PDA

View Full Version : Курва и Гадже!

09-16-2007, 21:55
Момчета когато правите секс с курва го правите за спорта предполагам,направо я пръсвате от ебане.А правили ли сте подобно нещо и с гаджето си,ей така за спорта да и пръснете гъза,да я изчукате грубо в устата и да ви се моли да спрете?Или сте нежни ид обир с гаджетата си?АМомичета ...с вас постъпеалили са приятелите ви като с курви каксте реагирали,а ако не са и го направят каква ще е вашата реакция?

Made_of_Pain
09-16-2007, 21:58
Не на всички им е вродено да са идиоти =)

woshata
09-16-2007, 22:07
Не на всички им е вродено да са идиоти =)явно да :smt019 :smt019 :smt019

shadow4e
09-16-2007, 22:21
А защо си мислиш, че непознатите курвички дават? Те даже повечето нямат никакъв опит за мен. Те лягат, разтварят крака и чакат, да и на задна дават, че и там се стои на едно място :) И не бих казала, че те дават да се държат грубо с тях. /ако не им харесва, де и не е ролева игра/.

09-16-2007, 22:28
Aide sega ne davali i nqmali opit da be da.to tuka iz foruma kato gledam psianicite mai ste polovinata ako ne i pove4e kurvetini...Za primer Milena_Pld nali i bqxa prasnali gaza i taka q 4ukali v ustata 4e se molela da spre.Mi Pamu4no_kote..taq sa6tata...ama pone pretendira 4e si ima edin frend.Nqma da izborqvam pove4e tai 4e 6to da se pravim na svetci.bez tva nikoi nikogo ne poznava tuka tai 4e kvo se 6a6kate.

rame
09-16-2007, 22:28
Не,чесно казано,приятелят ми не ме е чукал както се чука курва! :smt110 Харесва ми такъв,какъвто е-нежен :smt007

shadow4e
09-16-2007, 22:35
Памучно коте щом е с приятел и си парви секс само с него, какъв ти е проблемът. Да и мен ме кефят много неща, обичам грубостта, подчинението и тн. Но това не ем прави курва. Всичко, което съм парвила е с момчето, с което ми и беше и първата целувка и всичко става постепенно.

В чукането в устата няма нищо лошо, стига да го прави човек, който те уважава. Курвите го правят, защото и на тях им е готино, молят се момчето да спре друг път, да не би някой насила да ги държи. Молба за спиране може да присъства само като елемент от игра, но това по принцип не става при секс с непознат.

krem4et0
09-17-2007, 07:34
Може да се държи както си поиска с мен. Той го знае. В леглото ставам неговата лична мръсница. Позволено му е да прави всичко, стига да няма болка и кръв!

gamercheto_
09-17-2007, 07:35
Aide sega ne davali i nqmali opit da be da.to tuka iz foruma kato gledam psianicite mai ste polovinata ako ne i pove4e kurvetini...Za primer Milena_Pld nali i bqxa prasnali gaza i taka q 4ukali v ustata 4e se molela da spre.Mi Pamu4no_kote..taq sa6tata...ama pone pretendira 4e si ima edin frend.Nqma da izborqvam pove4e tai 4e 6to da se pravim na svetci.bez tva nikoi nikogo ne poznava tuka tai 4e kvo se 6a6kate.

Защо говориш за другите а не видиш себе си?! всеки сам решава какъв да е и какво да прави и не мисля че ти си човека който трябва да ги съди!гледай себе си и другите ги остави на мира!не мисля че момчетата постъпват и се държат така грубо щот знаят че се е*ат с курва!той или е някъф грубиан или не! на теб ако не ти отърва приятеля ти да е такъв зарежи го и тва е :P на някой момичета пък може да им харесва по грубото държание!!!!

09-17-2007, 09:11
Aide sega ne davali i nqmali opit da be da.to tuka iz foruma kato gledam psianicite mai ste polovinata ako ne i pove4e kurvetini...Za primer Milena_Pld nali i bqxa prasnali gaza i taka q 4ukali v ustata 4e se molela da spre.Mi Pamu4no_kote..taq sa6tata...ama pone pretendira 4e si ima edin frend.Nqma da izborqvam pove4e tai 4e 6to da se pravim na svetci.bez tva nikoi nikogo ne poznava tuka tai 4e kvo se 6a6kate. подкрепям автора !

marakuq_baby
09-17-2007, 09:18
Момчета когато правите секс с курва го правите за спорта предполагам,направо я пръсвате от ебане.А правили ли сте подобно нещо и с гаджето си,ей така за спорта да и пръснете гъза,да я изчукате грубо в устата и да ви се моли да спрете?Или сте нежни ид обир с гаджетата си?АМомичета ...с вас постъпеалили са приятелите ви като с курви каксте реагирали,а ако не са и го направят каква ще е вашата реакция?
хахаха....ти си некав дечко,нали?или си некав пълен тъпанар и комплексар :smt019 Скрий се некадеее :smt021

bqsna_teenagerka
09-17-2007, 11:18

Защо говориш за другите а не видиш себе си?! всеки сам решава какъв да е и какво да прави и не мисля че ти си човека който трябва да ги съди!гледай себе си и другите ги остави на мира!не мисля че момчетата постъпват и се държат така грубо щот знаят че се е*ат с курва!той или е някъф грубиан или не! на теб ако не ти отърва приятеля ти да е такъв зарежи го и тва е :P на някой момичета пък може да им харесва по грубото държание!!!! :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

`Death`Whore``
09-17-2007, 11:19
Авторът очевадно е девствен. "Грубо чукане в устата" няма, защото ако мъжът опита, ще има зъби върху достойнството му.

Иначе аз обичам да бъде грубо, но мъжът ми ме уважава.

жена
09-17-2007, 11:21
колко ви личи на всички (освен на този, който е пуснал темата), че сте малки, адски неопитни и изобщо несхващащи за какво им се говори :) Спокойно, като пораснете малко ще разберете за какво става въпрос...

rihannka
09-17-2007, 11:29
xaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxa :smt005 ..ko ta interesuva tva pak..

DEviL_BG
09-17-2007, 12:48
Разбира се че съм внимателен и нежен с половинката :!: :!: :!: [-(

hahavteen
09-17-2007, 15:16
Ami da sly4va se da go pravim doooosta grybo i po princip taka mi haresva.Ne razbiram za6to vsi4ki si misliat 4e kato imat gadje koeto obi4at i yvajavat ne mogat da praviat sex kakto im haresva ami triabva zaduljitelno da sa syyyper nejni i vnimatelni i da ne zadovoliavat vsi4kite si nyjdi. :roll:

rame
09-17-2007, 15:22
колко ви личи на всички (освен на този, който е пуснал темата), че сте малки, адски неопитни и изобщо несхващащи за какво им се говори Спокойно, като пораснете малко ще разберете за какво става въпрос... :-D :-D ти да не си автора на темата :lol: :lol:

ChRiSTiaNo_07
09-17-2007, 15:56

На мене вродено ли ми е :?: :smt005

krem4et0
09-17-2007, 15:59
Ami da sly4va se da go pravim doooosta grybo i po princip taka mi haresva.Ne razbiram za6to vsi4ki si misliat 4e kato imat gadje koeto obi4at i yvajavat ne mogat da praviat sex kakto im haresva ami triabva zaduljitelno da sa syyyper nejni i vnimatelni i da ne zadovoliavat vsi4kite si nyjdi. :roll:
С тебе ще се разберем. И аз мисля така. Даже като си с любим човек и се познавате се отпускаш повече. той може да ме .........бясно и пак да ме обича до полуда. Айде, моля ви!

hahavteen
09-17-2007, 16:07
С тебе ще се разберем. И аз мисля така. Даже като си с любим човек и се познавате се отпускаш повече. той може да ме .........бясно и пак да ме обича до полуда. Айде, моля ви!

:-D
Ami taka si e.Kakvo pre4i da se ...... kato jivotni i posle pak da si se gy6kate i da si se vri4ate v liybov.Prosto ne razbiram za6to ednoto da izkliy4va drygoto :-k .Ako muja ima nyjda da otide pri dryga da zadovoli nyjdite si i ne moje da kaje na priatelkata si kakvo iska i kakvo my e neobhodimo zna4i ne6to kyca. :roll:

Escarina
09-17-2007, 18:12
Подкрепям горните мнения. Освен това има си чукане, има си и секс. Според мен няма човек, който не е поискал просто ей така да отиде и да се изчука с някой/я. И ако е момиче не я прави курва.

devilbggirl
09-17-2007, 19:31
Nikoga do sega moq priqtel ne e bil grub s men prosto toi samiq tova nikoga nqma da si go pozvoli da napravi. Toi dori e tolkova vnimatelen 4e dori kogato bez da iska leko me uhape ili ne6to drugo i pone 15 min mi se izvinqva i me obejdava 4e ne e iskal da napravi tova :) i zatova adski mn si go obi4am :smt007 :oops: O:) :smt055

krem4et0
09-17-2007, 19:35
Моя приятел ме скубе и ми дърпа косата, когато му правя свирка. Пошляпва ме по дупето, хапе ме и ме дере. Аз ли съм ненормална, но го обичам много.

`Death`Whore``
09-17-2007, 19:40
той може да ме .........бясно и пак да ме обича до полуда. Айде, моля ви!
Точно. Романтиката няма място в секса. Романтиката е след секса.

09-17-2007, 19:55
a biv6ata mi priqtelka si q 4ukah ba6 kat kurva bez da mi dreme na kura ama i na neq i haresva6e
daje i v ustata i se praznih mnogo 4esto

ZaHaRcHe
09-17-2007, 20:08
ми..Не винаги е бил мн нежен .. и това мн ми харесваще..Мразя подобно отношение в секса

жена
09-18-2007, 18:59
колко ви личи на всички (освен на този, който е пуснал темата), че сте малки, адски неопитни и изобщо несхващащи за какво им се говори Спокойно, като пораснете малко ще разберете за какво става въпрос... :-D :-D ти да не си автора на темата :lol: :lol:

не съм :)

[quote]Моя приятел ме скубе и ми дърпа косата, когато му правя свирка. Пошляпва ме по дупето, хапе ме и ме дере. Аз ли съм ненормална, но го обичам много.[quote/]

О да :)

marina star
09-18-2007, 19:02
4estno kazano,ponqkoga obi4am gadjeto mi da se darji s men kato s kurva,NO SAMO V SEXA!!!!NAMIRAM GO ZA MN VAZBUJDA6TO

heely
09-18-2007, 19:06
Не се е държал с мен като с курва.Изобщо това че на сме правили по-груб секс не смятам че означава да се държи с мен като с курва.

Diva4e
09-19-2007, 08:17
Ами в леглото всеки си е различен.Примерно мен ме възбужда факта,че той е по груб с мен.За първи път си позволих да правя такива неща с човека който съм сега.И не съжелявам...факта,че го подлудявам до н-та степен много ме радва...Както са казали перфектната комбинация е добра домакиня и к...а в леглото:)Но само на твоя мъж !!!А пък да ми пишете той е много нежен ала бала .. според мен това е до време.. после има нужда от разнообразие ... Но само на твоя мъж !!!

fenastz
09-14-2013, 19:48
Абе и гаджето понякога я поря зверски, но не е същото като с някоя, за която не ми пука изобщо. Курвите трябва да се ебат възможно най-брутално, там няма място за романтика.

nezabelejimata
09-14-2013, 21:14
Памучно коте щом е с приятел и си парви секс само с него, какъв ти е проблемът. Да и мен ме кефят много неща, обичам грубостта, подчинението и тн. Но това не ем прави курва. Всичко, което съм парвила е с момчето, с което ми и беше и първата целувка и всичко става постепенно.

В чукането в устата няма нищо лошо, стига да го прави човек, който те уважава. Курвите го правят, защото и на тях им е готино, молят се момчето да спре друг път, да не би някой насила да ги държи. Молба за спиране може да присъства само като елемент от игра, но това по принцип не става при секс с непознат.
+1

~~~~Ghostface~~~~
09-14-2013, 22:22
или си луд, или се правиш на луд (вземи се гръмни)

Rabalka
09-15-2013, 06:45
Грубия секс е супер як.На мен ми харесва.

wonderful_life1
09-15-2013, 10:50
Абе изобщо не намирам за възбуждащо някой да се държи с мен като с курва! Не сме винаги нежни, но когато не ми харесва нещо просто казвам да спре! Няма такива работи да се моля хаха! Като цяло щом си с даден човек можеш да му споделиш какво искаш, тук вече не се знае дали идеята ще му допадне. Ако на нея и харесва да я ч*каш като животно отзад и да й се празниш в устата давай супер значи си намерил човек с който си пасвате, но ако не й харесва или се примиряваш или ходиш и си ч*каш курвите.

_ivi_
09-15-2013, 11:17
Щом е секс да секс.За романтика има време.А аналния ако не е груб то той си губи смисъла.Самата мисъл за нещата, които правиш по време на секс ако не си възбуден може да те отблъснат.Замислете се!

marilyn
09-15-2013, 15:13
2007? Големи сте археолози...

prince
09-17-2013, 07:11
Еба здраво и бия курви

Moupel
09-17-2013, 13:33
В леглото е да е курва,а иначе -гадже

baby_baby
09-17-2013, 15:45

+1