Влез

View Full Version : Кой от двамата да избера ?

09-17-2007, 05:48
Zna4i az haresvam edno momche ot 2 meseca ve4e nqkade , mnogo e sladak ii dobar ima 4uvstvo za humor, darji se dobre s mene ... Ot skoro obache izlizam i s n ova kompaniq i tam sre6tnah drugo mom4eta, koeto su6to e sladi4ko i se draji s men mnogo dobre , mnogo sviknah i se privarzah s nego i onzi den toi mi prizna che me haresva i az go otrqzah za6toto tukmo pochnahmme da se sblijavame s 1voto spomenato momche. stana mi mnogo kofti za momcheto koeto otrqzah i se 4udq dali mi stana tolko gadno za6toto go haresvam ili prosto ot sajalenie :shock: i dvamata mi haresvat no nz kakvo da pravq.. da izbera momcheto koeto haresvam ot pove4e vreme ili tova koeto znam che shte me bogotvori ... ](*,)

monityY
09-17-2007, 05:50
izberi tova koeto te haresva,drugiq moje da ne te,i da stane taka 4e da izgubi6 i dvamata..

Zodiac
09-17-2007, 08:27
haresvai tos koito e po rasumen i koito naistina te haresva takava kakvato si a ne sa6to si bogata (primer) ili ne6to drugo! :D :)

koalka
09-17-2007, 08:28
Избери този, който ти харесва повече, с този, който се чувстваш по-добре.Да, възможно е като си го отрязала, да си почувствала просто съжаление, не знам.

GregoryHouse
09-17-2007, 09:49
Zna4i az haresvam edno momche ot 2 meseca ve4e nqkade , mnogo e sladak ii dobar ima 4uvstvo za humor, darji se dobre s mene ... Ot skoro obache izlizam i s n ova kompaniq i tam sre6tnah drugo mom4eta, koeto su6to e sladi4ko i se draji s men mnogo dobre , mnogo sviknah i se privarzah s nego i onzi den toi mi prizna che me haresva i az go otrqzah za6toto tukmo pochnahmme da se sblijavame s 1voto spomenato momche. stana mi mnogo kofti za momcheto koeto otrqzah i se 4udq dali mi stana tolko gadno za6toto go haresvam ili prosto ot sajalenie :shock: i dvamata mi haresvat no nz kakvo da pravq.. da izbera momcheto koeto haresvam ot pove4e vreme ili tova koeto znam che shte me bogotvori ... ](*,)

Абе тфа да не са портокали и домати в магазин че да си избираш бе ?! Кат не ги обичаш за кфо си с тхя ?! Ебахти и те са хора...

09-17-2007, 11:29
tragni i s dvamata :D

Iv4eTy
09-17-2007, 11:37
Еми ние неможем да ти кажем кой, все пак незнаем какво чувстваш. Сама трябва да се изясниш, все едниния ти харесва повече от другия.

TheMaggie
09-17-2007, 13:19
Без тва тъпо предложение "тръгни и с двамата",гаранция,че ще останеш от два стола на земята.По темата:избери този,който наистина те харесва.Може би второто момче,доколкото разбрах и ти го харесваш,нали?Най-вече мисли как ще ти е по-добре на теб - трябва да се изясниш какво точно искаш и чувстваш.Просто сама намери отговора в себе си.

MiMcHeToOo
09-17-2007, 13:23
Знаеш ли?Глупаво е да пишеш подобна тема във форум и ще ти кажа защо....Постваме някакви отговори и ти се повлияеш да речем...и като попита Защо избра него?Ти ще отговориш....Ами в един форум ми казаха да избера другия....Просто е смешно...Избирай си там който ти е при сърце и това е,аз да не съм спал в на баба Ванга картофите,че да ти кажа кой е "ПО" ,че да избереш него....Имаш си глава на раменете,а и мнения и постове по форум едвали трябва да ти влияят пряко...

абсолютно вярно :!: :wink:

sasha_90
09-17-2007, 14:38
Избери този,който е по-добър към теб и който харесваш повече.