View Full Version : Помогнете ми да напълнея! Моля Ви :(
pe6oooooooooo
09-14-2007, 02:08
Аз съм на 17години,висок съм към 180см и тежа 59-60кг.,а искам да съм поне 75кг!
Пробвал съм Хранителни добавки ( билкови ) за възбуйдане на апетита но не ми помагат! :( бихте ли ми дали някакъв съвет за това какво да направя за да кача някои друг кг. ( и какво да вземам за да кача кг. )
Благодаря ви от сега хора :)
qj testo i sladki6i axax bzk se .. amii za vseki slu4ai ne napylnqvai rqzko .. qj pove4e belty4ini .. qica meso i hodi na fitnes
пфф престанете с това яж калорична храна.Човека иска да качи мускулна маса, а не сланинки. Яж повече месо и яйца. Ам предимно храни богати на белтъчини.
pe6oooooooooo
09-14-2007, 13:31
много ясно че като кача кг ще ходя на фитнес за да се стегна! ама незнам какво да ям и какви хранителни добавки да вземам след като съм начинаещ в това! някои ще може ли да ми препоръча добавки за бързо качане на килограми за начинаещи( с какви да почна)
Благодаря Ви !
great_mari
09-14-2007, 13:33
ами ходи на фитнес и натрупай мускулна маса :roll:
много ясно че като кача кг ще ходя на фитнес за да се стегна! ама незнам какво да ям и какви хранителни добавки да вземам след като съм начинаещ в това! някои ще може ли да ми препоръча добавки за бързо качане на килограми за начинаещи( с какви да почна)
Благодаря Ви !
proteini,kreatin, amino kiselini
яж въглехидрати шоколад бял хляб пий кока кола яйца и нз още ко..... :-D
luckygirl92
09-15-2007, 10:50
btw az imam su6tiq problem,qm vsqkakvi kalori4ki hrani,no ne staa nomera,ot dosta vreme si stoq 50 kg ;(