View Full Version : Как да я поканя на 1ва среща?
Здр! Много искам да ми помогнете със съвети. Аз съм момче на 16 и до сега не съм имал гадже.Целувал съм се но това беше преди 2 години. Мисля че не е много нормално на моите години да не съм имал гадже. Имам нормално тяло и съм сладур:) но не мисля че в това е проблема.Всички с които съм споделил ми казват : Рано ти е; ... Любовта сама ще те намери ... и т.н. Но тя не идва до кога да чакам ...
Това първо и второ сега си пиша със едно момиче, което ми харесва и най - накрая да намеря някоя, която да ме кефи от всякъде, но тя има гадже и както ви казах аз нямам опит във тези неща и нз как точно да я поканя на 1ва среща само това искам от вас .Дайте ми съвети ... :roll:
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
FEN_NA_MOTORI
09-15-2007, 00:42
Незная как се развиват вашите разговори, но ето няколко предложения:
1.Ми питай я дали иска да излезете на кафе, че ти е много скучно и би се радвал да си в нейната компания...
2.Ако знаеш къде ходи, иди някой ден уж случайно и я заговори и се стреми да я поканиш да излезете...
3.Накрай я да ти се усмихни смисъл по чата ":)" и й кажи "Много си красива когато се усмихнеш, започваш да сияеш като малко пухкаво ангелче...Нагло ли ще бъде ако поканя толкова красиво ангелче като теб да излезем?"
4.Това е малко тъпо ама понякога върши работа (ако сте добри приятели) "Трябва да излезем да говоря нещо с теб, спешно е!!!" И като излезе вече действаш :-D
В момента мозъка ми е блокирал, ако се сетя нещо ще драсна... А ти дай някакво инфо до каква степен се имате с това момиче колко е голяма...
:smt006 и дано съм ти помогнал ... и продължи да разберем какво е станало!
FEN_NA_MOTORI
09-15-2007, 02:17
Ето една такава тема!!!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=130711
:smt006
blqblqqq
09-15-2007, 02:54
ми покания
и аз преди бях същия сладур
:-D :-D
FEN_NA_MOTORI
09-15-2007, 03:02
ми покания
и аз преди бях същия сладур
:-D :-D
Сладур като този на аватара ти ли :-D :-D :-D
blqblqqq
09-15-2007, 03:14
горе-доло
смутни времена бяха тогава
:mrgreen:
ZaHaRcHe
09-15-2007, 04:46
еми.. попитай я дали искате да излезете , да пиите по нещо и те нещата ще тръгнат отсамосебе си.После ако разбереш че и тя те харесва я целуни , няма нищо сложно
Преди среща си повтаряй това:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Не търси под вола теле. Напълно нормален си. Преди време с братчедми на морето до 16 годишни си правихме планове колко мацки ще изръшкаме. Разбира се, всяка година лятото минаваше, а ние си оставахме само с приказките. На другата година обаче без да правим големите планове нещата сами дойдоха на мястото си и почнахме да ги сменяме през 2-3 седмици. Не че да сменяш жение е хубаво, но те бяха курортистки, а ние глауси. Какво друго трябваше да правим :)
Така че - спокойно. Нещатата ще се наредят... може и да почакаш малко но ще стане. И докато чакаш не стой като пън, а все пак се опитвай да сваляш тези момичета, които харесваш. Не всико става само :)
Преди среща си повтаряй това:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Dune? :lol:
Иначе, по темата - просто се отпусни :wink: Най-големият ти враг е постоянното самонаблюдение.
Това е много ме кефите просто .... Внинаги помагате ! Благодаря ви най-искрено. Колкото до отношенията ми със това момиче може да се каже, че са почти никакви.Писали сме си един път вчера но доста дълго може би около 3 часа.Аз я опознах до колкото мога видях и снимчици и се оказа, че ми допада. С една година по - малка е от мен и е такава сладурана, че си мисля, че нямам никакви шансове със нея. Впечатлих я като и направих един колаж на фотошоп(тъй като аз съм луд на тая тема).Тя много го хареса и се разделихме със усмивки. Приятно и е да си пише със мен, но не ми е поискала снимка(това значи ли, че не е заинтересована?).Разделихм се със усмивки и общо взето беше як чат постоянно се смеехме. Чакам вашите мнения и препоръки. [-o<
mnogoqdosana
09-15-2007, 08:51
според мен,относно въпросното момиче,доколкото разбрах си имала гадже,не е честно спрямо него-ако имаш някакви намерения към нея по-сериозни или тя към теб!
относно любовта-от личен опит пиша,всичко с времето си-колкото и банално да ти звучат тези думи ,те са банални,защото са истнина.Не пришпорвай нищо,съдбата си знае работата:).
Помисли за приятеля на въпросното момиче ,как би се чувствал на негово място :!: :?: :!: :?: :!: :?:
По повод последното мнение - да, и аз си мислех така. Да, и аз не исках да наранявам човек, който не ми е виновен за нищо. Да, и аз не исках да се меся в чужди отношения. Докато не осъзнах, че по този начин съм направила една ужасно тъпа грешка...
За автора на темата имам един важен въпрос...после, ако той иска, мога да разкажа какво се получи от един мой идентичен случай...
:arrow: Значи само веднъж сте си писали, така ли?
Не се занимавай с момичета, които имат гаджета, най-вероятно няма да те огрее.Просто като си харесаш някое момиче трябва да действаш.Иначе е напълно нормално да си нямал гадже.
sasha_90
09-15-2007, 10:44
Щом момичето си има приятел е малко вероятно да се съгласи да излезете.
GregoryHouse
09-15-2007, 11:09
Рано ти е; ... Любовта сама ще те намери ... и т.н. Но тя не идва до кога да чакам ...[/b]
Докого докога м докато не дойде.Тя да не идва когато си пожелаеш бре.Пък и за истинска любов мисля че може би наистина си малък...не че нещо ама...Пък това е НАПЪЛНО ГРЕШНО мнение че не е нормално да си нямаш гадже на 16...кфо от това ?! На 16 нито си решил кфо ше прайш с живота си нито си си зел хляба в ръцете нито нищо...А за това как да я поканиш ...ми щом си лсадур не мисля че ше имаш проблеми:-D :-D .Кфо сложно има да я поканиш просто събери малко кураж...и Good Luck.
Никога не ПИТАЙ момичето, което харесваш, за КАКВОТО И ДА Е, свързано ПО КАКЪВТО И ДА Е начин с нейното време и внимание. Това, което трябва да направиш, е да отидеш при нея и да й кажеш, че би скал да прекараш известно време с нея (някъде) (по някое време) и че тя трябва да дойде с теб. Ако двамата прекарвате достатъчно време заедно насаме, ще е много по-лесно нещата да си дойдат по местата по естествен начин вместо да се опитваш да промениш връзката от днес за утре.
Така внимателно изчетох това, което ми казвате и се радвам, че ми помагате. Винаги съм искал да намеря някое наистина хубаво момиче (е то има много ), но аз искам това, което да нямам търпение да видя това, което да ме побиват тръпки всеки път когато я целуна и т.н. Не мисля, че става въпрос за "голямата любов", а просто за любов. Понякога ми е много трудно, когато гледам щастливи двойки и "влюбени гълъбчета" на моята възраст (а и по - големи ), но хора като вас и моите приятели, с които споделям ми вдъхват сили да не се предам и да си кажа : ти си нарочен от съдбата, никога няма да имаш гадже и т.н., а напротив дават ми огромна помощ. Знаете ли кое е странното (поне според мен ), че имам всичко (чукам на дърво) абсолютно всичко, което ми е нужно, не страдам от липса на нищо материално и само 1 душевно и то е любов,(но не майчинска или роднинска...) става въпрос за любовта принадлежаща за една хубава двойка.До сега 1 път сме си писали със момичето отговарям на един "гост " и тази вечер пак мисля да и пиша аа и много искам да разбера за твоята история, за която спомена .Както и да е мерси за съветите ще ви държа в течение със случващото се ... :)
"иска6 ли да излезнем някъде на по кафе,когато си свободна?"
"да,няма проблем.утре например свободен ли си?" ("не,нямам време за сре6ти сега...")
"окей,супер,към колко 4аса и къде" (ее жалко, ни6то,когато се освободи6 кажи")
Аз съм този гост с историята :)
Значи, всичко е обърнато, защото все пак аз съм момиче...
Случайно почнах да си чатя с едно момче, което си имаше много сериозна приятелка, която обаче за големи периоди от годината не беше в нашия град. Та, с него си чатихме 4 месеца напълно редовно, без да знаем нито как изглеждаме, нито как се казваме. После си изпратихме снимки, после се решихме да се видим...(от тук нататък доста хора ще нарекат момчето "гадняр") - прекарвахме много време заедно, като приятели...той дойде на рождения ми ден...минаха още два месеца и почнахме да ставаме опасно близки...после приятелката му се върна и той се направи, че не ме познава.
Няколко месеца след това той беше скъсал с приятелката си и ние пак почнахме да си говорим, да се виждаме...и в момента сме пред "тръгване", така да се изразя...
Идеята ми е, че имах много възможности да действам още тогава, преди тя да се върне, защото виждах, че харесва и мен. Според мен изобщо не трябва да имаш скрупули в случая - което не означава, че трябва да им правиш мръсотии. Изборът е на момичето...ако те хареса и остави приятеля си, не ти ще бъдеш виновен...
Само че има един малък момент. Не избързвай. Писали сте си само веднъж - много е малко...направи така, че да те приема като реална интересна личност, а не като някакъв натрапник от Интернет, който иска веднага да се запознава...
Говорете си за общите ви интереси, в началото изобщо не флиртувай...не знам тя каква е, но това ще й направи впечатление, ако е харесвано момиче и постоянно й се свалят...показвай умерен интерес, бъди непридвидим...интересувай се от нея, от това, което я вълнува, бъди с нещо по-нестандартен, било с реч или с държание...ако се държиш като нафукан сваляч и й пращаш някакви лигави целувки, едва ли ще стане, ако тя самата си струва...
Още е много рано да знаеш дали тя наистина ще ти хареса, така че ако ти се отдаде друга възможност - не я изпускай...но поддържай контакт с нея, поне 2 месеца...после я покани.