sLadkaa barbiiii
09-15-2007, 23:49
daite savet kak da izlqza s edno mom4e koeto mnogo haresvam i toi me haresva , no neshto ni stava i naposledak postoqnno se karame i vseki se sardi na drygiq i nemojem da se razberem kato horata. posledniq pat kato se skarahmee zavarshi mnogo tapo , no pak si progovorihme de.. no vaprosa kak da mu pokaja 4e go haresvam istinski i 4e iskam seriozni otnosheniq s nego? Shtoto toi si misli 4e prosto se zabavlqvam s nego i si zapalvam vremeto. Ne mi go kazva no si lichi 4e misli taka. Predi vse govoreh 4e sam razocharovana ot mom4etata 4e mi e pisnalo vse te da naranqvat a nie da stradame.. 4e stana losha i 4e nqma da mi puka za nikoi! I naistina stanax takava .. darjax se gadno s mnogo hora s koito sam bila i to samo zaradi edna provalena 3 godishna vrazka koqto oshte nemoga da prejiveq.. :( razocharovanieto prosto e po silno i se vbesqvam prosto kato se setq .. i si otmashtavah na drygite za edin kreten koito ne zaslujavashe salzite mi :( i eto sq za parvi pat ot tolkova vreme useshtam istinsko vlechenie kam nqkoi.. no nz kak da mu pokaja 4e sam se promenila i 4e iskam pak da byda shtastliva i to s nego! znam 4e i toi me obicha useshtam go po darjanieto mu .. a i postoqnno kato si pishem mi kazva 4e me obicha 4e me haresva i 4e iska da izleze s men.. i samo do tam .. nishto drygo ne smee da napravi.. shtoto si misli 4e az oshte sam razocharovana ot bivshiq i shte go naranq kakto dr:( i nzzz ;[ nqkoii da me posavetva kfo da mu kaja i kfo da napravq za da izlezem navan i za da mu pokaja 4e go haresvam istinski?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка