View Full Version : Диетични ли са?!?
Dieti4ni li sa carevicata i grahta?PLS,mn e vajno!
Диетична храна няма.
каква ти е "диетата", че те интересува. Например за Нисковъглехидратна не са подходящи.
грахта да,а царевицата няма ли въглехидрати? :shock: :smt017
malka_sladuranka
09-17-2007, 20:42
Не са... Диетични са доматите, краставиците, чушките и разни такива, ама другите са пълни с въглехидрати... :?
Не са... Диетични са доматите, краставиците, чушките и разни такива, ама другите са пълни с въглехидрати... :?
=D>
gluposti mi govorite.....vijte sega...ako pita6 dali sa niskokalori4ni-DA..stavat li za dieta-DA,no vsi4ko v umereno koli4estvo...minala sum prez mnli6eniq i sega produljavam...taka 4e ot li4en opit moga da ti kaja,4e organizmat se nujdae i ot vuglehidrati..carevicata i grahat sa izklu4itelno polezni,lesno usvoimi,nqmat po4ti nikakvi kalorii.hapvai si i ne se boi
За граха не съм сигурна.
За царевицата-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :P
За граха не съм сигурна.
За царевицата-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
ako mi kazva6,4e zarivicata ne e dieti4na...zna4i nikoga ne si qla carevica..otidi do magazina,vzemi si edna konserva i vij otzad kaloriite..togava 4ak 6te ti stane qsno za kolko mizerno malko kalorii se govori..
Е, какво значение има, че калориите в една храна са малко. Освен количеството е много важно и качеството. Освен това човешкият организъм може да живее без въглехидрати. Те не са есенциални за нищо. Глюкоза може да се произввежда както от аминокиселини, така и от кетони.
Mimka_sweet
09-18-2007, 06:06
И "грахта" :lol:
BlueAvalanche
09-18-2007, 06:07
И "грахта" :lol:
:lol:
Тука някои персони кипят от грамотност 8)
За граха не съм сигурна.
За царевицата-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
ako mi kazva6,4e zarivicata ne e dieti4na...zna4i nikoga ne si qla carevica..otidi do magazina,vzemi si edna konserva i vij otzad kaloriite..togava 4ak 6te ti stane qsno za kolko mizerno malko kalorii se govori.. da no v konservite nabutvat zahar,i da e dieti4na,ve4e ne e.. taka 4e po dobre da si zeme edna varena i da si q izqde s kef :mrgreen: ili edna surova,da qde kato prasetata :lol: