Влез

View Full Version : Ще ни провалят купона

caRamelO_cHicA
09-14-2007, 06:22
Здравейте незнам темата дали е за тук но това ми се видя най-подходящото място.Знаци Събота(след у-щето де) и Неделя цялата тайфа от село смятаме да идем на хижа тя е в селото ни и е на 1 час път от вкъщи .Прицината за това събиране е започването на учебната година и последно сбогом зву;и тъпо обаче до лятната ваканция няма да се виждаме(само с някой който си идват през всички ваканции) и да си направим нещо като края на ваканцията пък и едно момиче ще изпращаме защото ще учи в Италия.Та обаче идва следния проблем преди 1 месец аз и едни френдки имахме голям проблем с едни момцето(сериозен).Ще ми разкажа за какво става на въпрос трите отидохме на една полянка и решихме да седнем на една страшена пейка да обаче имаше 2 момцета едното в 7 другото в 8 клас.Нищо не им правехме а те почнаха да ни пръскат с вода и да ни обарват викаха ни "К***и тъпи айде да ви" и понеже ние не сме от лесните и тъпи момиценца им сритахме задниците и се разкрещяхме че те са последните хора с който бихме правили нещо пък камоли s*x . почнахме да им викаме с всякви имена сещате се.И станахме да си вървим да обаче идиотите почнаха да ни гонят и се гонихме в гората непрекъснато ни псуваха и ни викаха сякак когато ни хванаха почнаха да си свалят гастите беше отвратително поне хубово ги пребихме и се върнахме у еднато момице да се скрием.Самоче тия ........пак сега пък ни обиждаха че все им скрили футболната топка а и ние не бяхме и бабата на приятелката ми излезна и им се скара и те почнаха да се правят на луди.Та ние спряхме да им обръщаме внимание но те продължих псуваха ни викаха ни че шъ ходим в гробищата замеряха ни с камъни и със стъкла ние и ние им правехме гадно да обаче почнаха да ни стрелят с пушка със съцми и една френдка я оцелиха по окото тя кажа на баба си всичко от начало до край.И тя вика що сме се закачали с тях :evil: :evil: :evil: егати .После почнаха да ни пръскат по стъблите
(в село имаме една децка градина и се пързаляме по тях) УЖаС изкараха некви псета немски овчарки и ги насъскваха и викаме на една баба да ни помогне а тя нищо немало и ние сме ги закацали.И накрая взеха истинска пушка и почнаха да стрелят да ни плашат.На другия ден пък ни пращаха (не по поща де )некви презервативи(незнам дали да цензурирам думата)и некви писма че сме били некви че ще ядем бой и такива.Бяхме се наплашили много така в продължение на 10 седмици и баба им всеки път ни чакаше на полянката и ни викаше що сме ги закацали(тва не вярно)що сме ги псували и ритали(тва е верно ама се защитавахме)а те били много примерни :evil: :evil: :evil: .Да се незнае тия боклуци така ги мраза оттогава се мразим .Та проблема е че тези идиоти заплашиха че ще дойдат с нас в хижата да ни провалят купона а понеже вуйна и баба им са приятелки казаха че ще дойдат с нас ние така се развикаха че не ги исщаме че ги мразим и те пак щяли да дойдат.Всички знаем защо искат да дойдат за да измислят нещо долно за нас(в компанията има и момцета та знам кво ще излъжат)а ние не правим нищо нередно играем карти гледаме ТВ бием се гоним се (на игра)ядем си пием си.Единствения алкохол който пием и то една чаша е водка или бира(понеже аз не пия бира) имаме си коли фанти и си изкарваме супер готино и на другия ден вечерта се пребираме нищо нередно не правим и те кой знае кво ще кажат не ги искаме там ще провалят всичко(те другите момцета и момицета незнаятк за тва щот ги нямаше) и незнам какво да правим моля ви дайде съветце как да ги разкараме въобще .Проблема не е нищо особено но моляви помогайте ще кажете оправяйте се сами да обаче как три момицета могат де се оправляват с некви 78 килограмови :shock: :shock: и ние ги бием и псуваме правим им мръсно но това е нищо сръвнение с тяхното и ние го правим при самозащита.А да кажем на някой абсурд винаги ще кажат че сме ги закацали че те са послушни и примерни и такива.дори бяха казали че ги харесваме което ВЪОБЩЕ не е вярно.Дайде съветце какво да правим с тия изроди щот не се трае ив града ни пращат некви СМС си и такива

hforce
09-14-2007, 06:41
nqmam ideq :( su6tnost imam 1 ama trea da kajete kade ste na hija... mne su6tnost ne mi se zanimava... moje6e da me viknete mene, za nekvi mizerni pari 6teh da gi ponatupam na hijata ama ne mi se zanimava... ni6to 4e mi se e nasabralo mnogo i trqbva da si go iskaram na nqkoi...

kakto i da e... nakaraite oneq mom4eta ot kompaniqta da gi raskarat ili gi napiite mnogo oneq mom4eta i gi is4uk... aaa taka de zaebete gi v planinata murtvo piqni :)

pffffff... deca, porasnete!

IlLuSi0nS`
09-14-2007, 06:46
хахахаа ебати лапешката история хаах :smt005 ем нали и вие си имате некфи приятели момченца там.. нека те да ги изгонят.. пък иначе не се стресирайте мн, те като са малки момченцата се държат така, привличат внимание.. и мене са ме скубали и са ми дигали поличката хахаха спокс, просто тряа да пораснат..

09-14-2007, 08:45
Значи, осигоряваш ми транспорта и заплащане и ще дойда да ви пазя на хижата =)