PDA

View Full Version : Мразя скапаните си родители

paranoia
09-14-2007, 14:18
kfo da praa sa.......mraza oniq det sa me napraili....nenavijdam gi,adej obmislqh kak da gi ubiq i da ne ostavq uliki........nai sukrovenata mi me4ta e da se razkaram ot skapanoto si semeistfo,iskam da se razkaram........basi hora kajeet kak da se razkaram ot nas deba.......da gi ubiq li,da se samoubiq li,drugade li da jiveq,prosto ne moa poe4e

xpucuto
09-14-2007, 14:38
а за6то е тази неневист към тях

*SwEeTy_KiTtY*
09-14-2007, 14:39
Е,помисли преди да стигаш до убийство или самоубийство!Какво толкова са ти направвили?На секи се случва да има разногласия с родителите!Аз лично съм против крайните мерки! [-X [-X [-X Пък и едва ли са койййййй знае колко лоши!Говори с тях,изнеси се или В КРАЕН СЛУЧАЙ,ако ще се стига до убийство,разчитай на професионалист! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Айде успех в решението и ... умната!

Mainata ti
09-14-2007, 14:44
Е,помисли преди да стигаш до убийство или самоубийство!Какво толкова са ти направвили?На секи се случва да има разногласия с родителите!Аз лично съм против крайните мерки! [-X [-X [-X Пък и едва ли са койййййй знае колко лоши!Говори с тях,изнеси се или В КРАЕН СЛУЧАЙ,ако ще се стига до убийство,разчитай на професионалист! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Айде успех в решението и ... умната!
Къв е тоя шиб*н съвет бе момиче? Кво краен случай?
Автора на темата да се осъзнае и да не стига до такива кретенски постъпки! Ако кажеш кво е станало и наистина е сериозно ОК ше си върна думите назад!

paranoia
09-14-2007, 14:45
doore kopeleta............iskam svoboda tfa e.....te ne mi q davat ebasi.........mrazu gi.....taka i ne razbraha kakfo naistina iskam deba..........basi lainata sa.....mrazq gi

thefreak
09-14-2007, 14:51
Каква свобода искаш е келеш?

paranoia
09-14-2007, 14:58
iskam si praa kfot iskam we kele6..........tfa za men e svoboda

DEviL_BG
09-14-2007, 15:02
:shock: :shock: имало и тъпи хора на този свят, немога да разбера ко толкоз не ти разрешават, можеби да пиеш пушиш, да вземаш наркотици ако е това , значи родителите ти са СУПЕР , ако са те заключили в стаята и не те пускат и само с един комп си в стаята тогава те разбирам !!

thefreak
09-14-2007, 15:08
Значи изход е самоубийство. Горещо ти го препоръчвам.

paranoia
09-14-2007, 15:10
phaha strahotni suveti..........ako znaehte 4e sum opitfal da se samoubiq 1000000 puti nqa6e da vi e tolko sme6ny a :smt013

didivid
09-14-2007, 15:14
А те какво са ти направили? На колко си години?

paranoia
09-14-2007, 15:21
na 14 sum.........si4ko zapo4na otkakty ba6ta mi ia firma.....ottogaa po4ti ne se pribira,a taa firma q ia ot 11 godini nqkude(nz to4no),samo tupata mi maika me glea6e,a kogaty ba6ta mi si be6e u nas,samo se bazika6e za maika mi,i az nqkak si q namrazih i az nz kak to4no,oba4e i ba6ta mi ne e cfete za mirisane i negy namrazih,sig horata sa si safsem normalni,ama zaradi taa umraza,nenavijdam si4ko v tqh,kfoto mi kazvat kopele za men ne e taka,kfot praat ne e taka,ta zaradi tazi omraza iskam da se razkaram i iskam svoboda.......moe i da sum tup,ama se pak ne moe li da mi se pomogne ebasi :smt013 :?

Mainata ti
09-14-2007, 15:28
Виж препоръчвам те, да седнеш и наистина да говориш с тях. Или ше ги намразиш още повече или може да станете приятели. Много си малък за да разбереш че убийството и т.н. не е решението. Мислиш повърхностно и си доста краен. Просто говори с тях, но не им викай, кажи им кво искаш и кажи кво ще им дадеш в замяна на свободата ти. Ако си поне малко разумен ще го направиш, не си разваляй живота, не се обременявай с глупусти на тези години. Ае успех и дано да си разумен в действията си.

didivid
09-14-2007, 15:29
Рано ти е да се изнесеш, не би било добре да се самоубиеш...Не знам какво да те посъветвам, но според мен просто избягай от вас ако си на ръба на отчаянието!
П.П. И това не е най-добрия подход, но...

Reed
09-14-2007, 15:30
Ми кат искаш се разкарай,ние кво да напрайм?

thefreak
09-14-2007, 15:34
phaha strahotni suveti..........ako znaehte 4e sum opitfal da se samoubiq 1000000 puti nqa6e da vi e tolko sme6ny a :smt013
Едва ли. Аз съм злобар.
А ти си някво емо загубеняк.

paranoia
09-14-2007, 15:36
Ми кат искаш се разкарай,ние кво да напрайм?
awe kopele qvny ne znae6 4e toq forum e za da spodelqme problemite si i za da si pomagame..............oh bratq nz nz.......moje bi tfa s govorenety e doora ideq.........6se opitam.......oba4e ako ne stane nz,iznasqm se i ne mi dree

Ruthless
09-14-2007, 16:04
Виж препоръчвам те, да седнеш и наистина да говориш с тях. Или ше ги намразиш още повече или може да станете приятели. Много си малък за да разбереш че убийството и т.н. не е решението. Мислиш повърхностно и си доста краен. Просто говори с тях, но не им викай, кажи им кво искаш и кажи кво ще им дадеш в замяна на свободата ти. Ако си поне малко разумен ще го направиш, не си разваляй живота, не се обременявай с глупусти на тези години. Ае успех и дано да си разумен в действията си.

Това е единственият свясен коментар по темата и съм напълно съгласен с казаното. Нека да порасаждаваме:

1. Бягство - Да преположим, че избягаш, предвид сегашното ти положение ще ядосаш, още повече родителите си и положението ще се влоши много, повярвай ми. Зависи от родителите ти, но повечето родители възприемат тази постъпка по много кофти начин. Един вид влошаваш нещата, което не те устройва.

2. Самоубийство - Повярвай това е много глупаво. Какво ще спечелиш? А вашите? Не го прави в никакъв случай, ама найстина в никакъв.

3. Разговор - Не е лошо да се съберете и да проведете един изскрен разговор, за да видиш и те какво мислят по въпроса и т.н., което ще е решението на твоя проблем. Горещо ти препоръчвам да го направиш.

Аз също съм на 14 , но нямам проблем с родителите си, защото говоря с тях. И да не направиш някоя глупост :wink:

bqsna_teenagerka
09-14-2007, 16:37
#-o #-o #-o #-o #-o #-o ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :| :| :| :| [-( [-( [-( [-( [-( [-( :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt012 :smt012 :smt012 :smt012 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014 тъпо и безмозъ4но същество!

09-14-2007, 22:31
koi e tupo i bezmozu4no su6testfo.....az li..mi ebi si maikata...pone ne slu6am amy lee

namina
09-15-2007, 03:29
kfo da praa sa.......mraza oniq det sa me napraili....nenavijdam gi,adej obmislqh kak da gi ubiq i da ne ostavq uliki........nai sukrovenata mi me4ta e da se razkaram ot skapanoto si semeistfo,iskam da se razkaram........basi hora kajeet kak da se razkaram ot nas deba.......da gi ubiq li,da se samoubiq li,drugade li da jiveq,prosto ne moa poe4e

нямаш право да говориш така за родителите си.
кой те е отдгледал?......благодарение на тях си родено и живо
а като искаш свобода почни сам да си изкарваш парите да видиш колко е лесно.
хората цял ден се трепят да ти купят дрехи убувки и......т .......н.......
а ти как им се отблагодаряваш #-o щял да ги убива я по -добре като искаш самостоятелен живот почнти да бачкаш секи ден да се трепеш като луд.и после като се прибереш някой да иска да те убива.
я се дръж малко по сериозно!

09-15-2007, 11:59
[quote=paranoia]phaha strahotni suveti..........ako znaehte 4e sum opitfal da se samoubiq 1000000 puti nqa6e da vi e tolko sme6ny a :smt013
Очевидно не си мн сръчен щом още не си успял :lol: А свобода може да искаш и да имаш като почнеш сам да си изкарваш паричките и да си живееш самостоятелно. А и замисли се на ваште мислиш ли че им е приятно да те търпят и те да нямат свобода заради теб. Ай успех със самоубийството

Sweet__baby
09-15-2007, 12:23
От това, което казваш....личи, че си едно неблагодарно същество! Не оценяваш нищо, което родителите ти са направили! Не стига, че дават всичко за теб, а ти така да ги обиждаш! Ама айде замисли се малко де. Що за поведение е това!! #-o Погледни от друга страна на нещата, овладей се и се виж сам какво правиш, помисли за действията си и защо искаш да се самоубиваш и т.н. Нищо няма да спечелиш със самоубийство да го знаеш това!!! Оцени родителите си! Оцени труда им. Не стига, че те изхранват, а ти така се държиш като хванат от гората!

И както каза namina....най-трудното в живота е да се изкарат пари, да се грижиш за себе си , а и след време за семейство , което ще съсдадеш, живот и здраве!

Седни малко да поговориш с тях! Няма да ти коства нищо това - 1 обикновен разговор. Изяснете си отношенията и това е. Нищо сложно. Въпрос на спокойствие т.е като говориш с тях бъди спокоен, а не да им се навикаш като на животни хванати от гората!! Защото съм сигурна, че те не го заслужават това твое поведение!

А сега си помисли! Айде и умната!!! :smt006 :wink:

~BoRn^InLoVe~
09-15-2007, 13:40
phaha strahotni suveti..........ako znaehte 4e sum opitfal da se samoubiq 1000000 puti nqa6e da vi e tolko sme6ny a :smt013 я опитай пак дано тоя път стане...и се надявам да не пишеш как е минало :smt005 :-D

AnTiBuLLsHiTs
09-15-2007, 14:06
Ахахах иска свобода.Искаш се правиш на гангстер ли? Да крадеш коли и да убиваш? Ми прави са хората.По-добре са самоубий..

mileliuma4e
09-15-2007, 14:22
awe ei mn ste tupi mom4eto iska da my pomognete ami vie plqmpate gluposti mn ste zle sprete se malko =; vij sa ti trea da po4aka6 malko o6te 4 godinki i togava misli taka sega ne ti puka we :D zemi si4ko s nasme6ka 4 godini i se maha6 az taka 6te kapraa na men mi go kaza edno momi4e kakto az sega i mi ostaa 1 godina y nas i si begam i hi4 ne mi puka na men mi se slu4i absuliutno su6toto kato bqh na 14 i izdurjah 3 o6te 1 ;) spoko 6te se minat ei taka i nqma da gi vijda6 i ne gi slushai teq glupaci det sa pisali predi men.....

anastacia89-гост
09-15-2007, 15:31
Айде бегай у 4-ти километър,чакат те с отворени обятия.И се научи да пишеш.

namina
09-15-2007, 15:41
.И се научи да пишеш.
+ [-o<

AnTiBuLLsHiTs
09-15-2007, 16:13
awe ei mn ste tupi mom4eto iska da my pomognete ami vie plqmpate gluposti mn ste zle sprete se malko =; vij sa ti trea da po4aka6 malko o6te 4 godinki i togava misli taka sega ne ti puka we :D zemi si4ko s nasme6ka 4 godini i se maha6 az taka 6te kapraa na men mi go kaza edno momi4e kakto az sega i mi ostaa 1 godina y nas i si begam i hi4 ne mi puka na men mi se slu4i absuliutno su6toto kato bqh na 14 i izdurjah 3 o6te 1 ;) spoko 6te se minat ei taka i nqma da gi vijda6 i ne gi slushai teq glupaci det sa pisali predi men.....
Тия дето си мислят че като станат на 18 ще си живеят живота най ме кефят. Некви оптимисти. Малко са хората които се откъсват от родителите си на 18 и живеят добре...адски малко.Тея които си заминават от тях за да спят на улицата са доста повече ама се съмнявам,че повечето го искат тоя живот.Така,че ваша си е работата. Аз бих избрал да остана у нас отколкото да спя в кашон на улицата..Колкото и да ги мразиш .. може да поживееш с тях. [-(

mileliuma4e
09-15-2007, 19:08
ei goveda takia samo ne mi se otvarqite qsno li e we stotli i smotluovci smotani mn ste tupi neksi deto si slagat kartinki na kuklichki s chantichki na men 6te se molqt we q hoete se kriete we goveda s govedata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D

mileliuma4e
09-15-2007, 19:12
Тия дето си мислят че като станат на 18 ще си живеят живота най ме кефят. Некви оптимисти. Малко са хората които се откъсват от родителите си на 18 и живеят добре...адски малко.Тея които си заминават от тях за да спят на улицата са доста повече ама се съмнявам,че повечето го искат тоя живот.Така,че ваша си е работата. Аз бих избрал да остана у нас отколкото да спя в кашон на улицата..Колкото и да ги мразиш .. може да поживееш с тях.

az ne kazvam 4e gi mraza i 6te jiveq na ylicata mi ne az obojavam roditelite mi 4e sa me turpeli..... i ne mi se praete na mn ymni kuklichki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011

namina
09-15-2007, 19:16
ei goveda takia samo ne mi se otvarqite qsno li e we stotli i smotluovci smotani mn ste tupi neksi deto si slagat kartinki na kuklichki s chantichki na men 6te se molqt we q hoete se kriete we goveda s govedata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D

ааааааа първо се научи да пишеш без грешки!!! :smt013 :smt013 :smt019

mileliuma4e
09-15-2007, 19:19
she mluknesh ma kva si ti ma piklo da mi rusi6 gluposti i da se plezish ,kato su6tinsko detence :D :D :D

mileliuma4e
09-15-2007, 19:21
paranoia написа:

namina написа:

нямаш право да говориш така за родителите си.
кой те е отдгледал?......благодарение на тях си родено и живо
а като искаш свобода почни сам да си изкарваш парите да видиш колко е лесно.
хората цял ден се трепят да ти купят дрехи убувки и......т .......н.......
а ти как им се отблагодаряваш щял да ги убива я по -добре като искаш самостоятелен живот почнти да бачкаш секи ден да се трепеш като луд.и после като се прибереш някой да иска да те убива.
я се дръж малко по сериозно!

a ti kvo pravo imash da mu govorish taka

namina
09-15-2007, 19:22
she mluknesh ma kva si ti ma piklo da mi rusi6 gluposti i da se plezish ,kato su6tinsko detence :D :D :D

е*** си майката и пали на 200 айде да те видиме ако те збараме със мойте хора щи ебеме майката ще се прибереш със краката на преде. :twisted: 8)

mileliuma4e
09-15-2007, 19:54
ok ama az kazvam na pred a ne na preda taka4e ok nqma problemi :D:D:D:D:D:D:D:D i nqma kak da me sbara6 :P

mileliuma4e
09-15-2007, 19:55
naprede de oburkah se da ne dA ne i sse molite da y4a y4ete se vie :D:D:D

mileliuma4e
09-15-2007, 19:56
naprede de oburkah se da ne mi se molite da y4a y4ete se vie :D:D:D

namina
09-15-2007, 20:01
аз секи мога да спипам само да искам! 8)

mileliuma4e
09-15-2007, 20:05
ok 6tom kaa6... ot kude si ?

namina
09-15-2007, 20:12
СФ 8)

mileliuma4e
09-15-2007, 20:15
ot koi kvartal sestra mi jivee tam ?:?

_BoSSy_
09-15-2007, 22:49

Има ли някои от Вас- всичките, които пишат по тази тема,да не са си мислили ''искам да се разкараам от т'ва скапано семеиство!!Мразя гиии!!'' само за 1 секунда- едва ли :smt012

Излез от филма!Това е само временно явление :) На всички ни се е случвало.А това: ''обмислях как да ги убия и да не оставя улики..'', не се засягаи, но е мн тъпо и смешно!!А минавало ли ти е през акъла някога, как ще живееш без ваще,кои ще те гледа и издържа??Интересен въпрос,нали? :!: :?:

_BoSSy_
09-15-2007, 22:54
[quote="paranoia"]na 14 sum.........si4ko zapo4na otkakty ba6ta mi ia firma.....ottogaa po4ti ne se pribira,a taa firma q ia ot 11 godini nqkude(nz to4no),samo tupata mi maika me glea6e,a kogaty ba6ta mi si be6e u nas,samo se bazika6e za maika mi,i az nqkak si q namrazih i az nz kak to4no,oba4e i ba6ta mi ne e cfete za mirisane i negy namrazih,sig horata sa si safsem normalni,ama zaradi taa umraza,nenavijdam si4ko v tqh,kfoto mi kazvat kopele za men ne e taka,kfot praat ne e taka,ta zaradi tazi omraza iskam da se razkaram i iskam svoboda.......moe i da sum tup,ama se pak ne moe li da mi se pomogne ebasi :smt013 :?[

Sorry пич, ма щом сам не можеш да си помогнеш- никои не може да ти помогне, да знеш. [-X

Iviqna
09-15-2007, 23:07

ти нормал ли си !? нямаш ли поне малко уважение към тези които са те създали ?!

redovnata
09-16-2007, 07:42
ei verny vie ne pi6ete za taq tema a se karate i onova momi4e zaplashva s hora i boi a vie imate li yvajenie ili samo-boi,boi i samo boi

Плякам Майки
09-16-2007, 10:53

Тъп си като школник братле