View Full Version : Как да му намекна, че искам нещо повече?
zna4iii moq problem e sledniq:predi nqkolko meseca edno mom4e stra6no mn me haresva6e,pi6e6e mi sms-i ,obajda6e mi se,az nikakvo vnimanie,sled malko vreme po4nah da mu prezvunkvam i ot vreme na vreme da mu se obajdam da piem kafe,zapo4nah da mu se kefq.Minaliq den se vidqhme,vzeh mu tela da pro4eta sms-ite i gledam nqkakuv ot momi4e,zavur6va6t s {{P}},estestveno otka4ih i se razsurdih,toi razbra za6to se namusih,obajda mi se,kato mi kaza 4e 6te mi obqsni kakva e taq ,tai tai...izqsnihme si otno6eniqta nie i v edin prekrasen moment mi vika"a vsu6tnost nie hodim li?"...ni6to ne otg.Vuprosa mi e kak da namekna 4e iskam ne6to poe4e ot frs,bez da se polu4ava nqkvo tupo,sled kato predi sum se durjala taka....iiiii kak moje da se otgovori na vuprosa"nie hodim li" ](*,) [/i]
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
neverand
09-15-2007, 21:28
ами толкова ли е трудно да му кажеш примерно...е че как мислиш,или а исакш ли...или па казваш да и не го мисли ш :)
а ходите ли,то е ясно,че сте повече от фрс...
GregoryHouse
09-15-2007, 21:28
Ъъъъъъъъ може би "ДА" ?!
Тъпите теми се множат !
Първо с пръс в гъс, а после в устата..Как да му намекнеш? Ми ти си оакала пейзажа и си го накарала да се колебае, сега или му е все тая или вече се е преориентирал или още по-лошо - подсигурява се с друга щото незнае ти на къф амин си.. Така е като всички се прайте на недостъпни преди още да опознаете един човек...Много станаха темите от сорта на "Преди време момчето ме харесваше аз се даржах еди как си................--> Взех много да му се кефя..какво да правя.. " Е, как кво да правите бе момичета..Мислете малко преди да действате..Ужас ужас.. :smt011
MiMcHeToOo
09-15-2007, 21:34
Ъъъъъъъъ може би "ДА" ?!
Тъпите теми се множат !
съгласна съм :-s
ами толкова ли е трудно да му кажеш примерно...е че как мислиш,или а исакш ли...или па казваш да и не го мисли ш :)
а ходите ли,то е ясно,че сте повече от фрс...
+1 :smt016
тея въпроси "ходиме ли?" или "искаш ли да си бъдеме гаджета?" са не смешни ми супер хипер мега смешни.. на колко години сте бе деца??
GregoryHouse
09-15-2007, 21:47
тея въпроси "ходиме ли?" или "искаш ли да си бъдеме гаджета?" са не смешни ми супер хипер мега смешни.. на колко години сте бе деца??
Що ти на колко си бе какО ?!
на 20 сладък
GregoryHouse
09-15-2007, 21:52
на 20 сладък
Уааааау ли трябва да кажа ?! Смешно и било кфо смешно има да пита момчето кат не знае...и да верно си ми какА ама с малкооо...
хах емиии защото звучи смешно и детско.. ако излизаш с дадено момиче/момче и си имате някакви ваимоотношения много ясно че сте гаджета.. къв е тоя въпрос ние ходим ли?? на тоя въпрос бих отговорила: къде да ходим бе??
ZaHaRcHe
09-15-2007, 22:00
еми кажи му че искаш да сте повече от приятели явно и той това иска
Направо му го кажи, то е ясно, че се харесвате.
heartless*charm
09-16-2007, 12:22
думите са излишни в случая. излизайте повече и се забавлявайте, няма нужда да обявявате гласно, че ходите. то трябва да се вижда от действията ви, а не от думите.
cherinka
09-16-2007, 12:38
Пича глупав ли е?
Естествено, че за любовта думите са излишни. :mrgreen:
Хаха.
GregoryHouse
09-16-2007, 12:50
Пича глупав ли е?
Хаха.
Той може да не е влюбен... :-k
cherinka
09-16-2007, 19:43
Пича глупав ли е?
Хаха.
Кво ти пука. :mrgreen:
GregoryHouse
09-16-2007, 19:46
Пича глупав ли е?
Хаха.
Кво ти пука. :mrgreen:
Мен ми е все тая ама...на други надали...
gLoRiOuS_aNGeL
09-16-2007, 20:05
Hmmm, opredeleno ste pove4e ot priqteli!Ami 6tom ti haresva kakvo 4aka6!Mislq 4e na nego mu e omraznalo ve4no da te sledva, a na teb mnogo mnogo da ne ti puka!Pokaji mu qsno, 4e ve4e ne ti e bezrazli4en!Pojelavam ti uspeh i dano se saberete!
iiiii kak moje da se otgovori na vuprosa"nie hodim li" ](*,) [/i]
Ми с "да" или "не", ти как мислиш?!
Като му кажеш "да" и другия ти проблем се решава
Имам 485 sms в телефона и 279 завършват или със {} или с {P} или с "цунки".....Имам само 1 приятелка,която ги е чела всичките ....и?Абе хора имайте си малко повече доверие!
Ти луд ли си да пазиш толкова много съобщения 8)
А към авторката...,защо трябва да намекваш,неможеш ли да говориш в прав текст или просто да покажеш с действия какво искаш...Незнам ама аз лично много се ядосвам на намеци..."казвам ти дъще сещай се снахо.."