View Full Version : Взаимотношенията
Еми наще вече хич ги няма.От няколко години са скарани не са развдени.На 13 г докато бърниках тела на баща ми намерих СМС от няква си к*рва "обичам те мнго овърни се при мен обичам те моля те".веднага питах баща ми какво е това той каза еми явно някой е объркал номера но аз познавам кога лъже.тамън отивахме на плаж 3-та щото тва беше първата година от както живеем тук.казах на майка ми тогава тя неказа нищичко,но ся е напрао...има познати в мтел проследи от де е и се оказа от града в който живяхме преди (а той каза че смс е от петрич).после се появиха още куп проблеми и т.н.ся наще не са разведени ама баща ми живее някъде дори не съм го питал.чувам се с него само когато искам пари.говорят си рядко защото той избягва майка ми и идва когато тя е на работа.майка ми не е от тези дето първи се извиняват и по принцип е мн корава но баща ми ако беше обяснил нещата без лъжи щеще да му прости но сега ...когато той идва или ми звани по тела ме пита кво иска и тем подобни.ам заабраих че по празници не е при нас та колкото и да е смешно понякога ми става мн гадно защото ей това ще ми са спомените от цялото детство.искам нещата да се приключат но знам че ще продължават още което мен обърква.казвал съм им или ново начало или край защото ми писна от всички помии но се продължава.майка ми по едно време искаше да се развежда ама аз я разобедих (1 год и пол) с желанието работите да отминат и тези емоций да са временни ама май аз съм виновният че не си затворих устата когато трябваше а?а сега търпя всичко?и всичко се овтаря всеки ден звъня ли ти кога какво по кое време...нз ко да прая и двамата неотстъпват по точно на баща ми не му пука мн мн за нас
shaka_kan
09-17-2007, 05:43
Ne mislq, 4e na ba6ta ti ne mu puka za vas! T0va 4e p0 rqdk0 se obajda i se vijdate govori samo edno-b0li g0 i po tozi na4in iska da prekrie 4uvstvata si! 6t0 se otnasq do otno6eniqta mu s maika ti... ne smqta6 li,4e vseki edin 0t tqh ima prav0 na vt0ri 6ans? Kat0 bqh v 11 klas si g0v0rih s priatelka, na k0it0 r0ditelite i se razvejdaha i q p0pitah: "abe ne ti li e gadno, 4e 6te ima6 razdeleni r0diteli?" , a neinite dumi bqha... "ne, be6e mi gadn0 i stradah istinski,k0gat0 gi vijdah kak se karat i kak ne mogat da se poglednat v o4ite...sega sum 6tastliva, za6t0t0 znam, 4e razdeleni 6te sa 6tastlivi, a az t0va iskam 0t jiv0ta da imam r0diteli,k0it0 da sa udovletv0reni i 6tastlivi 0t jiv0ta makar i razdeleni!" Taka 4e ti ne se barkai sp0red men v 0tn06eniqta na va6ite, te nai-d0bre znaqt kakv0 stava...edva li ti znae6 cqlata istina!!! Tuk e vajno otno6eniet0 na r0ditelite ti po otdelno kum teb! POmisli po vapr0sa!
the_black_angel
09-17-2007, 13:59
Не си виновен ти.По-добре родителите ти да са скарани (а дори и разведени),отколкото баща ти да лъже майка ти през цялото време и ти си мълчиш.Добре,че жената е разбрал по-рано.
Mariolcheto
09-27-2007, 06:33
Am da tova e mnogo losho naistina.Az znam che v segashno vreme pochti nikoi ne govori i ne spodelq s roditelite si koeto e mnogo losho!Ako ti iskash te da se saberat otnovo prosto pogovori s maika si kolkoto i stranno da ti zvuchi!Ne kazvam che tova shte gi sabere sas sigurnost no tq shte pogovori s nego i moje bi shte se razberat.Ako malka ti lesno proshtava :-) vsichko shte e nared ,no i ti trqbva mnogo da i pomagash.Kolkoto do SMS-a naistina e izlagal sigurno ,no ti vij koi go e izpratil i posle nameri nomera v telefonniq okazatel i taka shte razberesh!Aide chao,jelaq ti uspeh! =;
Всичко съм пробвал.Не непощава лесно.Говори; съм с нея много много пъти,лъжа за някои работи,за да не се карат повече,проверил съм и СМС(не е грешка).На "баща"ми роднините му са много проклети и по принцип и те спомагат много на това и мйака ми не случайно се разболя от диабет(инсулинов).Такива хора на никого непожелавам.Снощи дори успяха да скарат с лъжите си наще още повече.Писна ми вече от всичко :| .Такова зло няма никъде
Maimunche_f
09-27-2007, 20:26
Поговори и с двамата, обесни им че това положение не ти харесва и че всичко се отразява както на детствто така и на психиката ти.Сигурно и те страдат от ситуацията, но проявяват инат, но от др страна може би има нещо което не знаеш....нуждаете се от сериозен семеен разговор! Щом майка ти се интересува кога ти е званял баща ти навярно й е гадно и може би иска нещата да се оправят....знам ли...Просто им обесни как се чувстваш, все пак си тяхно дете и те обичат. Най-малкото заради теб ще се опитат да оправят нещата...всеки греши...всеки има нужда от втори шанс....можи ти да станеш повода семейството ти да се събете и да живеете щастливо!Дано всичко се оправи и нещата се наредят по-добре и от най-красивите ти мечти :smt006
:( Говорил съм с всеки един от тях по отделно.Майка ми умее да прикрива чувства и мисля че наистина искаШЕ да се сдобри,но баща ми се прави на голямата работа постоянно.Мисли се за 20 годишен.Заедно немогат да седът,веднага ще се скарат. :roll: То детството ми мина :smt009 ама неискам да продължават да ме дразнят.Дори да се сдобрят оная ГАД-майка му (дори не я познавам) ще ги скара отново.Успя да разведе и чичо ми,успя да съсипе и нас.А "баща" ми вярва на нея,а не на майка ми.Такъв идиот е.В малък град съм роден както и всичките ми роднини и заради на тази ГАД лъжите целият град,кой знае какво си мисли.Постоянно разправя,че наще са скарани,че не си говорят,че сме били изоставени с майка ми и такива глупости и от тука майка ми се ядосва повече ,а тъпият ми "баща" направи нищи и вика да не обръщам внимание.Омръзна ми когато отида там да ме спират някви бабушкери и да ме разпитват.Пък и майка ми вече няма сили да се разправя,заради диабета-нет рябва да се ядосва и да има излишно напрежение,а това е постоянно.Майка ми се интересува кога е звънял,защото иска да знае какви глупости ми дрънка.Общо взето баща ми е лицемерен на месеца прекарва с мен по-малко от седмица,а през останалото време си седи в старият ни апартамент в Дгр. (при оная мастия от sms-a).Само дето ме докара до тая тъпа варна,остайх си целият живот в Дгр. :smt011