View Full Version : Когато изневярата бъде разкрита
Моля да пишат само такива, на които се е случвало, ако искате пишете като гости, просто искам някой друг да сподели... Не пишете "Аз не изневерявам", "Де да знам", "Много тъпо"...
И така- изневерили сте, разкрили са ви... Ами сега? Имаше скандали или само "Не го очаквах от теб", имаше ли съжаления и сълзи от ваша страна или направо нападнахте с "Ти си виновен/виновна" Чувствахте ли угризения или просто гняв че са ви гепили... Продължихте ли да се виждате с "любовника" или беше секс за една нощ? Изобщо, разкажте... Че при мен положението си е е*ало мамата...
Сега следват 35 мнения "Аз си го/я обичкам и не изневерявам" знам, знам...
KiLLeR_InSTiNkT
09-17-2007, 09:28
Като разбрах, че ми е изневерил просто му бих шута.
marakuq_baby
09-17-2007, 09:29
Еми на мен бившия ми ми изневери с една негова бивша и аз му бих шута :smt074 :smt067
Но много зависи от случая.Ако се беше примерно изчукал на някой купон на пияна глава с някоя -ок това не е толкова зле щото на другия ден може и да не и помни името ....ама с бивша....неее не става така :evil:
Jamalska
09-17-2007, 10:35
Ако ми изневерят директно късам...
Ама аз изневерих..хванаха ме...и общо взето на мен ми беше супер пасивна ситуация...седях си..отговарях кратко и ясно на въпросите...В смисъл не съм спала с любовника ама се целувахме в едно паркче и приятеля ми изкочи от някъде баш като се разделяхме.Тръгнах си с гаджето и по началната уговорка отидохме на кафе където чак след като обърна 1 водка взе да ми говори.Каза ми че предишните му приятелки поне са късали с него преди да се натискат с други...пита ме от кога това и тн...Мн се беше сдухал,ама скоро ми прости...При което аз се видях още 1-2 пъти с другото момче и въпреки че в началото се бях зарибила по него разбрах,че ако трябва д аизбирам м/у него и гаджето ще си избера гаджето.Просто си изживях началните тръпки н една авантюра:?
Ей това си е наистина кофти ситуацийка...,но ето и моят парлив "опит",ако може така да се нарече.
На мен ми изневериха и аз изневерих в последствие...и тогава се убедих напълно в истинността на поговорките..."Голям залък лапни,голяма дума неказвай" и "Никога не казвай Никога"
С може да се каже голямата ми ученическа любов преминахме през много перипетии.Значи в началото на връзката ни той ми изневери...извинението беше "бях пиян и тя ме провокира".След малко сълзи извинения и подобни...се сдобрихме пак...,аз тогава си мислех,че никога няма да направя такова нещо,че никога няма да му причиня това което той ми е причинил,защото го обичам...Е да ама...се случи така след време...,че и аз му изневерих...Тогава не се размина леко...пфуф...Тогава имаше скандали обиди,беше страшно...,но въпреки всичко се събрахме отново...Всичко продължи по мед и масло...докато не изникнаха други проблеми във връзката ни (които няма да споделям)......и просто се разделихме...след близо три годишна връзка...
Та мисълта ми е,че при нас изневярата...,ни помогна да се осъзнаем какво искаме всъщност и че искаме да сме заедно...,че на него етап...няма друг/а който да успее да смени неговото място в моето сърце и обратното...
Но все пак съвет от мен...по-добре да не се стига до там...,защото болката си остава...и понякога...споменът за това просто неможе да бъде заличен...,а стигне ли се до там единственият вариант е да се каже истината за причините да се стигне до тази изневяра...,тогава има начин недоразуменията да се изгладят и грешките да се поправят...(това е само мое мнение,което имам от личен опит)
И все пак хора сме и понякога грешим...
BeautifulWorld
09-17-2007, 11:40
Моята изневяра не беше секс, само целувки. Не изпитвах абсолютно никакви угризения, че изневерявам, а когато държа на една връзка не е така. Реших, че вече няма смисъл и скъках. След това му казах, а той реагира супер спокойно, пита ме дали са били само целувки. С другото момче се видяхме още веднъж - той живее на 300 км от мен и няма как да се виждаме често.
Да питам автора... какво значи, че положението си е*ало мамата - разкажи по-подробно :-D
Не ми се е случвало такова нещо за сега и се надявам да не се случва. :wink:
И все пак редно е, когато те хванат в изневяра да признаеш, че си сгрешил и да не се ядосваш, поне не ти.Ако обичаш човека, с когото си и това наистина е било една грешка, редно е да ти простят, но със сигурност изневярата се прощава много трудно, но това си зависи и от половинката ти.
krem4et0
09-17-2007, 12:00
Преди доста вече време май 2005 година моя приятел ми изневерил. Целувал се с някакво момиче на 1 купон. Нищо повече-само танцували и тя си вкарала езика в устата му. Беше ми ужасно гадно като ми призна. Той каза, че ако искаме да имаме добр връзка не трябва да имаме тайни. Ако преценя, че може да му простя-да го направя. Ако не мога-няма смисъл. Просто е искал да е честен с мен. Аз простих. Не съм забравила, а и 1 седмица ми беше ужасно брутално гадно. Все едно някой е плюл в душата ми. Простих и не съжалявам.
По-късно разбрах, че не ме е излъгал и за ситуацията от общи познати. В крайна сметка изневяра бих простила ако е нещо подобно, но................Все пак аз си знам, че по-добре от мен тя не може да се е целувала :lol:
Иначе следващите 1-2 месеца го побърках от майтапи по отношение на мацката!
Моля да пишат само такива, на които се е случвало, ако искате пишете като гости, просто искам някой друг да сподели... Не пишете "Аз не изневерявам", "Де да знам", "Много тъпо"...
И така- изневерили сте, разкрили са ви... Ами сега? Имаше скандали или само "Не го очаквах от теб", имаше ли съжаления и сълзи от ваша страна или направо нападнахте с "Ти си виновен/виновна" Чувствахте ли угризения или просто гняв че са ви гепили... Продължихте ли да се виждате с "любовника" или беше секс за една нощ? Изобщо, разкажте... Че при мен положението си е е*ало мамата...
Сега следват 35 мнения "Аз си го/я обичкам и не изневерявам" знам, знам... samo znam che ako edin den mi se sluchi da mi izneverqt, proshka nqma da ima za nishto na sveta. :evil:
sasha_90
09-17-2007, 12:24
Ако ми изневерят няма да простя.
KimBerLy1912
09-17-2007, 13:40
Да...изневерявало ми е едно момче...кфо да стане....скъсах с него...беше ужасно...наистина ужасно и не искам да си го спомням...беше най-ужасния ден в живота ми....Понеже другите поясниха-ще поясня и аз за какъв тип изневяра става въпрос....та въпросното момче ходело с една своя (а и моя...УЖ :!: ) приятелка,докато било и с мен..обяснявал и се в любов..и без друго ни беше доста трудно заедно...та и тфа беше върха на сладоледа... :( На сегашния му казах "Изневериш ли ми...никога повече няма да ме видиш!Взимам си всички спомени и чувства,който съм вложила в тая връзка....и няма да ме видиш повече..." Доста стреснато ме погледна...Уплаших го :) Всъщност не мисля че бих простила изневяра....преди не съм прощавала...съмнявам се и в бъдеще да го направя...Но и не съм изневерявала...надявам се и тфа да не го правя в бъдеще....
lyly_lili
09-17-2007, 14:04
направо режа глави :twisted: :twisted: ако иска и 2те :twisted: :twisted:
Аз съшо не прощавам изневярата! Случино разбрах че вече бившата ми приятелка се е виждала с предишното и гадже няколко пъти. И просто и казах: Моето момиче разкарай се и поече не искам да те виждам. Първата седмица ми беше страшно куцу, но в последствие превърнах тва самосъжаление в омраза ии доста лесно я забравих. Вече сме месец разделени с нея ии аз почнах да се виждам с друго момиче и не съжалявам за нищо. Просто продължаваме напред :smt006 :smt008
Като разбрах, че ми е изневерил просто му бих шута.
Ти си такъв крокодил :lol: как няма да ти изневери :lol:
sasha_90
09-17-2007, 14:56
:lol:
vinagi sam si kazvala 4e nikoga nqma da izneverq, no...slu4i se.Strannoto be6e 4e ne be6e izob6to planirano smisal ve4erta v koqto se slu4i trqbva6e da se vidq s priqtelq mi oba4e kogato trqbva6e da otivam za sre6tata s nego me izprati edno drugo mom4e koeto mi be6e mnogo simpati4no/bqhme priqteli/ i kato me izprati misleh da zvanna na priqtelq mi da se vidim sled kato mom4eto koeto me izprati si zamine, no toi ostana malko da si pogovorim i taka...izneverih mu..v na4aloto mi be6e malko gadno no posle izob6to ne sajelqvah za6toto toi postapi mnogo gadno s men.Hubavoto be6e 4e toi ne razbra 4e sam mu izneverila i po dobre
I taka kakto se kazva "Nikoga ne kazvai nikoga!"
Мооооже,би бих и простил... :-)
i az izneverih taka de samo s celuvki bqhme razdeleni na nqkolko stotin i pove4e km(za poreden p1t no tozi p1t az bqh v 4ujbina) i na vtorata sedmica ne izd1rjah prosto no za tva pri4inite bqha mn: toi mi lipsva6e nqmah 4uvstva k1m dr mom4e ... ano to be6e na moite godini za razlika ot priqtelq mi,koito iska ne6to prekaleno seriozno ot men...be6e ot samota i liubopitstvo nz kak to4no da go obqsnq...
kolkoto do reakciq ... tazi sledva kato mu kaja kato se v1rne ](*,) ne iskah predi tva za6toto ima izpiti i predpo4itah da iz4akam pred tova da gi provalq
a za posledstviqta: Ostanovih 4e ne moga i ne iskam da s1m s nikoi dr i 4e go obi4am adski mnogo i samo se nadqvam da ne se naloji zaradi tova da se razdelim [-o<
swords1010
09-17-2007, 17:17
Незнам, колко трябва да я обичам, за да не и бия шута, след такова изпълнение !!! :wink:
DivoTo_KoTe
09-17-2007, 17:34
Честно казано бих простила,ако е в рамките на допустимото.Примерно,ако е бил пиян и било нещо мимолетно за една вечер и естествено,ако ми признае ще му простя иначе ако ме лъже дълго с някоя и разбера от други естествено не...
На мен веднъж се случи имахме среща в едно кафе,отидох и той се беше напил и се целуваше с бившата си :smt014 простих му,ходихме още след тфа и накрая пак се скарахме и повече не се потърсихме един друг
Muca_mnogo_cuca
09-17-2007, 17:54
изневерявали са ми.. и аз в последствие..
Той обаче ми призна за изневярата си.. бил се натискал с бившата(но дали само това..?!).. когато узнах ми стана хипер кухо... казах си,че никога няма да му простя.. звънеше ми нон-стоп -"колко ме обичал".. смс-и глупости , когато се видяхме и смятах да кажа КРАЙ.. ме умоляваше 2 часа сигурно да му дам втори шанс.. след много уговорки го направих.. но бях толкова озлобена, че му изневерих с друго момче (не се стигна чак до секс.. но до друго..).. той не разбра.. 3 седмици след това скъсахме,защото установих..,че нямам чувства към него.. още се виждаме но само като приятели.. :) таа това деее... случи ми се само 1 път.. сега нещата са доста по-различни ;)
karamellll
09-18-2007, 06:40
Ммм мен ми се е случвало да ми изневеряват,но аз досега не съм изневерявала... Първият път простих на момчето,но след няма и 2 седмци скъсахме... С второто момче не простих защото ми беше все тая за него... А с третото съм все още и сега не знам дали е за добро или не. Неговите изневяри бяха 2 и по негови думи е било само целуване,но аз не съм била там така че... :( Сега уж няма да пражи пожече така и ме обича... но... Които може да просто ок,а който не явно е по-добре да се прекрати връзката :)
free_spirit
09-18-2007, 08:14
Ами да си призная и аз -изневерявали са ми, и аз съм изневерявала. Дори със сегашния ми приятел- и двамата не сме чисти в това отношение,но когато той ми изневери аз просто го разбрах от поведението му и го накарах да си признае,тогава бях адски обидена и бяхме на крачка от скъсването,той се държеше адски хладно с мен и ми призна че си е паднал по някакво момиче от неговия квартал и излизали няколко пъти и станало каквото станало. Само че увлечението му отмина,на мен ми се случиха някои доста стресиращи работи по онова време и с триста зора се сдобрихме. Година след това аз залитнах по един колега и от гузна съвест ли,що ли- му признах,а той нямаше какво да прави освен да се примири,в крайна сметка вече бяхме 50/50, е имаше съмнения от рода на "има ли смисъл да продължаваме" и "обичаш ли ме още" :D и интересното е,че от тогава и двамата не сме си и помисляли за чуждо и като че ли се обичаме даже по-силно. искам да кажа ,че изневярата е доста полезна по някога,ако има истински чувства между двамата :-)
Schnitzer
09-18-2007, 11:21
Ми аз съм изневерявал само веднъж,то даже изневяра не беше де ама се счита. :lol: Таа аз си имам дарбата да не мога да лъжа и да ме разкриват винаги и бившата разбра и ми удари един ш'мар. :twisted: После и аз са засилих да си тръгвам от срам или не знам кво и тя ме спря,разказах и че не е кои знае какво па после ми духа 1 час. :-D 8) Как не ми го отхапа не знам. :)
Phoenixheart
09-18-2007, 11:45
хам тъпото на хората е че ако се измъкнат веднъж вярват че могат да го повторят и затова не прощавам. плс не ми излизайте с тези глупсоти "хора сме" като извинение за грешките си. всеки сам прави избор. и бтв и втф го правите с бивхите?! никога ли за вас няма "край" в 1 връзка?
Преди доста вече време май 2005 година моя приятел ми изневерил. Целувал се с някакво момиче на 1 купон. Нищо повече-само танцували и тя си вкарала езика в устата му. Беше ми ужасно гадно като ми призна. Той каза, че ако искаме да имаме добр връзка не трябва да имаме тайни. Ако преценя, че може да му простя-да го направя. Ако не мога-няма смисъл. Просто е искал да е честен с мен. Аз простих. Не съм забравила, а и 1 седмица ми беше ужасно брутално гадно. Все едно някой е плюл в душата ми. Простих и не съжалявам.
По-късно разбрах, че не ме е излъгал и за ситуацията от общи познати. В крайна сметка изневяра бих простила ако е нещо подобно, но................Все пак аз си знам, че по-добре от мен тя не може да се е целувала :lol:
Иначе следващите 1-2 месеца го побърках от майтапи по отношение на мацката!
То голямата изневяра е станала. :)
Я да ви попитам всички тук нещо. Какво дефинирате като изневяра ? Целунал/а се е с някой/я и според вас значи чувствата му/й към вас вече са захвърлени в кофата за боклук ?
Искам и друго да попитам пишещите в тази тема. Наистина ли държите да знаете дали гаджето ви е изневерило ? И с какво истината ще донесе към вашия душевен мир ? Защото държите на честните отношения ? Защото любовта е нещо чисто и свято само за двама и други такива романтични дрънканици ?
Случвало ми се е да кръшкам и съм изпитвал угризения на съвестта от това, но съм си ги държал за себе си. Няма да я направя по-щастлива ако си призная. Ако разбере резултата няма да е особено по различен от това което ще стане ако си призная. В същия дух, никога, ама никога не съм държал сметка на момичето кога, къде, какво и с кого прави, дори някога да съм имал подозрения. Знанието няма да ме направи по-уверен и спокоен, и честно казано докато нещата във връзката си вървят, има чувства, има секс, има и разбирателство, останалото много слабо ме интересува. Ако пък се окаже, че намира повече нещо при някой друг, значи просто е дошло време да се разделим, защото в противен случай се получава мъчение. Нещата са прости. Няма смисъл да си ги правим по-сложни.
krem4et0
09-18-2007, 11:56
Докосвал ли е друга жена? Тя докоснала ли го е? Целунал ли я е? Да. Значи ми е изневерил. Защо непременно трябва да спи с нея, за да ми изневери. Той може само да я хареса и в този момент ми изневерява.
хам тъпото на хората е че ако се измъкнат веднъж вярват че могат да го повторят и затова не прощавам. плс не ми излизайте с тези глупсоти "хора сме" като извинение за грешките си. всеки сам прави избор. и бтв и втф го правите с бивхите?! никога ли за вас няма "край" в 1 връзка?
Бикоуз, по някога е трудно да се отървеш от физическата и психическата зависимост от даден човек, с който примерно си прекарал 4 години от живота си, още повече когато раздялата ви е била без скандали и чудеса. За отпадането на такъв навик, може някой ден да разбереш е необходимо доста време абсолютно никаква връзка с въпросната персона и солидна доза упоритост, което в определени напрегнати моменти може да се окаже тежко начинание.
Пожелавам ти ако (да не казвам когато) ти се случи на теб да изневериш с бивш, личността отсреща да се окаже човек и да ти прости, като прояви разбиране към "хора сме".
Докосвал ли е друга жена? Тя докоснала ли го е? Целунал ли я е? Да. Значи ми е изневерил. Защо непременно трябва да спи с нея, за да ми изневери. Той може само да я хареса и в този момент ми изневерява.
Лелеее... SS ряпа да ядат. По тази логика 100% от мъжете изневеряват на половинките си, пък съм сигурен че и жените. Или искаш да кажеш, че ти никога не си се заглеждала по някое момче след като сте тръгнали с гаджето си ? Според твоите разбирания това също е изневяра.
hahavteen
09-18-2007, 12:17
Я да ви попитам всички тук нещо. Какво дефинирате като изневяра ? .... Наистина ли държите да знаете дали гаджето ви е изневерило ?
Za men izneviara e da se celyva,da obarva ili da pravi sex s dryga.Ako go napravi ne bih iskala da znam za6toto samo 6te mi e tegavo posle i 6te triabva da skusame.Ako go e napravil tiho i spokoino bez nikoi da razbira,s prezervativ,bilo e samo vednuj i otno6enieto my kum mene ne se e promenilo po nikakuv na4in ne mi triabva da znam. :roll:
Ето един човек който според мен има багаж между ушите.
Ruskia1936
09-18-2007, 12:36
zavisi , ako si q obi4ash nqma da e zarejesh , ama ako si trugnal s neq ot nqmane kvo da pravish normalno e da q skusash :shock:
Za men izneviara e da se celyva,da obarva ili da pravi sex s dryga.Ako go napravi ne bih iskala da znam za6toto samo 6te mi e tegavo posle i 6te triabva da skusame.Ako go e napravil tiho i spokoino bez nikoi da razbira,s prezervativ,bilo e samo vednuj i otno6enieto my kum mene ne se e promenilo po nikakuv na4in ne mi triabva da znam. :roll: [/i]
=D> =D>
Покланям ти се за този коментар!!! Подкрепям с 2 ръце!!!
Кремчето ти да не си му узвадила очичките на твоя?? :-D :-D Като е с тебе да не го е газил валяка?? :smt005 :smt005
Подкрепям.
Целувка, интимност, срещи, привличане... Всичко, което прехвърля чисто приятелските отношения и невинното дружелюбие е изневяра.
Иначе, не съм изневерявала. До колкото знам и на мен не са ми изневерявали. Ако обичам сигурно бих простила - зависи от ситуацията. Зависи дали партньорът ми признае сам. По повод на някои изказвания по-горе, много по-болезнено би ми било ако ми изневерят с някое бившо гадже. Някой случаен инцидент с почти непозната бих могла да го извиня - любопитство, разнообразие... Но с предишна приятелка - още мисли за нея, още изпитва нещо...а аз очаквам приятелят ми с мен да е по-щастлив и влюбен, отколкото е бил с което и да е предишно момиче.
И въпреки това не извинявам изневярата - именно, хора сме, имаме глави на раменете си, за да не нараняваме тези, които ни обичат. Не твърдя, че аз никога няма да допусна подобна грешка, но от сега казвам, че няма да има нищо, което да би могло да ме извини или да оправдае постъпката ми.
marina star
09-18-2007, 12:57
moeto gadje sa6to mi e izneverqvalo ama nz dali moje da se nare4e ba6 taka 6tot nie o6te se zaigravahme ne znaehme dali hodim seriozno.Be6e se celuval s nqkva ,no bil mn piqn(uj) :lol: i mu prostih.az sa6to se natiskah s edin pi4 ot moq klas(mn sam mu metnala meraka),ama do sex ne se stigna 6tot bqh v cikal ama mnooo mi se 6te6e poludqh.I v interes na uistinata ne se 4uvstvam guzna qvno nqkak sam razdelila lubovta ot strastta,gadjeto mi ne razbra slava Bogu
А замисляла ли си се, че е много малко вероятно партньора ти да те остави заради бивше гадже, което е оставил вече по някаква причина, отколкото някоя непозната, която може да реши просто да му стане следващото гадже и ти да минеш в другата графа ?
Зависи вече с бившата кой кого е отрязал, но така или иначе ако тръгнат да се събират и да ревнуваш, и да не ревнуваш резултата ще е само повече нерви и сълзи в твоя вреда. Знам, че звучи грубо, но одаван се научих да гледам малко по-практично на нещата.
А замисляла ли си се, че е много малко вероятно партньора ти да те остави заради бивше гадже, което е оставил вече по някаква причина, отколкото някоя непозната, която може да реши просто да му стане следващото гадже и ти да минеш в другата графа ?
Зависи вече с бившата кой кого е отрязал, но така или иначе ако тръгнат да се събират и да ревнуваш, и да не ревнуваш резултата ще е само повече нерви и сълзи в твоя вреда. Знам, че звучи грубо, но одаван се научих да гледам малко по-практично на нещата.
Не става дума за това дали ще ме остави или не. Сигурно би било въпрос на наранена гордост. Едно е да го гризе любопитството какво би било да бъде с някое друго момиче, и съвсем друго да знае със сигурност, че с предишна му е било по-хубаво. (Така де, аз съм малко чувствителна на тема бивши гаджета...може би това е причината.) Но в крайна сметка, бих искала в дадения момент аз да съм най-хубавото, което се е случвало до сега в живота на даден мъж - най-малкото защото след като съм с някого, то той е най-хубавото, което ми се е случвало на мен.
krem4et0
09-18-2007, 13:35
Лелеее... SS ряпа да ядат. По тази логика 100% от мъжете изневеряват на половинките си, пък съм сигурен че и жените. Или искаш да кажеш, че ти никога не си се заглеждала по някое момче след като сте тръгнали с гаджето си ? Според твоите разбирания това също е изневяра.
Заглеждала съм се и още как. Все пак 9 месеца бях самичка без надзор(той беше в казармата). И да изневерила съм му в този смисъл, защото не съм оставала без ухажори и не мога да твърдя, че вниманието им не ми е харесвало. Аз като гледам момчета по улицата за повече о 1 секунда ми се вдигат вихрени скандали. По-хубав ли е от мен, харесва ли ти, как те гледа само, ти защо го гледаш. Аз не влагам нищо, но в този миг не съм била на 100% с партньора си мислено. Значи съм "кръшнала". Ама аз съм друго. Моя мъж не давам разни усойници да го закачат. Направо като поздрави момиче на улицата побеснявам от ревност.
П.С.Ако моя ми изневери не искам да научавам изобщо. И на приятели и познати съм казала да си траят. Ама си познавам човека-той ще си признае. Сам го казва, че ще е първият който ще прекрати връзката ни, защото доверието безвъзвратно ще е отишло подяволите. Малко не ми дава право на избор така, но........
Вие си знаете най-добре как сте щастливи. С партньорката ми най-редовно обсъждаме "даденостите" на момичета и момчета, говорим си за кой какви точно му харесват, еди кой си дали му харесва дадена жена/мъж и така нататък. Не обичам да ограничавам или да ограничават личното ми пространство, пък камо ли да ми вдигат скандали що се заглеждам. Това не означава, разбира се че злоупотребявам с това доверие в свободата, но нея трябва да я има. И двамата си даваме един известен толеранс в действията ни, и засега нещата смея да твърдя вървят повече от добре.
Забежките нямат абсолютно никакво място едиствено когато живота стане семеен вече. Тогава по мое мнение мърдане не трябва да има.
krem4et0
09-18-2007, 13:51
И аз си гледам. Предполагам и той. Просто в присъствието на половинката не е много приятно.
най-малкото защото след като съм с някого, то той е най-хубавото, което ми се е случвало на мен.
Причината поради която си с някого може далеч да не е защото той е най-хубавото нещо което ти се е случвало.
Аз като гледам момчета по улицата за повече о 1 секунда ми се вдигат вихрени скандали. По-хубав ли е от мен, харесва ли ти, как те гледа само, ти защо го гледаш. Аз не влагам нищо, но в този миг не съм била на 100% с партньора си мислено. Значи съм "кръшнала". Ама аз съм друго. Моя мъж не давам разни усойници да го закачат. Направо като поздрави момиче на улицата побеснявам от ревност.
Моята най-дълга и сериозна връзка,ако мога да я нарека така...беше по абсолютно същият начин първата година...и да си кажа честно...точно с ей тази си ревност ме подтикна към изневярата..,не че се оправдавам де =;
Но за мен лично прекалената ревност...е тежест на всеки...това не е обич...това е чувство за собственост.Ревността е липса на доверие...Неможе един поглед в страни да предизвика Скандал...-не е нормално това
И като видя пък изрази от сорта "Щом те ревнува толкова много значи те обича..."пълни балалайки...аз пък не съм съгласна,че когато обичаш някого трябва да го задушаваш...с любовта си и да не му даваш никаква совобода...
@Erica - respect..
Ето това е правилната гледна точка. Прекалената ревност е признаг на пълен егоцентризъм и егоизъм и едонственото което може да постигне е да убие чувствата.
@кремчето
Значи позволяваш на "мъжа ти" да има приятели само от мъжки пол или такива от женски пол които предварително са минали през твоя "качествен контрол", и си в състояние да разбиеш съвсем нормални приятелски отношения заради криворазбрана ревност ?
Вие си знаете най-добре как сте щастливи. С партньорката ми най-редовно обсъждаме "даденостите" на момичета и момчета, говорим си за кой какви точно му харесват, еди кой си дали му харесва дадена жена/мъж и така нататък. Не обичам да ограничавам или да ограничават личното ми пространство, пък камо ли да ми вдигат скандали що се заглеждам. Това не означава, разбира се че злоупотребявам с това доверие в свободата, но нея трябва да я има. И двамата си даваме един известен толеранс в действията ни, и засега нещата смея да твърдя вървят повече от добре.
Забежките нямат абсолютно никакво място едиствено когато живота стане семеен вече. Тогава по мое мнение мърдане не трябва да има.
О, аз нямам против да обсъждаме. Правим го. Аз казвам "Я таз каква е хубава." Той или се съгласява или не... Или пък виждам, че се заглежда и почвам да го бъзикам. Това са невинни заплесвания. Въпреки че аз самата не се заглеждам по други мъже - не знам защо, не ги забелязвам. И не бих реагирала пред приятеля си с "Този какъв е привлекателен...", както понякога той прави за някоя жена. Не че не е имало моменти, когато да прекалява с коментарите си относно друго момиче и на мен да ми става криво, но съм свикнала да не обръщам внимание.
Когато говора за изневяра, говоря за друг вид привличане - както физическо, така и емоционално привличане към друго момиче (не към някоя готина мацка в трамвая, а момиче, с което е имал някакъв реален контакт). В крайна сметка, на кой ще му е приятно гаджето му тайно да си пада по друг/а и да се чуди, макар и рядко, какво би било да има връзка с нея/него?
Muca_mnogo_cuca
09-18-2007, 19:25
според мен изневярата е някаква формалност, когато един човек решава да опита нещо ново, различно, да се позабавлява или го прави просто защото е пиян.. (което според мен не е оправдание) не е нормално,когато си с някой,на когото наистина държиш- да искаш да си с друг. това моментално тряба да доведе до прекъсване на старата връзка и започване на нова, ако не е просто увлечение в крайна сметка, де ... аз изневяра бих простила само ако съм с някого, когото наистина обичам и ми признае за това, което е направил, а не да научавам от странични "наблюдатели".. ако той се разкая и ми обещае, че това НЯМА да се повтори и наистина го направи.. съм склонна да простя залитването му.. не казвам, че съм чиста в това отношение, но сме хора, а всеки човек прави грешки.. важното е после да ги осъзнае, да се опита да си признае грешката и да оправи кашата..
MostHated
09-18-2007, 19:29
шутовете бееееееееееее!
krem4et0
09-19-2007, 05:47
Аз като гледам момчета по улицата за повече о 1 секунда ми се вдигат вихрени скандали. По-хубав ли е от мен, харесва ли ти, как те гледа само, ти защо го гледаш. Аз не влагам нищо, но в този миг не съм била на 100% с партньора си мислено. Значи съм "кръшнала". Ама аз съм друго. Моя мъж не давам разни усойници да го закачат. Направо като поздрави момиче на улицата побеснявам от ревност.
Моята най-дълга и сериозна връзка,ако мога да я нарека така...беше по абсолютно същият начин първата година...и да си кажа честно...точно с ей тази си ревност ме подтикна към изневярата..,не че се оправдавам де =;
Но за мен лично прекалената ревност...е тежест на всеки...това не е обич...това е чувство за собственост.Ревността е липса на доверие...Неможе един поглед в страни да предизвика Скандал...-не е нормално това
И като видя пък изрази от сорта "Щом те ревнува толкова много значи те обича..."пълни балалайки...аз пък не съм съгласна,че когато обичаш някого трябва да го задушаваш...с любовта си и да не му даваш никаква совобода...
Ние сме 3 години заедно. Ревността е малко за спорта и от двете страни. Да има малко повече пипер в гозбата на нашето ежедневие. Той знае, че аз не бих го наранила, имайки друга връзка. За него съм абсолютно сигурна в същото. Аз даже го натискам да излиза със специалността си по изпити и след очни, но той не ще. Нямам нищо против да общува с други жени, които обаче знаят, че е зает и не си играят игрички, за да го вкарат в леглото си. Не ревнувам от липса на доверие или пък той. За 3 години сме си изградили огромно доверие помежду си. Ревнувам, защото мразя някой да се интересува и да хвърля лакомо око на нещо, което на този етап е мое.
Майн, мъжа ми няма приятели, които аз да не познавам. Те с течение на времето са и мои приятели. Има момичета сред тях, но в качеството си на гаджета на тези приятели. Само 1 от нашите приятелки му е приятелка отпреди да се срещнем. Ако е искал връзка с нея е имал години на разположение, за да я започне. Не го ограничавам. Той и без това не е особено общителен и държи на старите си връзки и приятелства. Аз даже го насърчавам да излиза с други хора. Преди около половин година се получи така, че той не искаше никой друг. Аз съм му била достатъчна и си излазехме само двамата. Аз си излизах и с мои хора де, но той без мен-никъде. И тогава аз го хванах и му казах, че заради каприз няма да си погубва приятелствата с тези хора. Те ми се обаждаха, питаха какво има, а аз не знаех какво да отговоря. Неговото си беше каприз. И насила го замъкнах на 1 купон да се стоплят отношенията. Това, че иска да е с мен ме ласкаеше, но той има нужда да общува и с други хора.
CvEtI`KiSs
09-19-2007, 06:22
Ми случвало ми се е няколко пъти,и бих шута на тези 2 мом2ета дет ми изневериха ... Значи като разбрах ... първо отидох да го питам що го е направил и после му теглих една майна :) Иначе ... имаше един случай ... ходих с едно момче 8 месеца и много го обичах и знчи той ми беше изневерявам сигурно 4-5 пъти ... И аз разбера и го питам и той все ми се извиняваше ... само на него не му бих шута още от пътвия път като разбрах за изневярата поради простата причина ,че адски много го обичах ... но вече накрая разбрах ,че е е*ал една моя "приятелка" за такава ми се пишеше де ... и тогава бих шута и на двамата :)
Имаче и аз съм изневерявала ... но само с целувки ...без секс ...
menta_loverka
09-19-2007, 19:41
Az vinagi izneverqvam takava mi e prirodata edno momi4e me nari4a kurva i moje da e prava nz ne sa me hva6tali do sega v kra4ka, no az si priznah 1 put i priqtelq mi mi kaza "hubavo i sega s nego li iska6 da si ili s men?obi4a6 li go?ako go obi4a6 6te sksame tva e nai-lesnoto, no ako si go napravila samo za momenta i ima6 4ustva kum men i iska6 da produljim, za6toto moje da ne iska6 6te sme zaedno ne mi pre4i da si s drugi" i tva mn me iznenada i bqhme dulgo sled tva 6tastlivi zaedno
Muca_mnogo_cuca
09-20-2007, 18:07
А ако не иска..?
bossychick
09-29-2007, 21:28
Zna4i az sum protiv iznevqrata! Ako muju mi mi izneveri kolkoto i da go obi4am i t.n.t nqma da prostq!Malko ne6ta ima koito nemoga da prostq i tova e edno ot tqh!
No na men mi se e slu4valo predi nqkolko godini da izneverq..hvanaha me..be6e super gadno na momenta se 4uvstvah super guzna i super mnogo sujalqvah 4e tva se e slu4ilo..i nqma6e na4in ima6e sulzi sopoli toi mi prosti vse pak..ama e kofti da se ebava6 s 4uvstvata na horata..
taka 4e obi4aite se i ne izneverqvaite...
a se pak ako go pravite gledaite da ne vi fanat :evil:
evilkaAaAa
09-29-2007, 23:18
Ако ми изневерят директно късам...
Ама аз изневерих..хванаха ме...и общо взето на мен ми беше супер пасивна ситуация...седях си..отговарях кратко и ясно на въпросите...В смисъл не съм спала с любовника ама се целувахме в едно паркче и приятеля ми изкочи от някъде баш като се разделяхме.Тръгнах си с гаджето и по началната уговорка отидохме на кафе където чак след като обърна 1 водка взе да ми говори.Каза ми че предишните му приятелки поне са късали с него преди да се натискат с други...пита ме от кога това и тн...Мн се беше сдухал,ама скоро ми прости...При което аз се видях още 1-2 пъти с другото момче и въпреки че в началото се бях зарибила по него разбрах,че ако трябва д аизбирам м/у него и гаджето ще си избера гаджето.Просто си изживях началните тръпки н една авантюра:?
и при мене имаше такава ситуация с тази разлика, че момчето ми се нахвърли и ме разцелува без да знае дори дали си имам приятел и дали го харесвам - което не беше така !! :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
hungry_vampire_f
09-29-2007, 23:25
Дам, изневерявали са ми...няколко пъти даже ](*,) Скъсах ги кво да ги правя...нещастници :evil:
Dencheto_92
10-01-2007, 13:45
Ami az pove4eto mi gadjeta gi xva6tam v iznevqra i ve4e mi stava sme6no :lol: no po princip sled tova mi e ujasno kofti s poslednoto mom4e koeto bqx razbrax ot negovite fr 4e mi izneveqva i mi be6e mn kofti kakto i na nego no posle si4ko se opravi i sega sme best fr :) A pove4eto mom4eta ni mislqt zai i 4e nqma da razberem kato kazvat tva e bratov4etka mi ili edi kvo si nqkva banalna l1ja :lol: Taka 4e da znaqt 4e nie zabrirame si4kooo [-X [-X [-X
lyly_lili
10-01-2007, 13:53
А ако не иска..?
:-D само едната! Която ми се падне по-наблизо :twisted: а ако съм в настроение може и двете :twisted:
kameliqbaby
10-01-2007, 15:04
Hva6tali sa me 3 4 pati.Imashe opravdaniq,salzi obeshtaniq i e takiva.Ama i 3te pati mi prostiha.Ne sam 4ustvala nikakvi ugrizeniq,zashtoto 6tom se e stignalo do tam 4oveka qvno ne mi e daval ne6to i sam go tarsila drugade.
Shake^me^baby
10-01-2007, 15:52
ДА,случвало ми се е аз да хващам в изневяра , след което питам защо и преди да си тръгна казвам "Беше ми много приятно ,но сме до тук !!!"
russianmafiaboss
10-02-2007, 00:02
ако на мен ми изневерят - няма да простя
вече никога няма да мога да докосна момичето
а за момчето коего го направи с нея - малиии ще му счупя капачките на краката и ще му забуча нещо мннного твърдо между краката :smt011
russianmafiaboss
10-02-2007, 00:08
Hva6tali sa me 3 4 pati.Imashe opravdaniq,salzi obeshtaniq i e takiva.Ama i 3te pati mi prostiha.Ne sam 4ustvala nikakvi ugrizeniq,zashtoto 6tom se e stignalo do tam 4oveka qvno ne mi e daval ne6to i sam go tarsila drugade.
не си ли опитвала например "да му кажеш " какво не ти стига ? 8)
ForeverZ
10-02-2007, 00:09
:smt018 Не прощавам!
Момичето от Принстън
10-02-2007, 00:40
Обичам го. Изневери ми... не ми каза, аз сама разбрах и то от друг човек. повярвай ми полудях от ревност и болка. в първия момент избухнах, плаках... кълнях се че му виждам края! Че съм до тук с всичко това.
Но не.. все още съмс него обичам го и му простих! Не зная от къде събрах куража смелоста и силите да му простя, но го направих! Обяснението беше кратко и ясно "беше просто инцидент за една ннощ, който въобще не ме вълнува и съм забравил"
от тогава насам всеки ден живея с мисълта, че може отново да ми се случи, че за да ми е изневерил явно вече не е това което е било преди и, че щом един път се е случило пак ще стане... не зная, не искам и да знам.. не искам пак да изживея онзи ад.. не искам пак по цели нощи да будувам, да плача да обвинявам себе си... моля се само ако той ме обича да не ми го причини пак.
Аз и да искам не мога да му изнеяверя не се виждам с друг! Обичам го и се моля да не дойде момент в който да се наложи пак да го преживея! "Боже ако Те има моля Те пожали ме!"
Magician
10-07-2007, 01:55
Сега следват 35 мнения "Аз си го/я обичкам и не изневерявам" знам, знам...
Чувствах по-скоро гняв, че не внимавах достатъчно. Но това не беше краят. Продължавам да го правя и с двете. Не мога да спра. :(
ImmortalForever
10-07-2007, 13:56
принципно съм личност склонна към изневеря.Изневерята обаче не се изразява само в тфа да се чукаш с друг/а.Можеш да се целуваш,да се натиксаш-без да правиш секс.На мен са ми изневерявали-правих се че нищо не знам-всъщност знаех и му бих дуспата.Ама ако мен ме скалъпят мноу ш ми е тъпо.Ама пък ако го хвана на местоизневярта :smt013 :smt013 моа ли не му еба майката?!
shaka_kan
10-07-2007, 15:43
Da, pr06tavala sum iznevqra i az samata sum izneverqvala, n0 vednaj! Smqtam,4e ak0 stane nek0i takav gaf trqbva parvia 40vek, na k0it0 kaje6 za iznevqrata da e priatelq ili priatelkata ti v slu4eq! K0lk0t0 i sme6n0 da zvu4i,az pred0predih t0gava6nia mi priatel predi da napravq "gre6kata". Bqhme zaedno v pr0daljenie na 2 g0dini i ve4e nakraq na vrazkata ni t0i vse ne namira6e vreme za men i za sex..az se drazbih 0t fakta i mu bqh kazala ne6t0 t0 r0da "ak0 ne vzeme6 nekvi merki 6te si legna s drug" t0i mai ne mi p0vqrva i az g0 napravih...kazah mu 06te na drugia den,be6e mu adski gadn0, n0 mi pr0sti! 4estn0 da si kaja sas sega6nia mi priatel s k0it0 sum 0t g0dina i p0l0vina ne bih p0stapila taka,za6t0t0 g0 0bi4am i k0lk0t0 i p0nqk0ga da iskam i da me drazni s p0vedeniet0 si ne bih m0gla da mu iznevera. Varvq p0nqk0gai gledam majete p0 ulicite i s raka na sarcet0 m0ga da kaja, 4e nik0i maj ne m0je da me prevle4e taka , kakt0 t0i e uspql..:/ Ne moga da si predstavq da sum s drug 40vek, da sp0delqm jiv0ta si s drug!
Бикоуз, по някога е трудно да се отървеш от физическата и психическата зависимост от даден човек, с който примерно си прекарал 4 години от живота си, още повече когато раздялата ви е била без скандали и чудеса. За отпадането на такъв навик, може някой ден да разбереш е необходимо доста време абсолютно никаква връзка с въпросната персона и солидна доза упоритост, което в определени напрегнати моменти може да се окаже тежко начинание.Пожелавам ти ако (да не казвам когато) ти се случи на теб да изневериш с бивш, личността отсреща да се окаже човек и да ти прости, като прояви разбиране към "хора сме".
Това все едно аз съм го писала. :?
Той ми изневери,аз му простих.Защото го обичах.След няколко месеца се разделихме по собствено желание,без караници и упреци.
И аз съм изневерявала,но не са ме хващали.
В предпоследната ми връзка се получи така,че си легнах с едно момче.На следващия ден заявих на гаджето ми,че късаме.Уверих го,че няма друг ( по-добрия вариант,отколкото че съм влюбена,ама не в него).В крайна сметка разбра и си помисли,че през цялото време съм му изневерявала със сегашния,а то е само в последния ден от нашата връзка.
:twisted:
Изневярата е кофти от където и да я погледнеш.
OOOO za iznevqrata li pitate......... mmmm mi moqta priqtelka e prosto savar6ennoto momi4e za men i nqma smisal da i izneverqvam
teardrop
10-07-2007, 16:06
Изневерявали са ми веднъж. Простих му, обаче след 2 месеца го скъсах. Не вървяха нещата.
Ако ми изневери, докато е бил пиян и не е познавал момичето и вече зависи от другите обстоятелства, бих му простила. Обаче ако е с бивша или не е само за 1 път и го прави с ясното съзнание, че ми изневерява - да си ходи.
russianmafiaboss
10-30-2007, 21:50
OOOO za iznevqrata li pitate......... mmmm mi moqta priqtelka e prosto savar6ennoto momi4e za men i nqma smisal da i izneverqvam
от този момент в който пиша - ти си с нея от 2 месеца и 6 дни
ицчакай поне 5 месеца да станат и после ще видим :evil:
Ruskia1936
10-30-2007, 22:54
ako nabaram nqkoq she ima kill bill... 8-) :-P
russianmafiaboss
11-21-2007, 13:08
eми това е - темата може да се заключи
вече е казано всичко което може да баде казано :::
.::THE_LAST_ANGEL::.
11-21-2007, 13:28
Изневерявали са ми веднъж. Простих му, обаче след 2 месеца го скъсах. Не вървяха нещата.
Това ми се стори познато ... И аз сам попадала в такава ситуация . Само ,че беше с бившата си , простих му и продължихме да ходим , но след месец спрях да го обичам ... Бях си намерила друг ,който да гу замести :---)
partychild
11-21-2007, 14:15
НЕ съм изневерявала... и немисля .НЕ съм си го помисляла даже ... ако ми изневерят не бих простила или ако простя ще е след много дълго време [-(
KimBerLy1912
11-21-2007, 14:38
Не мога да и разбера "Бях пиян..." ...защо приемате оправдания от подобен тип? Предпочитам да ми се каже "Така и така...едното ебане (или не съвсем) ..." Който не може да си поеме последиците от напиване/препиване...ми да не пие бе!
Колкото до изневярата с бивш/нова звезда...чудя се...не знам кое е по-гадно...като цяло изневярата във всяка ситуация е гадна...е...предполагам че при едната ситуация ще се чувствам по един начин,а при другата-по друг...но това е живота..