View Full Version : Въпрос за шоколадовата диета?
Mimka_sweet
09-17-2007, 05:26
:-D Може ли да се пие кафе?
ne :roll: :arrow: mai :-s
sexa_na_kompleksa
09-17-2007, 12:26
Би трябвало да може,но без захар. :wink:
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 12:30
шоколадова диета???? :P
да не би да вклю4ва сутрин шоколад,на обяд шоколад,за ве4еря шоколадова торта!!! я раздуйте малко!!!
:lol: :-D
sexa_na_kompleksa
09-17-2007, 12:33
шоколадова диета???? :P
да не би да вклю4ва сутрин шоколад,на обяд шоколад,за ве4еря шоколадова торта!!! я раздуйте малко!!!
:lol: :-D
Ето прочети тук:
http://www.nonblond.com/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=28
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=60745.msg1108730
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 12:39
искаш да кажеш 4е ако ям 3 дена само шоколад ще сваля 3кг? :smt005 :smt005 :smt005 е как става тази работа?
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 12:40
НЕ ДЕЙСТВА!!!!!!!!! :-D хах досещам се :roll: :wink:
Sweet__baby
09-17-2007, 12:50
НЕ ДЕЙСТВА!!!!!!!!! :-D хах досещам се :roll: :wink: :-D :-D
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 13:01
http://www.perfect-shit.com/shit.jpg :-D още ли на някой му се яде нещо???? :-D :-D
ето всеки път когато просегнете към хладилника се сетете за това! и веднага ще ви се отяде!
:lol: ето ви диета!!!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ей хора да знаете 4е само се ебавам с глад няма нищо да стане!
Mimka_sweet
09-17-2007, 19:02
Да бе само,ако ядеш нещо друго,много ясно ,че няма да действа-първо.
Второ това е вид разделно хранене.
Има си и минуси много ясно като всяка диета,но преди да говориш прочети малко инфо.
snow__queen
09-17-2007, 19:18
изумяват ме някои хора как се изказват неподготвени,аз свали 4 кг с шоколадова диета за 7 дни..... и то 4 постоянно свалени килограми....така че не казвайте че не действа...а минусите и са,че не се прави от хора които нямат здрави стомаси,защото е един вид гладуване.И да можеш да пиеш кафе,но не в големи количества и самос подсладител :)
Mimka_sweet
09-17-2007, 20:54
изумяват ме някои хора как се изказват неподготвени,аз свали 4 кг с шоколадова диета за 7 дни..... и то 4 постоянно свалени килограми....така че не казвайте че не действа...а минусите и са,че не се прави от хора които нямат здрави стомаси,защото е един вид гладуване.И да можеш да пиеш кафе,но не в големи количества и самос подсладител :)
Мерси :wink:
лигавете ми се останалите,като отслабна ще видите! :-D
Да бе само,ако ядеш нещо друго,много ясно ,че няма да действа-първо.
Второ това е вид разделно хранене.
Има си и минуси много ясно като всяка диета,но преди да говориш прочети малко инфо.
Ти понятие си нямаш какво е разделно хранение.
Има разлика между разделно и монотонно хранене!!!!!!!!
Успехът на разделното хранене е в съчетанието на храните и оствен това,че събираш НИСКОКАЛОРИЧНИ храни.
наистина,не съм чувала по-голяма глупост от тази за шоколадовата диета..
изтънявате вие,изтънявате,ама не там където трябва..
offf mn ste zabludeni vsi4ki,ama e taka kato ste amatiori v dietite i ste popadnali na purvata dieta,koqto ste vidqli v neta,za da predpriemete dieta trqbva da ste iz4eli izklu4itelno mn ,ama mn knigi i tn....kakto 4eta taq dieta se sustoi ot 3 6okolada po 100 grama..po princip 100 grama sudurjat mejdu300-400 kaloriikoeto grubo kazano pravi okolo 1100-1200 kalorii na den..imaiki prediv,4e tqloto ni 6te gi prieme na 3 puti..tova sa izklu4itelno malko kalorii,smeseni s voda,koqto 6te razredi vutre6noto sudurjimo,kato se vklu4at i hranosmilatelnite enzimi,kato se izgorqt kaloriite nujni za organizma,kato se otneme i energiqta za kletkite i pravilnoto funkcionirane na vutre6nite organi...est 4e 6te si na minus kaloriite,a kakvo ostava ako se dviji6...emi az taq dieta moga da si q napravq,ako qm i 23 pasti4ki na de,ili tri tolumbi4ki s mn te4nosti i taka natatuk...s edna duma moga da si q krustq dieta na pasti,a ne 6okoladova i pak 6te svalq 3 kg,6toto defakto to vsi4ko si go izhvurlq6 ot organizma,kato nenujen produkt sled nqkolko 4asa....
Mimka_sweet
09-18-2007, 06:19
Абе стига сте ме нападали!!!
Изчетах тука сума ти мнения за тази диета.
Също така в гуугъл търсих неща и получих достатъчно(поне за мен) информация и имах само един въпрос.
Зададох го , snow__queen и забравих там още кой ми отговориха и съм готова.Не ми се бъркайте.
Чао ,приятен ден .
RAWRRR-окей де мже да съм се изразила неправилно,ама сещаш се какво имам предвид,не си зле ,нали?
iveto89- това аматьори ми прозвуча направо :-# все едно сме от простолюдието и нямаме право на нищо :lol:
не е първата диета,която ми попада ,но просто реших,че ми е симпатична и защо да не я пробвам?!?
И това за пастичките е вярно , не знам защо е измислена шоколадовата(то може да има и като твоята :lol: ) , а и от друга страна мразя торти и пасти и толумбички :wink:
Абе стига сте ме нападали!!!
Изчетах тука сума ти мнения за тази диета.
Също така в гуугъл търсих неща и получих достатъчно(поне за мен) информация и имах само един въпрос.
Зададох го , snow__queen и забравих там още кой ми отговориха и съм готова.Не ми се бъркайте.
Чао ,приятен ден .
RAWRRR-окей де мже да съм се изразила неправилно,ама сещаш се какво имам предвид,не си зле ,нали?
iveto89- това аматьори ми прозвуча направо :-# все едно сме от простолюдието и нямаме право на нищо :lol:
не е първата диета,която ми попада ,но просто реших,че ми е симпатична и защо да не я пробвам?!?
И това за пастичките е вярно , не знам защо е измислена шоколадовата(то може да има и като твоята :lol: ) , а и от друга страна мразя торти и пасти и толумбички :wink: като отслабне6 кажи!гледай да е скоро :mrgreen:
като отслабне6 кажи!гледай да е скоро :-D
offf mn ste zabludeni vsi4ki,ama e taka kato ste amatiori v dietite i ste popadnali na purvata dieta,koqto ste vidqli v neta,za da predpriemete dieta trqbva da ste iz4eli izklu4itelno mn ,ama mn knigi i tn....kakto 4eta taq dieta se sustoi ot 3 6okolada po 100 grama..po princip 100 grama sudurjat mejdu300-400 kaloriikoeto grubo kazano pravi okolo 1100-1200 kalorii na den..imaiki prediv,4e tqloto ni 6te gi prieme na 3 puti..tova sa izklu4itelno malko kalorii,smeseni s voda,koqto 6te razredi vutre6noto sudurjimo,kato se vklu4at i hranosmilatelnite enzimi,kato se izgorqt kaloriite nujni za organizma,kato se otneme i energiqta za kletkite i pravilnoto funkcionirane na vutre6nite organi...est 4e 6te si na minus kaloriite,a kakvo ostava ako se dviji6...emi az taq dieta moga da si q napravq,ako qm i 23 pasti4ki na de,ili tri tolumbi4ki s mn te4nosti i taka natatuk...s edna duma moga da si q krustq dieta na pasti,a ne 6okoladova i pak 6te svalq 3 kg,6toto defakto to vsi4ko si go izhvurlq6 ot organizma,kato nenujen produkt sled nqkolko 4asa....
Един шоколад е между 550-600 калории.
600 по 3 = 1800
на теб дневният ти лимит е 1500,когато не си на диета!
Тоест с яденето на 3 шоколада надебеляваш,а не отслабваш.
+ това 3 шоколада са 300 грама,с тези триста грама ще се заситиш за най-много 5 часа.
За тези 1800 калории можеш да изядеш 3 килограма и половина грубо казано ябълки,без да изпитваш никакъв глад..
А и мимка суийт,това че си изчела сумати помия-не я прави истина.
Когато ти дават съвет,особено човек по-опитен от теб се опитай да глътнеш детинското си достойнство и да се вслушаш.
Тоест с яденето на 3 шоколада надебеляваш,а не отслабваш.а точно това е! =D>