View Full Version : дамски душ що е то?
здравейте,
чух, че имало някакво `пособие` женски или дамски душ, което нямам идея как изглежда и къде се продава, само ми казаха, че промива отвътре, става и за клизма преди анален секс Та въпросът ми към вас е къде се продава как изглежда и дали става за клизма преди анален секс благодаря ви предварително!
Гумен балон с пластмасов накрайник, който пълниш с вода или друга субстанция за промивка, вкарваш накрайника във влагалището и натискаш балона. Продава се в аптеките. Вероятно може да се ползва и за анални промивки.
krem4et0
09-17-2007, 07:24
За анални е сложно-накрайникът е дооста дебел. А и разпръсква субстанцията по-различно от клизмата.
hahavteen
09-17-2007, 12:39
Eto snimka na moia damski dy6 za da ima6 predstava kak izglejda.Barbie obiasni kak se polzva.
http://www.medagro.av.pl/medagro/img/tantumrosairygator.jpg
krem4et0
09-17-2007, 12:41
Защо моя е по-голям с огромен накрайник и като го ползвам боли ужасно?
DEviL_BG
09-17-2007, 12:52
Можеби пише "Производсво Китай" ?
Мен ме очуди с това с големия накрайник. Аз имам един със съвсем тънка тръбичка. И въпреки това намирам ползуването му за крайно неприятно преживяване...
hahavteen
09-17-2007, 14:29
Ami ne znam...Az kato si go vzeh mi kazaha 4e tova e nai-novoto koeto se prodava i e po-dobro ot drygite.Tantum Rosa se kazva.Vupreki 4e si go kypih ot Bulgaria oba4e ne moga da kaja ni6to za cenata za6toto ne go pla6tah az i ne oburnah vnimanie :oops:
Impressive
09-17-2007, 14:55
Брех :-D И такова нещо ли имало :-D
Докъде била напреднала техниката :-D
УжасТ
eli4kaaaaaaa
09-17-2007, 15:31
kolko struva>?
krem4et0
09-17-2007, 16:03
Явно в аптеките тука се продават архаични модели. Ами дебело е солкото капачка на бутилка от минерална вода 500 милилитра. Мъничко по-малко може би. Ще си купя и без това нов, защото се счупи и без това. А иначе това струваше 2.10лв.
Za6to da e bolezneno?!
Nali primerno voda ti vkarva tam za da promie?Za6to da boli? :smt017
Impressive
09-17-2007, 17:16
Za6to da e bolezneno?!
Пробвай и после говори дали не боли.
Сигурно болката е все едно те изкормват ](*,) :smt010
Escarina
09-17-2007, 18:17
Za6to da e bolezneno?!
Не боли. Плюс това е хигиенично. А ти ако тръгнеш да си го ръгаш напосоки нищо чудно и да те боли.
krem4et0
09-17-2007, 18:27
Боли, особено ако се наложи да го вкарш втори път. Течността ти е измила целия вагинален секрет и става една сухота......ужас!
Za6to da e bolezneno?!
Не боли. Плюс това е хигиенично. А ти ако тръгнеш да си го ръгаш напосоки нищо чудно и да те боли.
Хигиенично е ако поддържаш накрайника чист и дезинфекциран. На моята опаковка пише, че е хубаво да се сменя често. Освен това безразборните влагалищни промивки също не са особено полезни - може да се наруши бактериалният баланс във влагалището (същото важи и за аналните промивки, между другото).
Ами дебело е солкото капачка на бутилка от минерална вода 500 милилитра. Мъничко по-малко може би.
:shock:
На какви китайски мъчения се подлагаш, душице?! Аз едвам съм си слагала вагинални таблетки, когато се е налагало. Всеки предмет, различен от пениса на приятеля ми, който се предполага, че трябва да проникне във влагалището ми, буди в мен див ужас... (Кошмарът на всеки гинеколог съм.)
krem4et0
09-17-2007, 19:50
Утре тичам до аптеката за нов и по-модерен. :P
pepeputkata
03-26-2009, 17:27
Боли, особено ако се наложи да го вкарш втори път. Течността ти е измила целия вагинален секрет и става една сухота......ужас!
a kakav e smisalat togava ot nego ,koe e higieni4noto :? prosti4ka sam znam :lol:
jenichka
03-27-2009, 09:17
ами на мен ми го препоръча гинеколог за бялол течение!разреждам вътре едни таблетки и се промивам
Аз имам такъв...
http://shop.danet.bg/images/tantumroza.jpg
cherubic
03-27-2009, 13:00
Нормално във влагалището на жената се съдържа естествена бактериална флора. Тя, както и нормалната киселинност на влагалището, го предпазват от проникване на външни микроорганизми и развитие на инфекция.
Вагиналният душ може да доведе до нарушаване на баланса между микроорганизмите от естествената влагалищна флора, което да намали защитните й свойства, и да доведе до поява на симптоми като засилен влагалищен секрет и дискомфорт.
Американската асоциация на акушерите и гинеколозите, както и повечето лекари, препоръчват на жените да се въздържат от ползване на дамски душ, освен ако не се налага по предписание от лекар. Вагината има естенствен начин, по който да се очиства, така че вагиналният душ не носи допълнителна полза за здравето и дори напротив – може да стане причина за развитие на заболяване.
Ох, не ми изглежда нещо полезно :?
Употребата на дамски душ трябва да става само по лекарско предписание. Честата и безпричинна употреба може да доведе до увеличен риск от инфекция, проблеми с менструацията и дори повишен риск от рак на маточната шийка. Колкото до всякаквите рецепти за разтвори, някои от тях са откровено опасни за здравето. И още едно нещо - дамският душ няма почистване - след една сесия (няколко процедури изписани от лекар) го изхвърляш и си купуваш нов, когато пак ти потрябва. Не може да си имаш един дамски душ и туйто. Това е все едно да използваш една и съща четка за зъби 10 години. Не, не ако лекар не ми го изпише няма сила, която да ме накара да си навра това чудо.
Девойка, а случайно да забеляза, че темата е от 2007 година?!
уф, тя темата била от памтивека - извинявам, се че я бъмпнах ама като видя дамски душ и изтръпвам