View Full Version : Всичко беше добре, а сега е смотано
eto q i moita "6tastliva" istoriq...... svalqhme se.....trugnahme.......hodihme,hodihme...... i razbrah 4e har edna moq fr..... i edni moi fr se namesiha i tam go "zapla6vaha" :-D :( ....i az sega se opitvam da opravq ne6tata......pi6a mu a toi se prai na surdit......... eto ni i 4ata:
tam li si?
ne mi se govori.4ao
i sq dilemata e kvo da praa.....da go zareja ili da 4akam da mu doide hubavo nastr......
tupo ama mi e gadno.... :(
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
Кремчето
thefreak
09-17-2007, 17:39
Хах кво сте го заплашвали е?
GregoryHouse
09-17-2007, 17:40
На мен не би ми дошло добро настроение след като са ме заплашвали и не мисля че би се върнал при теб...но знам ли може да го направи...ако му дойде доброто настроение ?! Ти пък от къф зор ше му оращаш хора да го плашат ?! Ебахти тъпотията...
evilkaAaAa
09-17-2007, 17:59
ОМГ :shock: :shock: :shock: К'ви са тия филми ве ?? :shock: :shock: :shock:
NerazreshenSimvol
09-17-2007, 18:00
i sq dilemata e kvo da praa.....da go zareja ili da 4akam da mu doide hubavo nastr......
Мила, мисля че той вече те е отсвирил. :roll:
това по горе + "извини му се колкото сметнеш за нужно, но не се унижавай само и само за да оправи6 не6тата"
sasha_90
09-17-2007, 19:04
Зарежи го.
MiMcHeToOo
09-17-2007, 19:05
това по горе + "извини му се колкото сметнеш за нужно, но не се унижавай само и само за да оправи6 не6тата"
и няма кво повече да се каже по темата ;)
gLoRiOuS_aNGeL
09-17-2007, 19:24
Mislq 4e trqbva da mu se izvini6...Li4no,a ne po Skype!
омфг ! тоя форум става все по детски !! аа начи имам един проблем ..моля кажете кво да правя ...начи много ми се пишка да ида или да се напишкам ?! моля помогнете
омфг ! тоя форум става все по детски !! аа начи имам един проблем ..моля кажете кво да правя ...начи много ми се пишка да ида или да се напишкам ?! моля помогнете
... *показва червеното х-4е горе на недоволната* ко не тее кефи натисни там
deathproof
09-17-2007, 20:52
Дилемата е дали той не е зарязал, а не дали ти ще го зарежеш :) И след като харесва твоя приятелка каква работа имаш с него??
Такава тема май четох тая седмица...или може би е била от друг автор, ама за същото ставаше на въпрос като че ли... :-s :::
eto q i moita "6tastliva" istoriq...... svalqhme se.....trugnahme.......hodihme,hodihme...... i razbrah 4e har edna moq fr..... i edni moi fr se namesiha i tam go "zapla6vaha" :-D :( ....i az sega se opitvam da opravq ne6tata......pi6a mu a toi se prai na surdit......... eto ni i 4ata:
tam li si?
ne mi se govori.4ao
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
Кремчето
Ееее, не си преценила правилно, мацо. Ако му бяха счупили колената, щеще да е целия твой. 8)
Ъ ъ ъ ти на колко си? На 8?! Защото аз обмислях варианта да накарам някой, който не ме харесва да го сплашат точно на толкова! Айде да земете малко да пораснете и спрете с детските истории!!!
Какво ще му обясняваш?Като го видиш му се извини и това е.Не се занимавай, нали си харесва някаква друга. :wink: