View Full Version : рано ли е или просто да пренебрегна неудобството...?
сиси-сладураната
09-14-2007, 12:59
Гаджето ми е с 4 год. по голямо от мен и до сега винаги е правел секс, докато аз съм на 13г...Мисля че съм готова, като имам предвид че повечето момичета на мойта вчзраст вече са отворени, но ми е някакси неудобно да ме отвори, на вас не ви ли беше неудобно и на колко се проебахте...?
Anf3tamin4o
09-14-2007, 13:01
Един съвет от мене Ползвай презарватив :!:
Иначе можеш да изчакаш още една годинка ;-)
Гаджето ми е с 4 год. по голямо от мен и до сега винаги е правел секс, докато аз съм на 13г...Мисля че съм готова, като имам предвид че повечето момичета на мойта вчзраст вече са отворени, но ми е някакси неудобно да ме отвори, на вас не ви ли беше неудобно и на колко се проебахте...?
Ти си закъсняла даже
ne barzai az go napravih na 15 i silno sajelqvam 4akai pone o6te 3 godini nqma da ti haresa pak i moje da de ostavi sled tova sega sam na 16 i sled parviq pat ne sam opitvala otnovo dano ne ti povliae taka ama sama si re6ava6 vse pak trqbva da si sigurna parvo v sebe si i v nego.
glezan4e
09-14-2007, 13:08
spored men si malko malka.... a i se 4uvstva6 gotova, za6toto drugite sa go pravili... taka li ? ako mi otgovori6 s DA - zna4i ne si gotova ;)
сиси-сладураната
09-14-2007, 13:11
нее чуствам се готова не защото другите са го правили а защото се чуствам готова
Obsession
09-14-2007, 13:16
Айййде, още една #-o Щом се притесняваш от него - не го прави. Трябва да го направиш с човек, на когото имаш доверие и от който нямаш никакви притеснения. Според мен ти е рано
нее чуствам се готова не защото другите са го правили а защото се чуствам готова
hahahaha opredeleno sled tozi detski i bezsmislen odgovor moga az da te uverq 4e ne si gotova aide iz4akai o6te a kolkoto do onzi otgovor ''ti daje ve4e si zakasnqla'' tova e ebavka kazano e s golqma ironiq povqrvai mi ta to daje ti ne si se razvila dobre kak moje izob6to da misli6 za sex ei malkata nedei ne go pravi 6te si blagodarna i gorda sas sebe si :smt010
Питаш тука хората ,примерно те посъветват да го направиш ,ти го правиш след време решаваш да се обесиш питаш тука дал ида го направиш и всички те посъветват да се обесиш
Ти за всичко ли питаш в жовота с идругите хора
Моето мнение е не твърде малка си макар че повечето на твоятя възраст са го правили спокоино не е героиство по добре изчакаи поне до 17
tova che si na 13 apyk vsichki tvoi priqtelki sa go napravili mislq che ne e dostatychen povod da go napraish ? ami ako vsichkite ti priqtelki sa se hvyrlqli ot most ?i ti li shte se hvyrlish ? vseki chovek si e individualna lichnost i ima glava na ramenete si i reshava s neq ! az sym na 15 i ne sym go pravila oshte i mislq che ne neshto ot koeto trqbva da se sramuvam ! .. pomisli si hubavo shtom te e sram ot tozi chovek zashto iskash da go napravish s nego ? pyrviq pyt e enshto unikalno koeto shte pomnish dylgo vreme postarai se spomenite da sa s nqkoi chovek koito si obichala ili vse oshte obichash ade uspeh i dano sym pomognala :)
alkobalko
09-14-2007, 13:48
Това, че всички други го правят не означава, че и ти трябва, ако не си готова. Той може да е свикнал, но ти не си и не трябва да избързваш. На 13 ти е доста рано. А и ми се струва, че не си готова, щом имаш колебания. Когато си наистина и физически, и психически готова няма да те е срам да се съблечеш пред него и няма да се притесняваш, дали трябва да го направиш.
gavro64eto
09-14-2007, 15:34
Rano ti e spored men,no ako vse pak re6i6 da go pravi6 pazise,za6toto mojebi posle 6te sajalqva6.
ChRiSTiaNo_07
09-14-2007, 15:40
Щом ни питаш значи не си толкова готова колкото мислиш [-X
Made_of_Pain
09-14-2007, 15:44
Тъпа си , но си доста по грамотна от останалите тъпаци =)
Kras4eto_lp
09-14-2007, 15:44
Няма никакво значение,че другите момичета са го правили,а пък и съм абсолютно сигурна,че някой от тях просто лъжат за да се правят на по отворени [-X А иначе ако се чустваш готова тогава за какво ти е нашето мнение.Я по добре изчакай още някоя годинка :wink:
nejna_droga_nelcheto
09-14-2007, 15:45
ne go pravi ne si go ipomislia 6tom ot sega go pravi6 predstavisi po natatk....... [-X [-X [-X [-X [-X [-X
The_VamP_LaDy
09-14-2007, 15:45
Така.. аз още не съм се "проебала", в което не смятам, че има нещо срамно, второ ако се чувстваш длъжна да правиш заради него, по - добре недей.
Така.. аз още не съм се "проебала", в което не смятам, че има нещо срамно, второ ако се чувстваш длъжна да правиш заради него, по - добре недей.
i az taka =D>
tedi_sunny
09-14-2007, 15:53
1.смятам,че ти е малко рано и 2.как така ще ти е неудобно,нали ти е приятел,нямаш ли му доверие.....?а ако е така замисли се какъв е смисъла да спиш с него,явно искаш да си като другите,което не е добре [-( Помисли добре :!:
CrazyBearF
09-14-2007, 15:58
ne barzai az go napravih na 15 i silno sajelqvam 4akai pone o6te 3 godini nqma da ti haresa pak i moje da de ostavi sled tova sega sam na 16 i sled parviq pat ne sam opitvala otnovo dano ne ti povliae taka ama sama si re6ava6 vse pak trqbva da si sigurna parvo v sebe si i v nego.
Tva 4e parviqt pat ne ti e haresal ne ozna4ava 4e sexa e gaden i nqma da ti dostavq udovolstvie i za napred...na men 4ak na 3-tiq pat mi haresa,na edna priqtelka 7miqt i e bil varhoven...za6to taka lesno si se otkazala...ne znae6 li 4e horata pravqt sex za udovolstvie a ne za6toto taka trqbva...
I na men ne mi se stori ne6to osobeno sexa parviq pat...no prodaljih za6toto bqh ybedena 4e hybavoto toparva predstoi...
Po nagore po temata bqha pisali 4e mom4eto kat te opravi 6te te zareje...mi ako napravi taka my tegli mainata i da ne ti puka ako pa iztropa 4e te e e*al ti otri4ai....i po dobre nikoga na nikoi ne priznavai...a 6to se otnasq do sledva6toto mom4e s koeto 6te bade6 parvo ne mu dalji6 obqsnenie 6to si otvorena i vtoro 20% ot momi4etata se rajdat bez devstvena cipa.... \:D/ Men ako pita6 si malka na 13 po4akai o6te godinka dve znam 4e moje da ti se iska ama o6te ne si dobre razvita pa i za 2 godini akala ti 6te se promeni mnogo i 6te gleda6 s dr oko na ne6tata
swords1010
09-14-2007, 16:16
Струва ми се, че не го искаш със сигурност. Не избързвай, направи го когато си 100% сигурна, че си готова. На 13 мисля, че ти е рано.
VerryBerry
09-14-2007, 16:44
abe rano ti e o6te mai,ama aide..to ni6to nqma da ti stane ako iz4aka6 pone o6te 1 godinka :wink:
DoomShadow
09-14-2007, 16:57
ave xora vie dobre li ste e ? kvo e tva ne6to pod 16 da se prai seks? ta tq e na 13 ve ! sled kato onq ima opit, slu4aino da si si mislila , 4e e minal mnogo drugi predi tebe i ti moje bi si porednata broika? 4e moje da se izgavri s teb? Kazva6, 4e te e sram. ti na tova li kazva6 gotova? PO-GOLEMITE MOM4ETA SI FA6TAT MALKI MOMI4ETA KATO VAS ZA DA MOGAT DA GI MINAT LESNO, TVA 4E TI SI XLYTNALA PO NEGO NE ZNA4I , 4E TOI E XLYTNAL PO TEB. MISLI S GLAVATA SI MOMI4E!
pitan4icata
09-14-2007, 17:23
napravi go samo ako si sigurna 4e tva e 4oveka, ne 4e dr ve4e sa go napraili!
nqma da kazvam 4e sex se pravi samo s lubim 4ovek,no pone za 1-viq pat trq naistina da ima lubov za da ne se pritesnqva6 ot 4oveka do teb, dobre da ste go obsadili. ako ne si sigurna 4e tva e 4ovek s koito 6te si dalgo vreme za napred i nasitina obi4a6 (koeto se samnqvam nz za6to..) Ako mu nqma6 doverie i ne moje6 se otpusne6 i da bade6 sebe si (dori na golo)Ne GO PrAVi !!!!!!! [-X [-X a i 13 e krehka vazrast moje6 da po4aka6 se pak ne z adrugo a prosto za da ne sajalqva6 vposledstvie ;)
Един съвет от мене Ползвай презарватив :!:
Иначе можеш да изчакаш още една годинка ;-)
+1