View Full Version : И Всичко За Едно Момче
Никога не съм предполагала, че това може да се случи на мене- да се карам с приятелка за едно момче ](*,)
Всичко започна когато се запознах с въпросния красавец и кавалер, след което запознах и приятелката ми с него. Излизаме заедно всяка вечер на кафе, диско...Оказа се, че мойта приятелка му хвърлила око, въпреки, че си ИМА гадже. Отношенията ни се промениха рязко с нея. Осещам, когато ревнува, злобният поглед когато той говори с мен...Непрекасното ме злепоставя пред момчето, когори ми на иначе...Приказки от рода на" аз всичко виждам, забелязала съм как те гледа..." ей такави ми ги разправя, ама злобата изпзисана на лицето и.
И най-лошото е, че той не прави нищо по въпроса. Стои си настрани и се любува на женската агрисивност. Днес е с мен, утре е с нея, днес изпрати мен, утре нея, днес покани мен, утре нея.... :-k А той много кротък, добър..както казва приятелката ми" знае как да се държи с момиче".Абе нямам думи, за първи път попадам в такава ситуация. Дайте някакъв съвет. [-o<
GregoryHouse
09-15-2007, 17:08
Тя може да му е хвърлила око но това не значи че и той на нея...може да я изпраща просто от вежливост. Задай му въпроса за това ама го направи провокиращо и неочаквано за да наблюдаваш реакцията му...пък и нали знаеш лафа "Зарад путка путка не ставай" в (случея по скоро би било зарад Кур путка не ставай...) :mrgreen: :mrgreen:
thefreak
09-15-2007, 17:15
Кажи да гаджето на приятелка ти какви ги върши, излез с пича предложи му, след това се любувай на женската злоба и ти(от страна на приятелката ти)
MiMcHeToOo
09-15-2007, 17:18
оттегли се ако не искаш да загубиш всичко... времето само ше си покаже дали момчето ше е твое или не...
Готино му е, защото вижда, че момичета се карат за него и двете го искат, трябва да си глупав, че да не го забележиш. :wink:
Иначе не ти е много добра приятелка, определено не, защото нямаше да постъпва като кучка с извинение.Вижда, че го харесваш, да не говорим, че си има гадже, а и му налита.Не е зле да си приключиш отношенията с нея и да говориш с момчето, което харесваш и да му кажеш това, което трябва.
Vikitooo
09-15-2007, 17:23
Що да се оттегля? Какво има да губи?! Една неистинска приятелка, която заради едно момче е готова да зареже и гаджето и и приятелката и?! Времето ще покаже, не се притеснявай мацко. Дай време на пича той сам ще прецени коя е по-добрата за него :lol:
MiMcHeToOo
09-15-2007, 17:47
Що да се оттегля? Какво има да губи?! Една неистинска приятелка, която заради едно момче е готова да зареже и гаджето и и приятелката и?! Времето ще покаже, не се притеснявай мацко. Дай време на пича той сам ще прецени коя е по-добрата за него :lol:
е не ми се карай де :-s
sexy_for_you
09-15-2007, 17:59
Тя може да му е хвърлила око но това не значи че и той на нея...може да я изпраща просто от вежливост. Задай му въпроса за това ама го направи провокиращо и неочаквано за да наблюдаваш реакцията му...пък и нали знаеш лафа "Зарад п*тка п*тка не ставай" в (случея по скоро би било зарад "мъжки полов орган" п*тка не ставай...) :mrgreen: :mrgreen:
+1
Най-добре не намесвай други хора,а просто си поговори с приятелката ти.Раэберете се и все пак и напомни ,че си има приятел. :-D !!!
СПОРЕД МЕН СИ ПОМИСЛИ КОЛКО ДЪРЖИШ НА ТОВА МОМШЕ И КОЛКО НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ! СТРУВА ЛИ СИ ДА БЪДЕШ С НЕГО И ДА ЗАГУБИШ ЕДНА ДОБРА ПРИЯТЕЛКА? НО ПЪК АКО МНОГО ГО ХАРЕСВАШ, ЗНАЕШ ЧЕ ЧУВСТВАТА ВИ СА ВЗАИМНИ А ПРИЯТЕЛКАТА ТИ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА БЛИЗКА С ТЕБ ДАВАЙ!!! МОЖЕ БИ В ТОВА СЕ КРИЕ ЩАСТИЕТО ТИ!
VerryBerry
09-16-2007, 13:07
q po-dobre zareji i dvamata!Ako toi te haresva6e,6te6e da i dade da razbere 4e toi ve4e e zaet..a na nego mu pravi kef da vi gleda seira..tai 4eee [-X ...
СПОРЕД МЕН СИ ПОМИСЛИ КОЛКО ДЪРЖИШ НА ТОВА МОМШЕ И КОЛКО НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ! СТРУВА ЛИ СИ ДА БЪДЕШ С НЕГО И ДА ЗАГУБИШ ЕДНА ДОБРА ПРИЯТЕЛКА? НО ПЪК АКО МНОГО ГО ХАРЕСВАШ, ЗНАЕШ ЧЕ ЧУВСТВАТА ВИ СА ВЗАИМНИ А ПРИЯТЕЛКАТА ТИ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА БЛИЗКА С ТЕБ ДАВАЙ!!! МОЖЕ БИ В ТОВА СЕ КРИЕ ЩАСТИЕТО ТИ!
бул шитс!!! Как ще и е добра приятелка като въпреки чеси има гадже налита на възлюбеният на нейнаа "приятелка" ... Миличка зарежи я тая к***а .... и кажи на приятелят и за какво става въпрос, после поговори и с другото момче ;) успех
pusni na pi4a da te naebe, posle i tq 6te mu pusne i pi4a +2. Kvo po dobre ot tva za nego? Nali go obi4a6?
gLoRiOuS_aNGeL
09-16-2007, 20:41
Spored men trqbva da zareje6 i priqtelkata i gadjeto!Edna istinska priqtelka ne bi te predala i zlepostavila, a edno mom4e. koeto te obi4a ne bi se radvalo na karanicite ti i ne bi stoqlo bezu4astno, kogato nqkoq ti kasa nervite!
a ako e гей ?
Да ти кажа това момче до сега с момиче не съм го видяла . Незнам, но това и една друга фр го каза..Абе стига бе, как ше е гей [-X :roll:
Ей вие жените нищо ли не можете да разрешите цивилизовано? Защо искате или да се сдърпате една с друга или поставите пича в кофти ситуация от която няма безопасен изход? Толкова ли не можете с тая твоя приятелка да си стиснете ръцете и да направите тройка?
momchetata obujavat podobni sityacii v koito dve priqtelki se karat zaradi tqh.Ima 2 izhoda ot tova polojenie da trugne s teb ili tvoqta priqtelka ili da se pozabvlqva oshte malko s vas i nakraq da si hvane pytq vse edno nishty ne e bilo a vie da se ispokarate zaradi poredniqt kreten koito neznae kakvo iska...a ako tq naistina ti beshe tolkova dobra fr nqmashe da ti prichinqva vsichko tova.pogovori s neq i namerete zaedno pravilniq izhod.yspeh :smt006
`Death`Whore``
09-17-2007, 11:04
Според мен не иска да бъде с нито едната от вас, а просто се кефи на женското внимание. Кефи се, че се дърлите заради него, дава надежди и на двете, но не прави нищо по въпроса.
Има ли нещо по - смешно от това да гледаш как 2 момичета злобеят заради момче? :roll: :twisted:
pusni na pi4a da te naebe, posle i tq 6te mu pusne i pi4a +2. Kvo po dobre ot tva za nego? Nali go obi4a6?
:twisted: