha_90
09-14-2007, 10:22
Да не би да си има друга?
MiMcHeToOo
09-14-2007, 10:47
или ти е изневерил и не те обича, или вече ПРОСТО не те обича без да е изневерил, или иска да ти каже,че е гей...
кво ти пука?
важното е, че връзката ви скоро ще свърши!
... ако не направиш главозамайващ обрат в събитията т.е. не внесеш невероятна умопомрачителна промяна във връзката ви, която да вземе дъха му и да те представи в нова светлина ;), не в старата - изтъркана и скучна...
шансовете ти са малки, но ако напрегнеш мозъка си, може и да се справиш въпреки моите очаквания...
подкепям :!:
maybelline
09-14-2007, 11:02
Поговорете и чуй какво има да ти каже.Ако нещата си оставаха "както преди" всеки път,човечеството нямаше да се развива.Едва ли ще е както преди.Може би ще е по-зле.Може и да е по-добре.Всичко зависи от теб ;)
Явно наистина нещо се е променило, но не знаеш какво.Най-добре говори с него и му обясни, че така не може да продължава и е по-добре да се разделите, ако положението не се подобри, няма смисъл.
Отиваш при него и говорите. Обясняваш му как стоят нещата, че си забелязала промяната в него, питаш го защо е така и... се разбирате. Няма какво друго да направиш.
ZaHaRcHe
09-14-2007, 12:22
Отиваш при него и говорите. Обясняваш му как стоят нещата, че си забелязала промяната в него, питаш го защо е така и... се разбирате. Няма какво друго да направиш.
+1
FEN_NA_MOTORI
09-15-2007, 02:25
+1
+1
:smt006
zlatoto_90
09-16-2007, 12:21
или изневяра или друга или бившата го е потарсила и той я е обичал мн и му е савестно сичко може да е очаквай неочакваното просто :)
СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ И ТОЙ ТЕ ОБИЧА КАКТО ТИ НЕГО? МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ЧУВСТВАТА МУ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ИЛИ Е НАМЕРИЛ НЯКОЯ ДРУГА, КОЯТО ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ И Е С ТЕБ САМО ЗА ДА НЕ ТЕ НАРАНИ?