View Full Version : Гаджето ми не иска да прави секс с мен
Здравейте,проблема е такъв,аз съм на 13.знам че всички ще кажете поредната курва и др. такива коментари,но не е така.ходя с гаджето ми(той е на 17)от 1 година.много се обичаме,знам това,знам и какви рискове поемам ако правя секс,болести,забременяване ...но много го искам и когато реших да му го кажа,неговата реакция беше "Та ти още си дете.." :smt010 много се издразних тогава и направо ми идваше да го скъсам :smt010 кажете ми според вас защо не иска?защото съм още малка или заради нещо друго? :smt010
MostHated
09-17-2007, 18:14
правилно е постъпил! ти си още дете!
Trqbva da se radva6,4e si s takav razumen 4ovek!!!A za seksa naistina epo-dobre da iz4akate>
foribden
09-17-2007, 18:18
emi dete si 13 godini neznam daje kak te e hvanl tolko malka
thefreak
09-17-2007, 18:19
Може да е девствен.
DivoTo_KoTe
09-17-2007, 18:20
Приятелят ти найстина те обича от това можеш само да се радваш.
Не бързай да го правиш има време,но щом си го решила го остави той да реши кога е готов не го притискай
pravilno.trqbva da si blagodarna 4e si popadnala na takova mom4e.Ako be6e nqkoi drug 6te6e da te na... i nai veroqtno sled tova 6te6e da te ostavi
btw - za kade si se razbarzala da pravi6 sex, ima vreme za vsi4ko :wink:
pravilno.trqbva da si blagodarna 4e si popadnala na takova mom4e.Ako be6e nqkoi drug 6te6e da te na... i nai veroqtno sled tova 6te6e da te ostavi
ами много го обичам и ме възбужда адски много :oops:
sladkish_14
09-17-2007, 18:26
:smt005 Ами :smt005 я пак :-D ..Приятеля ти е много разумно момче!!!Не го притискай щото той ще зареже уууууууууууууууууууууу секс та секс [-X
swords1010
09-17-2007, 18:39
Та ти наистина си си дете! :-D
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 19:09
=D> =D> браво на приятеля ти браво!
дано се осъзнае и да си намери някоя на неговата възраст! :?
абе май приятеля ти е гей кое нормално момче ще му предложат секс и то ще от каже xaXax
Здравейте,проблема е такъв,аз съм на 13.знам че всички ще кажете поредната курва и др. такива коментари,но не е така.ходя с гаджето ми(той е на 17)от 1 година.много се обичаме,знам това,знам и какви рискове поемам ако правя секс,болести,забременяване ...но много го искам и когато реших да му го кажа,неговата реакция беше "Та ти още си дете.." :smt010 много се издразних тогава и направо ми идваше да го скъсам :smt010 кажете ми според вас защо не иска?защото съм още малка или заради нещо друго? :smt010след тази постъпка бих респектирала приятеля си още повече ...! много е прав ....
Kras4eto_lp
09-17-2007, 19:53
абе май приятеля ти е гей кое нормално момче ще му предложат секс и то ще от каже xaXax
Що па да не е нормално :-s Просто момчето явно е свестно и не иска тя да става няква курва :::
BeautifulWorld
09-17-2007, 19:57
По-дорбе изчакай той да си поиска. Наистина си малка, явно не иска да прави глупости, или му е писнало от малолетни к**ви. Евала му правя на момчето, че така разсъждава!
пфффф :smt013 не съм курва бе деба девствена съм :lol: ! просто го обичам и мисля,че 1 година е напълно достатъчно,винаги ли ще сме така?ако иска може и да не ме докосва а да сме само на "Здрасти,мило."
BeautifulWorld
09-17-2007, 20:05
пфффф :smt013 не съм курва бе деба девствена съм :lol: ! просто го обичам и мисля,че 1 година е напълно достатъчно,винаги ли ще сме така?ако иска може и да не ме докосва а да сме само на "Здрасти,мило."
Извинявай ако си ме разбрала грешно, не намеквам, че ти си курва, може момчето да си е имало работа с такива преди. :)
Извинявай ако си ме разбрала грешно, не намеквам, че ти си курва, може момчето да си е имало работа с такива преди. :)
радвам се,въпреки че повечето ме помислиха за такава :smt011
ChRiSTiaNo_07
09-17-2007, 20:09
Здрасти,мило! :-D :smt005
::: наистина си още дете :roll:
CuteBaby
09-17-2007, 21:01
Трябва да се радваш,че имаш такъв приятел...много рядко се срещат момчета като него..не го притискай,изчакайте-ти все пак си му казала,че искаш и че си готова за това-той ще си прецени кога ;) А и наистина все още си дете :)
bloodranger
09-17-2007, 22:05
Evala na pi4a =D> =D> =D> =D>
nemam ko da dobavq
анонимка
09-17-2007, 22:18
Виж сега, човека просто иска да те предпази...
Казваш, че той не е девствен, значи се е сблъсквал с всичко това преди.
Повярвай ми, сега си мислиш, че знаеш какво те очаква. Че знаеш за рисковете и за начините да ги сведеш до минимум. Но това са само теоретични познания. Когато ти дойде реалното нещо до главата, става напълно различно. И осъзнаваш с пълна сила, че си поела много по-голяма отговорност, отколкото си предполагала.
Довери му се. Ако се чувстваш странно, просто поговорете на темата - щом си образована и достатъчно начетена, за да говориш за секс и след като сте си толкова близки, не би имало проблем да обсъдиш нещата с него.
devil_feel_f
09-18-2007, 07:50
Евала на момчето!!!Това показва само,че е свестен и наистина държи на теб.А ти трябва да се радваш.А относно това,че ти е казал,че си малка-напълно съм съгласна с него.Ти си на 13,животът е пред теб.Закъде бързаш???
emi vsi4ki kazvat 'BRAVO'na mom4eto i sa dosta pravi..za pruv pat v edna tema...da sme na edinodu6no mnenie po vuprosa.....za momi4eto....az nz vuob6te na 13 da sum se se6tala za sex,da sum znaela ne6to za sexa..na 13 si igraeh s kukli barbie.....u4udvam se nakude vurvi sveta....da me izvinqva malkoto momi4ence...ama to si e dete napravo,zavise6to ot mama i tati,a mi trugnalo da iska sex i da vodi polov jivot....edva li znae mn ot ne6tata za sexa,riskove,predpazvane,no to 4ovek kato si navie ne6to i kato mu e lubopitno,6to da ne eksperimentiara...ni6to 4e e NA 13 !!!!!!!!!!!
BlackaTBW
09-18-2007, 08:08
Кво мрънкаш пък ти?! :shock: Радвай се, че си си хванала умно момче, а не някъв дето иска от теб само секс! А ти къде си се юрнала да правиш секс, то тва да не ти е игра на кукли?! Я ходи да учиш и не си мисли глупости.
Евала на приятеля ти =D> =D>
ami koi 6e otkaje sex weeee, gei4e e :smt019
Ами,как ще иска,като си на 13.И за къде толкова бързаш не разбирам.И гледай да не изпуснеш това момче,имаш си злато до теб.
rihannka
09-18-2007, 12:52
dobre e postapil...ne kazvam che si kurva ne te poznavam,no naistina si malka be mila...mn umno e napravil kato ti e kazal taka...da gadno ti e da go chuesh no pomisli che otgovorat e pravilen...izchakai pone 2 godini oshte i togava napravi tazi krachka
the_black_angel
09-18-2007, 12:54
dobre e postapil...ne kazvam che si k***a ne te poznavam,no naistina si malka be mila...mn umno e napravil kato ti e kazal taka...da gadno ti e da go chuesh no pomisli che otgovorat e pravilen...izchakai pone 2 godini oshte i togava napravi tazi krachka
+1
krem4et0
09-18-2007, 13:29
Въпрост тук е-като си дете за него, защо той има връзка с тебе цяла година?
Уляля! Еврика! Във вашат връзка има 2 деца-ти като 13 годишна и той в качеството си на занимаващ се с дете.
ами много го обичам и ме възбужда адски много :oops:
emi ok ama kakto sam ti kazala ima si vreme za vsi4ko...nedei da barza6 :wink:
да имах и аэ такьв човек до себе си :) Радвай се че не иска момичее :!:
alkobalko
09-18-2007, 17:19
Не се обиждай, но ти наистина си дете все още. Момчето е постъпило много правилно. Не трябва да му се сърдиш, а да си щастлива, че имап до себе си такова добро момче.
hahavteen
09-18-2007, 17:29
Въпрост тук е-като си дете за него, защо той има връзка с тебе цяла година?
Tova 6tiah i az da popitam. :roll: Toi e na 17 i e estestveno mom4etata na tazi vruzka da iskat da praviat sex osobeno ako si imat priatelka.Kakvo zadovoliava nagona si drygade li? Spored men e postupil nepravilno.Ti naistina si malka no toi triabva6e da ti obiasni po-obstoino za6to ne iska da pravi sex s tebe a ti ot svoia strana da go popita6 kakvo pravi s tebe tolkova vreme kato si "dete".I imam edin vupros.Toi devstven li e? Za6toto v takuv sly4ai ne6tata sa razli4ni estestveno.