View Full Version : маика ми ..
дребничко'еф
09-15-2007, 19:43
съжелявам , че ще ви товаря с моите проблеми, но не знам към кои да се обърна .. искам просто съвет ! Днес по точно преди малко, когато вечеряхме и стана на въпрос за първия учебен ден.Аз понеже съм свикнала да споделям с мама и веднага и разказах всичко около празника!Разказах и също как веднага сме си запазили местата , че да не ни го вземе някои в понеделник (малко тъпо звучи ама .. ) и тя ме попита къде ще стоя.. аз и отговорих на последния чин.Такава физиономоя направи се ендо съм първи клас и е задължително да стоя на 1 или 2 чин въпреки моето несъгласие !!! И след минути мълчание тя каза, че утре ще се обади на класната за да и каже в понеделник да ме премести на някои от първите чинове..! На 15 години съм сега ще бъда 9 клас и мисля, че ще ми е доста дискомфортно и неприятно пред съучениците ми ако стане такава случка :( моля ви даите ми някакви съвети по скоро , защото утре трябва по някакъв начин да съм я разубедила :smt010
поговори със майка си и и кажи че вече си голяма и и обясни нз и аз убедия.........
TheateR_BG
09-15-2007, 20:00
Еми кажи на майка ти че сама ще се оправиш :-)
cskamoni4ka
09-15-2007, 20:11
Опита ли да говориш с нея?
дребничко'еф
09-15-2007, 20:14
еми всъшност да .. поговорихме си още, когато ми заяви че ще звъняла на класната ..... казах и че не желая да и звъни .. и че това ще е много срамно и ддз затапващо за мен .. а тя нищоо!! :smt013
Mimka_sweet
09-15-2007, 20:55
Какъв ти е проблема?
Ако искаш да научиш нещо 100 пъти по-яко е да си на 1вият чин !
Искаш ли ?
portokalka
09-15-2007, 20:57
Винаги можеш да намериш начин да я убедиш-разплачи се,кажи й,че ако се обади съучениците ще ти се подиграват или,че класната ти не обича да се занимава с подобни неща...
Два варианта ако се обади:
1.Можеш да измислиш нещо за пред съучениците си да кажем,че от скоро имаш някакви проблеми с очите и затова майка ти толкова настоява да седиш на първите чинове :wink:
2.Друг вариант да поговориш предварително с класната ти и да й кажеш,че няма да сядаш на първия чин
дребничко'еф
09-15-2007, 21:00
portokalka mersi mnogo mi pomogna utre shte probvam tezi variqnti ! :smt008 Mimka_sweet da iskam da naucha neshto i ne iskam da stoq na pyrviq chin i pri tova maika mi da se obajda na klasnata i tq poslee da kaje pred vsichki emi mislq che shte e mnogo kofti situaciq !!!
Mimka_sweet
09-15-2007, 21:03
Е кажи на майка си ,че можеш да се изместиш и по-напред ,без да се обажда на класната и че 1вите чинове са заети.Можеш да седнеш на 2рия 3тия и хем няма да бъдеш изложена пред съучениците ти , хем и майка ти ще е доволна.
Божееее 9ти клас, Божееее какви въпроси #-o
поговори с майка си и й обясни че и сама ще се оправиш и че ти искаш да си седиш на последния чин....ако не стане кажи й че утре ще се изместиш или че ти ще се обадиш на класната си (което ест няма да стане)
ThunderGoddess
09-16-2007, 16:17
Единия начин е да се преместиш сама без да тропаш с крак заедно с другарчето си и да си спестиш срама. Но на твое място бих казала на класната като се опита да ме размести: Сори, майна, ама няма да стане :)
ThePowerOfLove
09-16-2007, 16:48
Наистина й кажи,че щом иска ще се преместиш на първите чинове,но няма нужда да се обажда на класната :wink: И за всеки случай може да се преместиш за 1-2 седмици (в случай че майка ти пита класната къде сядаш..) и после като отшуми тая работа да си отидеш назад,където става купона :roll:
Cleansing
09-16-2007, 17:55
Ами като си такава овца и си свикнала майка си всичко да й казваш, все едно си първи клас, така е...
the_black_angel
09-17-2007, 14:33
Ами като си такава овца и си свикнала майка си всичко да й казваш, все едно си първи клас, така е...
Какво лошо има да споделяш с майка си не мога са разбера?
Иначе по въпроса-май е малко късно вече,защото първият учебен ден мина,но обясни на майка ти,че не си дете,иначе тя ще ти се бърка постоянно.Дано поне гаджетата сама да си ги избираш. #-o
Seducti0n
09-17-2007, 17:06
Здравей.Аз също съм 9-ти клас,но пък винаги държа да съм на първия чин. :roll: Един от мотивите ми да седя там е и понеже не виждам добре,а и ми е доста по-комфортното отколкото най-отзад.Ти защо държиш да си там на последния чин,просто ми е интересно.Колкото до майка ти,по-добре да не се вживява много,може би имаш проблем с дисциплината в час или пък си мисли,че няма да учиш пълноценно като си отзад...каквио и да си причините говори с нея,кажи и че ще се постараеш,това което ти си решила да не ти повлияе в отрицателна насока.Това с класната е твърде пресилено,поне в случая.Първо опитайте да решите спора сами,без да намесвате 3-ти чоек в схемата. :wink: