View Full Version : Регистрация
GregoryHouse
09-16-2007, 13:53
Защо не направите в този форум да се пише само с регистрация ?! Така ще се избегнат доста тъпите спамъри и флуудъри, също така ми писна да гледам цяла тема с Анонимко-фци...
Защо не направите в този форум да се пише само с регистрация ?! Така ще се избегнат доста тъпите спамъри и флуудъри, също така ми писна да гледам цяла тема с Анонимко-фци... Така е! Аз мисля, че знам как да се направи и ако някой Админ се интересува...да ми пише ЛС...
П.П. Не се шегувам, сериозно!! :wink: :wink: :wink:
shadow4e
09-16-2007, 14:37
Adminite znaqt ili pone imat hora, koito znaqt :) Prosto ne iskat da se vuvede i v tozi razdel ima i vajna tema otnosno tozi vupros + o6te 50 :)
Izvinqvam se za latinicata:)
А защо да не се въведе? Нали това искат всички (без гостите)?! Е, както искат ама, аз мисля, че трябва да се променят правата на форума... :?
темата ти така или иначе ще се заключи..
дискутирана е толкова пъти че..
Защо не направите в този форум да се пише само с регистрация ?! Така ще се избегнат доста тъпите спамъри и флуудъри, също така ми писна да гледам цяла тема с Анонимко-фци...
подкрепям те с 2 ръце =D> =D>
Трябва кирилицата да стане задължителна.
подкрепям и това мнение с 2 ръце =D> =D>
Gab3t0o_
09-16-2007, 18:45
hmMm az puk ne mislq che trqbva krilicata da e zaduljitelna ne moa da razbera kakvo vi prechi da se pishe na latinica :smt017
По-разбирамо е! Има толкова неграмотни тука, че не истина....Аз съм за задължитено писане на кирилица! =D> =D> =D>
....Аз съм за задължитено писане на кирилица!
колкото и да е дискутирана тази тема и аз съм за с 2 ръце =D> =D> =D>
И каква ще е разликата?Според мен,дори и да се въведе това като правило невиждам какво ще се промени.Има много регистрирани,които не са дали никаква информация за себе си (включително и аз),само един nick-name и нищо повече.
Спамърите и флуудърите неможеш да ги спреш с регистрация...ще се регистрират (а тук регистрацията става лесно и бързо) с някое измислено име и пак ще си пишат глупости на воля.
Така,че няма смисъл да се ядосваш...най-добрият вариант е да го приемеш или просто да се научиш да не обръщаш внимание.
sh3_1s_7h3_0n3
09-20-2007, 19:01
Айде вече е с регистрация, с изключение на 1-2 раздела... 8)
Кои? :roll:
сериозно :shock: не мога да повярвам :roll:
sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2007, 12:42
Кои? :roll:
Секс, Любов и Здравни проблеми и болести. :wink:
LiveFlower
09-27-2007, 12:58
не са го въвели,за6тото и без това регистриралите са малко,а я помислете 90% от авторите на темите са гости и ако им забранят да пи6ат кои 6те останат 10 или 20% регнали се и 6те е скуу4но! :D