View Full Version : Изгониха ме ;(
Technof@n^
09-14-2007, 08:47
Изгониха ме от тоя форум :(. Аз съм Technof@n
Изгубиха един верен фен. :((
Съжалявам ако съм обидил някой по-време на престоя си тук :smt010
Sweet__baby
09-14-2007, 08:48
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Не е смешно :(.
Баннаха ме за какво? Защото не съм поредния тъпак отговарящ със детски мнения ;(
Защо са те изгонили :-s
Незнам
И аз това се питам.
Като съм нарушил правило си има предупреждения.
1 2 и чак на 3-тото се гони.
Толкова ли не заслужавам втори шанс, че чак да ме изгонят...
Sweet__baby
09-14-2007, 08:51
Извинявам се. Просто ми стана смешно, че пускаш тема за тва.. че са те баннали.... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :-s
Защо темата е в раздел секс :?:
Извинявам се. Просто ми стана смешно, че пускаш тема за тва.. че са те баннали.... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :-s
И аз пак се питам какво му е смешното #-o
Защото съм тъп и не ми стига акъла да я пусна в друг :smt009
4ibaaa techno sux chalga rulz
Mitizaro
09-14-2007, 09:14
Аз май те харесвах ;-)
Ма от тийнс са...Айде и аз да не си го изпрося :mrgreen:
Ми к'во да ти кажа. Честито.
R.I.P :smt016
Не сме те баннали. Акунта ти е дезактивиран. Причината е, че в постовете си имаш предимно псувни и вулгаризми. Също така си пускал и много спам. Тази тема беше в категория СЕКС вместо в тази в която я преместих. Това показва, че дори сега не зачиташ нашите правила.
Ако имаш желание мога да ти върна правата но при поредното нарушение отново ще си получиш забраната отново. Форума няма да става врата на обществен кенеф на, кйто всеки може да избива комплексите си и да псува на ред. Имай предвид, че ние държим на псувни и не сме от строгите модератори, като на повечето форуми.
Не ми 0биждай музиката, ве кл0ун, заври си чалгата 0тзад!!!
Не сме те баннали. Акунта ти е дезактивиран. Причината е, че в постовете си имаш предимно псувни и вулгаризми. Също така си пускал и много спам. Тази тема беше в категория СЕКС вместо в тази в която я преместих. Това показва, че дори сега не зачиташ нашите правила.
Ако имаш желание мога да ти върна правата но при поредното нарушение отново ще си получиш забраната отново. Форума няма да става врата на обществен кенеф на, кйто всеки може да избива комплексите си и да псува на ред. Имай предвид, че ние държим на псувни и не сме от строгите модератори, като на повечето форуми.
Не мисля, че в постовете ми е имало много вулгаризми, нито пък съм пускал предимно псувни, винаги съм бил деликатен.
Относно темата, направих я в раздела Секс, тъй като в този раздел гостите не могат да правят теми.
П.С. Ще бъда нежен ако ми възстановите профила O:)
Защото съм тъп и не ми стига акъла да я пусна в друг :smt009
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 pone si go priznava 4oveka :smt006 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
извинявам се за предния си к0ментар ;]
Не ми 0биждай музиката, ве кл0ун, заври си чалгата 0тзад!!!
abe 4algata si e nai nai nai qkata muzika \:D/
Пуснах ти акаунта. Надявам се да не се налага отново да пишем подобни теми. И не искам да си нежен, просто се съобразявай с хората тук, и спазвай правилата. Нищо повече :)
Пуснах ти акаунта. Надявам се да не се налага отново да пишем подобни теми. И не искам да си нежен, просто се съобразявай с хората тук, и спазвай правилата. Нищо повече :)
Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с администраторите за повече информация.
И с Opera и с IE ми изписва това :smt010
Амм бтв ти от Видин ли си?
bunny_rabbit
09-20-2007, 13:24
o gorki4kia toi
inSane_baby
09-24-2007, 15:52
Не ми 0биждай музиката, ве кл0ун, заври си чалгата 0тзад!!! :wink:
die_die_my_darling_
09-29-2007, 19:31
и пусна цяла тема,щото те изгонили от някъв форум.....
добре
всики ще плачем за теб....
доволен?
ramaiana
09-29-2007, 20:36
заключвам!